Σταυράκι μου μας την είπες λίγο ή ειναι ιδέα μου?... χαχαχαχα
Printable View
Σταυράκι μου μας την είπες λίγο ή ειναι ιδέα μου?... χαχαχαχα
Κορίτσια πάω να ξαπλώσω τώρα γιατί σήμερα κουράστηκα λίγο στην δουλειά παραπάνω!!!
Βρήκα φωτογραφία μου στο Pc που ήμουν 19 χρονών!Το 2002!Και στενοχωρήθηκα σκεπτόμενος το πως περνάνε τα χρόνια!
Μη με θάψετε όσο θα λείπω...!
καλη ξεκουραση σταυρακι ...και μην ξεχνας... σε αγαπω παλιογερε :p
σήμερα καλό το ξύπνημα αλλα εχω συμπτώματα κρυωματος και εχω ανησυχησει..οπως καταλαβαίνετε το θερμομετρο είναι σε σύνεχή χρήση
ξυπνηστε ρε σας λεω..εχω παθει πανικο....:Ρ
καλημερα τι εχουμε - τι εχουμε?
εχουμε καταροή και σκατοδιαθεση...εσεις;
προσπάθησα να κοιμηθω χωρις χαπι για τον υπνο και κοιμήθηκα στις 5 το πρωι.. πλακωσου στα ζεστα ... με τις βιταμινουλες τι καναμε ?
πήρα εχινατσια. τι λες να παρω; καμμια πολυβιταμινη;... σημερα εχω και δουλεια και αυριο γαμο γαμωτη μου
Εγώ δεν είχα ωραίο ύπνο σήμερα. Κάθε μια ώρα ξυπνούσα. Μετά έβαλα στον ανηψιό μου να δει βίντεο στο youtube και μου κόλλησε στο μυαλό πως μπορεί να μου έσβησε τίποτα και έφαγα κόλλημα με τον "κάδο απορριμάτων". :( Ακόμα δεν μου έχει φύγει.
εγω σήμερα ειμαι με ανησυχια...
Καλησπέρα!!Εγώ το είχα πει,πως θα κρυώσει η Fleur,μπορεί και να σηκώσει πυρετό και θα έχουμε υποτροπή υποχονδρίασης!!!
Μην ανησυχείς Fleur!Πες μου τα συμπτώματα σου αναλυτικά!
τιποτα μυξουλες :Ρ το πρωι. βασικα. αλλα πυρετο οχι φτου δεν εχω.
Και να κάνεις και λίγο πυρετό μη σε απασχολεί!
Δεν σημαίνει τίποτα!Μυξούλες μόνο???
Φτου μη σε ματιάσω!Μια χαρά είσαι!
Τσέκαρε το σημείο της γρατζουνιάς,έχει τίποτα??
Ρέα αν νομίζεις πως χωρίς τα φάρμακα θα νιώσεις καλύτερα,κάνεις λάθος!
ισα που φαινεται μωρε....το σημειο της γρατζουνιας
Χάρηκα εγώ πολύ σήμερα που κρύωσες!!Γιατί???Θα καταλάβεις!
Πρόσεξε:Στην περίοδο της επώασης ΔΕΝ υπάρχουν συμπτώματα!Άπαξ και εκδηλωθούν συμπτώματα σημαίνει πως αρχίζει η κλινική εικόνα της Λύσσας να εκτιλίσσεται!
Αν θεωρήσουμε πως οι .... μυξούλες είναι το αρχικό σύμπτωμα της Λύσσας τότε μέσα σε ελάχιστες μέρες θα πρέπει να εξελιχθεί!Μη σου πω και ώρες!
Επειδή όμως φυσικά ΔΕΝ είναι Λύσσα,εσύ σε λίγες μέρες θα αρχίσεις να καλυτερεύεις και να υποχωρεί και το συνάχι!Αλλά και να παραμείνει και για 7 μέρες,δεν λέει κάτι!
Με το που το συνάχι υποχωρήσει,αυτομάτως παύει οριστικά να υφίσταται ο Λυσσικός σου Φόβος!Καθώς το μικρό κρυωματάκι αυτό,αυτομάτως (εγκεφαλικά) αποσυνδέεται από τον ιό της Λύσσας!
Άσε που θα έχουμε φθάσει και τον 1.5 μήνα από τον αρχική γρατζουνιά τότε!
Όλα πάνε βάση σχεδίου Fleur!!!H Oριστική λύτρωση σου (Λυσσική) πλησιάζει!
γατουλη μου κ εγω τσεκαρα το pc μου μετα απο καποια επισκεψη του ανηψιού μου... παιδάκια ειναι, μπορει καταλάθως να κάνουν καμια διαγραφουλα...είναι φυσιολογικο να τσεκαρεις..:)
Λουλου μου, ο χειμωνας απαιτεί μια ενίσχυση παραπάνω στο ανοσοποιητικο μας συστημα, εσυ στρεσσαρεσαι ολη μερα, δεν τρως καλα, κουραζεσαι...εισαι το ιδανικο εδαφος για τους υιούς της γρίπης. σωστη διατροφη και μια βιταμίνη ή υπερτροφη για να νιωθεις προστατευμενη...συζητησε το με τον φαρμακοποιό σου υπάρχουν διαφορα ειδη και ο καθενας εχει τα γουστα του στο ειδος;)
σταυρακι μου, δεν μπορω να σου εξηγησω πόσο "ξυπνια" αισθανομαι σημερα! ακομα και χτες που βασανιζόμουν στο μαξιλάρι μου αισθανόμουν τόσο καλα που με ξανασυναντησα..μου ελειψαν οι σκεψεις μου!... τα τυπου ζολοφτ δεν τα εχω κόψει ακομα αλλα σκοπεύω να κάνω ότι χρειαζεται για να κόψω την κουετιαπίνη για τον υπνο.....δοκιμες κανω βεβαια ...αν δω οτι με χαλάει θα μαζευτω...σημερα όμως αισθανομαι υπέροχα! :)
Το Seroquel είναι όντως κωλοφάρμακο..Από αυτά που έχω ακούσει,σε καταστέλλει αρκετά...
Οπότε είναι λογικό που αισθάνεσαι έτσι..Απλά πρέπει να βρεθεί τρόπος για να κοιμάσαι...
μολις γυρισα απο δουλεια και ειμαι κομματια...λεξο και υπνο αααα σταυρο δεν εχω πυρετό. ακομα τουλαχιστον
και πριν απο αυτό .. το 60mg αζαπιν... φακες εγινε ο εγκεφαλός μου!!... δεν ξερω πως θα το καταφερω αλλα δεν εχω αλλη επιλογη... θα σκεφτω κατι..;)
καλη ξεκουραση φλερ ..ονειρα γλυκα :)
καλημέρα Ρεα, για να καταλαβω το πρόβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να κοιμηθείς; ή σε συνδυασμο με αλλα; ο γιατρος σου τι λεει; ισως να χρειαζομαστε ενα διαλειμα απο τα φαρμακα αλλα αν ειναι να περναμε παλι ταλαιπωρια για να μας ξαναπιάσουν...ασε...
καλημερα φλερ μου... οχι το πρόβλημα μου δεν είναι οτι δεν μπορω να κοιμηθω, είναι οτι με εχω χασει! με τα φαρμακα για τον υπνο θελω να κοιμάμαι συνεχεια και δεν εχω διαθεση να βγω απο το σπίτι...ειμαι βαρια και αργη...και δεν εχω καθαρες αισθήσεις..είναι όλα μια θολούρα...
ναι χρειαζόμουν μια απόσταση απο εμενα για κάποιο διαστημα και με βόλευε αυτη η ζομποποίηση.. αλλα μου έλειψε η πραγματικότητα
θα σου δωσω ενα παραδειγμα... πριν μια εβδομάδα με πήρε τηλ. ενας πρώην και μου είπε μια μεγαλη κακία. θυμωσα θολά και το εκλεισα και αυτο μεσα στην αρρωστεια μου...αλλο ενα τουβλο για τον ναο της καταθλιψης...
προχτες το βραδυ χωρίς χαπι για τον ύπνο οπως προσπαθουσα να κοιμηθω μου ηρθε στο μυαλο ..και σκεφτηκα... τι μου ειπε ο μ@λ@κ@ς??? και γέλασα ...γελασα που επιτέλους καταλαβα το μεγεθός του. δεν ξερω αν το εξηγω σωστα και αν με καταλαβαινεις...
χθες πήρα 2 φορες την μητερα μου τηλέφωνο και αλλες 2 μια φιλη μου, πήγα για τρεξιμο με τον σκυλακο μου (καλα μου βγηκε η γλωσσα) δεν θελω αλλο να νυσταζω...θελω να μπορω να διαβαζω ενα βιβλίο ...θελω να θελω να βγω για καφε μαζί σας θελω να κανω πράγματα και να κουραζομαι πραγματικα και δημιουργικα...θελω να μην κρυβομαι πισω απο ραφια και δεν ειμαι σιγουρη ποσο απο όλα αυτα ωφειλετε στην καταθλιψη και πόσο στα χαπια.
Ρεά μπράβο σου!!
Χαίρομαι πολύ με αυτά που διαβάζω!!
Αυτό με τα Barilla είναι η κορυφαία σου στιγμή και να ξέρεις πως αν κάποτε δεχτείς να έρθεις στην συνάντηση μας,αυτό θα είναι το αγαπημένο μου πείραγμα!
Δηλαδή το είπες με τόσο παραστατικό τρόπο,που ΔΕΝ υπάρχει!Και όχι σε οποιοδήποτε ράφι,μόνο Barilla!!!!(Aυτό το προσθέτω εγώ για να γουστάρω)!Xa xa xa!!
Θα πέσει τρελό γέλιο!!!!!!
Fleur τι κάνεις εσύ,εργαζόμενο μας κορίτσι??
Πως πήγε το συνέδριο???
χαχαχα...αναισθητε...που να καταλάβεις το πλήγμα που δεχτηκε η γυναικεία μου ματαιοδοξία!!!.. ενα θα σου πω ...απο τοτε δεν ξαναεφαγα μπαρίλα... το γυρισα σε μισκο!!!
Xα χα!Πως λέμε είσαι τζαμάτη???Εσύ είσαι Ραφάτη!!
Για σου Ρέα με τον αυτοσαρκασμό σου!!!
καλημερα στο παρεακι σημερα καταφερα να κοιμηθω στη 1 ...οσο πάμε και πλησιαζουμε σε φυσιολογικη ωρα! ;)
Γεια σου ρέα. Κι εσύ νυχτοπούλι ήσουν; :p
εγω αργησα να κοιμηθω και εχω κεφαλι κουδουνι σημερα, να πεις οτι ηπια....αλλα με αυτα που παιρνω και ενα ποτηρακι κρασι κανει τη διαφορα ισως. η ακεφια παντως καλα κρατει
ε λιγακι χορεψα :)
ετσι μπραβο!!!!:D
Χόρεψες Fleur???Που να ήσουνα και εντελώς καλά εσύ!
Aν και λογικά μετά το 2μηνο,θα αρχίσεις να συνέρχεσαι!
Όταν όλοι οι δρόμοι ΔΕΝ θα οδηγούν στην Λύσσα,τι θα κάνεις?
Το πολύ πολύ να επινοήσεις μία καινούρια ασθένεια!;)
Κι εγω ρέα, ως πριν λίγους μήνες κοιμόμουν το ξημέρωμα. :p
χαχα αλλαγη φρουράς γατούλη μου... τώρα εγώ θα φυλάω την πόλη!:p
χορεψα ναι, αδελφη ήταν αυτή αλλωστε. εχεις δικιο σαυτο που λες αλλα ηδη απο χθες 2 σπυρακια- εξογκωματακια στον ουρανισκο μου φαγαν τη ζωη. σημερα βεβαια υπαρχει μονο ο ερεθισμος αλλα εγω εκει... να ψαχνομαι.
καλε κοιμαστε όλοι;
Καλησπέρες σε όλους!
Χορεύτρια τι κάνεις???Περνάει ο καιρός,πυρετό δεν σηκώνεις και ακόμα μου στενοχωριέσαι???
Πληροφοριακά,ξέρεις τι πυρετό σηκώνει η Λύσσα???