κοιτα να δεις μια φορα σας πετυχα μεσα nadine δεν σε προλαβα.......
Printable View
κοιτα να δεις μια φορα σας πετυχα μεσα nadine δεν σε προλαβα.......
Εδώ είμαι αφού! :)
Εμένα πάντως το αναστρέψιμο ή μη δεν με ενδιέφερε ποτέ.Δηλαδή να το ανστρέψω και να γίνω όπως πριν;(αν και το σκέφτομαι,γιατί με τα προηγούμενα κιλά είχα και γυναικείες κατακτήσεις,τώρα ούτε να με κοιτάξουν,έχασα τη λάμψη μου λένε...έγινα όπως ένας οποισδήποτε άλλος,απαρατήρητος περνάω,ενώ πριν είχα 'ειδικό βάρος'
Δηλαδή ο Στελάρας είχε όλες τις κατακτήσεις ενώ ο Στέλιος...νέκρα;
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω,αν και νομίζω κάπου το έχω ξανακούσει...
Βέβαια ακαδημαϊκά τα συζητάμε όλα αυτά γιατί αν θυμάμαι καλά
είσαι ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας,ε;
Ναι και απόδειξη είναι ότι γνώρισα τη γυναίκα μου 130 κιλά(εκείνη 45) και παντρεύτηκα 140,χειρουργήθηκα 152.Επειδή έχω επαφή με πολύ κόσμο καθημερινά,το βλέπω,αλλά μου το λένε κιόλας όσοι και όσες με ήξεραν και πριν και τα σχόλια είναι 'ναι δε λέω,έγινες σούπερ,ΑΛΛΑ, πριν,τα μαγουλάκια,η γλύκα,δεν ξέρω,άλλαξες,πριν ήσουν καλύτερος!!!...Quote:
Originally posted by NADINE
Δηλαδή ο Στελάρας είχε όλες τις κατακτήσεις ενώ ο Στέλιος...νέκρα;
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω,αν και νομίζω κάπου το έχω ξανακούσει...
Βέβαια ακαδημαϊκά τα συζητάμε όλα αυτά γιατί αν θυμάμαι καλά
είσαι ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας,ε;
Ώστε έτσι,ε;Αλήθεια,πόσα κιλά είσαι τώρα και πώς νιώθεις;Ελπίζω καμία παρενέργεια!
xa χα βρε ας αρεσω εγω στον ευτο μου και τους γραφω (να το πω ευγενικα) τους αλλους!!!!!!! εδω που τα λεμε τα μαγουλακια εχουν αλλη γλυκα!!!!!!!!!!!!!!
Είμαι 96,μια χαρά χωρίς παρενέργειες.ʼμα κόψω και τα γλυκάκια θα πέσω κι άλλο.Quote:
Originally posted by NADINE
Ώστε έτσι,ε;Αλήθεια,πόσα κιλά είσαι τώρα και πώς νιώθεις;Ελπίζω καμία παρενέργεια!
Telika posoi kanoume xeirourgeio ston skreka? O anthropos pantws varaei yperwries xe xe!! ean pane ola kala proteinw na valoume photo prin kai meta na pernoume kouragio o enas apo ton allon!!!
Ti lete?
Exthes eida sto syte tou skreka prin kai meta photos tis eide kaneis?
ελα κατερινακι
θα κανουμε τη διαφορα και θα βαλουμε και φωτογραφιες
ολα καλα?
πως αισθανεσαι?
Γεια σας παιδια, ειμαι καινουργια στο forum, αν και σας παρακολουθω εδω και καιρο.Ειμαι 95 κιλαμε 1.55 υψος.
Πριν απο 20 μερες επισκευτηκα εναν χειρουργο γνωστο εδω στην Αθηνα,για να ενημερωθω. Με τρμοκρατησε για τη μεθοδο sleeve,αν και ειχα 3 γνωστα μου ατομα που τους την εκανε με επιτυχια,και με τον ιδιο δεικτη βαρους σωματος και σε μεγαλυτερη ηλικια απο εμενα. Δεν μου εδωσε σχεδον καμμια απαντηση στις ερωτησεις μου,απλα μου ειπε οτι με την sleeve θεωρει οτι θα εχω επιπλοκες στα σιγουρα γιατι ως τωρα οι επεμβασεις του ηταν ολες επιτυχημενες και η στατιστικη θα επαναληθευτει σε μενα. Μου δηλωσε οτι θα μου κανει γαστρικη πτυχωση χωρις δευτερη κουβεντα.Αυτη την επεμβαση ομως την φοβαμαι πρωτον γιατι δεν ειναι δοκιμασμενη και δευτερον γιατι τι θα γινει μ'αυτα τα κρεατα τα πτυχωμενα.Πως μπορουν να ελεγχθουν για πολυποδακια και αλλα στο μελλον.Δεν μου αφησε καν το περιθωριο να παρω το ρισκο για την sleeve. Εχει κανει καποιος γαστρικη πτυχωση και τι γνωριζει? Επισης ξερετε τι διαδικασιες χρειαζονται για να παρεις εγκριση απο το Ι.Κ.Α η απο ιδιωτικη ασφαλεια και τι στοιχιζουν αν τα πληρωσει κανεις απο την τσεπη του?
Ευχαριστω εκ των προτερων,γιατι ειμαι βεβαιη πως θα μου απαντησετε.Ειμαι τελειως απελπισμενη.
ελα MARGARET
εγω εχω κανει πτυχωση στις 19
η εγχειρηση ευκολη για μενα
το ικα περνας επιτροπη
οσο για την ιδιωτικη ασφαλεια μαλλον κανουν πατεντα και καλα οτι ειναι κατι αλλο
ολα μαζι μεχρι τωρα ηταν 5500
αλλα ειδα στο σαιτ για 6500 φετος
αν θες sleeve κανε sleeve πρεπει να επιμηνεις
Θεέ μου σκεπτικό!Quote:
Originally posted by MARGARET
Δεν μου εδωσε σχεδον καμμια απαντηση στις ερωτησεις μου,απλα μου ειπε οτι με την sleeve θεωρει οτι θα εχω επιπλοκες στα σιγουρα γιατι ως τωρα οι επεμβασεις του ηταν ολες επιτυχημενες και η στατιστικη θα επαναληθευτει σε μενα. Μου δηλωσε οτι θα μου κανει γαστρικη πτυχωση χωρις δευτερη κουβεντα.
Αυτό σημαίνει άραγε πως ο γιατρός αυτός δε θα ξανακάνει τη μέθοδο sleeve σε κανέναν
ώστε να μείνει στα επιτυχημένα στατιστικά του αποτελέσματα;Έλεος!
'Ακουσ'εκεί,θα έχεις σίγουρα επιπλοκές και θα σου κάνει την άλλη μέθοδο χωρίς δεύτερη κουβέντα!
MARGARET μου,μην απελπίζεσαι...Τα προαναφερθέντα υποδηλώνουν απλά πως πρέπει να επισκευτείς κάποιον άλλον γιατρό!
Κανείς δε θα σε υποχρεώσει να προβείς σε επέμβαση,που δεν επιθυμείς!
Συνέχισε να ψάχνεις τον κατάλληλο γιατρό και την κατάλληλη για σένα μέθοδο!
Σου εύχομαι το καλύτερο!Καλή σου επιτυχία ό,τι κι αν επιλέξεις!
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
Απλα στην αρχη ειχα χαζεψει,μετα ομως καταλαβα οτι κατι ισως τρεχει με τα ασφαλιστικα ταμεια.Δηλαδη μαλλον κοιταζει πως θα βρει ευκολη πελατεια που να τα δικαιολογησει αλλοιως και οχι σαν επεμβασεις παχυσαρκιας.Δηλ δεν τον ενδιεφερε τι ηταν καλυτερο για μενα αλλα πως θα ταπαιρνε πιο γρηγορα απο το ταμειο. Τελος παντων ,αρχες Φεβρουαριου εχω ραντεβου με αλλον χειρουργο εδω στην Αθηνα,εξ ισου μεγαλο ονομα.Με τη γαστρεντερολογο της ομαδας του που μου πηρε το ιστορικο και ολα τα δεδομενα μου μιλησε για δακτυλιο η για SLEEVE.
Ομως ο αλλος ο αχαρακτηριστος μου εχει εμφυτεψει εναν φοβο,και σκεφτομαι πως οτι και ν'αποφασισω θα πρεπει να προβλεψω ακομη και την περιπτωση της εντατικης.
Παιρνω παντως μεγαλο κουραγιο απο αυτα που διαβαζω εδω και σκεφτομαι πως αργα η γρηγορα θα ξαναγινω πολυ δραστηρια.
Ευχαριστω πολυ παιδια!!
Tzenaki nomizw oti 8a pa8w kati apo thn agwnia!!!!!!!!!
alla xeromai kai toso poli mazi.
Eimai asta na pane!!!
Giouxou teleios!!
Den sou eipa oti to kalokairi metakomizw sth larissa!!!!
ελα ρε θαρος
<ποναν τα παλικαρια?>
οπα μετακομιση Λαρισα
αααααα
θα γινουμε πολλεεεεεεες
nai nai larissa sourrxomai!
elpizw na pioume kai exmm ena miso kafedaki
giati oloklhro den tha to kataferoume nomizw xe xe!
MARGARET egw phga apo thn arxh mono sto skreka kai enw perimene polis kosmos eksw apo to grafeio tou apantise se oles tis erwtiis pou tou ekana, mou eksigise ta panta kai mou ta edeixne kai se eikones sto laptop tou kai eimoun sto grafeio tou gia miamisi wra peripou.
Htan pragmathka poli euxaristos kai me meglh dia8esh na mou lisei ka8e aporia.
H grammates tou einai polh kalh kai eksipiretikh kai sou apanta se ka8e erwthsh!! Olo to ikositetrawro iparxei grammh ypostiikshs, egw otan eida to sleeve sto internet kalesa stis 1 to vrady kai enhmerwthika .
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΘΑ ΚΑΝΩ SLEEVE ME TON ΣΚΡΕΚΑ ΣΤΙΣ 7/2 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ?
για sleeve κουκλα πρεπει να ναι παραπανω απο πτυχωση
μου εχουν πει για 4-5 μερες νοσηλεια
βαλε και καμια βδομαδα σπιτι λογικα
τις 15 θα τις παρεις αδεια μαλλον
εγω εκανα πτυχωση και σε 1 βδομαδα ημουνα ανετη
αλλα εξαρταται κι απ τον οργανισμο
αααα και καλη επιτυχια
δωσε χαιρετισματα στα παιδια τα ομορφα
χε χε απο λαρισα πες τους
basia,χαίρομαι που βρήκες την άκρη σου!
Καλή σου επιτυχία και καλά αποτελέσματα!
Παιδια για τον Κωνσταντινιδη του Ιατρικου ξερει κανεις τιποτε? Εχει χειρουργηθει καποιος απο τον συγκεκριμμενο γιατρο?
Για τη μεθοδο DA-VInci ξερει κανεις τιποτε? Υπαρχει καποια εμπειρια?
Παιδια για τον Κωνσταντινιδη του Ιατρικου ξερει κανεις τιποτε? Εχει χειρουργηθει καποιος απο τον συγκεκριμμενο γιατρο?
Για τη μεθοδο DA-VInci ξερει κανεις τιποτε? Υπαρχει καποια εμπειρια?
Το μηχάνημα που χρησιμοποιεί ο χειρουργος για να κάνει λαπαροσκοπικά κάποια εγχείριση ονομάζεται και από ότι έχω διαβάσει ο Σκρέκας χειρουργεί με αυτό και κοστίζει λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.
Το μηχάνημα-ρομπότ που χρησιμοποιεί ο χειρουργος για να κάνει λαπαροσκοπικά κάποια εγχείριση ονομάζεται da Vinci και από ότι έχω διαβάσει ο Σκρέκας χειρουργεί με αυτό και κοστίζει λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.
Τζενάκη πως τα πας? Είσαι ακόμα με υγρά ε?
Πεινας? δίψας?
Οι τομές σου πως είναι πονάνε?
ακομα υγρα
και σημερα εκανα και τραπεζι στο σπιτι
ασε
απο την τριτη με τα αλεσμενα
οι τομες δεν πονανε πια
θα βγαλω τα ραματα την δευτερα τριτη
Γεια σας παιδια και καλο μηνα.
Χαιρομαι που μαθαινω τα ευχαριστ νεα σας και παιρνω το κουραγιο να μεινω σταθερη στην αποφαση μου να κανω κι εγω το μεγαλο βημα.Αν και εχω κλεισει ραντεβου στο νοσοκομειο του Ριο ,θα εχω την επαφη μου και με χειρουργους εδω στην Αθηνα για να δω τι θα μου πουν,να μου λυσουν αποριες και τελικα να μου εδραιωσουν !!!!!!!!!!!η να με αποτρεψουν?????? απο την αποφαση μου.
Απο τη μια ειναι το πως θα παει η επεμβαση[γιατι ο πρωτος που πηγα με τρελανε],και το δευτερο ειναι το οικονομικο.
Αν μπορει να με καλυψει το Ι.Κ.Α και η ιδιωτικη ασφαλεια που εχω Ο.Κ μπορει να αποφασισω να την κανω και σε ιδιωτικη κλινικη,εδω στην Αθηνα. Ομως εχω την εντυπωση οτι η ομαδα του Ριο πρεπει να εχουν και μεγαλη εμπειρια.
Πριν ακομη δω τους αλλους χειρουργους εχω την αισθηση οτι ο Κος Καλφαρεντζος θα μου εμπνευσει την μεγαλυτερη εμπιστοσυνη.
NADINAKI & Kathrine σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.
Tζενακι ,
πως εισαι?
ακομη εισαι μονο με υγρα?
πονας?πεινας?
Καλη δυναμη κουκλα μου και ολα καλα σου ευχομαι*****
αληθεια βρε παιδια... πως αισθανεσαι μετα την επεμβαση???? ποση ωρα διαρκει και ποτε ξυπνας????????? εγω παλι δεν εκλεισα ημερομηνια ακομα με καθυστερησε λιγο ο θυροειδης γιατι θεωρησαμε καλυτερα να ερθουν οι τιμες πρωτα στα ισια τους (μια και τα τελευταια χρονια ειχαν τρελλαθει λιγο)! αλλα τωρα που ο ενδοκρινολογος μου μου ειπε πως δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα θα κλεισω και εγω επιτελους ημερομηνια με τον Σκρεκα θεσσαλονικη!!!!!
δεν ειναι φοβερο? επιτελους!!!! σκεφτομαι ποσο χαρουμενη και ευτυχισμενη θα ειμαι σε μερικους μηνες και δεν βλεπω την ωρα!!!!!
οσο για την νοσηλεια σε παρακολουθουν για 4 μερες περιπου αλλα σηκωνεσαι απο την δευτερη κι'όλας ημερα!!!
Στην ενημέρωση που θα πας στο Ρίο,θα σου λυθούν όλες οι απορίες και αφού ήδη έχεις ψαχτεί πάρε χαρτί να ρωτήσεις όσες τυχόν σου μείνουν αναπάντητες.Πράγματι ο Κος καλφαρέντζος είναι ειδήμων στις επεμβάσεις αυτές,εκείνος τις έφερε στην Ελλάδα και η ομάδα που έχει είναι επίσης εκπληκτική.Όταν θα δεις το πράο βλέμμα του και το πως σου εξηγεί από την αρχή τι είναι η παχυσαρκία,αίτια και λύσεις,που οδηγεί,συνέπειες,επεμβάσει ς,dna που επηρεάζει και όλα αυτά επί 3 ώρες περίπου,πιστεύω θα πάθεις πλάκα.Δεν ξέρω πόσα κιλά είσαι,αλλα επίσης θα πάθεις πλάκα από τους ασθενείς που θα δεις στην διάλεξη αλλά και στα δωμάτια αν πας.Αξίζει τον κόπο,να μείνεις και την Πέμπτη όπου βλέπει τους χειρουργημένους από 1 μήνα έως πόσα χρόνια πριν για να δεις ζωντανά τα αποτελέσματα μπροστά σου. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ....Quote:
Γεια σας παιδια και καλο μηνα.
Χαιρομαι που μαθαινω τα ευχαριστ νεα σας και παιρνω το κουραγιο να μεινω σταθερη στην αποφαση μου να κανω κι εγω το μεγαλο βημα.Αν και εχω κλεισει ραντεβου στο νοσοκομειο του Ριο ,θα εχω την επαφη μου και με χειρουργους εδω στην Αθηνα για να δω τι θα μου πουν,να μου λυσουν αποριες και τελικα να μου εδραιωσουν !!!!!!!!!!!η να με αποτρεψουν?????? απο την αποφαση μου.
Απο τη μια ειναι το πως θα παει η επεμβαση[γιατι ο πρωτος που πηγα με τρελανε],και το δευτερο ειναι το οικονομικο.
Αν μπορει να με καλυψει το Ι.Κ.Α και η ιδιωτικη ασφαλεια που εχω Ο.Κ μπορει να αποφασισω να την κανω και σε ιδιωτικη κλινικη,εδω στην Αθηνα. Ομως εχω την εντυπωση οτι η ομαδα του Ριο πρεπει να εχουν και μεγαλη εμπειρια.
Πριν ακομη δω τους αλλους χειρουργους εχω την αισθηση οτι ο Κος Καλφαρεντζος θα μου εμπνευσει την μεγαλυτερη εμπιστοσυνη.
NADINAKI & Kathrine σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.
4,5 ώρες έκανε,ξύπνησα 2 ώρες μετά,πολλή κούραση ένιωθα,πόνο καθόλου λόγω επισκληρηδίου,7 ημέρες παραμονή,από τη 2η μέρα σηκώνεσαι και όσο περπατάς τόσο καλύτερα νιώθεις.Quote:
Originally posted by Ramira
αληθεια βρε παιδια... πως αισθανεσαι μετα την επεμβαση???? ποση ωρα διαρκει και ποτε ξυπνας????????? εγω παλι δεν εκλεισα ημερομηνια ακομα με καθυστερησε λιγο ο θυροειδης γιατι θεωρησαμε καλυτερα να ερθουν οι τιμες πρωτα στα ισια τους (μια και τα τελευταια χρονια ειχαν τρελλαθει λιγο)! αλλα τωρα που ο ενδοκρινολογος μου μου ειπε πως δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα θα κλεισω και εγω επιτελους ημερομηνια με τον Σκρεκα θεσσαλονικη!!!!!
δεν ειναι φοβερο? επιτελους!!!! σκεφτομαι ποσο χαρουμενη και ευτυχισμενη θα ειμαι σε μερικους μηνες και δεν βλεπω την ωρα!!!!!
οσο για την νοσηλεια σε παρακολουθουν για 4 μερες περιπου αλλα σηκωνεσαι απο την δευτερη κι'όλας ημερα!!!
Stelio,
σ'ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου και για τις πληροφοριες που μου δινεις.Πραγματικα με εμψυχωνουν για να μεινω
σταθερη στο στοχο μου, γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω κανει αρκετες προσπαθειες στη ζωη μου για απωλεια κιλων και καθε φορα τα ξαναπαιρνα πολυ γρηγορα και μαλιστα με μικρες παρασπονδιες.
Αυτα τα οποια μου αναφερεις για τον Κο Καλφαρεντζο θελω να πιστευω οτι ετσι ακριβως θα ειναι.Ξερεις την εχω αναγκη αυτην την τονωση γιατι ο αλλος που πρωτοπηγα μ'εκανε κομματια με το να επιμενει οτι η στατιστικη της αποτυχιας της μεθοδου sleeve θα επαληθευθει επανω μου.Υπ'οψιν οτι για οικογενειακους λογους βρισκομαι χρονια στα νοσοκομεια και ξερω πως και η πιο απλη επεμβαση εχει τους σοβαρους κινδυνους της.
Ισως γι'αυτο να κατευθυνεται η σκεψη μου στην ομαδα του Ριο,που φανταζομαι οτι και μια στραβη να τυχει θα μπορουν να το αντιμετωπισουν πιο υπευθυνα και ισως να υπαρχει και εντατικη ???Αντε να μου τχει κατι σε ιδιωτικη κλινικη. Την εβαψα....
By the way ,εχω δεικτη 42 και ειμαι 50 χρονων. Αρα οτι εχω να κανω πρεπει να το κανω τωρα .
MARGARET ,συνέχισε να ψάχνεις για τον κατάλληλο γιατρό και την κατάλληλη μέθοδο για την περίπτωση σου
μέχρι πραγματικά να νιώσεις ασφαλής και καλυμμένη!Ο ΔΜΣ σου δικαιολογεί βαριατρική επέμβαση,
οπότε δε νομίζω ν'αντιμετωπίσεις προβλήματα με την ασφάλιση σου...έχεις άλλωστε και την ιδιωτική...
Μη σκέφτεσαι το χειρότερο(εντατικές κλπ)και αγχώνεσαι περισσότερο απ'όσο χρειάζεται...απλά φρόντισε τις προϋποθέσεις.
Η καλή ψυχολογική κατάσταση είναι άλλωστε πολύ σημαντική και εμείς την επιβαρύνουμε ήδη κατά πολύ...Να προσέχεις!
Ramira μου,άντε με το καλό! SLEEVE αν θυμάμαι καλά,ε; Ο Στέλιος έκανε άλλη επέμβαση,
οπότε να έχεις υπόψιν σου πως λογικά κάποια πράγματα θα είναι διαφορετικά σ'εσένα...
Αντιλαμβάνομαι την αγωνία σου,αλλά είναι σχετικά ανώδυνα όλα...μη φοβάσαι!
Σημασία έχει να πάνε όλα καλά και επιτέλους να βρεις την οριστική λύση στο πρόβλημα σου!
Ενημέρωσε μας για την τελική ημερομηνία,πώς αισθάνεσαι εντωμεταξύ...ό,τι χρειαστείς,εδώ είμαστε!
basia,πλησιάζει και η δική σου σημαντική μέρα!
Πώς είσαι εντωμεταξύ ψυχολογικά; Όλα καλά;
Quote:
Tζενακι ,
πως εισαι?
ακομη εισαι μονο με υγρα?
πονας?πεινας?
Καλη δυναμη κουκλα μου και ολα καλα σου ευχομαι*****
καλα ε τρελες ποσοτητες φαγητου!!!!!!!!
ολη μερα 1 κουπα του καφε μικρη κρεατοσουπα αλεσμενη
και φοβομουν κιολας μη φουσκωσω