Originally posted by NADINE
Quote:
Originally posted by XENIA!
...εγω γι απρωτη φορα νιωθω σαν να με ''συγχωρησα'' που με αφησα και πηρα 30 κιλα...καταλαβα γιατι το εκανα και αποφασισα να με βοηθησω να ''ξεπερασω'' αυτα που με στοιχειωνουν και ετσι να χασω και τα κιλα...
νιωθω οτι ειναι κριμα να φορτωνω το στομαχι μου και τα αγγεια μου με ενα σωρο λιπαρα ,επειδη ειμαι στεναχωρημενη...
δεν μου φταινε τα ποδια μου ,να υποφερουν μεσα στις ψηλοτακουνες γοβες και να πρηζονται επειδη ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ...
ηρθε η ωρα να με φροντισω...και αυτο θα φερει την απωλεια των κιλων...
ελπιζω να συνεχισω να το βλεπω ετσι...
φιλακια σε ολες σας!!!!!!!
Είμαι πολύ περήφανη για όσα διαβάζω!
Μεγάλη υπόθεση να καταφέρεις να σε συγχωρήσεις για όσα σου καταλόγιζες,Ξένια μου!
Αυτό σημαίνει πως πλέον δε χρειάζεται να συνεχίσεις να αυτοτιμωρείσαι για τα φοβερά σου εγκλήματα(και καλά...)
Επιπρόσθετα αναφέρεις πως ξεπέρασες όσα του παρελθόντος σε στοίχειωναν!Τεράστιο και αυτό!
Δεν τα εντόπισες μόνο,αλλά βρήκες τρόπο να κλείσεις παλιούς λογαριασμούς και να κοιτάξεις μπροστά!
Απαλλαγμένη από αυτά τα δύο πολύ σημαντικά βάρη,δε νομίζω πως πλέον χρειάζεσαι να σε πείσεις
με εκλογικεύσεις για την όποια καταπόνηση που επιβάλεις στο ταλαίπωρο σώμα σου,
γιατί απλούστατα ήδη σε φροντίζεις,ήδη σε νοιάζεσαι και το χάσιμο των κιλών
θα είναι μία μόνο από τις πολλές συνέπειες της νέας σου οπτικής για τον εαυτό σου και τα πράγματα!
Κι από τη στιγμή που κατάκτησες την οπτική αυτή,το θεωρώ πολύ δύσκολο να μη συνεχίσεις να το βλέπεις έτσι!
Είμαι τόσο χαρούμενη για όσα από σένα διάβασα,που προσπερνώ τα χθεσινά σου με το Μαρικάκι
ενώ είναι βούτυρο στο ψωμί μου για ακόμα ένα πείραγμα απέναντι σου,που έχεις πλέον καταλάβει πόσο απολαμβάνω...
Φαντάσου τι χαρά μου έδωσες,που κινδυνεύω με αλλοτρίωση!Σε παρακαλώ μη ρισκάρουμε στο εξής,ε;