Πώ πώωω! Τρελλαίνομαι για μηλοπιτάκια και για μηλόπιτα γενικότερα. Πιστεύω ότι είναι από τα πιο υγιεινά γλυκά, αν δεν προσθέτεις σιρόπι ή παγωτό-σαντιγύ.
Printable View
Πώ πώωω! Τρελλαίνομαι για μηλοπιτάκια και για μηλόπιτα γενικότερα. Πιστεύω ότι είναι από τα πιο υγιεινά γλυκά, αν δεν προσθέτεις σιρόπι ή παγωτό-σαντιγύ.
εγω τι να πω εδω και τριες μερες συνεχομενες !!! εγω λογω υπογλυκαιμικων επεισοδιων ξεσπαω στο μελι...ακυρο εντελωσ γιατι πριν τις βουλιμικες κρισεις ουτε να το φτυσω...μιλαμε για φρατζολες λοκληρες με ψωμι,αραβικες πιτες με μελι φρυγανιες και αλλα... τουλαχιστον ανα το εριχνα στν merenda θα το ευχαριστιομουν κιολας..αλλα ετσι κι αλλιως μετα μου βγαινει ξινο, κλαα , μιζερια, καταθλιψη...οποτε..εδω και εναν μηνα τρωω ακαταπαυστα.... και ειμια ακομα 45 κιλα περιπου με τν βοηθεια διατροφολου.οχι οτι θελω να παρω και αλλα ,ουτε να σκεφτομαι δεν θελω.... περιμενω και τν περιοδο που δεν μου εχει ερθει εδω και 4 μηνες!!! ελεος !!!ξερετε μετα αποποσο καιρο ερχετε η περιοδο αποοταν σου κοπει? εφοσον τρωω κανονικοτα και ΠΑΡΑΠΑΝΩ μαλιστα και παιρνω και βιταμινες εδω και εναν μηνα δν θα επρεπε να μου εχει ερθει?
έχεις πάει σε γυναικολόγο?μπορεί να σου κάνει μια εξέταση και να σου πει αν βλέπει να σου έρχεται περίοδος
βασικα δεν εχω παει σε γυναικολογο ακομα..
πηγα σε ενδοκρινολο και με εβαλε να κανω υπερηχο .πηγα προχθες και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο εφοσον εχω χασει15 κιλα και οτι δεν θα αδιαθετησω συντομα γτ εχω λεπτο ενδομητριο (δεν εχω ιδεα) αλλα θα μου ερθει ...καποτε..
mmm join the club
Από ό,τι ξέρω από ιδίαν πείρα, το θέμα με την περίοδο δεν έχει να κάνει μόνο με τη διατροφή γιατί κάποια στιγμή χαπακωνόμουν με ένα κάρο βιταμίνες αλλά δεν γινοταν τίποτε. Ουσιαστικά βασικό ρόλο παίζει το ποσοστό λίπους που έχεις και ηβμυκή σου μάζα στην παραγωγή των οιστρογόνων που θα σου φέρουν την περίοδο. Για να καταλάβεις εμένα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα οιστρογόνα μου δεν είναι τόσο όσα απαιτείται και για αυτό δεν αδιαθετώ. Τα ωοθυλάκια δηλαδή δεν μπορούν να ωριμάσουν και έτσι εκφυλίζονται και δεν πέφτουν στη μήτρα. Σε έπρηξα; Το έχω ψάξει τόσο το θέμα που νομίζω ότι το ξέρω καλύτερα από φοιτητές της ιατρικής
είδα που σχολιάσατε την συνέντευξη της νανάς καραγιάννη. Το είδα και εγώ και μαίστα εντελώς τυχαία γιατί τη συγκεκρθιμένη εκπομπή δεν τη βλέπω.............καλά τρελάθηκα και στενοχωρήθηκα γιατί από τη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα το πρόβλημά της τη συμπόνεσα και την ένιωσα και πολύ κοντά μου. Χαιρόμουν ότα ντην έβλεπα να εμφανίζεται σε εκπομπές γιατί πράγματι φαινόταν να πηγαίνει καλύτερα, είχε αερχίσει να ομορφαίνει παλι και έδινε την εντύπωση ότι είχε αλλάξει κάπως η κατάσταση. Τώρα πραγματικά ήταν σαν ζωντανή νεκρή.Ήταν και αυτό το αποκρουστικό μαύρο χρώμα και το μακιγιάζ τόσο έντονο, σαν καρικατούρα έδειχνε η κοπέλα. Βούρκωσα αλήθεια σας λέω. Και η πλάκα ήταν με το βλάκα που της έπαιρνε τη συνέντευξη που της είπε πως τώρα το ξεπέρασε και όλα είναι μια χαρά....ήθελε και τα έλεγε άραγε ή δουλευόμαστε όλοι μαζί;;μακάρι το κορίτσι να ξανασυνέλθει
Και μετα σχολιαζαν στο πανελ ολοι πως ειναι μια χαρα.. και ολα τελεια.. και ξεπερασε το προβλημα της και ειναι πιο δυνατη απο ποτε..
Ελεος απλα!!!!!!!
δεν ζουμε τελικά στον κόσμο της υποκρισίας;; το άλλο; Ακούς σε ρεπορτάζ ή διαβάζεις για κάποια που αδυνάτισε και λένε: 'ανανεωμένη και απαλαγμένη από χ κιλά' ακόμη και αν πρόκειται για κάποια που δεν είχε ανάγκη να αδυνατίσει, όπως ήταν η Καλομοίρα, που το κοριτσάκι αδύνατο ήταν γιατί δηλαδή έπρεπε να χάσει τόσα πολλά κιλά. Γιατί δηλαδή ομορφιά και αδυνάτισμα πάνε τόσο πολύ πακέτο.... αυτά έβλεπα και εγώ πιτσιρίκα και έπεσα στη λούμπα....όποτε έπεφτα νούμερο στο τζιν χοροπήδαγα το βλαμένο από τη χαρά μου...
Aαα!
Τωρα που το θυμηθηκα και το εφερε η συζητηση..
Αυτες οι διδυμες που ειναι στο super star?
Oι αδελφες Ραντη!
Ειδα μια απ'τις 2 προχθες στην εκπομπη και ειναι παιδια σε τραγικο σημειο..
Παρα παρα πολυ αδυνατη!http://www.tlife.gr/Article/FN/0-77-6085.html
Η δειξια νομιζω αλλα πολυ πιο αδυνατη!!!
έχεις δίκιο και εγώ το πρόσεξα, ήταν και πριν αλλά όχι τόσο πολύ ρε παιδί μου. έχει παραγίνει το κακό τελικά στη show biz και όσο και να λένε ότι έχει γίνει μία στροφή και έχουν αλλάξει τα πρότυπα, τελικά όλα μπαρούφες είναι
Τις τελευταίες ημέρες το φαγητό μου έχει γίνει και πάλι εμμονή. Έχω πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο και βαριέμαι και ίσως να φταίει αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι όταν εντάσσω δραστηριότητες στην ημέρα μου, κάποιες τις ακυρώνω για να φάω, ή επειδή έχω φάει πολύ και νιώθω φουσκωμένη και επίσης αποφεύγω να δω ανθρώπους που έχω πάρα πολύ καιρό να δω από ντροπή που έχω παχύνει...
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
κεμένα έχει κολλήσει η ζυγαριά παρόλο που συνεχίζω τις προσπάθειές μου ,κανένας δεν έχει αντιληφθεί που έχω χάσει 4 κιλά ενώ όλοι το πρόσεξαν οταν τα είχα πάρει.αλλά κ η απογοήτευση είναι μες το πρόγραμμα.η απογοήτευση κ η κούραση δείχνει οτι αυτό που κάνουμε αποδίδει.πάντως ρε συ ,πως έχεις παχίνει αφού βλέπω οτι ο δείκτης σου έχει πέσει αρκετά.?ξεκίνα μποτέ.εμένα η αποτρίχωση μου διώχνει την υπερένταση το άγχος κ την νευρικότητα όσο και μια πίτσα σπεσιαλ.επίσης κάνω κάθε τρεις κ λίγο μάσκες τις apivita.κ μάσκες μαλλιών.
Είμαι σε μία φάση πανικού!!!! κάποιος μ...προσπαθεί να με μετακινήσει στη δουλειά σε άλλο τμήμα όπου θα είμαι μόνη μου και θα φορτωθώ τις απίστευτες ευθύνες χωρίς να του έχω κάνει τίποτε ρε γ.......Τα έχω παίξει και προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην καταβροχθίσω ό,τι έχω στο συρτάρι του γραφείου......δεν το πιστεύω ότι κάποιος προσπαθεί να μου αναστατώσει τη ζωή κατ'αυτόν τον τρόπο.....χωρίς να του έχω κάνει τίποτε.....πάνω που είχα αρχίσει να ηρεμώ και να ξεαγχώνομαι στα επαγγελματικά άντε πάλι τα ίδια....συγνώμη που σας πρήζω αλλά ψάχνω να βρω συμπαράσταση
Μπορεί να μην είναι κάτι προσωπικό, αλλά απλά κάποιος με μεγάλο μέσο. Ηρέμησε. Πάρε βαθιές ανάσες. Όλες οι αναποδιές για τους ανθρώπους είναι. Δεν είναι ανάγκη να φας τα πάντα. Δεν θα πετύχεις τίποτε με αυτό. Θα προσθέσεις στο πρόβλημά σου και ένα δεύτερο. Αν μπορείς, βγες για δέκα λεπτά έξω να πάρεις καθαρό αέρα. Κι έπειτα, ακόμα δεν ξέρεις τίποτα θετικά, οπότε, ηρέμησε..
έχεις δίκιο για το ότι κάποιος μεσολάβησε, δεν ξέρω βέβαια ποιός και η αλήθεια είναι πως δεν υποψιάζομαι τίποτε γιατί σαν καλός μ... τόσα χρόνια κοιτάζω να έχω καλές σχέσεις με όλους ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως βγαίνω το θύμα ή φορτώνομαι ευθύνες ή τη σαβούρα για πολλά πράγματα. Αυτός είναι και ο λόγος που γίνομαι τούρμπο. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΩ!!!! Έχω που έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση, συμβαίνουν και κάτι τέτοια και φτάνω στα τάρταρα.....πάντως έχεις δίκιο και για κάτι άλλο.......ότι χρειάζομαι λίγο αέρα....ακόμη και αν αυτός είναι ο αέρας του κέντρου της Αθήνας γιατί δουλεύω και σε μία υπέροχη γειτονιά....το κακό είναι ότι για τη ώρα κάτι τέτοιο αποκλείεται
Bouliana για το beaute έχεις απόλυτο δίκιο. Έχω κι εγώ κάποιες τέτοιες αναλαμπές που αρχίζω τα μαντζούνια και τις κρέμες και αμέσως νιώθω όμορφη, ανανεωμένη. Καλά η apivita ζει από εμένα. Δεν το συζητώ... Στα κιλά κι εγώ κολλημένη είμαι και το πρόβλημα είναι ότι τα χειμωνιάτικα ρούχα έχουν στενέψει επικίνδυνα. Κυκλοφορώ και με ποδήλατο στην πόλη και μόνο φόρμες μπορώ να βάλω για να κινούμαι άνετα. Τα υπόλοιπα φοβάμαι ότι θα γίνει το μεγάλο μπαμ και θα τρέχω να αγοράσω παντελόνι να βάλω. Το χειρότερο είναι όμως ότι έχω στο μυαλό μου συνέχεια λιχουδιές, μπαίνω στον πειρασμό και επειδή μετά έχω υπερσυμπληρώσει τις θερμίδες τις ημέρας ( 3000+) δεν τρώω το κανονικό φαγητό μου με τα συστατικά του και όλα τα σχετικά. Εκεί που τα πήγαινα καλά, τώρα πάλι τα έχω ψιλοσκατώσει. Το πρόβλημα είναι ότι συνειδητοποιώ ότι δεν έχω απαλλαγεί από την εμμονή όπως είχα φτάσει να πιστεύω ένα μήνα πριν.Quote:
Originally posted by bouliana
κεμένα έχει κολλήσει η ζυγαριά παρόλο που συνεχίζω τις προσπάθειές μου ,κανένας δεν έχει αντιληφθεί που έχω χάσει 4 κιλά ενώ όλοι το πρόσεξαν οταν τα είχα πάρει.αλλά κ η απογοήτευση είναι μες το πρόγραμμα.η απογοήτευση κ η κούραση δείχνει οτι αυτό που κάνουμε αποδίδει.πάντως ρε συ ,πως έχεις παχίνει αφού βλέπω οτι ο δείκτης σου έχει πέσει αρκετά.?ξεκίνα μποτέ.εμένα η αποτρίχωση μου διώχνει την υπερένταση το άγχος κ την νευρικότητα όσο και μια πίτσα σπεσιαλ.επίσης κάνω κάθε τρεις κ λίγο μάσκες τις apivita.κ μάσκες μαλλιών.
ναι αλλά θα απαλλαγείς κάποια στιγμή.μην το βάζεις κάτω.τι ωραία που μπορείς κ κυκλοφορείς με ποδήλατο.!!!!ζηλεύω.κάποτε ήμουν κεγώ για ένα μικρό διάστημα σε μια πόλη που κυκλοφορούσαμε όλοι με ποδήλατα.πόσο μου έχει λείψει!
Κάντο! Αν σου αρέσει κάντο! Όπου και αν είσαι φαντάζομαι θα μπορείς να βρεις έναν τρόπο... Εγώ το ποδήλατο δεν το αποχωρίζομαι, όπου και να είμαι... Σιχαίνομαι το αυτοκίνητο με τα παρελκόμενά του... Αααααααχ, θα απαλλαγώ ρε γαμώτο? Μου αρέσει το άτιμο το φαγί... Bouliana σε θαυμάζω τόσο πολύ που έχεις ισορροπήσει τόσο καλά όλους αυτούς τους μήνες! Από αυτά που γράφεις φαίνεται πόσο καλά διαβασμένη και συνειδητοποιημένη είσαι. Ας ισορροπήσω κι εγώ και ας έχω και 5 κιλάκια παραπάνω.
κοίτα πως το σκέφτομαι.όσο λες δεν είμαι ισορροπημένη ,δεν μπορώ να τα καταφέρω ,δεν είμαι ικανή μπλα μπλα μπλα,τόσο χειροτερεύει το πράμα. όσο δείχνεις μια μικρή συμπάθεια στον εαυτό σου η κατάσταση σίγουρα βελτιώνεται έστω κ ψεύτικα στην αρχή ,απλά μετά όσο βλέπεις οτι ίσως έχεις την ικανότητα, η συμπάθεια κ η εμπιστοσύνη μεγαλώνει.
δεν είμαι ισορροπημένη.απλά από εκεί που μισούσα τον εαυτό μου,άρχισα να τον αντιπαθώ,μετά να τον αντέχω κ τώρα αρχίζω να τον συμπαθώ.κ αυτό με βοηθάει σιγά σιγά να πιστεύω οτι μπορώ να ξεφύγω.
όσο για το ποδήλατο,έχεις δίκιο απλά εδώ η κίνηση ,ο τρόπος που οδηγούν ,τα καυσαέρια,δεν δίνουν κίνητρο.μπορώ να το πάρω απλά κ να πάω κάπου εκτός πόλης ή στην παραλία να κόβω βόλτες πάνω κάτω .. κ αυτό κάτι είναι απλά έχω σιχαθεί να οδηγώ πια.βαριέμαι απίστευτα κ όμως πρέπει να το κάνω κάθε μέρα αρκετά συχνά.επειδή όμως δεν μπορώ να πάρω σοφέρ δεν έχω κ άλλη λύση .χιχι
είμαι σπίτι και ψήνω μπισκότα παρμεζάνας για μια μίνι συγκέντρωση που θα κάνουμε άυριο...στην αρχή ήμουν οκ..μετά άρχισα να τσιμπάω απτο ταψί δήθεν να δω αν γίνονται καλά...έπειτα ενώ έιμαι επίτηδες πολύ καλά φαγωμένη, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι να τα κατασπαρ'αξω όλα κ να φτιάξω καινούργια..και μετά να φάω και ότι βρω κ να τα βγάλω..έχω αρχίσει πάλι τα ίδια..ας κρατηθώ να μην κάνω άλλη μαλακία δν θα το αντέξω..
ροζουλα
όχι εμέτό σε παρακαλώ μην κάνεις !!!
μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!!
πάλι θα πονάει το στομάχι σου και θα νιώθεις απαίσια!!
ήδη απαίσια αισθάνομαι γιατί κάποια απο την πρώτη δόση που μ ψιλοάρπαξαν τα τσάκισα ήδη...καμιά 15αριά κομμάτια..
να μην αισθάνεσαι απαίσια... απλά αν νιώθεις χορτάτη προσπάθησε να μην το φτάσεις στα άκρα ώστε να αναγκαστείς να τα βγάλεις. αυτό που πρέπει να ριζωθεί πολύ πολύ πολύ βαθειά μέσα μας είναι ότι ο εμετός ΔΕΝ υπάρχει. Όπως ΔΕΝ υπάρχει για τόσους και τόσους ανθρώπους γύρω μας. Οπότε οι ποσότητες που τρώμε θα πρέπει να τις αντέχουμε κιόλας...
Ελπίζω να είχαν μεγάλη επιτυχία τα μπισκοτάκια σου, και όταν βρεις χρόνο γράψε μας και την συνταγή για να μην τα πληρώνουμε χρυσά στους φούρνους... :wink2:
τελικά τοριξα στο ψωμί με βούτυρο.κοντά μια φρατζόλα.τώρα είμαι να σκάσω αλλά θα προσπαθήσω να μην τα βγάλω.αλλά όπως και νάχει πάλι τα ίδια.και αύριο πάλι δν γίνεται να αποφύγω το πολύ φαί.και σε όλη μου τη ζωή αποδω κ πέρα θα πρέπει να παλεύω να μην κάνω εμετούς και κουρ'αστηκα παρα πολύ που δν τα καταφέρνω που πραγματικά αυτή τη στιγμή δν με νοιάζει οτι κ να γίνει.νιώθω πραγματικά ανίκανη να λειτουργήσω φυσιολογικά όπως παλιά.όσο είμαι σχετικά απομονωμένη είμαι οκ, τώρα αυτές τις μέρες που έχουν προκύψει πόσες γιορτές , γενέθλια κτλ έχω πάθει πανικό και έχω κάνει ένα σωρό βουλιμικά.τελικά ακόμα μια φορά υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου και πίστεψα πως μπορώ να ξαναγίνω φυσιολογική τόσο έυκολα αλλά δεν..μια ζωή προβληματική πρέπει να το πάρω απόφαση.
ροζ πως είσαι καλύτερα τωρα??
καλύτερα όχι..συνέχισα να τρώω και μετά τα έβγαλα για να φάω και πίτσα.θλιβερό τελείως το ξέρω.δν μπορώ ούτε να με λυπηθώ πλέον.τέλος πάντων, απο Παρασκευή που θα ξεμπερδέψω με τα φαγοπότια θα μαζευτώ κ ελπίζω κ να ηρεμήσω.ας πάρω και 2 κιλά στην τελική, προτιμότερο απαυτή τη μιζέρια.γενικά όταν παρατρώω με τρίτους το φχαριστιέμαι κ το θεωρώ υγιές, όταν μπουκώνω μόνη μου πανικοβάλομαι κ κάνω μαλακίες.σευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον..
Υπαρχει εινα ρητο Ροζ που λεει "Aut viam inveniam aut faciam" δηλαδη either i will find a way, or I will make one.
Μην απογοητευεσαι,θα βρεις τον τροπο να ξεφυγεις...
αυτές τις μέρες παράφαγα κ παραήπια.αλλά όσα συναισθήματα κ αν κατάπια , πάλι βγήκαν στην επιφάνεια με το που έμεινα μόνη μου.πλεον τρώω κανονικά, δν μετράω θερμίδες, βαρέθηκα, κουράστηκα, δεν με ενδιαφέρει πια.αλλά η βουλιμία είναι συνήθεια πλέον, όπως το τσιγάρο, είναι νευρική αντίδραση ή κάτι τέτοιο , άλλοι το κάνουν απο ανία, εγώ για να πάψω να σκέφτομαι, κάθε φορά που το κάνω πλέον, νιώθω οτι μου δίνω οτι πραγματικά αξίζω, σαν καταστροφική κάθαρση.έχω κλείσει 2 ώρες σαν φυτό σε έναν καναπέ κοιτάζω τη βροχή, καπνίζω και προσπαθώ να βρω κάτι που να έχει απομείνει για να πιαστώ κ να αντλήσω δύναμη.και όταν κάποια στιγμή ένιωσα τα συναισθήματα να με πνίγουν, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ΄΄ηταν να φάω και να τα βγάλω, όχι γιατι πεινάω αλλά για να αποσπάσω τη σκέψη μου σε κάτι άλλο.τελικά είναι σαν τον αλκοολισμό.Ευτυχώς δεν είχα κουράγιο ούτε να σηκωθώ, πρέπει να προσπαθήσω να αντιμετωπίσω όλα τα φαντασματα του παρελθόντος , είναι καιρός να πάψω να κρύβομαι πίσω απτο δάχτυλό μου και πίσω απο τη ταμπέλα της βουλιμικής..δεν με γεμίζει ούτε κ αυτό πια.και όσο κ αν ακουστεί τρελό, λυπάμαι, γιατί συνήθησα να θολώνω τα συναισθήματα μου με φαί κ αλκοόλ και φοβάμαι την πραγματικότητα πια...
Ροζουλα μου!!!!!!!!
ειμαι χαλια κι εγω...
καπως ετσι κυλουν οι μερες... στα 27 μου....
και θα ερθει μια μερα-που τη φοβαμαι πολυ,αλλα θα ερθει και θα μου αξιζει-που θα αναρωτιεμαι γιατι σπαταλισα ετσι τα νιατα μου και τη ζωη μου.αλλα θα ειναι πραγματικα αργα.
"δευτερη ζωη δεν εχει"
και εγώ το σκέφτομαι συνέχεια αυτό ρε γμτ.Έχω χάσει την ανεμελιά μου τελείως...εντάξει καλή η φιλοσοφία, αλλά έχω παραιτηθεί εντελώς απο τη ζωή, σπρώχνω τις μέρες βιαστικά, λες και μου έχει τάξει κανείς οτι τα καλύτερα με περιμένουν τον τάδε μήνα της τάδε χρονιάς΄κ βιάζομαι να έρθουν..έτσι παθητικά , 3 χρόνια τώρα.Θεατής.Αλλά απο την άλλη δεν μπορώ να συμβιβαστώ με καταστάσεις κ ανθρώπους που δεν με ΕΜΠΝΕΟΥΝ.Είμαι δύσκολη..Η ανάλωση είναι παρωδικά καταπραυντική αλλά πάλι στο μηδέν είμαι τελικά.Δν θέλω να γίνομαι αγνώμων , έχω υγεία(σχεδόν) κ αρκετούς ανθρώπους κ κάποια ονειράκια, αλλά ξέρεις τι λείπει?Το χρώμα.Η χαρά.Η αβίαστη χαρά, χωρίς αλκοόλ.Ο ενθουσιασμός.Κάποτε το βίωσα αυτό στο ζενίθ, και ας ήταν αυταπάτη, απο τότε είμαι ανάπηρη συναισθηματικά και απότι μου επισημαίνουν κ οι γύρω μου, έχω κάνει την αυτοκατασροφή, τέχνη κ τρόπο ζωής!Δεν ξέρω..τελικά ίσως είμαι ψιλοπειραγμένη κ προτιμώ το "ψιλοπειραγμένη" απτο "υπερευαίσθητη", που τελικά μόνο πλεονέκτημα δν μπορεί να θεωρηθεί..
ΟΠΩΣ ακριβωστο λες ..νομιζω οτι ειμαι εγω αυτη που τα γραφει!!στην αυταπατη κ στο ψεμα ζω...κ ολα αυτα γιατι ΦΟΒΑΜΑΙ απο 47 κιλα να γινω 50!!δεν μου επιτρεπω να φαω αηδιες κ αμα φαω...ξερεισ πολυ καλα που τρεχω!!αλλα επειδη μονο ετσι γεμιζωτο μυαλο μου κ ικανοποιουμαι τρελα τα τρωω μεχρι σκασμου κ μετα τα βγαζω!! αλλα το πηρα αποφαση. θα προσπαθησω να βρω αλλου τη χαρα της ζωης κ οχι στο υπερβολικο φαγητο
έτσι είναι, έχουμε παραπάνω κοινά στην ψυχολογία μας απότι πιστεύουμε..είναι η εύκολη λύση, σαν ναρκωτικό που υπάρχει παντού κ αν το ανακαλύψεις δύσκολα ξεκολλάς.εγώ πάλι έφαγα τώρα χωρίς να πεινάω.έτσι, γιατί βαρέθηκα να καπνίζω.Διάβασα οτι είσαι παντρεμένη νομίζω..καλά ο σύντροφός σου δν έχει καταλάβει τίποτα?Πώς γίνεται αυτό?Και στο σπίτι, κ σε ταβέρνες, κ με παρέες..εσύ τρέχεις στην τουαλλέτα?Κ εγώ πολλές φορές αν έχω παραφάει κ είμαι έξω σκέφτομαι να το κάνω αλλά απλά το σκέφτομαι, δν θα ρίσκαρα να γίνει καμία στραβή..δν αξίζει, μια φορά στο πατρικό μου το έκανα κ με κατάλαβαν..(μάλλον ούτε κ αυτό δν είμαι ικανή να κάνω σωστά..)
και για να σου κάνω και την ερώτηση μπαλαντερ της τελευταίας χρονιάς:(, επειδή έχουμε ίδιο ύψος, με 47 κιλά κ εμετούς έχεις περίοδο κανονική?
ροζ εγώ στη θέση σου αν ήμουν θα πήγαινα σε έναν καλό διατροφολόγο παράλληλα με ενδοκρινολόγο.αυτό χρειάζεσαι.έναν άνθρωπο να σου δώσει τις κατάλληλες τροφές,να σου κάνει τις κατάλληλες μετρήσεις.κ να σε παρακολουθεί συχνά.κάντο αυτό κ δεν θα χάσεις.θα γλιτώσεις πολύ χρόνο, κ θα αρχίσεις να τα βλέπεις όλα πιο θετικά.γιατί κ μόνο θα κάνεις κάτι για το καλό σου.μην φοβάσαι να αντιμετωπίσεις αυτό που έχεις. πάρε μια αναπνοή βαθιά κ κάντο.μακάρι τόσα χρόνια να είχα κάποιον να με βοηθήσει να καταλάβω πράματα που με πήραν τόσα χρόνια να μάθω.τουλάχιστον για την διατροφή.
κορίτσια μπορώ να απαντήσω και εγώ στο ερώτημα μπαλαντέρ. είμαι 45 κιλά με ύψος 1,65 και βουλιμική.ΟΧΙ δεν έχω περίοδο εδώ και κάτι χρόνια.Σημειώνω δε ότι έχω κάνει ένα μωράκι και αυτό με εξωσωματική. Ώρες ώρες κάθομαι και σκέφτομαι πόσα χρήματα θα είχα εξοικονομήσει αν δεν ήμουν τόσο ψυχικά άρρωστη. Βάλε όλα τα χρήματα για οδοντιάτρους (σφραγίσματα, γέφυρες, θήκες, απονευρώσεις), συμπληρώματα διατροφής, φαγητά και γλυκά που καταλήγουν στην τουαλέτα, ρεύμα για μαγείρεμα φαγητού που καταλήγει στην τουαλέτα και last but not least μία -ευτυχώς μόνο μία- εξωσωματική γονιμοποίηση. Θα είχα ένα βιβλιάριο με πολύ σεβαστό ποσό μέσα. Στο μεταξύ ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Οι άλλοι λένε ότι είμαι πολύ αδύνατη εγώ πάλι όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη μου νομίζω ότι είμαι κανονική. Κάποιες φορές όμως όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη σαν να βλέπω με άλλο τρόπο τον εαυτό μου και ξαφνικά διαπιστώνω ότι πράγματι είμαι πολύ αδύνατη. Από την άλλη όταν κοιτάω τον εαυτό μου σε φωτογραφίες. Λέω: καλά έτσι είμαι, χριστέ μου είμαι πολύ αδύνατη!!!!!!!!!Νιώθω ότι είναι σαν να βλέπω έναν άλλο άνθρωπο.Μήπως είμαι τελικά λίγο ασταθής; με ψιλοφοβίζει.....
πιστεύω οτι πολλές κοπέλες με λίγα κιλά,φτάνει να δουν τον εαυτότους δίπλα σε κάποιον με ιδανικό για αυτές σώμα για να καταλάβουν οτι είναι όντως αδύνατες.
marmade από την μία είναι εμψυχωτικό που μπόρεσες κ έκανες παιδάκι από την άλλη κ η εξωσωματική δεν είναι κ ότι πιο εύκολο.θέλω να προσπαθήσω όσο μπορώ τώρα για να μπορώ αργότερα όταν θα το θέλω, να μπορώ να κάνω παιδί όσο πιο εύκολα γίνεται.να σώσω οτι προλαβαίνω δηλαδή.
βουλιάνα μου αυτή την περίοδο που δν δουλεύω τα οικονομικά μου είναι σε μαύρα χάλια, δν περισσεύουν για διατροφολόγο , ενδοκρινολόγο κτλ και ότι βάζω στην άκρη το χαλάω σε εξόδους με τους φίλους μου κάτι που στερήθηκα πολύ τον τελευτ.χρόνο.Εχω σκοπό όμως όταν πιάσω δουλειά να το κάνω αυτό που λες γιατί πολλές φορές μόνη μου πελαγώνω κ χρειάζομαι την ασφάλεια ενός ειδικού.Απο την άλλη τα κιλά μου είναι οκ πλεον, μου το διαβεβαίωσε κ η γυναικολόγος, και όλοι οι γύρω μου και το βλέπω- δυστυχώς -και απο τα ρούχα μου.Εγώ πάλι έχω πάθει το άλλο.Εχω μείνει με την εντύπωση οτι είμαι ακόμα 43 κιλά και έχω περιθώρια , νομίζω μερικές φορές οτι είμαι κοκκαλιάρα αλλά το οτι με βλέπω στον καθρέφτη κανονική είναι ψευδαίσθηση της ανορεξίας.Λες κ δν θέλω να πιστέψω οτι πάχυνα..αφού αναγκάστηκα να ρωτήσω την μάνα μου(η οποία πλέον με παρατηρεί λεπτομερώς) πώς φαίνομαι, και όταν μου είπε οτι έχω γεμίσει επιτέλους και έχω επανέλθει απτο χάλι που ήμουν, έπεσα σε κατάθλιψη..ευτυχώς όχι για πολύ.
σιγά σιγά όλα θα διορθωθούν.κ τα οικονομικά σου,κ θα αρχίσει να σαρέσει ο εαυτός σου,κ θα βελτιώσεις κ την διατροφή σου.μόνο σκέψου όμορφα για τον εαυτό σου.μην είστε τόσο drama queens ρε κορίτσια.ότι κ να περνάτε η αισιόδοξη σκέψη μόνο βοηθάει.(τα λέω σε σας να τα ακούω κεγώ έτσι)
πράγματι αισιόδοξες σκέψεις και μόνο αισιόδοξες γιατί διαφορετικά δεν βρίσκεις τη δύναμη για να προσπαθήσεις....και εγώ παρά τη μαυρίλα που συνήθως με διακατέχει δεν μπορώνα μη βλέπω και τα θαύματα που γίνονται γύρω μου. Γιατί για μένα το ότι κατάφερα να κάνω το παιδάκι μου με την πρώτη εξωσωματική ενώ δεν είχα για χρόνια περίοδο έιναι ένα θαύμα και όλα τελικά μπορούν να συμβούν.....