σκέφτομαι ότι περνώ πολύ καλά μόνη μου αλλά.....μερικές φορές νιώθω τόσο μόνη που δεν το αντέχω!!!!!
Printable View
σκέφτομαι ότι περνώ πολύ καλά μόνη μου αλλά.....μερικές φορές νιώθω τόσο μόνη που δεν το αντέχω!!!!!
σκεφτομαι οτι εκανα τη γυμναστικη μου και μου περασε η μαυριλα!! γιουπιιιιιιιιιιιιι
εχεις εμας marry! :smilegrin:
το ξέρω clickaki μου και αυτό μου δίνει πραγματικά δύναμη και ώθηση να συνεχίσω την προσπάθεια μου! :) να κάνω και εγω γυμναστική λες μπας και μου φύγει κ μένα η μαυρλίλα? ...αντε θα πάω λίγο περπάτημα μήπως αλλάξει η διάθεση μου... :)
μπραβο πηγαινε για λιγο περπατημα! εχετε καλο καιρο?
νομιζω οτι σημερα ηταν μια χαλια μέρα.ελπιζω η αυριανη να ναι καλύτερη.σημερα νοιωθω κουρασμενη.δεν θελω να κανω τπτ και ποναει το κεφαλι μου.ολη μερα κλαιω και δε ξερω τι θελω.γενικα νοιωθω χαλια.
ναι καλός είναι ο καιρός ότι πρέπει για περπάτημα! φυσάει λίγο αλλά 1χαρά!! :)Quote:
Originally posted by click
μπραβο πηγαινε για λιγο περπατημα! εχετε καλο καιρο?
σε ευχαριστώ!!! :starhit:
αυριο θα ειναι σιγουρα καλυτερη.Quote:
Originally posted by granita
νομιζω οτι σημερα ηταν μια χαλια μέρα.ελπιζω η αυριανη να ναι καλύτερη.σημερα νοιωθω κουρασμενη.δεν θελω να κανω τπτ και ποναει το κεφαλι μου.ολη μερα κλαιω και δε ξερω τι θελω.γενικα νοιωθω χαλια.
ποτε εχεις ξανα χορο?
τη δευτερα
έλα να πάμε περπάτημα μήπως νοιώσεις και εσύ καλύτερα!! :)Quote:
Originally posted by granita
δεν κάνει κακό κλαίμε, ξεσπάς και σου φεύγει!! ξάπλωσε και αύριο θα νοιώθεις πολύ καλύτερα!!!! :) αν θες να μιλήσεις εμείς είμαστε εδώ!!...ε click?? :wink2:
πλακα πλακα καλο θα μου κανε να παω για περπατημα αλλα μονη μου βαριεμαι
εννοειται, εμεις ειμαστε εδω!
δευτερα να μας πεις πως τα πηγες εεε? :wink2:
ναι αμε.παντως ειναι τελεια.πραγματικα απορω γιατι δεν ειχα παει νωριτερα.
θα πάω και εγώ βρε ντύσου και φύγαμε!! :) θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να σκεφτείς πιο καθαρά!!
χορό δεν έχω κάνει ποτέ... είναι τέλεια ε? μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε όμως?
ναι καλε!εκει που παω εγω εχω δει κ αδυνατες και παχουλες (αρκετα) και μεγαλες κυρίες.ειναι για όλους.
οχι μονο τωρα.... αλλα ολη την μερα... την υπεροχη βραδια που περασα χθες.. και τον ανθρωπο που ημουν μαζι..
:thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by zwhtsa
οχι μονο τωρα.... αλλα ολη την μερα... την υπεροχη βραδια που περασα χθες.. και τον ανθρωπο που ημουν μαζι..
ασε .. πικρα η κατασταση.. δυστυχως εχει σχεση.. αλλα υπαρχει αμοιβαια συμπαθεια...
ειμασταν μαζι απο τις 9,30 το βραδυ ( υποτιθετε βγηκαμε για ενα ποτακι ) μεχρι τις 7 το πρωι...
χμμμ... εχει πολύ καιρό σχέση?
ναι ... κοντα δυο χρονια.. και δεν ειμαι ατομο που μπαινει αναμεσα σε σχεσεις.. γι αυτο και δεν του εχω δειξει το παραμικρο πονηρο..
αλλα οταν ειμαι μονη μου το μυαλο μου κολαει ασχημα μαζι του...
προβλημα!! μιλάτε ακρετό καιρό?? ειναι η πρωτη φορά που βγήκατε μονοι σας?
ειναι περιεργη κατασταση.. κανα χρονο γνωριζομαστε απλα ελειπε και δεν βλεπομασταν συχνα .. τωρα ηρθαμε πιο κοντα.. ναι ηταν η πρωτη μας φορα χθες που βγαιναμε οι δυο μας!
τεσπα.. θα ξεκολησει το μυαλο μου :) πρεπει να ξεκολησει... :) καληνυχτα!
δε ξερω τις ακριβής συνθήκες αλλά το γεγονός οτι εχει σχέση και προσεγγύζει ερωτικά κάποια άλλη κοπέλα δεν είναι και πολύ θετικό για τον χαρακτηρα του!! εχτός και αν φαίνεται ότι έχει σκοπό να χωρίσει! δε θέλω να σε προσγειώσω απότομα αλλά συνηθως τις πλήστες φορές τέτοιου είδους ανθρώποι το έχουν, και δεν τους αρκεί μία ή βαριούνται εύκολα! φυσικά μπορεί να μην είναι και τίποτα απο αυτά! μπορεί απλα να σε γουστάρει και να είναι διατεθημένος να αλλάξει τη ζωή του για να είστε μαζι!! ο χρόνος και η συμπεριφορά του θα δείξουν!! μην αφεθείς νομίζω ακόμα άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα τη συμπεριφορά του και βλέπε τα πράγματα όπως ακριβώς γίνονται!! θα καταλάβεις πολλά!!! διότι συνήθως όταν μας αρέσει κάποιος ωραιοποιούμε τις καταστάσεις κ μετά όταν τελειώσει η ιστορία και ξανασκεφτόμαστε τα γεγονότα πιο καθαρά διαπιστώνουμε ότι όλα ηταν φανερά απλά εμεις τα αντιλαμβανόμασταν αλλιως..
δεν με προσεγγιζει ερωτικα. απλα υπαρχει συμπαθεια. ως εκει. ειναι ευγενεστατος και κυριος απεναντι μου. δεν εχει κανει το παραικρο που να δειχνει κατι αλλο..Quote:
Originally posted by Marry Poppins
δε ξερω τις ακριβής συνθήκες αλλά το γεγονός οτι εχει σχέση και προσεγγύζει ερωτικά κάποια άλλη κοπέλα δεν είναι και πολύ θετικό για τον χαρακτηρα του!! εχτός και αν φαίνεται ότι έχει σκοπό να χωρίσει! δε θέλω να σε προσγειώσω απότομα αλλά συνηθως τις πλήστες φορές τέτοιου είδους ανθρώποι το έχουν, και δεν τους αρκεί μία ή βαριούνται εύκολα! φυσικά μπορεί να μην είναι και τίποτα απο αυτά! μπορεί απλα να σε γουστάρει και να είναι διατεθημένος να αλλάξει τη ζωή του για να είστε μαζι!! ο χρόνος και η συμπεριφορά του θα δείξουν!! μην αφεθείς νομίζω ακόμα άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα τη συμπεριφορά του και βλέπε τα πράγματα όπως ακριβώς γίνονται!! θα καταλάβεις πολλά!!! διότι συνήθως όταν μας αρέσει κάποιος ωραιοποιούμε τις καταστάσεις κ μετά όταν τελειώσει η ιστορία και ξανασκεφτόμαστε τα γεγονότα πιο καθαρά διαπιστώνουμε ότι όλα ηταν φανερά απλά εμεις τα αντιλαμβανόμασταν αλλιως..
αυτό είναι πολύ θετικό!!!! μακάρι να παν όλα καλα και να γίνουν όπως τα θέλεις!!!! :) ...ότι γίνεται, γίνεται για καλό που λέει και η μαμά μου... καλή σου νύχτα :)
Υ.Γ είναι ωραίο συναίσθημα ο έρωτας ούτε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που το βίωσα!!!! σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου ότι καλυτερο!!! σε ευχαριστώ που μου το θύμησες!! :) το ξέρω είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για έρωτα αλλά ποτέ δε ξέρεις ;)
ισως αυτο ειναι το θεμα... και σκεφτομαι μηπως εγω παρεξηγω τις κινησεις του..
ειμαι χρονια αρκετα μονη, λογω των κιλων μου δεν με ενδιαφερε κατι τετοιο γιατι θεωρουσα αποκρουστικο το σωμα μου για καποιον.. ετσι δεν επιδιωκα καμια σχεση και με κανεναν....
πλεον νοιωθω καλα, μου κανει και ο ιδιος κοπλιμεντα για το ποσο εχω αδυνατισει και συνεχιζω να χανω.. παρατηρει τι φοραω.. τα τακουνια μου πχ..
με συμπαθει και με εκτιμαει σιγουρα για την δουλεια μου .. το ειπε και ολας χθες αυτο σε φιλους του..
ισως αυτη την συμπαθεια να την εκλαμβανω εγω και σαν αλλου ειδους συμπαθεια.. αλλα καποια πειραγματακια που γινοντε αυτο δειχνουν.. πως δεν ειναι απλη συνεργασιακη συμπαθεια..
τεσπα.. καληνυχτα :) με ενα ομορφο τραγουδακι http://www.youtube.com/watch?v=UlE8l...eature=related ..
καληνύχτα zwhtsa θα περιμένουμε τυχόν εξεληξεις αν υπάρξουν.... :)
είναι ωραίο το τραγουδάκι παρόλο που δεν καταλαμβαίνω γρι ;) μάλλον για αγάπη θα λεέι... ε? ι όχι? xaxa :)
σκέφτομαι..οτι πρέπει να πάψω να σκέφτομαι τόσο πολύ
Σκεφτομαι πως πραγματικα δεν παει αλλο.Πρεπει να βρω τον εαυτο μου και να σηκωθω συντομα...
zwhtsa περιμενουμε εξελίξεις!ελπιζω να πανε ολα καλα!
σκεφτομαι οτι κ η σημερινη μερα ειναι σκ@τ@.τπτ αλλο.παλι χαλια νοιωθω.αναρωτιεμαι αν θα νοιωσω ποτέ καλύτερα.
granita:love:
constance :starhit:
γιατι ρε γμτ ενω ξερουμε ποιο ειναι το σωστο παντα θελουμε να κανουμε το λαθος.μ εχει πιασει τρομερη ανασφάλεια αυτες τις μέρες.
Το σωστο και το λαθος ειναι εννοιες πολυ σχετικες.Ολα εχουν να κανουν και με το timing....
:thumbup:Quote:
Originally posted by Constance
Το σωστο και το λαθος ειναι εννοιες πολυ σχετικες.Ολα εχουν να κανουν και με το timing....
σκεφτομαι ποσο μελαγχολικες ειναι οι κυριακες και τι διεξοδους να βρω για να ξεφευγω...
και αν θα ερθουν ποτε καλυτερες μερες
είναι όντως μελαγχολικές!! μάλλον φταίει το γεγονός ότι έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο και σκεφτόμαστε όλα αυτά που μέσα στη βδομάδα δεν είχαμε σκεφτεί!! εγώ όταν νιώθω έτσι μαγειρεύω ή καλώ φίλους στο σπίτι... θα έρθουν καλύτερες μέρες άμα σκεφτόμαστε θετικά και δε μυζεριάζουμε!!!Quote:
Originally posted by alexandrita
σκεφτομαι ποσο μελαγχολικες ειναι οι κυριακες και τι διεξοδους να βρω για να ξεφευγω...
και αν θα ερθουν ποτε καλυτερες μερες
σκεφτομαι οτι ... Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!!! και οι δυσκολίες όταν τις ξεπερνάς την κάνουν ακόμα πιο όμορφη!!!!!
live your life!!!!!!:D:D:D:D:D:D
τι λες καλέ?θα μάθαινα εγώ οτι ο δικός μου ήταν τόσες ώρες να κουβεντιάζει μόνος του με άλλη γυναίκα κ δεν θα του βγαζα τα μάτια????? ερωτική προσέγγιση είναι απλά τηρεί τα τυπικά!Quote:
Originally posted by zwhtsa
δεν με προσεγγιζει ερωτικα. απλα υπαρχει συμπαθεια. ως εκει. ειναι ευγενεστατος και κυριος απεναντι μου. δεν εχει κανει το παραικρο που να δειχνει κατι αλλο..
γρανίτα tragic αυτό με τον χορό πολύ εγωπαθής είναι ο τύπος έλεος!
zwhtsa οι δυο σας ειχατε βγει?αν ειναι ετσι συμφωνω με bouliana.
bouliana εχεις δικιο δυστυχως,δε ξερω αν ειναι εγωπαθεια αλλα ειναι πολύ ασχημο.