ε ναι,μια χαρα!προσεχε το βραδυ!εγω παλι θα βγω βολτιτσα τελικα και θα πιω το πολυ 1 κοκα κολα λαιτ!
Printable View
ε ναι,μια χαρα!προσεχε το βραδυ!εγω παλι θα βγω βολτιτσα τελικα και θα πιω το πολυ 1 κοκα κολα λαιτ!
τελικα βγηκα κ εγω, σοδα, σαλατα κ καλαμακι,
καρπουζι αντι για γλυκο
κ ενω ο αλλος ξεπατωνοταν στα ποπ κορν κ το παγωτο :S ανδρες καθικια! χεχεχ
εγω τελικα χτες ιπια ενα μπουκαλακι κοκκινο κρασι(1,5 ποτηρι) και το πρωι ημουν 49,6,αρα -200γρ!
σημερα:
~1 γιαουρτι 0%+2 κσ καρυδοψιχα+1κσ μελι
~2 νεκταρινια
~τοστ(2φ.μαυρο ψωμι,1κγλ φιλαδελφεια λαιτ,2 φετες γαλοπουλα+1 φετα τυρι λαιτ)
~αρκετο ψητο κοτοπουλο(1 μπουτι+λιγο στηθος) χωρις πετσα φυσικα
αν ζυγιστω και με παιρνει θα φαω και σταφυλια αλλα χλωμο!
mprabo mikro,
μη ζυγιστειες, ζυγισε τα φαγητα κ μετρα θερμιδες βρε.
το ζυγισμα ποικιλει απο ωρα σε ωρα
χθες ξυπνησα το πρωι κ εφαγα παρολαυτα παλι υποθερμιδικη ημουν σε σχεση με θερμιδες συντηρησης.
το θεμα ειναι να μη ξαναξυπνησω γμτ *#%^@&#%^&@%^&#@^#%
asta!εγω αυτο δεν το εχω κανει ποτε,μα ΠΟΤΕ,αν κοιμηθω τελειωσε,ειμαι σαν νεκρη,ισα που αναπνεω:shocked2::shocked2:
ξερεις τι σκεφτομαι τωρα?οτι οπως το βλεπω το σωμα μου,και 2 κιλα να χασω παλι δεν θα μου αρεσω,ειναι μαλλον θεμα συσφιξης, χωρις γυμναστικη δε βλεπω φως..
εμ ευτυχως που το καταλαβες , τι περιμενεις, γραψου στο πλησιεστερο γυμναστηριο
μπραβο που δεν τρως ποτε βραδυ,
αν το αφησει κανεις να γινεται συχνα κ να χρονισει οδηγει σε αλλες συμπεριφορες...
Koralaki αυτο το προβλημα το εχω κι εγω. Κανω γενικα πολυ αστατο υπνο, υποφερω κι απο αυπνοιες και τις περισσοτερες φορες οταν ξυπναω του δινω και καταλαβαινει. Σα ρομποτακι, δε με ελεγχω καθολου εκεινη την ωρα, σαν υπνωτισμενη. Και συνηθως τρωω απιστευτα μεγαλες ποσοτητες. Και δε μου συμβαινει λογω στερησης, τρωω κανονικα το βραδυ. Δεν ξερω τι σκ@τοπροβλημα ειναι αυτο.
Και με θυμωνει γιατι γενικα δεν ειμαι λαιμαργη και συνηθως μπορω να σταθω εγκρατης(αν εξαιρεσεις τις βουλιμικες κρισεις κατα καιρους) και τη νυχτα τα καταστρεφω ολα.
...αλλα δεν μπορω με τιποτα να το παρω αποφαση να ξεκινησω:(
lifedrops ψυχολογικο ειναι καθαρα,
ο διαιτολογος παλιοτερα που το ειχα αναφερει ειχε εστιασει στην συχνοτητα,
μου ειπε δεν ειναι κατι φοβερο λογικα απο αγχος ξυπνω κ τρωω καποιες περιοδους,
αλλα να προσεξω γιατι αν γινεται συχνα
δηλωνει αλλες καταστασεις.
βεβαια δεν το αναλυσαμε τοτε αλλα θα του το ξαναπω τωρα οταν παω για λιπομετρηση
τοτε με ειχε συμβουλεψει να προσπαθω να μη σηκωνομαι απο το κρεβατι
κ να εχω διπλα μου ενα καροτο ετοιμο καθαρισμενο
ωστε οταν ξυπνησω να φαω το καροτο που λογω "θορυβου" κ υφης σου δινει την αισθηση οτι τρως πολυ
μου ειπε να το κανω αυτο κ ΝΑ ΜΗΝ σηκωνομαι σε καμμια περιπτωση.
παντως δεν τον ειχα δει ανησυχο κ ειναι πολυ ψειρας, με ξερει κ καλα πια, ουτε ψυχολογος.
οσο για την ποσοτητα που λες παλιοτερα ετρωγα τον αγλεουρα σε λιγα λεπτα,
καθαρα βουλιμικα, γινοντουσαν πιο σπανια αλλα σε βαρυ βαθμο.
πλεον το κοντρολαρω,
ναι μεν σηκωνομαι συχνοτερα αλλα δεν τρωω ανεξελεγκτα.
δε θελω να πιεστω θα το νικησω κ αυτο.
σημερα +200!!!χωρις αμαρτιες την προηγουμενη,49,8 παλι!!δε γινεται δουλεια ετσι και δεν ξερω τι να κανω να ξεμπερδευω...
αλλα σκεφτομαι κιολας οτι αφου ειμαι κατω απο 50 παλι καλα και οτι μεν χανω:grind: δυσκολα αλλα δυσκολα θα τα παρω κιολας(λογικα)
τι εχω φαει:
~200γρ.σταφυλια
~1 τοστ(2 φετες μαυρο ψωμι,1 κγλ φιλαδελφεια λαιτ,1 φετα τυρι λαιτ,κοτοπουλο,μαρουλι)
~1 μηλο μεγαλο
~σαλατα(μαρουλι,αγγουρι,καρ οτο),1/2 κουτι καλαμποκι,κοκκινα φασολια και κοτοπουλο(1 μουτι+λιγο)
τελος για σημερα,αντε να δουμε πια...
σταθερη 49,8...
σημερα:
~2 βραστα αυγα
~1 νεκταρινι
~200 γρ σταφυλια
~1 αραβικη πιτα με κοτοπουλο,τυρι λαιτ,2 κσ σοσ,μαρουλι
~1 γιαουρτι 2% με γλυκο κουτ κυδωνι
~2 καλαμακια χοιρινα απ`εξω
σαν πολλα μου φαινονται και το παραδοξο ειναι οτι ακομη πειναω...
και νιωθω τοσο πρησμενη που βλεπω αυριο να με λεει πανω απο 50!
ρε συ αμπσολουτακι γραψου στο γυμναστηριο που λεγαμε κ χεσε τα πολλα κ τα λιγα,
αμα πας κ καις 500-600 θερμιδες με σκληρη προπονηση μετα θα'σαι πασας.
εισαι κ λιγα κιλα τρομαρα σου,
τι να πουμε κ μεις που κοιταμε ναχουμε θερμιδικο ελλειμα διαρκως μπας κ χανουμε κανενα γραμμαριο...
καλέ τι πολλά???ελάχιστα έφαγες,τι αγχώνεσαι??Quote:
Originally posted by absolute
σταθερη 49,8...
σημερα:
~2 βραστα αυγα
~1 νεκταρινι
~200 γρ σταφυλια
~1 αραβικη πιτα με κοτοπουλο,τυρι λαιτ,2 κσ σοσ,μαρουλι
~1 γιαουρτι 2% με γλυκο κουτ κυδωνι
~2 καλαμακια χοιρινα απ`εξω
σαν πολλα μου φαινονται και το παραδοξο ειναι οτι ακομη πειναω...
και νιωθω τοσο πρησμενη που βλεπω αυριο να με λεει πανω απο 50!
αποκλείεται να λέει πάνω από 50.
μπορεί να είσαι πρησμένη για άσχετο λόγο,πχ να μην εχεις πάει τουαλέτα.
είσαι τόσο κοντά στο στόχο σου,τίποτα δεν έμεινε!!!!
εριξα μια ματιά στα ποστ σου... τρώς λίγο,και βασικά είσαι μιά χαρά απο κιλά...
θεωρώ οτι δεν ειναι σωστο να σκεφτεσαι οτι πρεπει να πας στα 48 για να εχεις περιθωριο να φας... νομιζω οτι με τη γυμναστικη ολα θα απλουστευτουν... θα ξυπνησει ο μεταβολισμος σου.δεν μπορεις μια ζωη να τρεφεσαι με τοσο λιγες ποσοτητες...στο εχουν ξαναπει,παρτο αποφαση,ειναι πολυ δυσκολο στην αρχη το ξερω αλλα πρεπει να το κανεις...αν βαριεσαι το γυμναστηριο κανε κατι αλλο,χορο,τεννις,κολυμβητη� �ιο,σκι,στην τελικη περπατημα!!!
sex!
αλεξανδρίτα απορώ με τέτοια αντίληψη κ κριτική ικανότητα που έχεις γιατί καμιά φορά έχεις τόσο χαμηλή αυτοπεποίθηση.
:smirk:από πίσω θα σε ακολουθώ σα τη φωνή της συνείδησής σου.μέχρι να γίνεις αγενής μαζί μου.:smirk:
Quote:
Originally posted by bouliana
αλεξανδρίτα απορώ με τέτοια αντίληψη κ κριτική ικανότητα που έχεις γιατί καμιά φορά έχεις τόσο χαμηλή αυτοπεποίθηση.
:smirk:από πίσω θα σε ακολουθώ σα τη φωνή της συνείδησής σου.μέχρι να γίνεις αγενής μαζί μου.:smirk:
χαχαχαχα!!!!!!!! αγενης μαζι σου?ποτε!
αφου εισαι η θεα μου!!!!!!!
στους αλλους μια χαρα τα λεω,αστα,με μενα τα σκατωνω...
μια ζωη θυμα,γινομαι χαλι να με πατησουν...
αυτοπεποιθηση?τι ειναι αυτο??μονο αν τρωγοταν θα το ηξερα¨:starhit:
ναι αλλά τουλ πρέπει να καταλάβεις τι σε βοηθάει κ τι όχι .δεν μπορείς να μένεις νηστική κ να κάνεις γυμναστική.αυτό ΄δεν είναι φυσιολογικό.πρέπει σιγά σιγά τσούκου τσούκου να προσπαθήσεις να αλλάξεις νοοτροπία.σιγά σιγά.
εχεις δικιο αλλα κοιτα να δεις τι γινοταν...Quote:
Originally posted by bouliana
ναι αλλά τουλ πρέπει να καταλάβεις τι σε βοηθάει κ τι όχι .δεν μπορείς να μένεις νηστική κ να κάνεις γυμναστική.αυτό ΄δεν είναι φυσιολογικό.πρέπει σιγά σιγά τσούκου τσούκου να προσπαθήσεις να αλλάξεις νοοτροπία.σιγά σιγά.
μετα απο γυμναστικη πρεπει να τρωμε 2 μερη υδαταθρακων και 1 μερος πρωτεινης, για πολλους λογους.
για το χτισιμο των μυων,για αποκατασταση και οσο περιεργο και αν σου ακουγεται για αποθεραπεια,να μην ειμαστε πιασμενοι κτλ....
στην αρχη προσπαθουσα να το κανω αυτο αλλα δε μου βγηκε σε καλο.ξεκιναγα να φαω ενα μηλο και 3 φετες γαλοπουλα και κατεληγα σε υπερφαγικο 2000 θερμιδων τουλαχιστον...
οποτε ειπα καλυτερα τιποτα μεχρι να ξεπερασω τη βουλιμια εντελως,γιατι οσες φορες το προσπαθησα την ιδια καταληξη ειχα.
δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο.συμφωνώ απόλυτα.
ε τι να σου πω άμα θεωρείς οτι η μόνη λύση είναι να μη τρως καθόλου τότε δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη. αλλά ζύγισε τι τελικά είναι πιο καλό για την υγεία σου ,το υπερφαγικό των 2000 θερμίδων ,που μετά από καιρό σιγά σιγά θα μπορέσεις να αρχίσεις να το κοντρολάρεις,να το ελαττώσεις κ να το εξαφανίσεις,ειδικά αν τρέφεσαι κα΄θε τρεις ώρες?ή το να μένεις νηστική πολλές ώρες μέχρι που να μην αντέξεις άλλο κ να γίνεις ανεξέλενκτη?πάντως έχεις τις γνώσεις ξες τι είναι καλό τι σημαίνει σωστή διατροφή κ άσκηση.σου μένει μόνο η θέληση
κοριτσιααααααααααα..-100 σημερα,49,700,τη δευτερα θα κλεισω 4 εβδομαδες και αρα 53,3-49,7=μειον 3,6!οκ,δεν εχω παραπονο αν και αοτι ηταν να χαθει χαθηκε τις 2 πρωτες εβδομαδες,μετα το...χαος!
κοραλακι τι σεξ καλεεεε??παει και το σεξ το ξεχναμε προς το παρων:crazy:
σημερα πεινουσα συνεχεια και ακομη πειναω και εχω φαει:
~1 αραβικη πιτα με κοτοπουλο,2 κγλ φιλαδελφεια λαιτ,2φετες τυρι λαιτ,μαρουλι
~ενα ροφημα απ`εξω με γιαουρτι-φρουτα-μουσλι-μελι(το πηρα για λαιτ και για να μου κοψει την πεινα αλλα χειροτερα τελικα)
~1 μηλο
~1 γιαουρτι 2%με γλ.κουτ κυδωνι
τι να φαω τωρα που παιζουν χιλια-δυο???να βγω το βραδυ και να μη φαω τιποτα αλλο??να παραγγειλω και οτι γινει και να μη βγω να ηρεμησω λιγακι???
και να φαω και να βγω οσο γουσταρω?????????????????:dork::dork:
και να φαω οσο γουσταρω και μετα να βγω????(εννοουσα)
ή αν ναι,θα μου χαλασει η διαθεση και τελικα και θα εχω φαει και σπιτι θα κλειστω?οεο??
βγες απτο σπιτι, φαε κρεας με σαλατα κ εισαι οκ.
πιες κ τιποτε λαιτ.
ξεκολλα ρε δεν εχεις φαει τιποτε.
μπας κ σε φερνει πεινα το γλυκο κουταλιου?
εγω οποτε φαω ζαχαρη αυτο παθαινω...
για ποτο λεμε να βγουμε οχι για φαι!εφτιαξα ενα καφε να ξεχασω την πεινα μου...(κατι παει να γινει)
μαλλον θα φαω 2 βραστα αυγα και τελος και μετα αναλογα τη διαθεση βγαινω βολτα γιατι ειμαι και κομματια ταυτοχρονα!
ναι οποτε τρωω κατι γλυκο ξελιγονομαι στην πεινα μετα γμτ...
ε απεφευγε τα ρε συ μην ταλαιπωρησε κ πεινας...
ασε τις ζαχαρες...
αφου θα βγειτε για ποτο που ειναι το προβλημα?
κανονικα ολα τα προβλεπομενα γευματα σου,
απλα μην φας με το ποτο,
μεταβολιζεται ευκολοτερα ετσι.
εμενα 2 ποτα μαφηνε ο διαιτολογος χαλαρα, (οταν εκανα τη διαιτα του)
οχι,οκ,2 βραστα αυγα και θα ειμαι οκ!
με το ποτο δεν τρωω,εκτος εαν υποκυψω στα πατατακια αλλα θα πω ΟΧΙ!!!
πατατακια????οχιιιιιιιιιι absolute,κριμα ειναι!!!!
κριμα δε λες τιποτα!!την εχω πατησει να βγω νηστικη για να μην παρω θερμιδες και τελικα ταραζω οτι πατατακι και ξηροκαρπι βρεθει μπροστα μου!!δε λεει....
-100 σημερα,49,6 να δω αν θα κρατησει φυσικα
τι εφαγα ως τωρα:
~1 αραβικη πιτα με κοτοπουλο,πολυ σοσ,2 φετες τυρι λαιτ,λαχανικα
~1 μηλο
~2 βραστα αυγα
το βραδυ 3 καλαμακια χοιρινα!!
ξεκολλησα!!!-400 γρ,49,2!!οποτε χαλαρα σημερα,δεν ξερω ακομη τι θα φαω!μου κανει εντυπωση το -400 γιατι ναι μεν τοσες μερες ημουν κολλημενη αλλα χτες ηπια 2 μπυρες,2 υποβρυχια και 1 σφηνακι!!!ελπιζω να μην ειναι αφυδατωση(παντα το μυαλο στο χειροτερο παει...ουφ πια) και επιτελους να φυγει και αυτο το 1,200 χωρις ταλαιπωρια να ξεκινησω επιτελους τη συντηρηση μου!!!:grin:
λοιπον σημερα:
~1 γιαουρτι 0%+2 κσ all bran ξυλακια,1κ.σ.καρυδοψιχα+1 κσ μελι μεχρι τωρα
πιο μετα
~χωριατικη σαλατα με 70 γρ μιλνερ εν λευκω,3 κρισπις+2 κγλ λαδι
~2 καλαμακια κοτοπουλο απ`εξω (το βραδυ αφου γυρισω απο τον καφε)
αυριο επισημο ζυγισμα και κλεινω 4 εβδομαδες διατροφης!:bisou:
μπραβο καλο ζυγισμα μικρο!
αχ καπνισα ρε συ χθες ξανα...
κ πριν ενα μηνα το ιδιο
3-4 τσιγαρα καθε φορα
λες να υποκυψω κ να το ξαναρχισω?
ασε που ενιωθα χαλια χθες μια αηδια απιστευτη ενα βαρος στα ματια
ισως κ απο το κλαμα...
την προηγουμενη φορα που καπνισα σκεφτηκα οτι "καλα εκανα ειδα οτι δε μου προσφερει τιποτε οταν ειμαι στεναχωρημενη"
χθες ομως γιατι το εκανα?
εχω αρχισει να προβληματιζομαι...
εσυ καπνιζεις μικρο ακομη ή το ξανακοψες?
σημερα ευτυχως νιωθω καλα σχετικα...
ασε κοραλακι εγω καπνιζω τα κερατα μου!!!με εχει πιασει και βηχας,πρεπει να το κοψω,αλλα επειδη ειμαι ψυχολογικα χαλια δεν εχω τη δυναμη αν και ξερω οτι δεν μου προσφερει τιποτα εντελως!βγηκα αυτες τις μερες παρα πολυ και καπνισα παρα πολυ...
σκ*τα...
οσο για τη διαιτα σταθερη και σημερα 49,2,μειον 600 γραμμαρια την εβδ που περασε και συνεχιζω φυσικα γιατι ειμαι πολυ πεισματαρα και πολυ κοντα στο στοχο για να τα παρατησω τωρα!
σημερα:
~2 βραστα αυγα
~1 μεγαλη αναμεικτη φρουτοσαλατα που παραγγειλα απ`εξω
~1 αραβικη πιτα με λαχανικα,2 φετες τυρι λαιτ,1 κσ.φιλαδελφεια λαιτ,1 καλαμακι κοτοπουλο
~500 μλ γαλα 0%
αυτα!πειναω λιγακι τωρα αλλα θα κοιμηθω νωρις γιατι απο το πρωι τωρα μπηκα σπιτι και ειμαι πτωμα...
-100 σημερα,49,100!1 κιλο εμεινε!!!
σημερα:
~2 κρισπις +50 γρ.τυρι λαιτ
~1 αχλαδι+180 γρ σταφυλια
~σαλατα+1/2 κουτι καλαμποκι+70 γρ μιλνερ+κρεας μοσχαρι γυρω στα 100 γρ.με το ματι
~1 γιαουρτι 2% με γλυκο κουτ κυδωνι+2 κσ καρυδοψιχα
Τέλεια absolute, τώρα είναι που δεν τα παρατάς με τίποτα :bouncing:
Καλή συνέχεια:bigsmile:
εννοειται princess μου, τωρα θα τα παρατησω???σ`ευχαριστω!καλη συνεχεια και σε σενα!:)
Ελα absolute γερα!!
Κανε το σαλιγκαρακι να φτασει στο τερμα!!!!:bouncy::bouncy:
thans onelifeonechance!καλη συνεχεια και σε σενα!ασε,αχ,αυτο το σαλιγγαρι τι τραβαει μαζι μου, αλλα τι τραβαω και εγω!
τωρα πειναω θα ελεγα αλλα ειμαι πρησμενη,τουμπανο εντελως και 2 μερες χωρις τουαλετα...και δεν το ρισκαρω να φαω μην εχουμε αυριο ιστοριες!:rolleyes:
σημερα ηταν η απολυτη καταστροφη,η μερα ξεκινησε στραβα με +200 γραμμαρια απο το πουθενα(να σημειωσω τριτη μερα χωρις τουαλετα αλλα αυτο δεν ειναι και πρωτοτυπο).Αρα 49,3 πρωινιατικα ετσι να με φτιαξει πρωι πρωι...
ξεκιναω λοιπον:
~1 αυγο βραστο+1 ρυζογκοφρετα με 1 κγλ φιλαδελφεια λαιτ
~1 αχλαδι+200 γρ σταφυλια
~1 αραβικη πιτα με μαρουλι ντοματα,2 70 γρ μιλνερ,2 φετες χοιρινη ομοπλατη
ολα καλα ως εδω με 750 θερμιδες,αλλα...
~1 αραβικη πιτα με μαρουλι ντοματα,2 70 γρ μιλνερ,2 φετες χοιρινη ομοπλατη,3 κγλ παστα ελιας
~2 ρυζογκοφρετες+2κγλ becel light+2 κγλ.μαρμελαδα λαιτ
~2 ρυζογκοφρετες+2κγλ becel light+2 κγλ.μελι
και το βραδυ εχω κανονισει και να βγω και θα εχει και εκει φαι...
οτι ναι αυριο,βλεπω να λεει 51 το πρωι:no:
ηδη τωρα με λεει 50,700...και μονο με νερο να τη βγαλω το βραδυ κατω απο 50 δεν θα ειμαι αυριο:(:(:(:(:(:(:(:(