Μπορεί να μην βρίσκουν ρούχα.
Printable View
Κορίτσια μου γλυκά, παλιά, νέα, ηδονοβλεψίες, nadine (που δεν βρίσκω μια ρημάδα λέξη που να περιγράφει κάποιον που κατουράει την περιοχή του :)), γκεστ σταρς και όλη η παρέα.. καλησπέρα! Ενώ σήμερα η μέρα μου άρχισε πολύ ωραία.. με βολτούλα ημερήσια στη χαλκιδική.. τελείωσε με διακοπή ρεύματος, μία καταιγίδα που έριξε ότι κεραυνό είχε και δεν είχε καβάντζα ο ουρανός, τσατίλα γιατί έμεινε το σήριαλ στη μέση και πολλή κούραση! Λέω λοιπόν μία μεγαλόπρεπη καληνύχτα και επιφυλάσσομαι να τα πούμε καλύτερα αύριο!
Σας φιλώ και στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς καθώς σήμερα χρειάστηκε να πω όχι σε καλαμαράκια, μύδια, σαγανάκια, κροκέτες, τζατζίκια, τηγανητές πατάτες, μπύρες, ούζα, παγωτά, γλυκά, μπισκοτάκια, κάτι ξεδιάντροπες σοκολάτες με σαντιγύ και ότι άλλο έφαγε η παρέα μου! Φυσικά μετά το χάρηκα γιατί όλοι τους έπιναν σόδες και βογκούσαν από το πολύ φαγητό.. και γω το έπαιζα υπεράνω! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ!!! :)
Καληνύχτα όμορφες!
μπραβο βρε πεννυ που συγκρατηθηκες! το χειροτερο μου γευμα οταν κανω διαιτα και βγαινω εξω με μεγαλη παρεα ειναι τα θαλασσινα. ολοι παραγγελνουν τηγανητα και εσυ τους κοιτας. αντε κανενα καλαμαρι ψητο, καμια γαριδα στα καρβουνα και ο λογαριασμος στα υψη και σε κοιτουν με μισο ματι οταν παραγγελνεις.
μου ελυσες και την απορια που επεφταν οι κεραυνοι. τους εβλεπα χθες γυρνωντας σπιτι.
αυτο για καποιον που κατουραει δεν μου αρεσε αλλά μου φαινεται οτι ολοι κατουραμε παντου? η θελεις να μην σας επισκεπτομαστε καθολου? nadine? φανταζομαι τι θα της σουρεις μολις μπεις!!!
συγνωμη βρε κοπελα μου. ελπιζω να μην παρεξηγηθεις κιολας αλλα το σκεφτηκες πριν το πεις?Quote:
Originally posted by lbp
αντε να ελεγες οτι ο καθενας φοραει οτι θελει και ντυνεται οπως νιωθει. δηλαδη αν εγω γινω 200 κιλα και δεν βρισκω ρουχα θα φορεσω ενα στενο μπλουζακι και ενα στρινγκ? να κρεμονται τα καλλη μου?
Καλημέρα κορίτσια!! Ελπίζω να κοιμηθήκατε καλά εσείς.. γιατί εγώ ΔΕΝ!! Η νύχτα των κεραυνών Νο1.. νόμιζα ότι είχε έρθει το τέλος μου!! Μπαρμπούλα μου αυτό για το "κατούρημα" ήταν σχόλιο για μία κοπελιά (χωριό που φαίνεται..) που μπαίνει να δηλώσει την παρουσία της με πολύ πρωτότυπους τρόπους!! Και επειδή είναι και ανακυρηγμένη γκεστ δεν μπορούμε να της πούμε και τίποτα.. κατάλαβες;; :)
Όχι απλά χαιρόμαστε που μπαίνετε.. σε λίγο θα παίρνουμε και παρουσίες και δεν θα απουσιάζει καμία χωρίς χαρτί γιατρού :)
Γλυκούλα μου πολύ γέλασα με τις φανταροπεριπέτειες.. προσπαθώ να σε φανταστώ πεσμένη κάτω να βογκάς και από πάνω σου οι γαλονάδες να προσπαθούν να καταλάβουν από που έπεσες! Από αλεξίπτωτο, από διαστημόπλοιο, από τον ουρανό! Ανεκτίμητο!! :)Quote:
Originally posted by NADINE
Καλημέρα,κυστοκόριτσα!
Είδα απειλητικές επιστροφές από guest star-παρουσίες
(φιλάκια πολλά ακριβοθώρητη Jeanne d'Arc!)
κι είπα να πω κι εγώ ένα "γειά",να κατουρήσω την περιοχή μου,
μην τυχόν χάσω την δευτεροκαθεδρία στο γκεσταριλίκι!
Ναι!Είναι γεγονός!Όπου χώνομαι,ανεβάζω το επίπεδο της κουβέντας!
Συμφωνώ και επαυξάνω!! Υπάρχουν ρούχα για όλους.. ΟΤΙ νούμερο και να φοράνε.. η μόνη διαφορά είναι στις τιμές, ότι δηλαδή εκμεταλλεύονται την ανάγκη σου και στο πουλάνε στη διπλάσια τιμή! Αλλά είναι ευθύνη του καθενός μας να μην ευτελίζει τον εαυτό του φορώντας πράγματα ακατάλληλα για τα κιλά του και την ηλικία του. Μπορείς να δείχνεις αξιοπρεπής με 70 ή 170 κιλά.. και γελοίος με 50 ή 150! Δεν έχει σημασία το μέγεθος αλλά το κριτήριο με το οποίο διαλέγεις. ʼσε που το στρινγκ δεν κολακεύει ΚΑΝΕΝΑΝ πωπό.. όσο αδύνατος και να είναι!! :)Quote:
Originally posted by BARB3
συγνωμη βρε κοπελα μου. ελπιζω να μην παρεξηγηθεις κιολας αλλα το σκεφτηκες πριν το πεις?Quote:
Originally posted by lbp
αντε να ελεγες οτι ο καθενας φοραει οτι θελει και ντυνεται οπως νιωθει. δηλαδη αν εγω γινω 200 κιλα και δεν βρισκω ρουχα θα φορεσω ενα στενο μπλουζακι και ενα στρινγκ? να κρεμονται τα καλλη μου?
Κορίτσια σύρμα! Επέστρεψε σύζυγος εκτάκτως στο σπίτι για να πιούμε καφέ!! (Γι αυτό χάλασε ο κόσμος!) Πάω και επιστρέφω αργότερα.. φιλιά!
πεννακι, δηλαδη μονη της η γκεστ το δηλωσε που κατουραει, ε? ειδες, απο τα πολλα που γραφει τα ξεχναμε κιολας. ελα να ετοιμαζομστε για αδελφοοιηση παρακαλω να κατουραμε ολοι στην ιδια γειτονια....
γλυκουλα, με προλαβε η πεννυ. ηταν η σειρα σου να σχολιασω. κι εγω γελασα πολυ. ο τοτε δικος σου πρεπει να ειχε ζοριστει πολυ ε? εκει που γελασα πολυ ηταν στις λακουβες και στην ταχυτητα του αυτοκινητου. νομος του Murphy ενα πραμα δηλαδη, ε?
Να'μαι και πάλι.. και αφού διάβασα με λίγο περισσότερη ησυχία τα προηγούμενα σχόλια όλων.. ας σχολιάσω και γω με τη σειρά μου! Είναι τελικά πολύ ωραίο πράγμα να διαβάζεις γνώμες διάφορες, διαφορετικές, αντίθετες.. και όλες σχεδόν να έχουν πράγματα με τα οποία συμφωνείς και άλλα με τα οποία διαφωνείς.
Placebo συμφωνώ απόλυτα.. και θα είχα ίσως να προσθέσω αρκετά.. αλλά τελικά νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία και ο χαρακτήρας του καθενός μας για το ποια πράγματα θεωρεί σημαντικά. Αν πεις σε ένα νέο κορίτσι.. 16 ετών για παράδειγμα, ότι πρέπει να κοιτάει πρώτα την υγεία του, ότι η εξωτερική εμφάνιση έρχεται και παρέρχεται, ότι δεν αρκεί να βρεις αγόρι θα πρέπει να θέλει να συνεχίσει να είναι μαζί σου όταν δεν θα τον εντυπωσιάζουν πια τα σωματικά σου προσόντα, ότι οι άνθρωποι τελικά αναζητούν το "άλλο μισό τους πορτοκάλι" και δεν έχει σημασία το περιτύλιγμα όταν το βρουν, θα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια, 2-3 περιπέτειες (σοβαρές) υγείας, αρκετές χυλόπιτες, φτυσίματα, πεσίματα, σηκώματα και αρκετά άλλα για να φτάσει στο σημείο να καταλάβει απόλυτα τι εννοείς! Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι.. όταν εγώ ήμουν 16, άλλαζαν οι γενιές κάθε 10 χρόνια! Τώρα αλλάζουν κάθε 6 μήνες! ʼλλα ήθη, άλλες συνήθειες, και σήμερα κάθομαι με νέα παιδιά (και λόγω δουλειάς) και ΔΕΝ βγάζω νόημα! Με την καλή έννοια πάντα! Δεν κρίνω.. απλά δεν κατανοώ! Ανοχή λοιπόν, και κατανόηση! Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος, και πρέπει να είναι το ΔΙΚΟ τους λάθος, για να τους διδάξει και κάτι!Quote:
Originally posted by placebo
εγώ είμαι της άποψης ότι ο καθένας πρέπει να κοιτάζει τον εαυτό του και να μην ασχολείται με τα "ελαττώματα" του άλλου. Η ευτυχία είναι άλλωστε αυτό που αναζητάμε, και είναι τελείως άσχετη με την ομορφιά.Εγώ έχω πάψει να ασχολούμαι με τα αδιάκριτα βλέμματα. Δεν έχω ιδιαίτερο κόμπλεξ για την εμφάνιση μου άλλωστε, ποτέ μου δεν είχα. Είναι τραγικό το να κοροιδεύεις κάποιον. Δεν το έχω κάνει και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ μου. Ίσως αυτή η κατάσταση με τα επιπλέον κιλά να μας έχει κάνει "καλύτερους" ανθρώπους, που ασχολούμαστε με την ουσία και όχι με τη φιγούρα!Γλυκούλα μου, να συνεχίσεις να κάνεις ότι γουστάρεις, να τρως την μπακέτα σου, να παίζεις με την ρακέτα σου και ότι άλλο θες. Και αν σε κοιτάνε επίμονα, κοίτα τους κι εσύ, μέχρι να ντραπούν και να γυρίσουν αλλού το βλέμμα. Που ξέρεις, ίσως και να νιώσουν μ...κες...
ʼντε γιατί πάλι βιβλίο έγραψα! Φιλιά
Quote:
Originally posted by pennyV
nadine (που δεν βρίσκω μια ρημάδα λέξη που να περιγράφει κάποιον που κατουράει την περιοχή του :))
οοοοps!!!!!
ΈΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
http://2.bp.blogspot.com/_P0md37O58_...200/b9j12g.jpg
Δεν κάθομαι, δεν κάθομαι, δεν κάθομαι
Ως μεγαλύτερη,σοφότερη,συνετό τερη,και όλα τα καλά σε -ότερη
εγκαταλείπω εδώ,σε μία προσπάθεια τουλάχιστον αυτό το τόπικ
να περισώσει τον όποιο σοβαρό χαρακτήρα του απέμεινε...
Εσύ κι εγώ είμαστε θανατηφόρος συνδιασμός απ'ό,τι βλέπω...
Τι λέγαμε,κορίτσια;Α,ναι!Για τις κύστες!Οι κύστες που λέτε...
ΟΚ ανακωχή! Αρκετά ρίξαμε το επίπεδο.. θα θέλει και κανείς να μιλήσει για κάτι εντός θέματος και δεν θα τολμάει!! cysters κρίση ήταν και πέρασε.. το μαγαζί άνοιξε πάλι!! :)
και θα είχα ίσως να προσθέσω αρκετά.. αλλά τελικά νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία και ο χαρακτήρας του καθενός μας για το ποια πράγματα θεωρεί σημαντικά. Αν πεις σε ένα νέο κορίτσι.. 16 ετών για παράδειγμα, ότι πρέπει να κοιτάει πρώτα την υγεία του, ότι η εξωτερική εμφάνιση έρχεται και παρέρχεται, ότι δεν αρκεί να βρεις αγόρι θα πρέπει να θέλει να συνεχίσει να είναι μαζί σου όταν δεν θα τον εντυπωσιάζουν πια τα σωματικά σου προσόντα, ότι οι άνθρωποι τελικά αναζητούν το "άλλο μισό τους πορτοκάλι" και δεν έχει σημασία το περιτύλιγμα όταν το βρουν, θα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια, 2-3 περιπέτειες (σοβαρές) υγείας, αρκετές χυλόπιτες, φτυσίματα, πεσίματα, σηκώματα και αρκετά άλλα για να φτάσει στο σημείο να καταλάβει απόλυτα τι εννοείς! Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι.. όταν εγώ ήμουν 16, άλλαζαν οι γενιές κάθε 10 χρόνια! Τώρα αλλάζουν κάθε 6 μήνες! ʼλλα ήθη, άλλες συνήθειες, και σήμερα κάθομαι με νέα παιδιά (και λόγω δουλειάς) και ΔΕΝ βγάζω νόημα! Με την καλή έννοια πάντα! Δεν κρίνω.. απλά δεν κατανοώ! Ανοχή λοιπόν, και κατανόηση! Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος, και πρέπει να είναι το ΔΙΚΟ τους λάθος, για να τους διδάξει και κάτι!
ʼντε γιατί πάλι βιβλίο έγραψα! Φιλιά[/quote]
Πενυ μου,εχεις παρα πολυ δικιο σ αυτα που λες...
Kαλημερα CYSTERS και μη,μετα απο βροντεs,κεραυνουs,πλυμηρεs,κ αι ενα ουρανο,τα`χε παρει στο κρανιο,για εσαs εκει,τελικα βγηκε το ουρανιο τοξο,μαλλον ενστικτωδωs το ειχα προβλεψει,αφου αμα διαβασετε,θα δειτε το γραφω.BARB3 χαιρομαι που σε εκανα και γελασεs με μια απο τιs τρελλεs μου.nantine ενα σκυλακι ειδα καπου εδω,να εχει σηκωσει το ποδι,και να τα .........που ειναι ο σκυλοs ΟΟΟΕΕΟ???PENNOYLA μπραβο που αντισταθηκεs,στα τοσα εδεσματα,και δεν εφαγεs,εσυ πρεπει να εισαι παραδειγμα προs μιμηση.ib ρουχα υπαρχουν για ολεs τιs παχουλεs,η καθεμια αποφασισει πωs θα ντυθει,και αν επιλεξει να γινει ο περιγυλοs. Tελοs συνεχισω η δολια,την διατροφη με τυφλεs ελπιδεs πλεον,μιαs και δεν εχω να χασω τιποτα.Εκανα μια συζητηση με καποια γνωστη,που ειδα στο δρομο,και φυσικα δεν με γνωρισε,ειχα να την δω 3-4 χρονια,μου ειπε να παω να κανω ενα σπινθηρογραφημα,διοτι ο θυρεοειδηs ισωs εχει απορυθμιστη,και να μην χανω τιποτα,στιs αιματολογικεs δεν φαινετε,ενω στο σπινθηρογραφημα,σου βαζουν με ενενσιμη μορφη,καποιο υλικο που φωσφοριζει,και μετα με μια καμερα σε scannaroυν,και εκει φαινετε σιγουρα,διοτι εγω εκανα ολεs τιs απαραιτητεs εξετασειs,αλλα δεν φανηκε τιποτα,μονο οτι εχω 2 μικρουs οζουs,αλλα οπωs σαs ειχα πει,ο γιατροs,και οι 2 δηλαδη αρεs μαρεs κουκουναρεs,δεν ειναι απαραιτητο να εχεισ οζουs και θυρεοειδη μαζι.Ξερετε κατι σχετικο???
φιλακια σε ολεs pennoula,dx78,eyxoyla,etet,barb3,nantine,joanna,at hinoula poy eisai oeoe?και στιs υπολοιπεs fysika!!
http://www.ticker.7910.org/wg__114__...MTEwOGxkfA.gif
Καλησπέρα κορίτσια.. είστε καλά ελπίζω όλες εν αναμονή του σαββατοκύριακου!
Ευχή μαθαίνω ότι ανεβαίνει το ηθικό με αργά και σταθερά βήματα, και χαίρομαι ιδιαίτερα!! Σε διαβάζω πάντα ως γνήσια ηδονοβλεψίας και γω.. και είμαι πολύ σίγουρη πως έχεις βρει το σωστό δρόμο για την έξοδο!
Γλυκούλα μου καλά κάνεις και συνεχίζεις την προσπάθεια.. είναι πολύ δύσκολο να μην επιβραβεύεται όπως θα θέλαμε, αλλά μακροπρόθεσμα μόνο κερδισμένη μπορείς να βγεις καθώς με το ψάξιμο όλο και κάτι θα βγει, είτε αυτό είναι θυροειδής είτε είναι κάτι άλλο που εμποδίζει την ομαλή εξέλιξη της προσπάθειάς σου. Όσο για το θυροειδή, ορισμένα πράγματα τα έχω πρόσφατα καθώς εγχειρίστηκε η μαμά μου πριν μερικούς μήνες. Πληροφοριακά λοιπόν.. ο θυροειδής στις απλές αιματολογικές δεν φαίνεται πάντα..πρέπει να κάνεις υπέρηχο και αιματολογική για αντισώματα απ'όσο ξέρω. Αν δει εκεί κάτι τότε μάλλον θα σε στείλει για σπινθηρογράφημα.. που αν θυμάμαι καλά σου βάζουν ραδιενεργό ιώδιο και "ακτινοβολείς" ολόκληρη! Δεν κάνει για κάποιες μέρες να έρθεις καθόλου σε επαφή με μωρά, και ίσως και με κανέναν (αυτό δεν το θυμάμαι) γιατί εκπέμπεις ραδιενέργεια!! Θα είσαι ένα ραδιενεργό γλυκούλι :)
Και τέλος.. οι όζοι και η καλή λειτουργία του αδένα δεν σχετίζονται απόλυτα! Η μαμά μου τον αφαίρεσε εντελώς γιατί είχε δύο μεγάλους όζους αν και ο θυροειδής δούλευε κανονικότατα. Επίσης μπορεί να μην έχεις όζους αλλά η λειτουργία του να είναι προβληματική. Αυτά θα στα εξηγήσει ο γιατρός σου, που νομίζω πως πρέπει να είναι κάποιος άλλος από εκείνους τους 2 που ήδη πήγες. Αξίζει να κάνεις ένα σαφάρι στη ζούγκλα του θυροειδή.. μήπως και λύσουμε επιτέλους το γρίφο με τα κιλά σου που αρνιούνται πεισματικά να σε εγκαταλείψουν!! Υπομονή και επιμονή.. όλα θα πάνε καλά και φυσικά.. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!
Αθηνούλα και Μαρικάκι χωρίς να θέλω να φανώ πιεστική... ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;;; :(
μπηκε και η ηδονοβλεψιας να παρει ματι για τελευταια φορα. αχ, διακοπες-διακοπες αλλά το στερητικο θα το παθω σιγουρα. τοσες μερες χωρις υπολογιστη και φορουμ τι κλειδαροτρυπες θα κοιταω?
Θα περάσεις τέλεια.. θα δεις κόσμο (τυχερούλα).. θα ανανεωθείς.. θα γεμίσεις μπαταρίες.. και μόλις γυρίσεις έχεις καθήκον να οργανώσεις εκείνη τη Θεσσαλονικοσυνάντηση που μας έταξες!! Μην νομίζεις ότι το ξέχασα.. εγώ είμαι ΜΗ ΜΟΥ ΤΑΞΕΙΣ!!! :)
κι εγω οταν ταζω, μεχρι και τσουρεκια κραταω στον καταψυκτη....
Αυτή η καμπάνα σαν να χτυπάει για κάποιον άλλον.. αλλά εμένα τα σαλάκια μου τρέχουν ούτως ή άλλως!! :) Τσουρέκια.. ααααχ.... μόνο με τη μυρωδιά έμεινα φέτος!! Τι μου θύμισες τώρα..
Το έχετε μάθει πλέον!Έλα,πάμε όλοι μαζί:
"Εγώ δεν ξέρω τίποτα!Είμαι αθώα!"
http://2.bp.blogspot.com/_5klqojlXp5...E%BD%CE%B1.jpg
Κοίτα τώρα πως καρφωνόμαστε ένας ένας!! Εγώ μια κουβέντα είπα.. όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!! :)
Ηρθα, ηρθα , εφτασα επιτελους!!!!! αχ, μου λειψατε! γμτ εχω μονο στη δουλεια προσβαση στο ιντερνετ και περιμενω να κοψει λιγο η δουλεια να μπω, ηρθα το πρωι , εφτιαξα καφε και ετοιμαζομουν να μπω να μαθω τα νεα σας (και να σας πω και τα δικα μου) και τσουπ Ο ΧΑΜΟΣ. Οχι τιποτα αλλο μη γινω κι εγω guest (αλλη ειναι η σταρ μην μπερδετουμε ;) ουφ, εφυγε το boss και ΝΑ ΜΑΙΙΙΙΙ! ουαου, ειχα να διαβασω ενα σωρο!!! ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ γλυκουλα μου μ'εκανες και γελασα, καλα εισαι φοβερη , βρε θηρειο, τετοια εκανες? χι, χι, να σου πω, ο ανθρωπος δεν αλλαζει παντα ετσι θα εισαι αυθορμητη, και ευχομαι να ξανακανεις συντομα τρελες! δεν καταλαβα επειδη μεγαλωσαμε κεφαλια μεσα? τα καλυτερα ερχονται ;P
Πεννουλα μου αχ, αχ, βροχουλες, ε?? Β. Ελλαδα μυριζομαι και ζηλευω, αθηναις εγω, σνιφ, σνιφ, εδω στο καμινι ξεροψηνομαστε, μπου χου χου ... ευτυχως εβρεξε σ'εσας (με το τουλουμι α'οτι καταλαβα) και δροσισε και σε εμας τα κακομοιρα ...
Ηδονοβλεψια βλεπω εισαι on line, να απαντησω στην ερωτηση σου για τα reductil, οχι εγω δεν τα παιρνω απο εδω τα κοριτσια εμαθα για αυτα, εγω παιρνω lipotox (το τελευταιο διαστημα οχι τοσο συστηματικα, νομιζω πως ειναι πολλα τα χαπια, τα εχω μειωσει αλλα ξεφυγα και λιγο - πολυ δηλ.) ευτυχως ειμαι σταθερη στα 95 κιλα. Οσο για το θεμα με τα ρουχα που ειπες lbp ΑΛΙΜΟΝΟ θα συμφωνησω με τις προλαλησαντες ρουχα υπαρχουν , το θεμα ειναι το γουστο και πως τα συνδυαζεις, οκ, μπορει να μην εχεις 800 ρουχα να αλλαζεις αλλα με 2-3 συνολακια μπορεις μια χαρα να ντυθεις. και ναι μπορεις να εισαι και "γεματουλα" και περιποιημενη !! γι'αυτο λοιπον κι εγω σας γραφω με τα σουπερ τρουπερ βαμμενα νυχακια μου (τα εφτιαξα την τριτη παρακαλω:) με το εχτρα φοβερο κοκκινο- κοραλι χρωματακι ακρως καλοκαιρινο! (και να φανταστειτε οτι τρωω και τις παρανυχιδες, μπλιαχ) αλλααααα μια χαρα δειχνουνε, ειναι Σουπερ, εχω πολυ πλακα ...εβαλα και το πεδιλακι (ασορτι χρωμα και στα ποδια) ανεβηκε η ψυχολογια ΠΟΛΥΥΥΥ! Επισης ενα σχολιο ldp οσον αφορα "το θεμα ειναι να αρεσεις στους αλλους" οχι κοριτσι μου το θεμα δεν ειναι να αρεσεςι στους αλλους αλλα ΝΑ ΑΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Γιατι εαν δεν το κανεις αυτο οσα κιλα και να πας, οπως και να εισαι ποτε δεν θα αρεσεις σε ΟΛΟΥΣ. παντα θα υπαρχει καποιος να σε σχολιασει οπως κα να σαι. το θεμα ειναι πως βλεπεις εσυ τον εαυτο σου. Εγω π.χ. στα 17 ημον 63 κιλα, μια χαρα ελλα ομως που εγω παντα νομιζα πως ημουν χοντρη, και τετοια συμπεριφορα (ψιλοκομπλεξικη με τα κιλα μου ειχα) , μετα παχυνα αδυνατησα κλπ. και παντα πιστευα οτι αιτια ολων των πραγματων που δεν πραγματοποιοντουσαν ηταν αυτο.... με την ιδια νοοτροπια πορευτικα πολλα χρονια ..... μετα απο πολλα γεγονοτα συνειδητοποιησα οτι ολα ειναι στο μυαλο μας. πιο σημαντικο ειναι το τι κρυβει ο καθενας οπως επισης και πως μας αντιμετοπιζουμε εμεις. εαν εσυ σε βλεπεις παχια, ετσι θα σε βελπουν και οι αλλοι εαν εσυ θεωρεςι τον εαυτο σου χαζη, ανασφαλης ετσι θα σε βλεπουν και οι αλλοι. το θεμα ειναι τι "αυρα " δινεις στους αλλους.
Χθες ειχα παει σε μια εκθεση ερασιτεχνων καλλιτεχνων στον Δημο Αγ. παρασκευης, σε μια γωνια ηταν λοιπον ενα αγαλματακι μιας κυριας οχι απλα γεματης (αλλα τοσο πληθωρικης) που φαινοταν μια μαζα, με τοσο ομορφα χρωματιστα ρουχα, κρατουσε λολουδια στα χερια και ενα χαμογελο, με τι χαμογελο...... ηταν ΥΠΕΡΟΧΟ... και ασυναισθητα εκανα τον παραλληρισμο . εμεις οταν δουμε εναν ανθρωπο εαν αυτος χαμογελαει μεσα απο την καρδια του, προσχαρο , με χιουμορ, ενδιαφεροντα και κεφι για ζωη τι θα θυμομαστε οταν φυγουμε μακρυα του??? τα κιλα του η την προσωπικοτητα του??? Ετσι εχουν τα πραγματα. Αυτοπεποiθηση λοιπον (οπως πολυ σωστα λεει και η placebo) ε, και καμμια σκανταλια που και που ετσι για να μην ξεχνιομαστε ;P
Πενυ μου μπραβο εισαι φοβερη , που τα καταφερες, ν αμην φας ενω οι αλλοι τρωγανε, οκ το εκανα κι εγω αλλα αλλο ιταλικο και αλλο μεζεδακια , εισαι φοβερη!!!
Η ωρα να φυγω εφτασε , με λυπη μου γραφω τις τελευταιες γραμμες, με πολυ αγαπη ομως προς ΟΛΕΣ σας σας ευχομαι ενα ΚΑΛΟ Σ/Κ , αντε καντε γοργονιτσες και καμια βουτια και για εμας που δουλευουμε και τα σ/κ και θαλασσα βλεπουμε μονο με το κυαλι. ευτυχως που οδηγω συνεχεια παπακι και τουλαχιστον μαυριζουμε λιγο (ετσι για να ξεγελαμε το ματι, χι, χι)
Σας φιλω γλυκα, με φιλια πολλαααααααααααααααα!
χμ, χμ, κατι ψηνεται βλεπω.... χι, χι , φιλιααααααα
καλη ειμαι και του λογου μου..... ακομα εδω ειμαι... πεννουλα μου ειδα εισαι on-line, κριμα ...φευγω να κανουμε λιγο chat (αληθεια στο chat ροομ, πως μπαινουμε? να κανονισουμε , ολες καμια ιντερνετικη συναντηση απο βδομαδα?? ,ε??) barb ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΣ, ελα ελα σουπερ θα περασεις (και ας μην ξερω που θα πας0 οι διακοπες, οπως και να το κανεις , Ειναι ιερες!!!) εδω θα μαστε θα σε περιμενουμε να μας φερεις φρεσκα - φρεσκοτατα παρακαλω θαλασσινα νεα!!
φιλια σε ΟΛΕΣ καλο σ/κ
Τετούλα τι θα γίνει με την περίπτωσή σου; Πολλή δουλειά ακούω και για διακοπές δεν ακούω τίποτα! Και σαββατοκύριακα με δουλειά ακούω και ανησυχώ! Το μόνο που δεν με ανησυχεί είναι τα κέφια σου που τα "βλέπω" ανεβασμένα!! Και επιτρέπεται να έρχεται ο boss και να κόβει τη νετ-τσάρκα στη μέση;; Ε όχι!! Να διαμαρτυρηθείς.. είχες να διαβάσεις και τόσα!!
Όσο γι αυτό που ψήνεται.. μάλλον είναι το τσουρέκι της Μπαρμπ που το έταξε κάπου λέει.. αλλά έλα εγώ που θα έχω εφιάλτες απόψε!! ʼτιμο τσουρέκι.. κόλαση!!
Κορίτσια θα μάθω νέα σας την Κυριακή το βράδι.. καθώς δεν τη γλυτώνω τη θάλασσα αύριο! Ελπίζω να μην ερημώσει το σπίτι εδώ.. αν και έχω και κλειδοκράτορα.. και αναπληρωματικό!! Γιάννα και Ναντίν.. δεν πιστεύω να σφυρίζετε αδιάφορα τώρα! Σκοπιά και βάρδιες.. με χαρά και τσαχπινιά!!
Φιλιά πολλά και καλό σαββατοκύριακο σε όλους :)
Έλα που παραπονιέσαι κιόλας...Αχάριστο Πενόπλασμα...
Χαιρετω την ομαδα!Πενυ στον αγωνα και εγω,εχω μουλαρωσει!Χαιρομαι που το κλιμα ειναι πολυ ζεστο σ αυτην τη σελιδα,ειναι πολυ ευχαριστο να σας διαβαζει κανεις!Πολλα πολλα φιλακιααα και καλη συνεχεια σε ολες!!
Να τα να ταααα.. που είστε πουλάκια μου;;; Ευχή μου σαν έπιασαν οι ζέστες.. αρχίσαμε τις εκπτώσεις!! Περονόσπορος έπεσε.. ησυχία και ακινησία!
Ναντίν μου θύμισες το περσινό μου καλοκαίρι μ'αυτή τη φωτογραφία..
Κύπρος, Αύγουστος '08... Τα πιο καθαρά νερά που έχω δει ποτέ στη ζωή μου!!
Και πάλι Κύπρος..
άντε και άλλη μία..
και η τελευταία για σήμερα!! ʼντε να επιστρέφουμε σιγά σιγά... Φιλιά!!!!
Υ.Γ. Στις φωτογραφίες φυσικά εγώ κρατάω τη μηχανή όπως γίνεται πάντα!! Λατρεύω τη φωτογραφία, μισώ οποιαδήποτε φωτογραφία περιέχει εμένα!! :)
Αχ,υπεροχη θαλασσιτσα!Μη με ξεσηκωνετε και εχω ακομα δρομο μεχρι τις διακοπες...
καλη εβδομαδα σε ολο τον αγωνιζομενο λαο!!πεννουλα τι φωτο ειναι αυτες!!θες να με κανεισ να ζητησω αδεια απο τωρα και να μεινεις χωρις guest ολο το κατακαλοκαιρο??στενοχωρηθη κα ομως που δεν σε ειδα μεσα στην φωτογραφια ελπιζω να ειναι ασχετο με τα κιλα κι αν ειναι σχετικο να σου κανω μια ευχη του χρονου να ειμαστε εδω ολες μαζι και να σε απολαμβανουμε ως αλλη αφροδιτη να αναδυεσαι απο καταγαλανα νερα χωρις τυψεις και ενοχες αυτη τη φορα εντος του φωτογραφικου ενσταντανε!!πολλα πολλα φιλια σε ολες!!!!
Πένυ? Έχει τόσο όμορφα νερά η Κύπρος? Ποιό μέρος? Πωπω και Δευτεριάτικα έχω μια μαυρίλα, δεν περνάει η μέρα σήμερα με τίποτα! Όλο το ΣΚ ήμουν για μπανάκια με τα παιδάκια μου και σήμερα μέσα............ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!
Καλησπέρα καλοκαιρινά, θαλασσοκαμένα κοριτσάκια μου!! Εγώ με δείκτη 50..όπως πήγα έτσι γύρισα!! Είμαι μελαχροινή εκ του φυσικού μου.. οπότε δεν χρειάζεται να πιέζω πολύ την τύχη μου με τον ήλιο. Με "πιάνει" αμέσως"!!
Γιάννα μου ο λόγος που δεν εμφανίζομαι σχεδόν σε καμία φωτογραφία είναι ότι πάντα κρατάω τη φωτογραφική μηχανή! Είναι και τα κιλά μου.. ψέματα να μην λέω... που όταν τραβήχτηκαν αυτές που είδατε ήταν σε τριψήφιο.. 105 για την ακρίβεια!! Αλλά ο βασικός λόγος είναι ότι έχω καλό μάτι.. και δεν μπορώ να αντισταθώ σε τίποτα που να αξίζει να φωτογραφηθεί. Έτσι εξηγούνται και οι περίπου 800 φωτογραφίες που έφερα πίσω από την Κύπρο.
Lidal η Κύπρος για όσους την αντέχουν οικονομικά και κλιματολογικά είναι απλά ο παράδεισος!! Εγώ έχω την τύχη να έχω αδελφικούς φίλους εκεί οπότε εξαλείφεται ο οικονομικός παράγων αφού δεν χρειάζεται να πληρώνω ξενοδοχείο. Ακόμη κι έτσι όμως.. είναι απλά πανάκριβη!! Αν αντέχεις και τους 45 υπό σκιάν σε καθημερινή βάση.. τότε είσαι ΟΚ!! Οι φωτογραφίες που είδες είναι από μία περιοχή που λέγεται Ακαμάς και είναι δυτικά του νησιού. Απλά μαγική η κρουαζιέρα και το μπάνιο σε κολπάκια όπου μόνο από θάλασσα υπάρχει πρόσβαση. Αλλά το απόλυτα λατρεμένο μέρος.. που είναι ότι πιο κοσμοπολίτικο, χλιδάτο, πανέμορφο, ονειρεμένο έχω δει ποτέ μου είναι η Αγία Νάπα και ο Προταράς. Είναι κοντά αυτά τα δύο.. με θάλασσες και παραλίες που κόβουν την ανάσα! Αν και για να λέμε την αλήθεια.. δεν είδα πουθενά παραλία που να μην είναι πανέμορφη και πεντακάθαρη. Επειδή τώρα δεν είμαι στον δικό μου υπολογιστή.. το βράδι θα ανεβάσω κάτι και από κει.. να πάρεις μια ιδέα!
cysters και μη.. οι διακοπές είναι κοντά!! Κουράγιο!!! :)
koritsia egw ime apo tin kipro!peny mou exw zisei 5 xronia ellada ..den ine panakribi i kipros se sxesi me tin ellada meta tin ioithetisi tou euro!enas kafes aristotelous 4 euro enas kafes agia napa 4.5-5 euro maximoun !