Καλησπερα σε ολο το forum.!!!Ειχα καιρο να μπω ενεργα πανε χρονια:)Χαιρομαι που σας ξαναβρισκω και ελπιζω ολοι να ειστε καλα ειτε σας γνςριζς ειτε οχι...αλλωστε εδω μεσα λιγο πολυ ειμαστε ολοι αδεφια:)Λοιπον Λοιπον ως ανεπιδεκτη μαθησεως ποτε τελικα δν εμαθα να βαζω τικερακι...anyway ξεκινησα την atkins την προηγουμενη Πεμπτη...Γενικοτερα εχω θεμα με τους υδατανθρακες σαν για παραδειγμα ο οργανισμος μου να μην μεταβολιζει το αμυλο...φουσκωνωωωωωωω!!!!γι� � αμυλουχα λαχανικα να μην μιλησω χαχαχαχαχ αρακας καλαμποκι σαν να μην τα μασησα ποτε χαχαχαχα.Τεσπα...ξεκινησα τη διαιτα γιατι ενω ειχα χασει ολα μου τα κιλα ειχα φτασει δλδ 55 για πρωτη φορα στα 28 μου χρονια και τωρα μεσα στο χειμωνα ανεβηκα στα 68...:(δεδομενου οτι εχω κανει κοιλιοπλαστικη(καποτε 117 κιλα)δν ειναι τοσο εμφανες οταν παχαινω εκει μπερδευτηκα και την πατησα...δεν με πειραζει ομως καθολου!!Σημερα 6 μερα της διαιτας Ατκινς τελειως ελευθερα χωρις να μετραω θερμιδες εχω φτασει στα 63:)δεδομενου οτι ειμαι και βουλιμικη πχ χτηεσ το βραδυ 12 εφαγα 5 καλαμακια χοιρινα 1 μπιφτεκι 1 λουκανικο και μιση μεριδα γυρο χοιρινο με λιγο γιαουρτι φουλ λιπαρα...το σαββατο πηγα και σε ενα γαμο και ηπια πολυ αλκοολ δλδ μεθυσα για να καταλαβετε με λευκο ποτο βεβαια ρακι αν ξερετε εφοσον ειμαι και απο την Κρητη.Στα 55 ειχα μεινει ενα χρονο ολοκλιρο ακολουθωντας παλι διατροφη με χαμηλους υδατανθρακες και να σημειωσω οτι ολα μου τα κιλα τα εχασα με το συγκεκριμενο προτυπο διαιτας..οχι ακριβως ατκινς αλλα με αυτη τη φιλοσοφια...ναι μου λειψανε οι υδατανθρακες και μαλλον πολυ αλλα το καταλαβα οταν τους ξαναεβαλα στη ζωη μου ..οσο απειχα απο αυτουσ συνηθισα να ζω και χωρις αυτους:)τους κακους αμαρτωλουσ εννοω!!!ρυζι μακαρονια ζαζαρη κλπ κλπ εχω υψος 1.58 η τοσο μεγαλη απωλεια σε λιγοτερο απο 6 μερες εχει να κανει νομιζω και με τη δουλεια μου επειδη δουλευς σε ενα παιδοτοπο τα απογευματα και τρεχω σαν παλαβη μη χτυπησει καποιο παιδακι..απο λαχανικα τρωω οτιδηποτε δν εχει χρωμα...φρουτα οχι αλλα ποτε δεν ετρωγα..αλλωστε την Πεμπτη κλεινω μια εβδομαδα και στισ 14 μερες νομιζω απαγορευονται?φιλακια πολλα θα τα λεμε:):):)Συγνωμη για τα ορθογραφικα αλλα εχω συνηθισει με τα greeklish(κακως βεβαια)λακια απο φιλακια!!!