αν στα 10 κιλα ηταν τοσο θεαματικη αλλαγη της migg sκεψου τωρα .... μιση θα ειναι!!!
Printable View
αν στα 10 κιλα ηταν τοσο θεαματικη αλλαγη της migg sκεψου τωρα .... μιση θα ειναι!!!
και γω μια αγωνια την εχω! :lol:
αντε βρε μιγκ το τωρα θελουμε :P
το κοινο παραληρει
Cherie κούκλα πριν και ακόμα πιο κουκλάρα στο μετά ;)
Katie δυστηχώς τις δικές σου δεν πρόλαβα να τις δω :( μπορείς να τις αφήσεις ποσταρισμένες και απλά να σβήσεις το πρόσωπο ;)
mitsokolaki μου εσύ στο είπα και προχτές,δεν υπάρχεις!!!
zwhtsa επειδή έτυχε και σε ήξερα στο φβ πριν καταλάβω πως είσαι και στο φόρουμ και είχα δει μόνο τωρινές φώτο,ένα έχω να πω η διαφορά είναι τεράστια!!!!!!!!!!πριν έμοιαζες με μία κυριούλα (σόρυ κιόλας) και τώρα είσαι μία κουκλάρα!!! για τα μάτια δεν λέω τίποτα,.,,,τα λόγια είναι περιττα;)
edit katie,κούκλα!!!!!!!!!!!!!!!! εντωμεταξύ κάποια μου θυμίζεις πολύ έντονα αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω ποια :D
Αγγελουδάκι μάλλον τα μπέρδεψες λιγάκι:bisou:
Η Katie είναι στο πριν και μετά που είδες,και όντως είναι κούκλα!
mantara ta ekana alla den to kanw thema :D
ωρα να ανεβασω και γω φωτο μου με το πριν και το μετα ! η πρωτη ειναι απ προπερσυ το καλοκαιρι στα 104 κιλα ! και η δευτερη απο φετος το χειμωνα στα 65 κιλα.. τωρα ειμαι περιπου 60...
ε αν μην σας βαλω στα 120 και στα 110 θα σας πρηξω..παμε σημερινες..Quote:
Originally posted by migg
η δευτερη στα 130 φευγαQuote:
εδω στα 140 φευγα
απιστευτοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :wow:
χριστινα ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
εμεινες μιση!
:thumbup::roll:
migg :shocked2::shocked2::shocked2: oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ΜΕΓʼΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!
Cherie είδα την μία φώτο σου που ήσουν γυρισμένη στο πλάι (για αυτό μπερδεύτηκα :D ) ,είσαι πολύ μινιόν!!
και μια ανφαςQuote:
εδω στα 140 φευγα
ρε παιδια η κοιλια σας πως εχει μαζεψει? απο γυμναστηριο??
εμενα ειναι χαλαρη και καπως πεσμενη σε σημειο να σκεφτομαι για κοιλιοπλαστικη ...
xristina άλλος άνθρωπος,άλλο στυλ,άλλο ύφος,μπράβο σου!
μπραβο βρε μιγκ πρεπει να νιωθεις υπεροχα με τοσο μεγαλη διαφορα. δεν ειναι φανταστικο επιτευγμα αυτο που εχεις πετυχει με τοσο κοπο και υπομονη?
καλη συνεχεια! :)
Αγγελουδάκι:tumble:
Τα ξεμπέρδεψες!
Migg και Χριστίνα πραγματικά μισοί άνθρωποι μείνατε!:thumbup:
χριστινα και μιγκ ακομα μαζευω το σαγονι μου απο κατω!
οπως ειχε βαλει μια φωτο ο φιλλιπ :lol: :lol:
συγχαρητιρια κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
και μια ανφας...Quote:
εδω στα 140 φευγα
Ειλικρινά κορίτσια αξίζουν σε όλες σας συγχαρητήρια! Κούκλες όλες!
Τρομερές αλλαγές και δίνεται έτσι και ένα σπρώξιμο και σε μας τους υπόλοιπους να συνεχίσουμε!
:love:
Χριστίνα και migg, επειδή εσείς πήγατε και χωρίς επέμβαση και ταυτίζομαι περισσότερο τι να πω... απλά υποκλίνομαι. Χωρίς φυσικά να μειώνω τη προσπάθεια των υπόλοιπων.
Γιατί να πας 10 κιλά κάτω απ'αυτή τη φωτογραφία βρε Χριστίνα; Νομίζω υπερβολή... κούκλα είσαι και στα 65 πάντως.
migg η μεσούλα δεν είναι δαχτυλίδι ακόμα αλλά δεν απέχει και πολύ... respect
[quote]Originally posted by migg
Quote:
εδω στα 140 φευγα
χριστινα κ μιγκ, εχω μεινει λαλακας!!!
χριστινα εισαι κουκλι!!! :)
μιγκ, μονο την προφιλ κοιλιας βλεπω, κ αυτη κουκλι ειναι :P την ανφας δεν τη βλεπω ασε που σε αδικεις ετσι, με το ομο παραδιπλα :p
θελουμε μια φωτο υπερπαραγωγη !!! :D
σας ευχαριστω ολους για τα καλα λογια..! η αληθεια ειναι πως στην φωτο δεν φαινεται αλλα εχω κοιλιτσα !! :( επισης εχω κ αρκετη χαλαρωση στην κοιλιτσα.. οποτε θελω να φτασω τα 55, να φυγει το τοπικο και παραλληλα με τη γυμναστικη μου να σφυξω....! ;)
[quote]Originally posted by migg
Quote:
Quote:
εδω στα 140 φευγα
http://secondthoughts.typepad.com/ph...21/jawdrop.gif
H photo που λέει η mitsokolo, αφιερωμένη σε όλες σας κορίτσια, εντυπωσιακές.
Και σκεφτόμουν να βάλω κι εγώ σύντομα αλλά με τόση ομορφιά μαζεμένη που πας ρε Καραμήτρο... :puzzled:
χριστινα, μπραβο γυμναστικη να κανεις γιατι με απωλεια κιλων μπορει να χειροτερεψει η χαλαρωση και ειδικα το δερμα. να εισαι τυπικη στο προγραμμα γυμναστικης και διατροφης, τακτικα μεσα στη βδομαδα και εντονο προγραμμα και θα δεις πολυ μεγαλη βελτιωση σε μερικους μηνες
η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω τεραααααααστια διαφορα στα ματια μου..αλλα..τεσπα...πολεμαμε για το καλυτερο..ευχαριστω παιδακια μου..να στε ολα καλα..οι αλλες φωτο...προς το τερμα..γυμνες..χαχαχαχαχαχα
Φίλιππε,εννοείται πως θα βάλεις!Περιμένουμε πως και πως:bouncing:
re sy migg, ουτε κατα διανοια δε θα σ εκανα 98 κιλα!!!
εχω παθει!!
φιλιππαρα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, αυτο ακριβως θα εγραφα μολις!!
το κοινο θελει φωτο :P
ΘΕΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΙΠΑΡΑ ΤΩΡΑ!!!! αντε καλε , ενα αντρα εχουμε εδω και θελουμε φωτο!!!
Με την ανφάς migg έμεινα πραγματικά μαλάκας, άφωνος πραγματικά. Χίλια μπράβο!!!
οριστε αυτος ειναι αντρας!
μην νομιζεις οτι τι γλιτωσες περιμενουμε φωτος σαν τα κορακια ΚΡΑΑΑΑΑ :lol:
Καλο!!!!Quote:
η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω τεραααααααστια διαφορα στα ματια μου..αλλα..τεσπα...πολεμαμε για το καλυτερο..ευχαριστω παιδακια μου..να στε ολα καλα..οι αλλες φωτο...προς το τερμα..γυμνες..χαχαχαχαχαχα
κι εγω θελω φωτο φιλιππαρα! αλλα και να βαλει δε θα βαλει προσωπο και δε φανταζεστε τι θα χασετε
χοχο
η χαλαρωση πονεμενη ιστορια.. απο περσυ που ξεκινησα τη διαιτα γυμναζομουν καθημερινα.. και αρκετα εντονα μαλιστα... αλλα δεν το απεφυγα... :sniff:
τωρα συνεχιζω εντονη καθημερινη γυμναστικη και ελπιζωωωωωω....!
εγω παλι ολο ξεκιναω και ολο σταματαω ... αλλα μαλλον πρεπει να ξεκινησω εντατικα μπας και γλυτωσω τπτ απο χαλαρωση .. αν και νομιζω πως ειναι αργα το κακο εγινε .. αλλα δεν το μπορω το γυμανστηριο καθολου ρε γμτ
Quote:
Originally posted by click
... και να βαλει δε θα βαλει προσωπο και δε φανταζεστε τι θα χασετε
χοχο
+1
Συγχαρητηρια σε ολες. Κουκλαρες εχετε γινει και παραδειγματα προς μιμιση. Μπραβο σας!
smart & click : κουφαλιτσες! σαν να σας βλεπω πισω απ την οθονη να τριβετε τον δεικτη σας στην παλαμη σας και να φωναζετε : NIAAAAAAA NIA NIA NIAAAAAAAA NIAAAAAAAAAAAAAAAA :lol: :lol:
κοριτσια ειστε ΦΟΒΕΡΕς....μπραβο ρε παιδια που καταφερατε να γινετε τοσο αδυνατουλες..ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...τωρα τις ειδα τις φωτο...ευχαριστω πολυ φιλιπ και κοριτσακια μου