Δεν νομιζω να ειπε λεπτομεριες στο σεξ απλα αναφερθεικε σε αυτο οκ λιγο πιο αδιακριτο αλλα δεν θα του κοψουμε και το κεφαλι.....συγνωμμη φλοκ ξαναδιαβασα το πρωτο ποστ σου ναι το ιδιο περιπου ειπες λαθος μου
Printable View
Δεν νομιζω να ειπε λεπτομεριες στο σεξ απλα αναφερθεικε σε αυτο οκ λιγο πιο αδιακριτο αλλα δεν θα του κοψουμε και το κεφαλι.....συγνωμμη φλοκ ξαναδιαβασα το πρωτο ποστ σου ναι το ιδιο περιπου ειπες λαθος μου
χαιρομαι για σενα! μπράβο!!! είδες που δεν πρέπει να ανχώνεσε άδικα ?
ζητησες το τηλ της κ στο εδωσε αυτο θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι ενδιαφερον κατα 60% αλλα αν σου ζηταγε αυτη το τηλ σου κ της το εδινες θα ηταν ενδιαφερον κατα 100% μεχρι στιγμης το απολυτο ενδιαφερον το εδιξες ΕΣΥ εχει μεγαλη σημασια πιος θα κανει την αρχη
Για σου φίλε Κωστα... Δυστηχως δεν είσαι ο μόνος. Εγω είμαι 28 χρονων και δεν έχω δει "live" γυναικα γυμνή ποτέ μου.
Από τα 20 έχω αδυνατίσει και πριν 2,5 μήνες ξεκινησα γυμναστήριο...
Με πονάει όταν βλέπω κάποιους αντρες να ξεκινουν σχέσεις με γυναίκες, να τις πληγωνουν λες και δεν είναι τίποτα και να πηγαίνουν σε άλλες πανέυκολα χωρίς να νοιάζονται :(.
Τελος πάντων σου εύχομαι να προχωρισεις με την κοπέλα και "ρίξε" και για μένα ένα φίλε μου ;Ρ
Μην απογοητευεσαι συνεχισε να προσπαθείς και θα ανταμοιφτεις
Ουτε ο κωστας το πιστευε και τον εκανα να το ποστεψει και βλεπεις και μονος σου το αποτελεσμα θελεις κι εσυ να σε κανω να το πιστεψεις?;)
Θες να μ δωσεις μαιλ ? Αλλιως βρες το δικο μου το εχω ηδη γραψει στο θεμα αυτο .....( και δεν εισαι τυφλος απλα δεν ξερεις πως να ανοιγοκλεινεις τα ματια σου)
Οκ σ εστειλα
γεια σας .τελικα δεν εγινε κατι με την κοπελα που ειχα γνωριστει λογω αποστασης. και ακομα χειροτερα εχω καταθλιψη και κλαιω συνεχεια... δεν μπορω αλλο πραγματικα... και σε οσες εχω πει για εναν καφε εστω ουτε αυτο δεν θελουν .δεν αντεχω αλλο........
δε λεει κ πολα πραγματα αυτο να βγεις για ενα καφε συνηθως αυτο που ενωνει τους ανθρωπους ειναι οταν βρεθουν σε αναγκη κ βρουν καπιον να μηλισουν.
Σε καταλαβαίνω. Κι εγω παραλίγο να πέσω σε κατάθλιψη πριν λίγες μέρες για τον ιδιο περιπου λογο. Όμως μην τα παρατάς!!!
Συνέχισε να προσπαθείς. όχι απο ανάγκη ή αγανάκτηση, αλλά από πιστη στον εαυτό σου.... ξερω πως ακούγεται αλλα βοηθάει.
Και αν σου ριχνουν χυλόπιτα μην στεναχωριέσαι, δεν ειναι λόγω καποιου δικού σου προβλήματος, αλλά καποιό δικό τους.
Όχι ρε φίλε, κρίμα.:( Εκεί που είχες την ελπίδα οτι κάτι θα κάνεις, οτι θα λυτρωθείς απ'όλο αυτό το κακό, οτι είδες επιτέλους άσπρη μέρα σ'αυτόν τον τομέα, μπαμ, την πατάς και νιώθεις χειρότερα απο πριν. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό. Έχω πάθει τα χειρότερα εγώ (δεν το λέω για παρηγοριά).