Καλωσήρθες pouka μπορούν να στα γράψουν και οι δύο γιατροί. Καλό ξεκίνημα και ότι θέλεις είμαστε εδώ.
Printable View
Καλωσήρθες pouka μπορούν να στα γράψουν και οι δύο γιατροί. Καλό ξεκίνημα και ότι θέλεις είμαστε εδώ.
ευχαριστω πολυ παιδια...οσο για το καλο ξεκινημα απ το στομα σας κ στο αυτι της ορεξης μου..:)
xairomai polu pou diabasa apo pollous apo esas pws eixate apotelesmata ap ota reductil. paideuomai panw apo 8 xronia me diaites.. to paotelesma na xanw 10 kai na pairnw 20 meta...
twra eimai 109.60 ( exw upsos 1.71)
apo aurio ksekinaw ta reductil tvn 10mg, me diatrofh apo diaitologo. mazi mou protinan na pairnw bitaninesE kai mourounelaio se xapia. mou ta susthsan kai pathologos kai gunaikolos.gia na doume.
to kako me emena einai ps exw polu xamhlh autoektimisi. dustuxws.
euxomai na pane ola kala omws twra. giati to exw parei pragmatika apofash. makari kai egw na sas lew kathe bdomada pws exw xasei kila :)
συγνωμη που εγραψα με greeklidh Πριν
πουκα η γουρουνιτσα ειμαι.χριαζετε γνωματεφση απο ενδορινολογο τορα αλλαξε το σηστημα.κοριτσια ξεκινησα π λετε τα 10 μγ και παω μια χαρα.μ εγραψε ο πα8ολογος εξετατασεισ
τισ εκανα κ ειναι ολες καλες.μ εγραψε κ τα φαρμακα αλλα δεν μπορεσα να τα ΄παρο τα πλιροσα κρατησαν τα κουπουνια κ 8α μ βρει ο πα8ολογοσ μ εναν ενδοκρινολογο να μ βγαλει κ μια γνοματευση να τα περνω ετσι.παντος ειμαι υγιεστατη κ τα περνω 2 μερες με ειδηκη διατροφη με προινο κλπ κ πολυ χορταστικο και 2 μερες ειδη εχασα 400 γραμμ.ειχα παρει 2 κιλα περιπου.
ειχα φτασει 78,5 και τορα ειμαι 78.1 κ δεν πιναω κα8ολου μα κα8ολου ουτε με πια νουν κρησεις λεμαργιεσ χαρη στο φαρμακο αυτο.μπορω να εχω επιτελους μια σωστη διατροφη κ να μπορω να την ελενχω.και μια ωρα περιπου κα8μερινη γυμναστικη στατικο ποδηλατο μεσα στο σπιτι.κοιλιακους στο στρωματακι μου και βαρακια για τα χερια.
γουρουνίτσα χαίρομαι που ξανάρχισες την προσπάθεια, είμαι σίγουρη ότι τώρα που ακολουθείς και σωστό διαιτολόγιο θα αποτελέσματα θα φανούν γρήγορα......
εσυ πως τα πας πιρες τα 15 ?ειμαι πολυ ευτιχισμενη που τα ξεκινησα κ παλυ.αλλα 10-12 κιλακια ατημουλικα εεμειναν
ναι παίρνω των 15 αλλά νομίζω ότι δεν μου κάνουν τίποτα πια, έχω αρχίσει να πεινάω και να έχω και λαιμαργίες που δεν είχα πριν.... περιμένω λίγο ακόμα όμως και θα δω... εσένα με τον 10 σου έχει κοπεί η όρεξη?
γουρουνιτσα σου ευχομαι για ακομη μια φορα να τα πας κ να συνεχισεις καλα...κ πιτελουσ να πετυχεις τον στοχο σου..εγω ακομη δεν εχω κανει καμμια ενεργεια..εχω ραντεβου με ενδοκρινολογο την τριτη κ μετα οτι μου πει..ζωιτσα καλη επιτυχια κ σε σενα...να μας γραφεις πως πηγαινεις...ευχαριστω ρε παιδια παιρνω κουραγιο απ τα μυνηματα σας ...οταν αρχισω κ γω να μετραω τα μειον ελπιζω να ανεβει λιγο η ψυχολογια μου
σευχαρηστω πουκα μου.αλαλουμακι μετα απο 15 μερες διαλημα με πιανουν πολυ τα 10.μ χει κπει ολοφανερα η ορεξη.με τα 15 8α επρεπε να σου κοπει και σενα πως κ δεν σε πιασαν?
απορω!η γνωμη μου ειναι να κανεις υπομονη κανενα 2 μηνες κ εστς και 2 κιλα τον μηνα μονο να χανεισ η ενα καλα ειναι αρκει να χανεις.πυστευω αν κανεις μια παυση 10 μερες κ παλεψεις σκληρα να μην παρεισ κιλα και συνεχισες παλι τα φαρμακα να σε πιανουν
Καλημέρα σας. Καιρό έχω να σας γράψω.Μετά από 20 μέρες χρήση των reductil 15mg, έχω χάσει 5 κιλά και η ψυχολογία μου έχει ανέβει πάρα πολύ, ενώ δεν έχω καμμία παρενέργεια.
Καλή συνέχεια σε όλους μας.
καλημερα και απο εμενα :)
χθες ηταν η πρωτη μου μερα με διατροφη και ταχαπια.
δεν ξερω αν ηταν στο μυαλο μου αλλα οντος ειχα μειωμενη ορεξη αλλα αντιθετος πολυ διαθεση και ενεργεια
ασεπ ου το βραδυ ενω παντα με επιανε λυγουρα χθες αφου εφαγα το βραδυνο μεχρι τις 2 που κοιμηθηκα δεν ξαναπεινασα!
pearl που είσαι χάθηκες!!!!!!!!!! μπράβο για τα κιλά που έχασες..... gourounaki απλώς χορταίνω πιο εύκολα αλλά πεινάω κιόλας και έχω αρχίσει να έχω και λαιμαργίες.... πάντως ούτε και εγώ έχω καμία παρενέργεια ευτυχώς...
και γω παιδια εχω ιπερβολικη ενεργεια .γυμναζομει ακομα περισσοτερο κ κανω δουλειες συνεχια σαν τρελη.τελικα φτιαχνουν κ την δια8εση.την ενεργεια π χαραμιζαμε στο φαγητο την στρεφη σε δραστηριοτιτες καλες.μπραβο μας.αλαλουμακι ποσες μερες τα περνεις κ ποσα κιλα εχασες?εγω ειδη εχασα μισο κιλο σε 4 μερες/
χαίρομαι που πας καλά.. έχω χάσει 6 κιλά σε σχεδόν 4 εβδομάδες. Τις δύο πρώτες έπαιρνα των 10 και μετά των 15. Αλλά εδώ και καμιά 10αριά μέρες δεν κάνω σωστό πρόγραμμα διατροφής είχα και τα γενέθλια του γιού μου που μαγείρευα 2 μέρες και δεν έχω χάσει τίποτα. Τώρα που τελείωσαν και τα φαγητά από το πάρτυ ξεκίνησα πάλι δυνατά..... για να δούμε θα γίνω το καλοκαίρι όπως την κοπέλα στο tickeraki μου, χε, χε, χε...... Μου αρέσει η γατούλα σου....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ANTIGONAKI ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ 10 ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ?ΛΙΓΟ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ Χ S ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΧΑΣΕ 15 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΚΟΜΑ . ΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑ.
τι ειναι τα χ σ?αλαλουμακι πυστευω πως βιαστικες να παρεις τα 15μγ γιατι δεν περιμενες εναν μηνα να δεις τι εχασες?
Γειά σας. Χθές ξεκίνησα και εγώ REDUCTIL δεν παει άλλο...
http://ticker.7910.org/wg__88__02as0...3VyIHRleHQ.gif
Το περιεργο ειναι οτι όλο το βράδυ εμεινα ξυπνια..τι ώρα περνετε το χάπι?
gourounitsa ίσως και να βιάστηκα αλλά δεν με πιάναν πια των 10 και με έπιασε πανικός. Porki το χάπι πρέπει να το παίρνεις το πρωί με ένα ποτήρι νερό
το πρωι το παιρνω και εγω το χαπι μαζι με κατι βιταμινες....
και πινω παρα πολυ νερο!!
τι βιταμινες περνετε?
Μου εδωσε ο γιατρος τα παιρνω μαζι με τα χαπια βιταμινη Ε και μουρουνελαιο σε χαπι για τον μεταβολισμο.
το μουρουνελαιο και η βιταμινη Ε σε τι ακριβως θα βοηθησει μαζι με το reductil?
απλως εχεισ περισσοτερη ενεργεια.
και το μουρουνελαιο βοηθαει στον μεταβολισμο σου.
η βιταμινη Ε κανει γενικα καλο και στο δερμα, στα μαλια , στα νυχια.. μου ειπε πως κανονικα βιταμινη Ε πρεπει να παιρνουμε ολοι μας. οχι μονο αυτοι που κανουν διαιτα
εγω σκευτομουν πολυβιταμινες
για την Ε το ξρω ειχα παρει EVIOL αλλα μουρουνελαιο τι μαρκα? αυτο δεν το επερναν παλια τα παιδια για να τους ανοιξει η ορεξη?
το μουρουνελαιο το παιρνω σε καψουλες. δεν θυμαμαι μαρκα. και η Power health εχει. εμενα μου ειπε πως ρυθμιζει τον μεταβολισμο να κανεις περισσοτερες καψεις.
εσυ πως νιωθεις με το reductil? απο ορεξη πως παμε?
giati pernete mourouneleo?
απο ορεξη μου το εχει κοψει το χαπι μπορω να πω.
σκεψου χθες βγηκα γιαπ οτο.. ειπια ενα ποτηρι κρασι και λιγο φρουτο κ δεν πεινουσα καθολου...
τοο μουρουνελαιο ο γιατροσ μου ειπε πως βοηθάει στο μεταβολισμο. να κανει περισσοτερες καυσεις γιατι εχει ω3 λιπαρα.
μα και το ρεντουκτιλ κανει καυσεις.παντος οι βιταμινες δεν παχενουν ακουσα.εγω τα παω τελεια !!8α ανεβασω κ την διατροφη αυριο για το αλαλουμακι.
σημερα ξυπνησα με πολυ πονοκεφαλο. ναι μεν χθες βγηκα εξω αλλα μονο μισο ποτηρι λευκο κρασι ειπια....
ειναι παρενεργεια απο το χαπι? η απλη συμπτωση?
Ξεκινησα τα reductil την Πεμπτη αλλα δεν βλεπω διαφορα στην ορεξη μου, εσεις κοριτσια ποτε αρχισατε να βλεπετε διαφορα στην ορεξη σας?
http://ticker.7910.org/wa__88__02av0...91ciB0ZXh0.gif
egv arxisa thn 1h mera.meta apo mish vra env [einaga m kopike apotoma h preksi
εγω απο την πρωτη μερα ενοιωσα διαφορα στην ορεξη. σημερα ειναι η ταταρτη μερα που τα παιρνω. εφαγα για πρωινο ενα κουκουρι και ενα χυμο και τωρα εχει παει 5 και δεν μπορω να πω πως παιθαινω της πεινας. αλλα θα φαω κατι γιατι πρεπει,
και μου περασε και ο πονοκεφαλος μολισ ηπια καφε :P μαλλον απο αυτο ηταν
ενα κουλουρι ηθελα να πω :p
πολυ χαιρομαι zwhtsa που ολα ειναι οκ τωρα
Τα περιτα μου κιλα τα εχω γιατι ολη την ημερα τρωω ελαχιστα και το βραδυ τρωω σαν porki...και αφου κοιμηθω πολυ συχνα ξυπναω και τρωω κατι..Την πεμπτη το βραδυ που το πηρα για πρωτη φορα δεν πεινασα το βραδυ για να ξυπνησω. Την παρασκευη εφαγα ρε γαμωτο και για δειπνο και το βραδυ οχι παρα παρα πολυ αλλα εφαγα πεινουσα. Σημερα ειμαι σε φυσιολογικα επιπεδα αλλα κρατιεμαι..ετσι ειναι τελικα?
εγω σημερα επειδη ειμουν εξω για δουλεις εφαγα προινο κανονικα και το μεσημερι μια μπακετα με μπιφτεκι κλπ παχιντικη βεβαια αλλα δεν ξαναπ[εινασα κ δεν νομιζω ν πεινασω κ αργοτερα.σηνυθος μετα το μεσημεριανοχορτενω για ολη μερα κ το βραδι τροω λιγακι με το ζορι.σε 5 μερες παρατηρισα ποτι εχασα 1,5 κιλο μια χαρα!!
θελω να χασω αρκετα ακομα.το προγουλι δεν φευγει και ανησιχο δεν 8ελω προγουλακι.ειναι βεβαια ελαχιστο αλλα δεν 8ελω να εχω κα8ολου.αχ αλλα 10 κιλα να χασω!!