μ αρεσε που μου λεγες καποτε να κοψω τα πμ καλα σε ασχετο νομιζες οτι απευθυνοσουν? εγω εχω ματια κ στη πλατη ακομα
Printable View
καλα παιδια με εχουν πιασει οοοολα παλι.εντερο, στωματιτιδα, πονος στο στηθος....ειναι ολη η οικογενεια εδω ωα γιορτασουμε το μπαμπα κι εγω ξαπλωμενη στο κρεββατι.Α!εκανα κι εμετο και δε μπορω να φαω τιποτα.γιατι να ειμαι τοσο χαλια.κουραστηκα πια
Λοιπον.απο χθες στωματιτιδα και τρελος βηχας.πηρα ενα αντιμυκιτισιακο εναιωρημα που μου ειχε δωσει ο γιατρος μου τον προηγουμενο μηνα και μου φαινεται οτι ο μυκητας στο στωμα υποχωρησε αλλα φοβαμαι οτι εχει περασει στους πνευμονες.εντερο ποναει και αριστερα και δεξια.φοβαμαι να το πω στους γονεις μου γιατι θα μου φωναξουν παλι.η ψυχιατρος μου θα μου πει να παρω στεντον αλλα εχω παρει ηδη ενα σημερα.....δε ξερω τι να κανω πια.πιστευω οτι ο οργανισμος μου κλεινει σιγα-σιγα και δε ξερω πια που αλλου να απευθυνθω
ολοι μου λενε να μην ασχολουμαι με γιατρους και αρρωστιες, οτι εχω αποξενοθει απο ολους και οτι ολα ειναι στο μυαλο μου.αλλα εδω για μια προληπτικη εξεταση παω και ολο και κατι βρισκουν και να σου επανεξετασεις και παλι στο γιατρο και συνεχεια αυτος ο κυκλος.ολοι μου λενε οτι ειναι ψυχοσωματικα.αν ειναι ετσι, τοτε μπορουν να γινουν πολυ πολυ σοβαρα.κι εγω αφου παιρνω την αγωγη μου κανονικα και κανω τη ψυχαναληση μου συστηματικα και δε βλεπω αποτελεσμα τι κανω λαθος???ποναω, δε μπορω να ζησω φυσιολογικα, καποιος ασ βοηθησει
σε ενδοκρινολογο πηγες? γιατι κι εμενα ο ψυχιατρος μου ειπε επειδη δεν με πιανουν τα αντικαταθλιπτικα να κανω ορμονικη ,η οποια να ξερεις φερνει και στοματιτιδες
ναι στελλα μου και εχω 2 μικρους οζους.οι ορμονικες και του θυροειδους ομως και οι γυναικολογικες ειναι φυσιολογικες γι'αυτο και η ενδικρινολογος δε μου δωσε τιποτα απλα συνεστησε επανελεγχο σε εξαμηνο.τωρα η στοματιτιδα μου οφειλεται σε candida (μυκητα) ο παθολογος ομως δεν μου ειπε οτι σχετιζεται με το θυροειδη....
Καλησπερα σε ολους σας και ευχαριστω το site ,οθτοσωστε να μπορεσω να μιλησω και να ζητησω βοηθεια για το προβλημα μου... Ζητω συγνωμη διωτι ειναι η πρωτη φορα που κανω κατι τετιο και ησως να εχω τοποθετηση και λαθος την εισαγωγη μου στο φορουμ.. εαν το εχω κανει παρακαλω κατατοπηστε με να το κανω σωστα.. περιμμενω απαντηση πριν προχωρησω στην αναπτηξη του προβληματοσ μου... σας ευχαριστω , με εκτημηση.. Αποστολος
Καλημερα σας.λοιπον.παρολο που εκοψα το καπνισμα εδω και μια εβδομαδα ακομα χαλια.το εντερο στα κλαρια και νομιζω οτι πονανε και οι σαλπιγγες μου.δε ξερω τι μου συμβαινει πια.η γιατρος μου μειωσε τα αντικαταθλιπτικα και απο 2 μου δινει 1 στεντον τη μερα.τα βραδια ομως κοιμαμαι χαλια (εφιαλτεσ , ανησυχια κλπ) και το πρωι ξυπναω ακομα πιο χαλια.μετα ειμαι λιγο καλυτερα.ξερετε αν τα στεντον φερνουν τετοιες παρενεργειες.απο αντικαταθλιπτικα παιρνω τωρα εφεξορ των 37 μλ (με σκοπο να το κοψω σταδιακα οπως και το στεντον)