Εγώ ελπίζω 1/6,
1ον να έχω ξεκολήσει γενικότερα και
2ον να έχω φτάσει 68 κιλά το πολύ
Printable View
Εγώ ελπίζω 1/6,
1ον να έχω ξεκολήσει γενικότερα και
2ον να έχω φτάσει 68 κιλά το πολύ
αχ αυτο παθαινω και εγω οταν φτανω σε ενα στοχο που εχω βαλει και τον θεωρω πολυ σημαντικο γιαυτο τωρα πια βαζω στοχο 2-3 κιλα λιγοτερο απο αυτο που πραγματικα θελω...αντι 60 λεω οτι θα φτασω τα 58 και το δουλευω πολυ το 58 στο μυαλο μου,και ετσι οταν δειξει η ζυγαρια το 60 δεν με πιανει εκεινος ο ενθουσιασμος που θα με κανει να χαλαρωσω οτι εφτασα στα κιλα που θελω και ετσι συνεχιζω με συντηρησηQuote:
Originally posted by badgirl11
αυτο το εφτασα, το ξεπερασα, αλλα τα ξαναπηρα...δεν εκανα συντηρηση :(Quote:
103/81/79 :D
στοχος: σε 2 βδομαδες να κλεινει το τζην σωστα,κι οχι με τη βια,πεταγοντας ολα τα πετσοκοίλια δεξια αριστερα. τα κιλά μου ειναι αδιαφορα από εδω και περα,οσα πρεπει για να μπω στα ρουχα μου. α,και υγεια πανω απ όλα :)
142,3/130/70
95/88/75
73.....71.....58
σευχαριστω φορτυ μου ωραια συμβουλη!Quote:
Originally posted by forty
αχ αυτο παθαινω και εγω οταν φτανω σε ενα στοχο που εχω βαλει και τον θεωρω πολυ σημαντικο γιαυτο τωρα πια βαζω στοχο 2-3 κιλα λιγοτερο απο αυτο που πραγματικα θελω...αντι 60 λεω οτι θα φτασω τα 58 και το δουλευω πολυ το 58 στο μυαλο μου,και ετσι οταν δειξει η ζυγαρια το 60 δεν με πιανει εκεινος ο ενθουσιασμος που θα με κανει να χαλαρωσω οτι εφτασα στα κιλα που θελω και ετσι συνεχιζω με συντηρησηQuote:
αυτο το εφτασα, το ξεπερασα, αλλα τα ξαναπηρα...δεν εκανα συντηρηση :(Quote:
103/81/79 :D
μου ερχεται κουτι!
οποτε στοχος τα 77!
αποκλειεται να δω 77 συντομα ετσι δε θα ενθουσιαστω...αν κ σιγουρα θα κανω παρτυ παλι με το 79.
ελπιζω οχι διατροφικο αυτη τη φορα...
83/78/60
Κορίτσια μη ζυγίζεστε κάθε μέρα... Δεν γίνεται σε μια μέρα να χάσετε ένα κιλό και απογοητεύεστε....
http://www.ticker.7910.org/wg__78__0...w1IGtpbG9z.gif
142.5 / 134.5 / 85
Εκανα sleeve στις 18/5/2010 και πανε ολα πολυ καλα
καλή ανάρρωσηQuote:
Originally posted by nostos
142.5 / 134.5 / 85
Εκανα sleeve στις 18/5/2010 και πανε ολα πολυ καλα
83/76,8/60 ως 52 που ήμουν παλιότερααααα....
http://www.ticker.7910.org/wa__76__0...QuIExlZnQ6.gif
115/105.4/75
ελπιζω 1/7 να δειξει στη χειροτερη περιπτωση 101.4
και στην καλυτερη 99.9
αμην!
μπράβο βρε λουκουμάκι, έχασες ήδη 10 κιλά !
σου εύχομαι να δεις το 9 σύντομα όπως επιθυμείς!
εγώ γύρισα από Ρώμη την Κυριακή 99.5 (όλο έτρωγα...), αλλά δεν αλλάζω το τικεράκι μου, αρχίζω πάλι προσπάθεια
άρα 104/99.5/95
σ' ευχαριστω πολυ νινα μου και αντευχομαι,
αντε, μεχρι να δω εγω το εννια, εσυ να εισαι στο 8 και πιο συντομα μαλιστα!!!
καλη μας συνεχεια!!!
95/87/75
ʼντε να κατεβαίνουμε.......:D
142,3/128,2/70
Είμαι πολυ περιφανη για εμενα (δεν ειμαι ψωναρα απλα με εχει πιασει μια αισιοδοξια αλλο πραγμα)
Quote:
Originally posted by karamela
142,3/128,2/70
Είμαι πολυ περιφανη για εμενα (δεν ειμαι ψωναρα απλα με εχει πιασει μια αισιοδοξια αλλο πραγμα)
και βεβαια να εισαι υπερηφανη!!και πραγματικα μου δινεις κουραγιο..εχεις τρελη απωλεια,που πολυ θα την ηθελα!!!!!ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩ!!!ΜΠΡΑ ΒΟ!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!δεν μου χαριζεις την απωλεια σου για κανενα διμηνο μηπως μου ερθει και εμενα αυτη η αισιοδοξια??χαχαχαχαχα!!!φι� �ακια!!!
Quote:
Originally posted by VIVIKAKI
Quote:
142,3/128,2/70
και βεβαια να εισαι υπερηφανη!!και πραγματικα μου δινεις κουραγιο..εχεις τρελη απωλεια,που πολυ θα την ηθελα!!!!!ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩ!!!ΜΠΡΑ ΒΟ!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!δεν μου χαριζεις την απωλεια σου για κανενα διμηνο μηπως μου ερθει και εμενα αυτη η αισιοδοξια??χαχαχαχαχα!!!φι� �ακια!!!
Σε ευχαριστω γλυκια μου και χαιρομαι πραγματικα πολύ που σου δινω κουράγιο, θεληση να εχεις και πεισμα και θα τα καταφερεις ;)
Μπράβο karamela!!! είναι πράγματι λόγος να είσαι περίφανη!!! τι δίατροφή ακολουθείς και έχεις χάσει τόσα? (αν επιτρέπεται βέβαια...)Quote:
142,3/128,2/70
εχω παει σε διαιτολόγο και καθε 2 εβδομαδες μου την αλλαζει ;)
και πάλι μπράβο!!!Quote:
εχω παει σε διαιτολόγο και καθε 2 εβδομαδες μου την αλλαζει ;)
103/85/80
σε ενα μηνα ο στοχος!
Ας ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ κ μετα βλεπω
95/85/75 :D
142,3/128,1/70
95/84/75 ʼντε να κατεβαίνουμε...!!!
ʼΝΤΕ, ΑΝΤΕ...
.....:D
142,3/125,5/70
Θα σας χασω ατιμα που θα μου πατε
ας βαλω ενα πιο μικρο στοχο προς το παρον,Quote:
103/85/80
σε ενα μηνα ο στοχος!
Ας ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ κ μετα βλεπω
83.5-81
Σήμερα που ζυγίστηκα είμαι 62.4 κιλά.
Στόχος τα 55...
Ήδη με αυτά τα -2 κιλά, άνεβηκε η διάθεση μου και η αυτοπεποίθηση μου.
94/93/68
ʼντε σιγά-σιγά(μη πω γρήγορα-γρήγορα) να φεύγετε από πάνω μου άτιμα κιλάκια...Δεν σας αντέχω άλλο!
kellina έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα! κι εγώ από 64 ξεκίνησα με στόχο τα 57 για να είμαι ειλικρινής (κάτω από αυτά τα κιλά εξαφανίζεται το στήθος μου). καλή μας επιτυχία εύχομαι.Quote:
Originally posted by kellina
Στόχος τα 55...
για τα παιδια μας ρε γαμωτο!Quote:
Originally posted by xazomanoulaaa
94/93/68
ʼντε σιγά-σιγά(μη πω γρήγορα-γρήγορα) να φεύγετε από πάνω μου άτιμα κιλάκια...Δεν σας αντέχω άλλο!
αχ αυτο που εξαφανιζεται το στηθος μπορω να το παθω????ουφ!εμενα στεκει εκει κ εχω χασει λιγους ποντους κ δε μ αρεσει,θελω πιο μικροοοο!!!Quote:
Originally posted by Elpis_saurus
kellina έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα! κι εγώ από 64 ξεκίνησα με στόχο τα 57 για να είμαι ειλικρινής (κάτω από αυτά τα κιλά εξαφανίζεται το στήθος μου). καλή μας επιτυχία εύχομαι.Quote:
Originally posted by kellina
Στόχος τα 55...
Δεν έχεις καμιά φίλη που θέλει προσθετική να της χαρίσεις λιγάκι; Το δικό μου το έχω τάξει :P
Αν και αν χάσω όσο θέλω με βλέπω να ψάχνω καινούριο αγόρι..
αυτό που έζησα πριν 12 χρόνια όταν ήμουν 48 κιλά και με κοντά μαλλιά, που όποιος με έβλεπε με τζιν με φώναζε "νεαρέ" δε θέλω να το ξαναζήσω! καλύτερα με 5 κιλά παραπάνω, αλλά να φαίνομαι γυναίκα βρε αδερφέ!
αχαχα πολλες θελουν να τους δωσω!εμενα τ αγορι μου αν του πω οτι εχασα πχ 3 ποντους απ το στηθος αρχιζει τη γκρινια!βασικα γενικα λεει οτι εχω μεινει πετσι κ κοκκαλο (ελεος δλδ στραβος ειναι??) αλλα σκασιλα μου.εγω θελω να νοιωθω καλα παει κ τελειωσε. κ δε θα σταματησω μεχρι να φτασω εκει που θέλω!
ρε κοριτσια εγω περυσι που ειχα χασει 10 κιλα, το στηθος μου ειχε μεινει το μισο και λιγοτερο! ειχε μικρυνει κατα πολυ και ειχε χαλαρωσει. οταν ξαναπηρα αυτα τα 10 κιλα μεγαλωσε παλι (οχι οσο ηταν αρχικα) αλλα ηταν ακομα χαλαρο. και τωρα που εχω χασει ηδη αρκετα κιλα και συνεχιζω μικραινει ολο και περισσοτερο!!! δεν με πειραζει τοσο το μεγεθος, οσο η χαλαρωση. τι θα κανω? ειμαι και στην αναπτυξη ακομα αλλα δεν βλεπω διαφορα!!!!
εγω παντως που εχασα αρκετα δε μπορω να πω οτι ειναι κ μικρο.εχω χασει μεν αλλα καμια σχεση με το πως ηταν οταν ημουν 53κιλα.κ τοτε δεν ειχα μικρο αλλα ηταν οκ.τωρα ακομα νοιωθω οτι μ ενοχλει.
rouli αφού είσαι ακόμα στην ανάπτυξη πλακώσου στα βάρη και στις κρέμες σύσφιξης για το στήθος. πρόλαβέ το τώρα, γιατί μετά δε θα μαζεύεται