Originally posted by polinaki1983
Quote:
Originally posted by click
θα συμφωνησω, ειναι υπερβολικες οι ποσοτητες και αναγκαστικά και η τιμη. ενας πιο φυσιολογικος αριθμος απο πανες κλπ και μια αρκετα χαμηλοτερη τιμη θα το εκαναν αναρμοστο σα δωρο για νεογεννητα!
ειναι πολυ καλη ιδεα, να το κανεις!
Κούκλα μου η τιμή δεν είναι υπερβολική, το κόστος δηλαδή, οι μαλάκες που τα φτιαχνουν τα πουλαν ακριβά. Εμένα αυτό που βλέπετε μου στοίχισε με κορδέλες, με παιχνιδάκια, τα πάντα 25 ευρώ. και είπα να το πουλάω 32 περίπου. Αυτοί που τα κάνουν σε καταστήματα το πουλάν 90!!! Γιαυτό εγώ τότε με την αδελφή μου ξεκίνησα μόνη μου. Επιδή ήθελα να της πάρω κάτι τέτιο, και άμμα πήγα και είδα πως ήταν 100 ευρώ!! Τρελλάθηκα, και είπα θα ξοδέψω τα 100 ευρώ σε υλικά και να το κάνω μόνη μου. και μου βγήκε ένα τεράστειο!!! Απλά εκμεταλλεύονται γιατί δεν υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να τα φτιάξουν. ένα που είχα φτίαξει, είχε στοιχίσει μόνο 10ευρώ!!! ήταν με ένα πατό, περίπου 25 πανάκια, 4 φορμάκια και ένα αρκουδάκι. Εξαρτάτε τί θες να φτιάξεις και πόσα διαθέτεις να ξοδέψεις. Εγώ δεν θα το κάνω για να κλέψω τον κόσμο. Θα το κάνω επειδή μου αρέσει πολύ η φάση.