με σκοτωνεις τωρα!!!!!
Printable View
Για μα μην ξεφύγουμε πάλι με εντελώς άσχετα λίπη κοκορτσια κλπ
Οταν έχεις στερήσει τον εαυτό σου κανεις σαν παιδί και μπορεί να ισχύει θέλω αυτο εδω και τώρα θέλεις να χαρείς σαν παιδί...
Ποτέ δεν ειναι αργά για να προσπαθήσεις έστω.. Να επιλέγεις να επιθυμείς... Δεν μας βγαίνει πάντα αλλα οφείλουμε να προσπαθήσουμε
Πολυ ωραια τα γραφεις , Μαρα ................. οφειλουμε στον εαυτο μας να ζουμε την ζωη μας , συμφωνα με τα θελω τα δικα μας , κι οχι των αλλων , οπως και να κανουμε σαν παιδια , οταν αυτο μας ευχαριστει , να γελαμε .............τωρα που συνερχομαι απο την κτθλψη , η οποια μεκανε σοφο , διοτι καταλαβα αρκετα πραματα , που δεν θαχα καταλαβει αν δεν την ειχα παθει , η ζωη ειναι πολυ συντομη , για ναναλωνωμαστε σε στεναχωριες και μζεριες , και να προσπαθουμε να ευχαριστησουμε τους αλλους , ας κανουμε οτι ευχαριστει εμας , ας απομακρυνουμε τους ανθρωπους που μας ' χαλανε ' απο κοντα μας , ας κανουμε καινουργιες φιλιες , ας αναζωπυρωσουμε τις παλιες , αληθινες και εντιμες .....................η ευτυχια ειναι επιλογη , μην γινομαστε θυματα των συνηθειων μας , των λανθασμενων επιλογων μας , και μην φοβομαστε την αλλαγη ....................μπορει να εχω μια αυξημενη αυτοπεποιθηση , παραπιστευω στον εαυτο μου , περισσοτερο απ οσο θα του αξιζε , ενιοτε βρισκομαι στα ορια μεγαλης ιδεας για τον εαυτο μου , καλυτερα ετσι ομως , παρα να ειμαι θυμα μιας χαμηλης αυτοεκτιμησης , με οτι αυτο συνεπαγεται .................................. αυτα τα γραφω για να τα διαβαζω κι εγω , που και που , καλο ειναι να κανουμε ναν απολογισμο ....................................
Ούτε για φβ μετανοιωσα ούτε για τη συνάντηση... Θεωρώ και εγω ότι αν και δεν ήμουν εγω η του χαρακτήρα μου όλο αυτο έκανα την υπέρβαση και το τόλμησα ...
Απλά απογοήτευση νιώθω λογικό εινσι ... Είχα μια ελπίδα ενα φως στο σκοτάδι μου και δεν ξέρω ποτε θα ξανανάψει καινούριο φως..
Κάποιοι θα κοροϊδέψουν βέβαια όπως ο κ. Giang οκ θα βρω καλό ηλεκτρολόγο γιατί ξερω το θα πεις :p
Συνήθως πρέπει πρώτα να πάθουμε για να μάθουμε κάτι να συμβεί και να μας ταρακουνήσει...δυσκολο το μεταβατικό στάδιο... Πέρασες απο μια δύσκολη κατάσταση και είναι προς τιμή σου που τα κατάφερες!!!
Εσυ έχεις στα συν την υψηλή αυτοπεποίθηση...
Δεν διαφωνώ ... Όμως οι σχέσεις έχουν γίνει πολύ δύσκολες ... Δεν μπορούμε να διατηρήσουμε τις παλιές χάνουμε πολλά ατομα απο ξεκαθαρίσματα που ειναι αναγκαία και μένουμε μόνοι...
Πάμε να δημιουργήσουμε καινούριες πιο ουσιαστικές αν γίνεται και συναντάμε τοίχο , κενό...
Βλεπω απροθυμους μουντους ανθρώπους γύρω μου και όχι μόνο άτομα μεγάλης ηλικίας αλλα και μικρής
Η ευτυχία μας δυστυχώς εξαρτάται και από τους άλλους .. Δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχείς και μόνοι μας ... Και δεν αναφέρομαι μόνο στις ερωτικές αλλα και στις φιλικές σχέσεις
Ε ποσο πια να τον κυνηγάω !!! Δεν ξερω αν μου τη δώσει αργότερα μετα το Πάσχα ... Δεν ξερω ... Εύχομαι απλά κάτι να αλλάξει. Γενικότερα...
Μωρε τα μυαλά μου έχουν καεί ολόκληρος ο εγκεφαλος μάλλον ...
Οι λάμπες μου είναι πρώτης ποιότητας χα χα όχι που θα το άφηνες εσυ ασχολίαστο γι αυτό σε πρόλαβα :p
Γιατι καλε η ευτυχια εξαρταται απο τους αλλους .......η ευτυχια ειναι επιλογη , αμα την εξαρτησουμε απο τους αλλους , ειμαστσε λαθος δρομο ......δεν θελω να σου αλλαξω γνωμη , εχεις την δικη σου , σεβαστη , κι εχω την δικη μου ............ αντιθετως , βλεπω γυρω μου , ανθρωπους που ψοφανε για φιλιες , αισθανονται μονοι, και αναφερομαι σε φιλικες σχεσεις .............ψαχνουν ομως για εναν ανθρωπο αρκετα αυταρκη συναισθηματικα , και αυτο συνεπαγεται οτι κινδυνευεουν να εξαρτηθουν απο εναν τετοιο , πραμα πολυ κουραστικο ...........προφανως , εχουμε αλλη οπτικη γωνια στο θεμα , χωρις να σημαινει οτι καποιος εκ των δυο κανει λαθος ...
Είπα ότι εξαρτάται και από τους άλλους.. Ναι κάνουμε επιλογές για την ευτυχία μας με ποιους θα είμαστε φιλικά ερωτικά... Σε οποιονδήποτε τομεα Εγω αυτο που είπα ειναι ότι μόνος του κανένας δεν μπορεί να ευτυχίσει...
Ίσως εγώ εχω συναντήσει λάθος άνθρωπος χωρίς να αμφισβητώ ότι υπάρχουν και αυτοί που περιγράφεις τους οποίους πραγματικά δεν έχω συναναστραφεί και μακάρι να συνέβαινε κάτι τετοιο...
Eχω μια ελαφρως διαφορετικη αποψη , αγαπητη .....οι επιλογες μας στην ζωη δεν αφορουν μονο με ποιους θα συναναστρεφομαστε , αλλα πολυ περισσοτερα θεματα .......αν μεταθετουμε την ευτυχια μας , η την ευδαιμονια μας , σε εναν αοριστο μελλοντικο χρονο , που θα συμβει το ' ταδε ' γεγονος , δεν βαδιζουμε σωστα .........ποτε δεν προκειται να ευτυχισουμε κατ αυτον τον τροπο , οπως ο φιλτατος Γουαι μεταθετει την ευτυχια του , οταν φτιαξει ενα καλο σωμα , και τα φτιαξει με μια ομορφη ........αμα δεν ταχεις καλα με τον εαυτο σου , δεν προκειται τιποτα και κανεις , να σου φερει την ευτυχια , η ευτυχια ειναι κατι που πηγαζει απο μεσα μας ...................δεν λεω οτι ειναι υγιες να παραμεινεις μονος σε αυτην την ζωη , ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ον , και ενας συντροφος , πρεπει ναναι το κερασακι στην τουρτα , οχι η ιδια η τουρτα ........ πιθανον να μην εχεις συναντησει ακομη τους καταλληλους ανθρωπους , για να συναναστραφεις , δεν το ξερω αυτο .............δεν ξερω και την ηλικια σου , εγω ανηκω στην παλια γενια , που υπηρχαν γνησιες διαπροσωπικες σχεσεις , οχι επιφανειακες , ιντερνετικες , και τα συναφη .........αλλαι μονος μου που ειμαι , φρικαρισμενος δεν ειμαι , κανω καλη παρεα με τον εαυτο μου , αρχιζουν και μου λειπουν οι φιλοι , τωρα που αργα αργα συνερχομαι απο την κτθλψη , ζωη χωρις φιλους , δεν νοειται , και εν εισαι επικοινωνιακος , παντα θα βρεις ανθρωπους της αρεσκειας σου , προθυμους να σε συναναστραφουν ..........κρατω μια επιφυλαξη , διοτι δεν πολυκαταλαβαινω πως λειτουργει η νεα γενια , δλδ οι κατω των 25-28 περιπου , αν μιλησουμε για κατω των 22 , εκει πραγματικα δεν τους καταλαβαινω , εχουν εναν ' κωδικα '΄επικοινωνιας δικο τους , οσο κι αν προσπαθω , παντα βεβαια υπαρχουν εξαιρεσεις , για να επιβεβαιωνουν τον κανονα .....
μαρα, μπορει να μην βαζει αγνωστους στο φμ του ο τυπος, οσο για το αν μπαινει, για να σου πει οτι ξερει οτι εστειλες προσκληση, σημαινει οτι μπαινει. αλλωστε αν εχει καινουριο κινητο, τον ειδοποιουν κιεκει οι ενημερωσεις του φμ.
μπορει να εχει κλειστες τις ανακοινωσεις του μονο για φιλους. ετσι τις εχω κι εγω. απ εξω φαινεται σαν να μην μπαινει ποτε, αλλα μπορει να μπαινει κανονικα .
την δευτερη απορριψη μην την φορτωνεσαι. που να ξερει οτι ησουν εσυ?
συμφωνω οτι εφοσον ενοιωθες οτι θελεις να τολμησεις να διεκδικησεις ξεκαθαρα και δεν θεωρησες τα δειγματα που εδινε σαφη, καλα εκανες και τολμησες.
υπαρχουν ομως δυο πραγματα που πρεπει να τολμαμε.
το ενα ειναι να τολμαμε να διεκδικουμε οποιον ανταποκρινεται.
και το αλλο να τολμαμε να σταματαμε οταν δεν ανταποκρινεται.
Η ευτυχία για τον καθένα απο εμάς ειναι κάτι διαφορετικό ... Άλλος ευτυχει με το να κάνει καριέρα και μόνο , άλλος οικογένεια , άλλος με το να έχει ένα καλό σύντροφο η καλους φίλους η με το συνδυασμό όλων των παραπάνω.. Η ευτυχία ειναι στιγμές ... Και αυτές προκύπτουν είτε απο ενα άτομο είτε απο μια κατάσταση... Τώρα το να λες ότι θα ευτυχήσω αν μου συμβεί το τάδε γεγονός συμφωνώ πως ειναι λάθος σκεπτικό γιατί έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες...
Η περίπτωση του γουαι επειδή το ανέφερες δεν ειναι μόνο διαφορετική αλλα κάπως αλλιώς θα τη χαρακτηριζα δεν ειναι όμως της παρούσης... Ίσως έχει να κάνει και με την ηλικία του που όμως δεν σκέφτονται κι άλλοι νέοι με τον ίδιο τρόπο
Εχω να σου πω ότι είσαι τυχερός γιατί ανήκεις σε μια γενιά πολυ πιο "αθώα" πολυ πιο όμορφη... Γιατί όντως οι σχέσεις ήταν αυθεντικές και όχι εγωκεντρικές..
Τώρα τα πράγματα ειναι διαφορετικά εγω ειμαι 33 προς 34...
Το μα ζεις για ένα διάστημα μόνος σου απο επιλογή δεν είναι απαραίτητα κακό ... Ίσα ίσα βοηθάει κι ολας να δεις τον εαυτό σου ποσο μάλλον όταν έχεις περάσει και τη φάση της κατάθλιψης... Η πολλή η μοναξιά όμως και ειδικά οταν αυτή δεν εινσι απο επιλογή μπορεί να φανεί αρκετά επιζήμια...
Πλέον οι σχέσεις όλων των ειδών έχουν γίνει ορατά πιο δύσκολες ... Εγω αυτό βλέπω αυτο βιώνω... Μπορεί εσύ και σε αυτό να ήσουν τυχερός...
Η τελικά εγώ να μην εχω συναντήσει τους σωστούς ανθρώπους ... Όμως είναι ενα φαινόμενο το οποίο το βλέπω πολυ και συχνά γύρω μου !!!
ευτυχία μια λέξη χιλιάδες ερμηνείες.....
όσο εύκολα την λες τόσο δύσκολα την νιώθεις...
όταν είσαι ευτυχισμένος δεν μπορείς να το κρύψεις χαζογελάς όλη την ήμερα χωρίς λόγο γίνεσαι παιδί και χαίρεσαι την κάθε στιγμή....
σε βρίζουν κι εσύ γελάς σε βαράνε και χορεύεις
κατάρα σας δίνω να σας βρίζουν και να γελάτε.....
Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες ... Και σε ευχαριστω για άλλη μια φορά για την απάντηση σου...
Ετσι κι αλλιώς δεν σκεφτόμουν να κάνω κάτι άλλο .. Αυτο που όφειλα στον εαυτό μου και για τον εαυτό μου να κάνω το έκανα... Για να μην έχω ερωτηματικά....
Είναι πιο ξεκάθαρο πλέον ... Και εγω δεν μπορώ να κυνηγά άλλο κάτι που δεν ισχύει τελικά.. Όσο και αν με στεναχωρει όσο και αν το σκέφτομαι τώρα αυτο που είπαν κι άλλοι πρέπει να ειμαι περήφανη για τον εαυτό μου γιατί τόλμησα και διεκδίκησα άσχετα με το που πήρα ενα τεράστιο ' χ'..