Υπομονη..τιποτα αλλο δεν μπορουμε να κανουμε...
Printable View
Υπομονη..τιποτα αλλο δεν μπορουμε να κανουμε...
ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ
Ελις εμενα μ απασχολη οτι τα βλεπω σπανια τα νιωθω στις γαμπες .στο αλλο σωμα τα καταλαβενω .οι εξετασεις δεν δειξαν κατι αλλα εγω εκει.πιστευω ναχεις διαβασει τι περναω.
ΟΧΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΠΙΑΣΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ
ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΛΔ ΓΤ ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΤΣΙ
Δεν εχω διαβάσει όλες τις σελίδες για να εχω συνολική άποψη .. Απλά θα ήθελα να πω πως η δύναμη του μυαλού ειναι τεράστια και μας κανει οτι θελει . Κ εγω οπότε αγχώνομαι με πιανει και πεταρίζουν διάφορα σημεία στα σώμα μου . Επίσης μια φορά ειχα διαβάσει για κάτι παρενεργειες ενός αντικαταθλιπτικου που έπαιρνα και έλεγε οτι απο το αριστερό πόδι δεν μπορεις να περπατάς καλα και όντως επειδή το πίστεψα άρχισα να κουτσαίνω ασυναίσθητα . Έπρεπε να περάσει πολυ ωρα να λογικευτώ και να καταλάβω οτι το δημιουργούσα εγω ... Ειναι απίστευτο !
Ελις θα στα πω εν ολιγης. Πριν 4 μηνες και κατι ειχα κατι μουδιασματα μετα απο μαραθωνιο και μια ζαλη .μπηκα ιντερνετ και ειδα γι σκπ εκανα εξετασεις κομπλεμεταεπιασα κατι πεταρισματα στο κορμι μου και μου ρθε η als κανω μυογραφιμα ολα καλα ξανακανω μετα το 2μηνο καλα αλλα το μυαλο μου κολλησε εκει και βλεπω ολη μερα τις γαμπες μου να κανουν διαφορα
ΚΟΙΤΑ ΕΜΕΝΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΛΗΡΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ
ΕΓΩ ΤΑ ΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ
Ευχαριστω παρα πολυ η αληθεια ειναι οτι ετρεχα πανω απο 120 χλμ την εβδομαδα +την δουλειά +οικογενεια.απλα με χουν αγχωση παρα πολυ.
Παιδια οι αλλοι πως εισται σημερα;εγω μια απ τα ιδια. Σκατα.
ΡΕ ΨΗΛΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ; ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗ ΣΕ ΚΟΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΧΕΙΣ;ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
ΕΤΣΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΑ ΔΕ ΣΟΥ ΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΛΗΡΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ
Γιαυτο σου ειπα ελις αν διαβασες απο που ξεκινησε .ειμαι αθλητης του μαραθωνιου κατω των 3 ωρων.μετα επαθα το μπλακ αουτ .το θεμα ειναι οτι και ο γιατρος δε μου παι να ξανακανω ηλμ και απο τους 6 νευρολογους οι 3 δεν μου καναν.εγω εκει ομως φοβαμαι μηπως το κανα νωρις και δεν εδειξε.(2μηνο).ευχαριστω .
Αυτο το ιντερνετ με σακατεψε ψυχολογικα.ασε οικονομικα που δεν αφησα νευρολογο για νευρολογο.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΨΗΛΕ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΟΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
ΝΑ ΠΩ ΚΑΝΕ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΤΙ ΝΑ Σ ΠΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΝΩ
Ευχαριστω με το γαμ τομυαλο μου τι κανω που κοιταω απ το πρωι ως το βραδυ τα γαμπιδια μου.αν δεν ειχα διαβασει στο ιντερνετ τωρα θα μουν σιγουρα καλητερα .ευχαριστω παντος.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΛΔ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝΕ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ Μ ΑΡΕΣΕ ΤΟ 120ΧΛΜ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΡΘΕ ΝΤΑΜΠΛΑΣ
Τελικά υπάρχει πολύς κόσμος που φοβάται οτι έχει αυτή την πάθηση. Μάλλον είναι πολύ αφηρημένη και γιαυτο οι νευρολόγοι δεν ασχολούνται με μας και τις φοβίες μας. Τον ίδιο φόβο έχω με πάμπολα κοινά συμπτώματα. Μέχρι και μαγνητική έχω κάνει η οποία ήταν καθαρή αλλά μετα απο 2 χρόνια ο φόβος επανήλθε και ήδη με πενθω. Μακάρι να μπορέσουμε να τον αποβάλλουμε τον φόβο αυτόν και να προσπαθήσουμε να χαρούμε τις ζωές μας. Καλό κουράγιο και σε σένα. Κατανοώ απόλυτα αυτό που περνάς. Διαβασε κα το δικό μου ποστ. Παλιότερα είχα σπασμούς που δεν με άφηναν να κοιμηθώ όχι απώς πεταρίσματα. Και τρόμο τόσο εσωτερικό όσο και εξωτερικό. Τελικά, μαλλον δεν ήταν ΣΚΠ. :) Αλλά πάλι με αυτην την ιδέα παλέυω εδω και μια εβδομάδα.
Και γω εκανα μαγνητικες κεφαλη αυχενα .τωρα φοβαμαι .γιαals επειδη εχω κατι σαν τιναγματα στις γαμπες πολυ ανεπαισθητα.εκανα ηλμ ολα καλα.μαριαννα και τζινα πως εισται;
Ειμαι κλασικα χαλια κ εγβ.Ψυχολογικα εχω ανεβει αλλα δεν φευγουν οι κωλοσυσπασρις απο τα ποδια.Τι να κανω γαμωτο?ποσο να περιμεν με την αγωγη?Gbutterfly ποσο καιρο ειχες τις συσπασεις?εγω νιωθω οτι εχω κ κατι κατω απο το δερμα κ με περπαταει συν τα ρυθμικα τιναγματα σαν χτυπος καρφιας συν πονος στα ποδια...
Αυτη τη στιγμη έχω και εγώ την αίσθηση οτι κάτι περπατάει κατω απο το δέρμα στα χέρια και στα πόδια γιαυτο κόλλησα πάλι στην ιδέα μαζί με αίσθημα καψίματος. Αχ είναι γνωστος ο γολγοθάς.. πάλι τα ίδια.. Τότε είχα συσπάσεις έντονες για τουλάχιστον 2 μήνες μάζι με άλλα συμπτώματα οπότε είχα κατατρομάξει (στον ύπνο έχω ακόμη καμια φορά). Δεν ξέρω εαν αυτό που βοήθησε να μου φύγουν ήταν η επιβεβαίωση απο την μαγνητική οτι δεν έχω κάτι σοβαρό ή οι ασκήσεις χαλάρωσης που έκανα με τον τότε ψυχολόγο. :)
Α! και το πέταρισμα των βλεφάρων είναι το πιο συχνό σε καταστάσεις αγχους.
Εγω που εχω παρει καθαρες εξετασεις κ με αγωγη στην 12η μερα γιατι δεν φευγουν?απλα εχω απελπιστει.τιποτα αλλο.
Και γω ρε παιδια αγωγη 25+ μερα ειμαι λιγο καλητερα αλλα αυτο που λει η τζινα αισθανομαι οτι εχω κατι κατι κατω απ τις γαμπες. Τζινα απ τον κορμο σου φυγαν η εχεις ελαχιστες;ρε σεις χαλια ειμαι ακομα
όταν λέτε αγωγή εννοείτε φαρμακευτικη αγωγή για το άγχος?
Μαριαννα εσυ πως εισαι;
Εχω κ στον κορμο μερικες φορες.
Ρε τζινα απορω γιατι με την αγωγη δεν εχω ηρεμιση ακομα; ειμαι λιγο καλητερα αλλα ως εκει.οι ιδεες και οι συσπασεις .αυτες που νομιζεις οτι εχεις κατω απ το δερμα.δεν φευγουν.εσυ εισαι καλητερα η τα ιδια σκατα.;
Ας πουμε οτι σημερα νομιζω οτι ειμαι καπως καλα...Ξυπνησα κ δεν ξεκινησε το πανηγυρι..Θα δουμε κ στην πορεια..Μιλα κ με τον γιατρο σου...Πιστευω οφι θελει χρονο...Αλλα εγω συνεχιζω να πιστευω οτι εσυ εισαι κ πολυ κουρασμενος...προσπαθησε να ξεκουραζεσαι πολυ.
Ουτε εγω μπορω..κ τελικα δεν ειμαι καλα γιατι ξεκινησε το πανηγυρακι.σε ολο το ποδι κ λιγο στον κορμο..δεν ξερω τι αλλο να κανω βαρεθηκα.
Καλα μου παιδια αυτα τα περασα και τα περναω πριν απο σας για εσας! Τρομαζετε που εχετε συσπασεις μερικους μηνες..αν σας περασουν σφυριξτε μου! Οι συπασεις απαξ και ξεκινησαν θα μεινουν για παντα..προερχονται απο αγχος..τις εχω 1 μιση χρονο..οταν θα τις αποβαλλετε απο το μυαλο σας παλι θα τις εχετε απλα δε θα σας ενοχλουν..μεχρι και εσωτερικα στο αυτι ειχα συσπασεις..γλωσσα ματια χειλη και σε οοοοολο το σωμα και τα δακτυλα και τα εβλεπα και εβαζα τα κλαματα..τρομαζανε να με συνεφερουν οι δικοι μου..εφοσον οι εξετασεις σας ειναι καθαρες δεν χρειαζεται κατι αλλο..βεβαια..ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος..μετα απο κανενα χρονο και ενω ολοι θα ειστε υγιεστατοι αλλα οι συσπασεις θα συνεχιζουν..εσεις θα τις νιωθετε και θα γελατε...θα με θυμηθειτε..
Τζινακι και γω βαρεθηκα .πηρα το γιατρο μου (νευρολογο) οπως ειπες και μου πε να μην ανησυχω.συμβαινει σε πολυ κοσμο το φενομενο των καλοηθων δεσμιδοσεων.τι να πω ειχα και γω λιγες στον κορμο .προσπαθω να το ξεχναω αλλα τιποτα .το πρωι ρε γαμοτο το πρωι ειμαι πολυ χαλια.
Και κατι αλλο..''τα αγχολυτικα δεν θεραπευουν τις συσπασεις..απαξ και εχεις συσπασεις δεν φευγουν ποτε..απλα κανε υπομονη και δες τις σαν ενα μασαζ γιατι γι αυτο προκειται..τιποτα σοβαροτερο"..Μαρκου Ιωαννης..επιμελητης νευρολογικης κλινικης ΓΝΑ..ο ανθρωπος που μου εδωσε την απαντηση που εψαχνα για να μην αυτοκτονησω!
Ρε μαντι εγω επανελαβα. Το μυογραφυμμα στο 2μηνο ο γιατρος δε μου παι να το επαναλαβω.αν και το ρωτησα;αν ηταν αυτο που φοβασαι θα διχνε και τωρα.απλα μου χει γαμ την ψυχολογια.εσενα ηταν ολες εντονες η ειχες και αυτες τις μικρες που τις νοιωθεις λιγο κατω απ το δερμα.εμενα οι περισοτερες ειναι τετοιες στις γαμπες.ευχαριστω.
Και πολυ εντονες εχω και τρεμουλιασματα κατω απο το δερμα..δεσμιδωσεις ειναι ολες αυτες..αλλες φορες ειναι ετσι αλλες αλλιως..αλλες πιο εντονες αλλες πιο ομαλες..τον πρωτο καιρο που μου ξεκινησαν..οταν ημουν δτο κρεβατι τα πρωινα και τεντονομουν τις ειχα σε 10 διαφορετικα σημεια..ελεγα παει..θα πεθανω..εχω als..
Υπηρχαν μερες που ειχα λιγοτερες..και ελεγα ωραια! Θα περασουν..την επομενη μερα χτυπουσαν οοοολη μερα ασταματητα..και απογοητευομουν..
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΖΗΣΩ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ
ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ
ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΨΥΧΩΣΗ
ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΑΥΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΓΧΟΣ ΤΕΛΟΣ
ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΕΖΗΣΑ