ρε δεν γινεται αν ηταν θα ειχε εκδηλωθει με τοσο στρες η ψυχωση! δεν γινονται αυτα!! ειναι δυνατον??? με τοσο στρες που βαραει κοκκινα κ να εισαι οκ?σιγουρα θα ειχε γινει!
ουτε καν να το σκεφτεσαι...!!!
Printable View
ρε δεν γινεται αν ηταν θα ειχε εκδηλωθει με τοσο στρες η ψυχωση! δεν γινονται αυτα!! ειναι δυνατον??? με τοσο στρες που βαραει κοκκινα κ να εισαι οκ?σιγουρα θα ειχε γινει!
ουτε καν να το σκεφτεσαι...!!!
Μακαρι..εντωμεταξυ ξυπνησα πριν μια ωρα και νοιωθω τρελο ανχος κ απο τν μια νυσταζω και δεν μπορω να κοιμηθω και δεν εχω και ζαναξ αποφασισα να τα κοψω.μου ειχαν τελειωσει πριν καμια βδομαδα και δεν πηγα να τα γραψω ξανα..και τωρα σκεφτομαι να παω να τα παρω να παρω ενα να ημεμησω αλλα κρατιεμαι..το παλευω δεν θελω να περνω ζαναξ
να κανεις ο.τι λεει ο γιατρος! κ να μην κοβεις μονος σου ο.τιδηποτε..επιβαρυνεις το νευρικο σου συστημα ετσι!!!
Οχι δεν τα εκοψα απο μονος ο γιατρος με ειπε να τα κοψω αλλα με λεει αμα δεν μπορεις συνεχισε τα..αλλα η συμβουλη τ ηταν να τα κοψω.
επειδη δεν ηρεμουσα με τιποτα τον Νοεμβριο, μου εδωσε αντιεπιληπτικο..οταν μου το πε..επαθα σοκ!
συνεχεια φοβομουν που το επαιρνα κ τελικα ρε συ σε 10 μερες με ειχε βοηθησει απιστευτα! κ μετα απο 1 μηνα μου το εκοψε μαχαιρι, ηρεμια, ουτε εξαρτηση ουτε παχος ουτε τιποτα..
μιλησε του γι αυτο...
γιατι μερικοι δινουν αντικαταθλιπτικο μαζι με ρεμερον κ αλλοι αντικαταθλιπτικο μαζι με αντιεπιληπτικο.
Οταν λες αντιελιπτικο δλδ ποια χαπια ειναι αυτα ? Πες καμια ονομασια να καταλαβω δεν τα ξερω
Θα το πω στον γιατρο μ αμα ειναι...ειναι πιο βαρια απο τα αντικαταθλιπτικα και τ αντιψυχωτικα? Το ρεμερον τι ειναι?
Για την επιληψια αν δεν κανω λαθος!!το ρεμερον ειναι αντικαταθλιπτικο!
τα αντιεπιληπτικα που πηρα εγω λεγονται lyrica κ απλα ηρεμουν το νευρικο συστημα κ ειναι για ΓΑΔ..το γραφουν κ μεσα στις ενδειξεις..δεν ειναι βαρια φαρμακα κ δινουν χαμηλη δοση..δεν κανουν υπνηλια, απλα εισαι κανονικα σε 4 μερες περιπου-10.Λειτουργουν στην επιληψια, αλλα το lyrica συγκεκριμενα εχεις ενδειξη μεσα που λεει ΓΑΔ.
το ρεμερον ειναι αντικαταθλιπτικο που κανει αμεση αγχολυση κ φερνει υπνηλια κ εχει αγχολυτικη δραση αμεση, το μισο ομως..Το ολοκληρο χαπι κανει αντικαταθλιψη. Παχαινει ομως πολυ κ ειναι ξεχωριστη κατηγορια απο μονο του.Το καλο του ειναι οτι αν το παρεις σε οξυ στρες ειναι σαν εχεις παρει 10 ζαναξ μαζι..πεφτεις κρεβατι κ κοιμασαι σαν βοδι...αλλα αυτο τις πρωτες 2-3 μερες..μετα το συνηθιζεις..αμεση κ εγγυημενη αγχολυση.
τα αντιψυχωτικα δεν τα εχω παριε ποτε..τα φοβαμαι...θεωρουνται αρκετα βαρια φαρμακα..προτιμω να παρω ατνιεπιληπτικο που κοβεται αμεσα χωρις σταδιακη διακοπη , δνε κανει εξαρτηση κλπ..
τα αντιψυχωτικα κοβονται σταδιακα γιατι κανουν καποια εξαρτηση.
το ρεμερον επισης, κοβεται αποτομα δεν υπαρχει κανενας κινδυνος..
είναι αντικαταθλιπτικό και βοηθάει από την αρχή στο άγχος.Ειδικα σε όποιον έχει παθολογικό άγχος είναι πολύ καλό. Προσωπικα αυτό παίρνω.Τωρα τα αντιεπιληπτικά δεν υπάρχουν σε κάποια κατηγορία βαριά ή ελαφριά δίνονται ανάλογα με τη περίπτωση.Υπαρχουν αντιεπηλιπτικα που δίνονται για το άγχος και ψυχοσωματικά (για ενοχλήσεις σοβαρές μιλάμε) και αντιεπιληπτικά ως σταθεροποιητές διάθεσης. Τα δίνουν για διάφορους λόγους. Από ψυχώσεις μέχρι περιπτωσεις συναισθηματικής αστάθειας. Ο υποφαινομενος πχ για εκρήξεις οργής.
εμενα μου εδωσε αντιπιλητπικο γιατι ετρεμα ολοκληρη καθε μερα ολη μερα, δεν σταματαγε το τρεμουλο..
δεν μου εδωσε σταθεροποιητη διαθεσης, αλλα το λυρικα που δεν λειτουργει ως σταθεροποιητητης αλλα ειναι μονο για ΓΑΔ.
μου ηρεμησε το νευρικο συστημα κ σταματησα να νιωθω αγχος κ τρεμουλες.
απο δω κ περα αν το ξαναπαθω θα παιρνω λυρικα..δεν ηθελε να παρω αλλο ζαναξ για να μην κανω εξαρτηση..ηθελε να παρω λυρικα γιατι δεν κανει εξαρτηση.
αλλα ναι εγω ειχα σοβαρη τρεμουλα ..δεν μπορουσα να σταθω..ετρεμαν τα ποδια το σαγονι κ τα χερια, καθως κ το μεσα μου ολο..
ολη εωτερικα ενιωθα μια απιστευτη τρεμουλα..σαν ετοιμη να εκραγω!
Α ναι αυτο τ λυρικα το ξερω μου το ειχε προτινει αντι για ζαναξ οταν αρχισα τν θεραπεια αλλα προτιμησα ζαναξ.σε τι δοσολογια το περνεις? Εμενα με ειπε να φτασουμε στα 300 mg λυρικα αλλα δν ηθελα λεω θα συνεχισω με ζαναξ τοτε.
Οντως ειναι βαρια τα αντιψυχωτικα στν 2 ψυχιατρο π ειχα παει με ειχε ριξει στα αντιψυχωτικα κατευειαν επερνα ρισπερνταλ πολυ μεγαλη δοση και δεν ηθελα και αλλαξα γιατρο
Ρε συ εγω με μισο αντιψυχωτικο κοιμαμαι παρα πολυ και δεν μπορω να το ξυπνησω με τπτ κ βλεπω ονειρα οχι εφιαλτες αλλα βλακειες.πως να στο πω ομως ειναι πολυ εντομα!οταν θα παω στον γιατρο θα του πω να το κοψω!
Δεν τα κοβουν οι γιατροι κ εγω τν ελεγα και με λεγε οχι με τιποτα αμα το κοψεις με λεει οδευεις κατευειαν για το δρομοκαιτειο.. μαλακιεςδλδ κ αλλαξα γιατρο και τα εκοψα..
Εγω ειχα φτασει να περνω 3 mg risperdal kai me με λεγε θα παμε στα 6 mg οπου η μεγιστη δοση για σχιζοφρενεια ηταν 8 mg..ελεος δλδ με δινε δοση για σχιζοφρενεια ενω εχω γαδ..κωλογιατροι ειναι ολοι ψυχιατροι..εχω τα νευρα μ σημερα hahaha...
τι να πω..εμενα αντιψυχωτικο δεν μου δωσαν ποτε..αντιθετως μου ελεγαν μακρια απο αυτα!
το λυρικα το πηρα σε χαμηλη δοση 50mg κ σε 4 μερες ενιωσα πολυ καλα.
το ζαναξ κανει εξαρτηση ..γιατι να το παιρνεις?το λυρικα δεν κανει εξαρτηση..βεβεια 300mg ειναι μεγαλη δοση..
το χαναξ δεν ειναι για πολυ..
το lyrica το πηρα μονο για 40 μερες κ μου το εκοψε κ εχω μεινει μονο με το εφεξορ.
παιδια..επειδη εμενα με πιανουν αμεσως τα φαρμακα κ δεν ξερω γιατι, μου ειπε οτι ειναι θεμα οργανισμου, η κατασταση μου ηταν αθλια κ δεν υπαρβαλλω! δεν εχει σημασια το οτι με πιανουν χαμηλες δοσεις, αν με δεις δεν μπορω ουτε να σηκωθω απο το κρεβατι, ομως λιγο φαρμακο να ξεκινησω, δλδ χαμηλη δοση ανταοπκρινομαι κανονικα..
πιθανον ειναι θεμα εγκεφαλου..ειμαι ευαισθητη στα φαρμακα..αν εγω παρω αντιψυχωτικο παιζει να κοιμηθω για παντα!
Και εγω 50mg παιρνω αλλα κοιμαμαι σαν βοδι!ο ψυχολογος μου ειπε καλυτερα να ειχα παει σε ψυχιατρο εγω πηγα νευρολογο ο οποιος μου λεει και τπτ να μην εχεις σου γραφει φαρμακα ενω ο ψυχιατρος οχι!θα δω τι θα μου πει αυτη τη φορα αν δεν μου τα αλλαξει θα παω σε αλλον!
Μαλλον anxious θα εισαι πιο ελαφρια περιπτωση απο μενα..εμενα στα αντιψυχωτικα με ριχνουν..και δν φενεται οτι εχω ανχος ουτε τρεμουλα εχω δεν εχω πολλα σωματικα πιο πολυ νοητικα εχω..
Ε ετσι ειμαι κ γω τπτ απο συναισθημα δεν νοιωθω τιποτα..πως ειναι ο αδερφος σ τωρα? Καλυτερα?
Εδω και κατι μηνες ειναι σε δοση συντηρησης!τωρα παιρνει ακινετον κ nodasic!νταξ,καλα ειναι φαινεται ομως οτι κατι εχει!ξερεις μου κανει εντυπωση γιατι διαβαζω για ατομα που ακουγαν φωνες,ειχαν παραισθησεις κλπ,με την αγωγη ειναι καλα.ο δικος μου μονο μανια καταδιωξης ειχε και δεν ειναι λειτουργικος!δεν ξερω βεβαια αν μετραει κ η αποπειρα πο εκανε!
Μηπως ειναο απο τα χαπια που ειναι ετσι ο αδερφος σ μηπως αμα τα εκοβε γινοταν καλυτερα...ξερω γω..σε τ ηλικια ξεκινησε του αδερφου σ και τ συμπτωματα ειχε?? Σε ρωταω γιατι με ξερεις εχω ενα φοβο με τν ψυχωση και θελω να περνω γνωμες... : p
Καλα ψυχωση επαθε στα 37!βεβαια κατι περιεργες ιστοριες με συγγενεις τα ξεκινησε στα 35!δεν τον καταλαβαμε ομως!γενικα αργα του βγηκε ο ψυχιατρος ειπε οτι επρεπε να ειχε ξεκινησει την αγωγη 20 χρονια πριν!να τα κοψει δεν γινεται γιατι υπαρχει φοβος υποτροπης και αντε η μανια καταδιωξεις αν κανει παλι αποπειρα??την πρωτη φορα γλιτωσε αλλα δεν το διακινδυνευουμε!εσυ ξεκολλα με την ψυχωση,εγω εχω περισσοτερες πιθανοτητες απο σενα να παθω και ο γιατρος μου ειπε δεν παιζει!!μια χαρα εισαι,φτανει να βρεις την ισορροπια με τα φαρμακα και μια καλη ψυχοθεραπεια θα εισαι περδικη!!
Ε δν τους εμπιστευομαι τους γιατρους αυτου του ειδους προβλεψεις κανουν. κανενας δν μπορει να μπει στν ψυχη κανενος η το μυαλο και να το γιατρεψει..αλλα τλπ..τ να πεις ευχομαι να συνελθει τελειως ο αδερφος σου..
με τορμαξες τωρα πινκ...εκει που ελεγα την γλιτωσα! τωρα ειμαι 38...ωχ!!
εσυ pink γιατι εχεις πειρσσοτερες πιθανοτητες να παθεις Ψ?
απαπα! μακρια απο εμας!!
εγω ναι οντως ειμαι σε χαλι μαυρο παιδια!! οταν το παθαινω δεν υπαρχω...εσεις ειστε πιο λειτουργικοι απο εμενα...εγω καταρρεω πληρως..χαζευω..κοιταω τον κοσμο κ δεν ξερω που βρισκομαι..
ο αδερφος σου πινκ πριν παθει την μανια καταδιωξης πως ηταν πριν??
Υποθετω,αφου το εχει ο αδερφος μου!εντωμεταξυ δεν το χει κ κανενας στο σοι!μπα εσυ δεν θα το παθεις,μην αγχωνεσαι!ο αδερφος μου απο παιδι ηταν δυσκολος,μαλλον ειχε προδιαθεση!ξερεις αν ποτε κανω παιδι θα εχω μεγαλο φοβο μην παθει ψυχωση!
δλδ τι δυσκολιες ειχε??σαν αυτα που ειχαμε εμεις?
στρες?γαδ?καταθλιψεις? τι? γινε συγκεκριμενη!!
Τι εγινε anxioyς φοβηθηκαμε?hahahaha..και εγω το φοβαμαι γτ ειμαι μικρος ακομα ειδικα τωρα που μ.βρηκε κ προδιαθεση στο τεστ
εγω δεν θελω να κανω παιδι γιατι το λυπαμαι να χει μανα με ΓΑΔ..με δουλευεις??αχαχ
Κ εγω ειμαι δυσκολος χαρακτηρας παραξενος.οι φιλοι μ με λενε περιπτωση εισαι..: p
ΜΩΡΕ ΠΕΕΣΣΣΣΣΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ???χααχαχ
καταλαβα καπως ιδιορυθμος..ναι...
συνηθως ειναι κλειστοι ανθρωποι αυτοι...το εχω ξανακουσει γενικα πολυ αυτο.
Μην λες τετοια κ με τρομαζεις ειμαι πολυ κλειστος χαρακτηρας δν κανω ευκολα παρεες τρωω κολληματα κ γω αμα με κολλησω με κατι δεν ξεκολαω γενικα δν ανοιγομαι ουτε στν μανα μ..κ με λενε συνεχεια ψυχουλα τ καλυτερο παιδι κ βλακειες τετοιες...τα εχω ολα ahjaaj..τρομαξα τωρα
Οταν ξεκινησε ειχε ανχος κρισεις πανικου καταθλιψη και τετοια???η κατευειαν ειχε ιδεες καταδιωξης