Quote:
Originally posted by interappted
ποσο σε καταλαβαινω
οι αντρες θελουν τις σταχτομπουτες,τις γλυκες ηρεμες ναζιαρες χαδιαρες απροστατευτα μικρα πλασματακια διπλα τους...
Εμεις καλο θα ειναι να ψαχτουμε σε επαγγελματα οπως νταλικιερης, χασαπης, στα νταμαρια, μουτσος , οικοδομος , τορναδορος...εκει μπορει κ να ψιλοφανουμε θυληκα!!!σε ονοματα οπως Μπαμπης, Παναης, Μητσος και τα λοιπα
ξερω γω????κ παλι πιο αντρακια θα ειμαστε ...
τι να κανουμε εμεις ειμαστε original με το r !!!!κι οχι ευθραστα πορσελανινα θυληκα....
οταν ημουνα μικρη οι φιλες μου κολλουσαν αυτοκολητα με ζωακια κ γω εψαχνα το Βουτιριτσα τη Λαρισας για να συμπληρωσω το αλμπουμ μου με τις Ελ.ομαδες!!!!!
Λολ ρε!!!!Δεν ξέρω τι είναι οι Ελ.ομάδες...Χαχα..Έσκασα στα γέλια με τα παραπάνω σχόλια....Είπα δείχνεις στο γκόμενο ότι γρασσάρεις καλύτερα τα μπουλόνια απ\'αυτόν.....Μπετατζής.Μήτσο ς ο χασάπης,Μπάμπης ο νταλικέρης κι ο μάστορας άμα λάχει.Εκεί θα κολλήσουμε;Ειδικά όταν πήγαινα Κούνγκ Φου η θηλυκή μου υπόσταση ήταν απλά ανύπαρκτη.Ο ψυχίατρος έκανε αμάν και πως να την φέρει στην επιφάνεια να δει λίγο φως αλλά και πάλι \"φίλος\" μου κοπάνισε:\" Είσαι δυναμική και τους φοβίζεις\".Κι εσύ είσαι βουτυρομπεμπές ρε.......Κοίτα, φαντάσου ότι είχα καιρό,μιλάμε για μήνες, να βριστώ με κάποιον αλλά τα πήρα με μία τύπισσα και πραγματικά με φοβήθηκε το μάτι της.Καλή ,καλή αλλά μην τα πάρω.Καλή μέχρι θύμα έτσι;Να με κοροϊδεύουν και να μη λέω τίποτα.Να το καταπίνω αλλά τα ήθελε ο κώλος της..Και μετά σε λένε οριακιά.Πίπες.Αυτές που δεν είναι ,είναι οι χειρότερες..