Ε εντάξει κάθε ένας θα έχει ότι ρόλο γουστάρει?
Printable View
Παιδια δεν τσουλαει σημερα, κουραστηκα.
Ισως φτιαξω αλλη φορα θεμα εγω με πιο ακριβεις κανονες και οδηγιες. Αλλιως δεν γινεται...Για την ωρα αποχωρω απο την ιστορια, καλη συνεχεια.
ο νικ του λεει επιμονα"ρε καραγκιοζη αυτο το ματι τι δουλεια εχει εκει?Πως βρεθηκε?τι σημαινει?αλλα πεταγεται η αρνταμπεν και λεει ειναι φιλος ,παλιος λιμενικος και ετσι ο νικ τους φωναζει και τους λεει ,περιμενεται με ολοι ,εσυ κιουμπ ελα μαζι μ ,να παω να παρω το παλιο μου φορτηγακι και το οπλο μου να σας φορτωσω ολους,να πανε σε αυτο το παραξενο δασος.Καθως προχωραει ο νικ με την κιουμπ και κατευθυνονται προς το παλιο του φορτηγακι ,χτυπαει ξανα το τηλ,Το σηκωνει ο νικ και ακουγεται απο μεσα,στα λατινικα και η φραση ειστε ολοι καταραμενοι απο μια μελωδική φωνη.ΤΕλικα ο νικ φτανει σπιτι τ,ανοιγει την τζαμενια πορτα,παιρνει τα κλειδια απο το φορτηγο,βγαζει απο το συρταρι του το 45αρι οπλο του και ξαναβγαινει εξω φωναζοντας"θα σε βρω αγαπη μου""θα σ βρω,ουτε ο θεος δεν θα μας σταματησει απο το να ειδωθουμε ξανα".Παιρνει το φορτηγο ,μπαινει και η κιουμπ μεσα ,η οποια χαιδευε τα μαλια της αισθησιακα και επεζε με το βλεμα της τον νικ.Ξεκινανε και πανε και φορτωνουνε τους αλλους ,η ναταλια οπως παντα ξυνη λεει"εγω σε αυτο το σαραβαλο χωρις θεσεις δεν μπαινω"και ο νικ απανταει "αι μωρη χαζοτουβλο μπεκα μεσα" και τελικα μπαινουν ολοι και εκει που παει να ξεκινησει πεταγεται ο γουαι και λεει ,"παιδια 2 αντρικα χερια ακομα θα σας βοηθουσαν και με ενα καταφατικο βλεμα ο νικ δινει το οκ στον γουαι να ερθει και η ναταλια αποκρινεται........
Θα παω και εγω για υπνο γτ δεν εχω αλλη μπαταρια και ειμαι μιση ωρα πανω απο το κομοδινο τα λεμε αυριο παιδες καληνυχταα
ωραια συνεχιζουμε εμεις?μην τσινατε ρε παιδια...
Καληνυχτα αρνταμπεν
Να γράψω εγώ ή το παρατάμε?
ναταλια θα συνεχισεις?
ρε παιδια και εσεις ολο το χαλατε οτι θελετε γραψτε αλλα μην γραφεται ακυρες μαλακιες
Ναταλίααααααααααααααααααα αααααααααααα?
Ρε αφού είπε ότι κουράστηκε, ε ποιος έμεινε να παίξει???
ναταλια εφυγες?
Εδω ειμαι ρε παιδια αλλα ξενερωσα...δεν τσουλαει. Ξυνισα και στα αληθεια τωρα, οχι μονο στο στορυ σου :P χαχαχα
ε τσαμπα εγραφε ρε .τεσπα το παραταμε δλδ?
Εμένα μου γαμήσατε το ρόλο.................
Γιατί ρε ξενέρωσες? Η ιστορία δεν σ΄άρεσε?
η αληθεια ειναι ρε παιδια οτι εσεις κοροιδευεται μονο εγω και η ναταλια παιζουμε σοβαρα
Τι εννοείς κοροιδεύουμε?
ενοω δεν το λεω με την κακη ενοια απλα εσεις συνεχεια γραφεται διαφορα ακυρα με το στορυ ,και χανομαστε λιγο
Ε μα δεν το είπατε να μην γράφονται αυτά....εμένα δεν με ενοχλούν αυτά αλλά τέσπα..........
τεσπα θελεται να το συνεχισουμε η να το παρατησουμε?
Τι σου γαμησαμε το ρολο ρε γουαι; Μπηκες σε μια ιστορια που ειχε ηδη ξεκινησει και πηγαινε καπου με συγκεκριμενη σειρα που γραφαν τα μελη και σου γαμησαμε το ρολο; Εσυ το γαμησες με το ρολο που φανταστηκες και κολησες εκει. Δεν κολουσε αυτο θα εκανες μετα κατι αλλο...μπορουσες να βρεις τροπο να το γυρισεις εκει παλι ωστε να εισαι ο κακος αφου το ηθελες. Και γενικα τετοιου ειδους γραφη δεν λειτουργει με το να σχολιαζουμε και να διορθωνουμε τον προηγουμενο ουτε μπορουμε να ελεγχουμε την ιστορια οπως γουσταρουμε μονο εμεις. Διαβαζουμε προσεκτικα τα προηγουμενα και απανταμε με βαση αυτα και οπου μας πανε...αφηνομαστε λιγο δηλαδη....σκοπος δεν ειναι να προβαλουμε τη παρτη μας σωνει και καλα οπως θα θελαμε αλλα να φτιαξουμε ενα στορυ ολοι μαζι. Ασχετα που ειμαστε εμεις οι χαρακτηρες δεν παυουν να ειναι χα-ρα-κτη-ρες. Και μπορουσαμε να γραφουμε ο ενας για το χαρακτηρα του αλλου η οπως μας κατεβαινε....το μονο που επρεπε να τηρηθει ηταν η σειρα και η συνοχη της ιστοριας. Τιποτα αλλο δεν επρεπε να νοιαζει κανεναν. Τεσπα...πολυ συγχιστηκα :P χαχαχαχα ε μαααα αντι να το απολαυσω και μα χαλαρωσω ημουν μες στη τσιτα γιατι χασατε μερικοι τα αυγα και τα πασχαλια....τεσπα δεν πειραζει....με πιο καλη οργανωση μπορει να γινει σωστα το πραγμα αλλη φορα, εχω ιδεες. Η καντε το εσεις ελευθερα και οπως θελετε...εγω για αποψε παντως ζε φινι.
Εγώ ξενέρωσα τώρα..........
ωραια εσεις οι υπολιποι θελεται να συνεχισουμε απο εκει που το αφησα εγω η οχι?και με πια σειρα
ρε παιδια αφου μια χαρα την ειχα γραψει την ιστορια μου θα την συνεχισεται?
ωραία γουάι θα παίξεις? Ε οι δύο μας θα παίξουμε?
θελουμε και εναν τριτο
Κανένας άλλος?
θες να το παμε οι δυο μας?
ωραια εγω εγραψα.πηγαιντε πισω να το βρειτε που ειναι .Σειρα εγω,κιουμπ,γουαι οκ?και κιουμπ σκοτωσε την ναταλια γραψε οτι εφυγε
οκ την άρνταβεν να την σκοτώσω?
ναι και αυτην πες οτι φυγανε μαζι
Παιδια συγνωμη απλα εγω ξενερωσα, δεν εχω υπομονη να συγκεντρωθω πλεον...το θεμα δεν ειναι τι θελω κιουμπ, ειναι να ειμαστε λιγο συντονισμενοι...τεσπα συνεχιστε εσεις, θα τα διαβασω με ενδιαφερον :)
Αυτο που σκοτωνουμε χαρακτηρες οταν φευγει ο συγγραφεας δεν το καταλαβα ποτε αλλα οκ...θα αναπαυτω εν ειρηνη χαχα