Originally Posted by
agnostix
Καλησπέρα Ρεάκι,
το καλό είναι οτι βρίσκει κανείς μια πληθώρα από διάφορα ενημερωτικά άρθρα,οπότε ένα κόπι -πέιστ δεν μου είναι κόπος.
Το κακό είναι άλλο,η λάθος ή καθόλου ενημέρωση που έχει ο κόσμος μας για όλες τις διαταραχές της ψυχικής μας υγείας.
Τι εννοώ?
Έτυχε να βρεθώ με μια κυρία που γνώριζε για την σχέση μου,με τα πολλα της είπα πως τελείωσε κ οτι ο άνθρωπος έχει κατάθλιψη κτλπ,η αντίδραση της???
Μακριά μακριά ,απαπαπαπα νέα εισαι θα την ξανα φτιάξεις την ζωή σου,ευτυχώς που το κατάλαβες κ.α τέτοια κοινότυπα....λες και της είπα οτι έχει χολέρα,φυσικά κάθησα και της έκανα μια ανάλυση δεν θα μπορουσα να την αφήσω να φύγει με τις δικές της λάθος αντιληψεις επι του θέματος.....
Το άλλο πάλι που μου έτυχε ,ήταν να βρεθώ σε μια παρέα τις προάλλες,και να ανοίξουν θέμα για κάποια κοπέλα,όπου είχαν δει μια "περιεργη" συμπεριφορά της κ τελικά έμαθαν πως πάσχει απο μανιοκατάθλιψη,Και γυρναει το παιδί κ μου κάνει,σχιζοφρένεια ε????(με περιγελαστικό ύφος)
Οπότε έγινε κ εκεί ενα ξεκαθάρισμα βάση όσων έχω μάθει κ εγώ πλεον κ ανοίγοντας κ την δική μου ψυχή χωρίς καμία ντροπή.
Το αποτέλεσμα ήταν σιγά σιγά να ανοιχτεί κ ο ίδιος κ να μιλήσει για τις δικές του φοβίες κ κρισεις πανικού που είχε ζησει κατα καιρούς
Αρα,αφου λοιπον αντιλαμβάνομαι πως τέτοια προβλήματα μαστιζουν πια στην εποχή μας,και απευθύνονται σε όλους μας,γιατί οχι,όσο μπορώ θα ενημερώνομαι,θα ενημερώνω κ εδώ αλλα κ έξω