Quote:
Originally posted by weird
Γενικά αυτο που εχω παρατηρησει εγω απο το δικό μου πένθος είναι οτι προσπαθώ με καθε ευκαιρία να γυρνω πίσω.. όλο πίσω σε εκείνα τα παιδικά μου χρόνια. Σ εκείνη την απώλεια που καθως δεν την εχω δουλέψει, εχει γίνει στο μυαλό μου κατι μυθικό, κάτι που κινείται μεταξύ αληθειας και φαντασίας.. Ειναι εκεινο το κομματι της παιδικής ηλικίας που χαθηκε στα αλήθεια, χαθηκε αναμεσα στα συγκεχυμενα μου συναισθήματα, την θολή αναμνηση που μπεδευεται απο εκεινη την επιθυμία να ωραιοποιούμε, να τραγικοποιούμε κιόλας ενδεχομένως εκεινο που δεν βιωθηκε όπως ήταν να βιωθέι. Μεσα σε αυτό το πλαίσιο της παλινδρόμησης, προσεξα οτι καθε αλλαγή μου ήταν επώδυνη και δύσκολη. Καθε προσαρμογη αδιανότητη. Η αλλαγη εμπεριεχει το πηγαινω μπροστά προχωράω. Ισως γι αυτο να φερνει μαζί της τόση αντισταση, τοσο πολύ συναισθημα. Δωσε όσο χρόνο σου χρειαζεται. Αφουγκράσου την και δες το πηγαινω μπροστά σαν ενα μερος της κοινής ζωής σας, αφου το παιδί είναι ενα βλαστάρι που μεγαλώνει. Κι εσύ εισαι νεα, αλλα φανταζομαι πόσο δύσκολο θα σου ειναι να αισθανθεις τη νιότη σου, γι αυτο δες το καλυτερα μεσα απο το παιδι. Φιλακια.
ακριβως καλη μου ακιβως.....