γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι !!! ε ναι τοτε υπαρχει σοβαρος λογος για να το γιορτασεις!
μπραβο λοιπον!!!! καλοφαγωτα και καλα να περασεις!!
με ρεγουλο....ομως ε?
Printable View
γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι !!! ε ναι τοτε υπαρχει σοβαρος λογος για να το γιορτασεις!
μπραβο λοιπον!!!! καλοφαγωτα και καλα να περασεις!!
με ρεγουλο....ομως ε?
χαχα.....................Quote:
δεν θα γινω και ο Ορεστης Μακρης
πιο καλα βεβαια θα το γιορτασω οταν μπουνε τα λεφτα στην τραπεζα.
τοτε θα ανοιξω σαμπανια!!!!:D:D:D
ναι!! να πας να το γιορτασεις οπου εσυ γουσταρεις!
χαιρομαι που εισαι χαρουμενη! σου αξιζει..
απολαυσε το!
σε ευχαριστω πολυ μπουμ!
να ξερεις καλη μου πως τα γραφομενα σου με βοηθουν πολυ!
[QUOTE=dreamless;511099]καλημερα BOOM μου :)
ο γιατρος μου, μου εχει επιτρεψει να πινω με μετρο.
αλλα αυτη τη φορα προβλεπω να ξεπερναω το μετρο :p
αλλωστε....δεν ειναι κατι που το κανω συχνα....
dreamless , εγω επινα τον αμπακα επι 5 χρονια + φαρμακα , επαθα τιποτα ? ( αν εξαιρεσουμε την ακλονητη πεποιθηση οτι ειμαι η ενσαρκωση του Ιγκορ Στραβινσκυ ) .
ουφ παει και αυτο το βασανο της γραφειοκρατιας.
μαζεψα ολα τα δικαιολογητικα, τα εβαλα σε εναν φακελο και πεμπτη πρωι παω να τα καταθεσω.
γιουπιιιιιιιιιιιι! εισαι πανετοιμη λοιπον για την επιτυχια!
θα περιμενουμε νεα φυσικα.
p.s. μην ακους τον macgyver..αν ειναι να νομιζεις κ συ οτι εισαι η ενσαρκωση του Ιγκορ Στραβινσκυ...αστο καλυτερα......χοχοχο!
οκ..εγω θελω ενα κοκτειλ γαλα καρυδας με φρουτα μεσα ή ενα μοχιτο χωρις αλκοολ με πολυ ζαχαρη!
δεν πινω αλκοολ οποτε φροντισε να μην παρεις μονο σκετο αλκοολ!οκ??χεχε!
μπουμ το μoχιτο σου θα στο κερασω τελικα σε τρεις μηνες περιπου :p
κανε υπομονη :p
ο λογος....οτι το επιδομα μαζι με τα αναδρομικα (κανα τριχιλιαρο) θα μπουν σε τρεις μηνες.
κατεθεσα ολα τα εγγραφα μου σημερα.
εγω ομως τα λεφτα τα θελω αυτο το μηνα, αυτη την ωρα, αυτο το δευτερολεπτο...
αντρα θελω τωρα τον εθελω ειμαι σε ολα μου. :p
να σας πω και ενα αλλο πολυ ευχαριστο γεγονος!
απο τριτη ξεκιναω γκρουπ-θεραπι :D
σαν αυτο?Quote:
κατεθεσα ολα τα εγγραφα μου σημερα.
https://www.youtube.com/watch?v=vwC7DCrNn7Q
ΑΑΑΑ! τελειαααααααα!! ολο καλα νεα εχεις κ χαιρομαι!
καλη αρχη με το γκρουπ θεραπυ..θα δεις τι ωραια που ειναι.εχω κανει 14 χρονια.
ε ωραια σε 3 μηνες ποσο θα ναι??μμμ αρχες 2015! αρα λοιπον την πρωτοχρονια θα με βγαλεις οξω και θα με κερασεις εναν κουβα κοκτειλ χωρις αλκοολ!!!!
μιαμ μιαμ!
ετσι ναι!!
τωρα τι να πιω εδω στην δουλεια για να περασει η ωρα???
ας με σκοτωσει καποιος!!!!! θεε μου!! τα χω παιξει.θελω να φυγωωωωωωωωωω...
τα ψυχολογικα μου τα ξεπερνω, τα νευρα ολα...οκ...αυτη την βαρεμαρα στην δουλεια πως θα την ξεπερασω???
σχολαω παντα στις 5! η καλυτερη ωρα της ημερας..........
οχι ευτυχως.ερχομαι με το αυτοκινητο..γυρω στα 6 χλμ.
μολις γυρισα απο τον ορθοπεδικο.
διεγνωσε οξεια ..... (δεν θυμαμαι την ακριβη ορολογια) και μου εγραψε ισχυρα φαρμακα, προκειμενου να μην μου κανει ενεση κορτιζονης.
μου ειπε θελει πολυ χρονο για να ξεπεραστει :(
αν δεν ξεπεραστει σε ενα μηνα, θα αναγκαστει να μου κανει ενεση κορτιζονης.
αλλον ενα μηνα κουτση :(
ποναει το ποδι σου?περαστικα σου ευχομαι!
ελα ολα καλα! ολοι ποναμε καπου..μην τα θελουμε κ ολα ε??ε?ε
ολα καλα! σκεψου λιγο το επιδομα να παρεις τα πανω σου!!
χεχε...νταξει..δεν πειραζει..εσυ να σαι καλα!!
τελεια που θα παρεις αναδρομικα.θα ναι μεγαλο ποσο! ουαου
ναι απο μια αποψη με συμφερει γιατι οσο αργοτερα τα παρω τοσο πιο πολλα θα ειναι τα αναδρομικα.
μεχρι τοτε ας ειναι καλα ο φαδερ, αν και του εχω υποσχεθει οτι θα του κανω ενα καλο δωρο σε χρηματικο ποσον, γιατι παρα τις κατα καιρους κοντρες μας, δεν μπορω να μην αναγνωρισω οτι μου εχει προσφερει πολλα εδω και εφτα χρονια που ειμαι ανεργη.
επισης χρωσταω ενα καλο δωρο στην αδερφη μου.
αν βεβαια ειχα κερδισει το τζοκερ θα ημουν πολυ πιο χουβαρντου :p
εχω κατα-αγχωθει!!!
δεν με σωζουν ουτε 10 ηρεμιστικα μαζεμενα!!!
ο πατερας μου εκανε εξετασεις αιματος και του βρηκαν P.S.A 10
αυτο ξερετε τι σημαινει?
ενδεχομενο καρκινου του προστατη!!!
την τριτη θα παει στον ουρολογο.
φοβαμαι πολυ......
οταν βλεπεις καπιον να σου λεει φοβαμαι αυτο σημαινει οτι ειναι ανθρωπος ενω οταν τον βλεπεις να μη φοβαται τιποτα αυτο σημαινει οτι κατι δε παει καλα μ αυτον. υπομονη.. οσο φοβασαι μιλα συνεχεια μεχρι να σταματησει...
ειναι ετσι η ζωη που πρεπει να κανεις συνεχεια οτι μπορεις για να επικοινωνησεις αλλα κ σε μενα το ιδιο ακριβως συμβαινει τωρα ξεμεινα με ενα τηλεφωνο στο χερι δυστηχως...
σε καταλαβαινω Αλεξανδρε αλλα εγω δεν εχω πλεον ουτε το τηλεφωνο....μου τελειωσαν οι μοναδες χωρις να το καταλαβω και ηθελα μοναδες για αυριο προκειμενου να παρω τηλ τον πατερα μου επειδη θα με παει στον οαεδ.βασικα ηθελα να τον παρω για να του πω να φυγει σε περιπτωση που αργησω.
και περαν του οικονομικου δεν εχω τη δυναμη λογω του ποδιου να ανανεωσω την καρτα μου.
και ο αλλος αφαντος...ουτε ενα μηνυμα εστω μεσω φεις.
προφανως θα ξυπνησει την ωρα που εγω πεφτω για υπνο.
ασχημο πραγμα η ασυνεπεια...
ΟΛΑ ΣΚ@Τ@ ΣΗΜΕΡΑ!!!
βασικα γινετε να ανανεωσεις το χρονο ομιλιας απο τη πιστωτικη καρτα αν το πληκτρολογισεις στο γκογκλη...
Dreamful_woman
Καλησπέρα. Με λένε Νικολέτα και είμαι νέο μέλος εδώ.. Και διπολική επίσης.
Όταν είχε γίνει η διάγνωση είχα ξεκινήσει φάρμακα (abilify κυρίως. Bloonis, minitran, wellburtrin κλπ) Κι εγώ δε ξέρω πόσα έχω πάρει. Τα είχα ξεκινήσει στην πρώτη μου κατάθλιψη και μετά ήρθε η διάγνωση. Πλέον δεν παίρνω φάρμακα.
Για να σου απαντήσω στην δεύτερη ερώτηση, θεωρώ τον εαυτό μου εντελώς δυσλειτουργικό. Πιθανώς να οφείλεται στην έλλειψη φαρμακευτικής αγωγής... Υποθέτω αυτό θα έλεγε ένας ψυχίατρος κι ένας ψυχολόγος. Τον τελευταίο καιρό έχω πατώσει. Ο διπολισμός μου οργιάζει. Έχω φτάσει σε σημείο την μέρα να' μαι καλά και το βράδυ να σκέφτομαι μονάχα το πως να βάλω τέρμα. Οι συνθήκες το ενισχύουν (είμαι στη φάση μηδεν, τελειωσα σχολή, μεταπτυχιακό -με χίλια ζόρια,τότε βλέπεις εμφανίστηκε όλο αυτό) και τώρα είμαι σε ένα τίποτα που με αδειάζει. .Σαν αποτέλεσμα, έχω αυτοκτονικές τάσεις (εμμονή έχουν γίνει πια) , θεωρώ πως όλοι θέλουν να πεθάνω (δεν το είχα παλιά, επίσης εμμονή) και πως δε μπορώ να κάνω τίποτα. Και την ίδια στιγμή νομίζω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα (πχ να φύγω εξωτερικό για διδακτορικό). Το μυαλό μου έχει καεί. Και καμιά φορά νομίζω ότι όντως έχω κάτι εκεί μέσα που με ενοχλεί. Ο Γιώργος στα σχόλια το έθεσε πολύ σωστά: ΠΑΤΟΣ.
Οπότε από την δική μου εμπειρία, δεν γνωρίζω να σου πω πως λειτουργούν τα φάρμακα (γιατί ποτέ δεν τα πήρα στα σοβαρά), αλλά μπορώ να σου πω πως με τα φάρμακα σίγουρα είσαι πιο ασφαλής και δεν παίζεις με τη φωτιά σε τέτοιο σημείο όπως εγώ. Από θαύμα ζω ακόμα. Ο δρόμος της κατάθλιψης πλέον είναι γνωστός. Και τώρα έρχεται ως μείζων. Και βαραίνει παραπάνω. Πιο γρήγορα, πιο εύκολα. Σου είπα.. βρήκε τον δρόμο. Τον έμαθε πια.
Συνεπώς, αν είχες μια ευκαιρία στη ζωή, πιθανώς θα ήταν με αυτή τη βοήθεια. Οι φίλοι βοηθάνε πολύ. Οι σωστοί φίλοι όμως, αυτοί που όταν τους μιλήσεις θα σε κοιτάξουν και θα δακρύσουν. Αν δεν είναι τέτοιοι και σου λένε αηδίες, χειρότερη ζημιά θα σου κάνουν.
Αν θες την γνώμη μου, κράτα τα φάρμακα και σήκω κάνε κάτι. Ένας φίλος σου χρειάζεται, μια δραστηριότητα και συστηματικότητα (τα φάρμακα στο προσφέρουν αυτό, ύπνος κλπ). Πως να τα βρεις δε μπορώ να στο πω. Ούτε μπορώ να σου δώσω ψεύτικα λόγια.
Εγώ πάντως σαν Νικολέτα, αν μου δινόταν ευκαιρία για διδακτορικό πιστεύω πως θα πήγαινα. Κι ας έχανα. Έτσι κι αλλιώς χαμένα όλα μοιάζουν.
Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω;
Καλή δύναμη ...
Νικολετα μου σε ευχαριστω πολυ για ολα οσα μου εγραψες.
αλλα βρε καλη μου αφου καταλαβαινεις οτι ο λογος που ο διπολισμος σου ειναι σε εξαρση ειναι η διακοπη φαρμακευτικης αγωγης, γιατι δεν πηγαινεις σε καποιον γιατρο ο οποιος θα κρινει τι φαρμακα χρειαζεσαι?
το λες και μονη σου οτι γι' αυτο εισαι δυσλειτουργικη.
οχι οτι εγω που παιρνω φαρμακα ειμαι σε καλυτερη μοιρα απο σενα, αλλα με τα φαρμακα, μειωθηκε αισθητα τελευταια, η τοσο ακραια εναλλαγη συναισθηματων που οπως γραφεις βιωνεις και συ.
τα φαρμακα αληθεια γιατρος σου συνεστησε να τα κοψεις ή εσυ πηρες την πρωτοβουλια???
aπο τη στιγμη ομως που τα φαρμακα εχουν παρενεργειες κ επιδιορθωνουν το ενα εχοντας παρενεργειες απο αυτο προκυπτει η θεωρια των δυο ακρων σαν τις 2 οψεις του ιδιου νομισματος φτιαχνε εδω χαλαγε εκει...Quote:
οχι οτι εγω που παιρνω φαρμακα ειμαι σε καλυτερη μοιρα απο σενα, αλλα με τα φαρμακα, μειωθηκε αισθητα τελευταια, η
ενα ρητο λεειQuote:
Ο Γιώργος στα σχόλια το έθεσε πολύ σωστά: ΠΑΤΟΣ.
δε με νιαζει αν εφτασα απο τη κορυφη στο πατο
γιατι η π η ζωη φερνει τα πανω κατω
παντα ετσι γινετε σε ολα.
μεχρι κ τα φαρμακα εχουν τα καλα κ τα ασχημα.
ε απλα αυτο που θα διαλεξες δε θα σε εκφραζε.Quote:
Οι συνθήκες το ενισχύουν (είμαι στη φάση μηδεν, τελειωσα σχολή, μεταπτυχιακό -με χίλια ζόρια,τότε βλέπεις εμφανίστηκε όλο αυτό) και τώρα είμαι σε ένα τίποτα που με αδειάζε
αρχισε η κατηφορα, επειδη συνειδητοποιησα οτι ειμαι σε κατηφορα εδω και σχεδον μια δεκαετια.
κλαιω καθε μερα.
θα ενημερωθει ο γιατρος μου, αν και πιστευω ακραδαντα οτι κανενα αντικαταθλιπτικο του κοσμου, δεν μπορει να μου δωσει πισω τα χαμενα μου χρονια.