Δεν έχω πρεσβυωπία, καλή μου. Έχω λίγη μυωπία κι έτσι δεν γίνεται να πάθω (ωραία έκφραση, ε?) ΚΑΙ πρεσβυωπία. :)
Printable View
Δεν έχω πρεσβυωπία, καλή μου. Έχω λίγη μυωπία κι έτσι δεν γίνεται να πάθω (ωραία έκφραση, ε?) ΚΑΙ πρεσβυωπία. :)
Να δώσεις όμως οδηγίες στον Sheldon, αύριο! Θα τις χρειαστεί... :) :) :)
Goofy, γίνεται, στο λέω εγώ που έχω κι απ' τα δυο!
Όχι. Αυτό που έχεις λέγεται Αντίστροφη Πρεσβυωπία και ο γιατρός σου μειώνει τους βαθμούς της μυωπίας, αν δεν θέλεις να βγάζεις τα γυαλιά για να δεις κοντά. Έχω συγγενή οφθαλμίατρο και μου το είχε εξηγήσει.
Σας διαβεβαιώ ότι γίνεται, παιδιά. Για πολυεστιακά γυαλιά που προσαρμόζονται σ' όλες τις αποστάσεις δεν έχετε ακούσει;
Απλά είμαι από τους ...τυχερούς λέει η γιατρός μου, που δε χρειάζεται να φορούν γυαλιά και για κοντά.
Εχω ακουσει οτι με την πρεσβυωπια μεινωνεται λιγο η μυωπια.
Με τη μυωπια δεν βλεπεις καλα μακρια, με την πρεσβυωπια δεν βλεπεις καλα κοντα ,αν εχεις και τα δυο τοτε εχεις τα αντιστοιχα συμπτωματα...τουλαχιστον ετσι νομιζω. Δεν ξερω εαν υπαρχει κανα site που να προσομειωνει το τι βλεπει ενας ανθρωπος με διαφορες ασθενειες του ματιου...ενδιαφερον θα ηταν.
Joann δες το νουμερο 13 απο το λινκ (http://www.ivo.gr/patient/common-que...active-query13)
Χίλια ευχαριστώ, thomas98, θα το δω, αλλά, παιδιά, δεν είναι τίποτα φοβερό να έχεις μυωπία. Και αν και υπάρχει η επιλογή των φακών, δεν τους προτιμώ. Δε με νοιάζει καθόλου που φορώ τα διακριτικότατα trendy γυαλάκια μου, είναι σαν αόρατα, χωρίς σκελετό και τέτοια
χαχαχαχαχα!!!
θα ηθελα να μη νιωθω ξενους τους αλλους ανθρωπους, ειτε αυτο σημαινει λειτουργω επιθετικα, ειτε κραταω αποσταση και δεν ανοιγομαι. δυστυχως αυτο φαινεται να μεγαλωνει μερα με τη μερα, οποτε νιωθω ξενος ακομα και με τους ανθρωπους που αναγκαστικα συνυπαρχω μεσα στο ιδιο σπιτι. δε τους επελεξα εξαλλου ουτε με επιλεξαν εκεινοι. μου ειναι δυσκολο να μοιραστω το κοσμο μαζι σας, ιδιαιτερα οταν δε νιωθω αγαπη ή οτι αλλο...
να δειρω τις ξυνομουρες
Ένα πακέτο πατατάκια ακόμα, εκτός απ' αυτό που έφαγα, αλλά λέω να δείξω εγκράτεια.
θέλω να πάω εκδρομή στις Βρυσούλες:
http://www.youtube.com/watch?v=Qb1Mg8t5yhQ&feature=related
πάραυτα και φτιαχτηκά.
Ξωτικό εαν το γραφεις για μενα αυτο, τοτε ισχυει η απαντηση που εδωσα στο πρωτο μηνυμα που σου εστειλα (αν δε το σβησες ξαναδιαβασε το). εσυ βεβαια μπορει να νομιζεις τα δικα σου, οτι ειμαι ηλιθιος ή κι αγραμματος ακομα, εγω θα πω απλα οτι προσπερναω επιτηδες οτι εχει να κανει με προσωπικα δεδομενα για να αποφυγω μπλεξιματα οπως ειχα στο παρελθον. και το ονοματακι σου με τα υπολοιπα καλως ή κακως ανηκει εκει...
Να μουν αραχτή στην παραλία της Σερίφου και ν' αγναντεύω το πέλαγος και τα καράβια και τα δελφίνια να πηγαινοέρχονται στο λιμάνι
ή καλύτερα να πίνω καφέ στην πρύμνη κανενός καραβιού στην ψύχρα στο κατάστρωμα με τους γλάρους να πετούν χαμηλά στη χειμωνιάτικη θάλασσα ακολουθώντας την πορεία και τα απόνερα του πλοίου, παιρνώντας ανάμεσα από νησιά και βραχονησίδες.
Αυτό που θα ήθελα δεν μπορώ να το πω, γιατί μπορεί να έχουμε μπλεξίματα.
Ξωτικό εισαι πολυ γλυκια, απ'τις τελευταιες μου συμπαθειες εδω μεσα. κι εκει που σε ειχα αντιπαθησει οταν εγινες mod, τα καταφερες παλι και μου αλλαξες γνωμη μεσα σε λιγες γραμμες...
Μερικά μύρια θα ήθελα, να καλύψω τις 'αμεσες ανάγκες μου :P
Να ειμασταν μαζι, να μιλουσαμε, τιποτα αλλο....
Nα μην είχα καμιά απ' τις αυριανές υποχρεώσεις, να μπορούσα να χαζεύω όλη μέρα,
χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε θα μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα.
Να σταματήσουν να ταλαιπωρούν ιώσεις τους ανθρώπους ανοιξιάτικα
καθώς επίσης και οι αλλεργίες όσους είναι αλλεργικοί στη γύρη,
το κάψιμο στη μύτη και στα μάτια, το ασταμάτητο φτέρνισμα κι ο πονοκέφαλος
που σε ζαβλακώνει σαν κοτόπουλο.
Zητάω πολλά;
καλημέρα Joann,
αυτήν λοιπόν την περίοδο, που είναι σ' έξαρση οι ιώσεις και οι αλλεργίες, καλό είναι να ενισχύεται η άμυνα του
οργανισμού με κάποιες βιταμινούλες π.χ. βιταμίνη C 1000mg και βέβαια πολλά φρούτα και λαχανικά, που ευτυχώς
αυτήν την περίοδο είναι σε μεγάλη ποικιλία!
Ένα παγωτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(περαστικά Joann)
Ε περαστικά σε όποιον το λες, κακό είναι?
στις ιωσεις και στις αλλεργίες συμβάλλει το αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα το οποίο με τη σειρά του προκαλείται, τουλάχιστον εν μέρει, από το στρές και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση. αυτό προς όλους μας............