-
Μην απογοητεύεστε! Κι εγώ τις πρώτες μέρες δεν χάνω τίποτα. Από την έκτη- έβδομη μέρα και μετά αρχίζει η διαδικασία. Προφανώς έχει να κάνει κάτι με την παραγωγή ορμονών, όπως λέει στη συσκευασία. Μετά η απώλεια είναι θεαματική. Να φανταστείτε, τώρα που, μετά τις γιορτές, ξεκίνησα πάλι το αυστηρό πρόγραμμα, και παρ΄όλο που έπαιρνα ανελλειπώς τα χάπια κατά τη διάρκεια της κραιπάλης των διακοπών, έχουν περάσει τρεις μέρες και δεν έχω χάσει τίποτα. Ξέρω όμως ότι σε λίγες μέρες θα αρχίσει ο κατήφορος! ΩΡΑΙΑΑΑΑΑ!!!! Ο αντρούλης μου που κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι βέβαια, χάνει σαν τρελός και προσπαθώ απεγνωσμένα να μην τον μισήσω από τη ζήλεια μου. Δε βαριέσαι όμως, καθένας με την τύχη του. Προσπαθώ λίγο παραπάνω, αλλά έχει αποτελέσματα.
Όσον αφορά τα χάπια, Κώστα, όπως λέει και στη συσκευασία των υποκατάστατων, βοηθάν στη γρήγορη απώλεια σε συνδυασμό, τουλάχιστον για τις δύο πρώτες εβδομάδες. Δεν έχω δοκιμάσει μόνο τα φακελάκια για να έχω γνώμη, πιστεύω όμως ότι ο συνδυασμός είναι αυτός που σώζει. Τα χάπια μη σε φοβίζουν, δεν έχουν παρενέργειες, και φαίνεται να είναι ως επί το πλείστον βιταμινούλες...
-
θυμιζουν λιγο reductil τα χαπια. κοβουν την ορεξη, αυξανουν τον μεταβολισμο κλπ.
αλλα αμα λαμβανει τα φακελακια καποιος ως υποκαταστατα γευματος(που περιλαμβανονται και ολες οι απαραιτητες βιταμινες) γιατι να κανει χρηση και των χαπιων? μαλλον ασκοπη μου φαινεται η παραλληλη χρηση τους.
αναφερεται καπου για ποσο καιρο πρεπει να λαμβανεται το λιποτοξ?
-
Myrtaki δεν νομίζω να φταιει η φέτα ----- Δεν ξέρω τι να σου πω δεν είμαι γιατρός Μήπως κάνεις χρήση σντικαταθλιπτικων ή άλλων ουσιών που ίσως εμποδίζουν την διαδικασία. Γενικά πιστεύω πως άν κάποιος έχει να χάσει πάνω από 30 κιλά ίσως θα ήταν καλύτερα να προβεί σε πιο ριζικές λύσεις όπως επεμβάσεις ....... Για να χάσεις τόσα κιλά με δίαιτα και με χάπια είναι πολύ δύσκολό πρέπει να γίνει απόλυτος σκοπός και να έχεις γαιδουρινή υπομονή και γερά νευρα ----Εγώ επί 2 χρόνια, όταν έχασα τα κιλά μόνο με δίαιτα και γυμναστική χωρίς τίποτα άλλο , είχα να φάω γλυκό 24 ΜΗΝΕΣ Συνεχούς δίαιτας Τώρα πλέον δεν θα είχα το κουράγιο ψυχικά και σωματικά να κάνω κάτι τέτοιο. Είναι πολύ σημάντικό τόσο για την σωματική σου όσο και για την ψυχική σου υγεία να χάσεις τα κιλά αυτά........
---- Κώστα εγώ μια μέρα πήρα μόνο το φακελάκι γιατι είχαν τελειώσει τα χάπια στο φαρμακείο και πέθανα της πείνας. Πιστεύω πώς αυτά συμβάλουν κυρίως στο να μην πεινάς. Σίγουρα η εταιρία που τα λανσάρει ενδιαφέρετε για το κέρδος αλλά και για το αποτέλεσμα Λέει στη συσκευασία πως μπορείς να πέρνεις μόνο το υποκατάστατο αλλά δεν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα Ο καθένας κάνει το πρόγραμμα που τον βολεύει Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω πως τα χάπια είναι πιο συμαντικά απο τα υποκατάστατο και τα 2 μαζί είναι ( ιδανικός συνδιασμός ) . Το ανώτατο όριο χρήσης που δίνουν είναι 2 Μηνες περίπου δηλαδή 20 κιλά και μετά κάποια συντήρηση ..... Δεν νομίζω οτι μπορεί κανείς και παραπάνω. Πόσο να τρέφεσαι με υποκατάστατα ?? Πόσο να αντέξεις ??? Εσύ πόσα κιλά πρέπει να χάσεις? Αν θέλεις ακριβείς απάντήσεις σε ερωτήτα μπορείς να στήλεις email στην εταιρία
-
θενξ για την απαντηση dellirose.
-
Το εχω παρει απο το καλοκαιρι,δεν ξερω αν φερνει αποτελεσματα γιατι δεν ακολουθησα ποτε σωστα το προγραμμα,καθως μου φερνει ναυτια οταν αρχιζει να διαλυεται στο στομαχι,συνηθως δλδ μετα απο 15-20 λεπτα θελω να κανω εμετο.
-
Τα Lipotox τα φλερτάρω κι εγώ όποτε τα πετυχαίνω σε κάποιο φαρμακείο. Με απογοητεύει η τιμή τους και το πολύ χαπάκωμα που έχει κι έτσι τα ξεχνάω. Αυτά που με βοήθησαν είναι τα XS ως προς την όρεξή μου. Φυσικά προτείνουν να κάνεις υγιεινή διατροφή και να τα πέρνεις. Δεν σου λέει να στερήσε για να χάσεις. Θα ψάξω να δω αν υπάρχουν παρόμοια χάπια σαν το XS έστω με περισσότερες ταμπλέτες στην συσκευασία, γιατί η συσκευασία των XS έχει διάρκεια 15 ημερών.
-
Καλημέρα συνοδοιπόροι,
Μετά από πολύ καιρό ξαναγράφω, άρχισα κι εγώ σήμερα το LIPOTOX.
Ο φαρμακοποιός μου, μου είπε τα καλύτερα. Αλλά μου είπε να παίρνω ένα το πρωί
και ένα πριν από το φαγητό, μήπως είναι λίγο?
Τι μου προτείνετε εσείς που το έχετε δοκιμάσει??
-
Μαριούλα αν ο φαρμακοποιός σου είπε να κάνεις έτσι, βεβαίως και θα τον ακούσεις. Ο κάθε οργανισμός δεν είναι το ίδιο και δεν αντιδρά το ίδιο. Αν εγώ για παράδειγμα χάνω 10 κιλά την ημέρα, δεν γίνεται να χάνεις κι εσύ το ίδιο.
-
καλημέρα !! δεν ξέρω ακόμα δεν έχω πειστεί για τ α συγκεκριμένα .......όλο φτάνω στο φαρμακείο και δεν τα πέρνω ....είμαι και κατά των χαπιών κτλ.γενικά .
Είναι και το θέμα του θυρεοειδή που έχω και φοβάμαι και λίγο
πάντως είπα φέτος θα απαλλαγώ οριστικά περπατάω 5 χλ. κάθε πρωί και κάνω και το ίδιο το απόγευμα η μια ώρα ποδήλατο .Π ΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ...ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΚΡΡΡΡ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Η αλήθεια είναι ότι το ποστ της ΦΕΘΗ και της ΝΤΕΛΙΡΟΖΕ πολυ καλό για να ναι αληθινό μου ακούγετε.......
θα ρωτήσω την γιατρό μου και θα σας πω ..........
καλή προσπάθεια σε όλους....:)
-
ΟΣΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΦΕΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΕΛΙΡΟΖΕ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΝΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......................... ....ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.....ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.....
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ; ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΧΗΜΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ....................ΝΤΕΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ .....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ.......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ...( ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ) .....ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ....ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!
ΜΗΝ ΧΑΠΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!!
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΠΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ!!!!
ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ!!!
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ν ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ !!! ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΙΣΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .....
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ
....
-
Βρε παιδιά να πω κάτι χαζό? Ας δεχτούμε ότι τα χάπια δεν έχουν παρενέργειες οκ ως εδώ.
Εγώ σκέφτομαι ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος πιεί 2 ποτήρια νερό πριν το πρωινό του και 4 ποτήρια πριν το γεύμα του ε είναι αδύνατο να φάει πάνω από μερικές μπουκές. Θέλω να πω δηλαδή μήπως το χάπι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο και τη δουλειά την κάνει το νερό?
Μήπως να αφήναμε το χάπι και να κρατούσαμε το νεράκι που και φθηνό είναι και καλό μας κάνει? Την έχετε σκεφτεί αυτή την πλευρά?
-
Πάμπολες φορές faye! ʼσε που μοιάζει λίγο με την κατάληξη του ανέκδοτου αυτό που λες: "τελικά δεν πείναγες, δίψαγες"!
Ακόμη και βαρέλι να πιεις όταν νιώθεις ότι η πείνα (στέρηση) εκτός απ'το στομάχι έχει καρφωθεί και στο μυαλό κάπως πρέπει να το πολεμήσεις. Δεν γίνεται συνέχεια αυτό. Όταν γίνεται όμως θέλεις να βρεις τι πραγματικά γίνεται. Κι εκεί είναι που συνήθως πισογυρίζουμε και χάνουμε τον έλεγχο και η προσπάθεια μας πάει χαμένη.
Για μένα προσωπικά βρήκα ότι η φόρμουλα των XS είναι η καλύτερη γιατί με βοήθησε να ελέγξω την ορέξη μου. Ίσως επειδή τα συστατικά του να μην καλύπτονται απ'την διατροφή μου. Για την ώρα δεν έχω την ανάγκη κάποιου χαπιού. Το πρόγραμμα ww με υπερκαλύπτει και γενικώς δεν νιώθω πείνα. Μπορεί να μη μου αρέσει ότι οι μερίδες του κυρίως φαγητού είναι μικρές, όμως ένα μπολ με σαλάτα (μια γαβάθα στην ανάγκη) γεμίζουν το στομάχι κι αυτό έχει αρκετό απόθεμα να ασχοληθεί μέχρι να ξαναπεινάσει.
Το Lipotox που χρησιμοποιούν τα κορίτσια παραπάνω παρά το ότι τα έχω φλερτάρει αρκετές φορές στο φαρμακείο, όταν διάβασα τις οδηγίες στο κουτί του, ακύρωσα την σκέψη να το αγοράσω γιατί μες την ημέρα πέρνεις ένα σωρό ταμπλέτες και θα πρέπει να ακολουθήσεις συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα ολίγον αυστηρό. Η τιμή του όσο ελκυστική κι αν φαίνεται τελικά έχει το κόστος του γιατί μέσα στην βδομάδα θα πρέπει να έχει φύγει όλο και μέσα στο μήνα να'χει ελαφρύνει η τσέπη σου κατά 100 ευρώ περίπου (γιατί κάθε βδομάδα θα πρέπει να αγοράζεις νέο κουτί).
Νομίζω ότι ψάχνοντας ο καθένας μπορεί να βρει τι είναι καλό για τον οργανισμό του. Για μένα βρήκα κι όταν νιώσω ότι πεινάω τότε θα βάλω το χέρι στην τσέπη, για την ώρα απολαμβάνω τα αποτελέσματα της διατροφής ww που ακολουθώ!
-
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ LIPOTOX ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ SITE ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ. ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΩΣΤΗ (ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ) ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ. ΕΓΩ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΒΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΕΣ ΧΑΝΩ, ΠΕΡΝΩ, ΧΑΝΩ, ΠΑΙΡΝΩ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΧΡΟΝΟ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 2Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ!!! ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ. ΕΧΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΥΤΕ LIPOTOX ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ.
ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ!!!....
Α!!!!! ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΙΜΑΙ 38 ΧΡΟΝΩΝ 1,64 ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΙΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 78. ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΠΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ. (ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩΝ ΤΑ 4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΕΛΕΟΣ.....)
-
Γειά σου,ΑΜΑΝ!
Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξες είναι ακριβέστατο,αλλά δυστυχώς ταλαιπωρούμαστε αρκετά χρόνια μέχρι να καταλήξουμε
στην αλήθεια του κι όταν επιτέλους φτάνουμε εκεί έχουμε κατά πολύ εξαντλήσει τα περιθώρια υπομονής κι επιμονής μας!
Ας αξιοποιήσουμε τη χρονιά αυτή κάθε πρότερη εμπειρία μας,ώστε στην πορεία της να βρεθούμε πιο κοντά στα αληθινά μας θέλω!
-
Καλησπέρα!
Παρακολουθώ εδώ κ καιρό την κουβέντα σας για τα lipotox, από τότε που τυχαία έψαχνα πληροφορίες. Όλο ήθελα να γράψω, αλλά κολλούσα. Τελικά αποφάσισα γιατί πήρα τα lipotox να κάνω μια δοκιμή. Όσες δίαιτες κ αν προσπάθησα να κάνω αποτύχανε, γι αυτό κ είπα -τι έχω να χάσω; Είμαι 1, 66 κ πριν 2 βδομάδες που ζυγίστηκα έδειξε 89,5... άρχισα τα lipotox, οπως μου είπε η φαρμακοποιός 1 πρωί, 2 μεσημέρι κ 1 βράδυ. Μέσα σε 2 βδομάδες, η ζυγαριά δείχνει 86,5.. θέλω να επλίζω γμτ.. αλλα αυτά τα χάπια, άρχισαν κ μου προκαλούν αηδία. Δεν είδα κ τα θεαματικά αποτελέσματα κ πεινάω σαν τρελή. Προσέχω πολύ τι τρώω, ακολουθώ δηλ. την ανάλογη διατροφή. Είμαι 27 χρονών κ τα τελευταία 3 χρόνια, έχω πέσει σε καταθλιψη, αυτή ήταν κ η αιτία που έβαλα 20+ κιλά.. ξαφινικά ξύπνησα κ είπα, μα τι κάνω στον εαυτό μου; πόσο ακόμα θα με καταστρέφω.. τεσπα, δεν ξέρω αν φταίνε τα αντικαταθλιπτικά, η ψυχίατρος με διαβεβαιώνει πως όχι.. δεν ξέρω αν φταίει ο θυροειδής, ο ενδοκρινολόγος μου λέει απλά πρόσεχε τι τρως.. το δύσκολο είναι η μειωμένη - σχεδόν ανύπαρκτη διάθεση για οποιαδήποτε κίνηση, με δυσκολία το παλεύω κ κάνω μια ωρα γυμναστικη το πολύ 2 φορές τη βδομάδα. Βασικά, στη φαση που ήμουνα.. είμαι λίγο καλύτερα.. δεν με ενοιαζε καθόλου.. ουτε με πολυ νοιάζει.. απλά βλέπω, ότι με το βάρος που κουβαλάω εξτρα, κουράζομαι, δεν εχω πια τις ίδιες αντοχές. Δεν είμαι σίγουρη ότι φταίνε τα κιλά ή η κατάθλιψη ή η ζωή μου.. πάντως προσπαθώ να αλλάξω κάτι μπας κ δω τον κόσμο με άλλα μάτια.
Καλή συνέχεια κ κουράγιο σε όλους!
-
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
@mmar ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ??? ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ??? ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ 20 ΚΙΛΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ "ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ" ΑΠ΄ΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.
ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΘΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΑ ΑΚΟΜΑ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΚΛΠ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΔΙΑΙΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ (ΓΙΑ ΑΡΧΗ) ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΕΒΩ" ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΩΣ ΤΡΩΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ!!!
-
Μπα.. δεν έχει σχέση Αμαν το ένα με το άλλο.. τώρα το αντιμετωπίζω, τα τελευταία 3 χρόνια όπως είπα είχα παραιτηθεί απ τη ζωή κ έβαλα κιλά, ελπίζω να μην είναι αργά για να τα χάσω. Κ για την εμφάνιση δεν έχω πρόβλημα, κοινώς χ....... αν δεν αρέσει ο κ...... μου, αυτος είναι δεν αλλάζει. Για όλα τα προβλήματα υγείας που ακόλουθούν με την παχυσαρκία τρομάζω κ αν συνεχίσω έτσι σε 10 χρόνια, τι χαμπάρια που λένε; Όπως κ να το κάνεις το φαγητό είναι απόλαυση κ παράλληλα καλύπτει πολλες άλλες ανάγκες που δεν παίρνουμε ειδηση, αλλα μπουκωνόμαστε.
-
mmar,ασφαλώς και δεν είναι αργά όσο χρονών κι αν είσαι...(που διαισθάνομαι πως είσαι και μικρή...)
Όσα μέχρι τώρα πέρασες σε καθιστούν πιο έτοιμη και σοφή να διαχειριστείς όσα καιρό σε τλαιπωρούνε...
Σημασία έχει πως τώρα είσαι εδώ,παρούσα και ενεργή στη ζωή,χωρίς κόμπλεξ κι αρνητισμούς
και τακτοποιούμε όλοι μαζί τις εκκρεμότητες μας,ώστε να χαρούμε το σήμερα,το αύριο, ό,τι τυχόν ακολουθεί...
ΑΜΑΝ,η κατάθλιψη ως ασθένεια και όχι ως απλή έκφραση άσχημης ψυχολογικής διάθεσης δεν είναι αστεία υπόθεση
και ούτε αντιμετωπίζεται με εκλογικεύσεις...Δεν είναι κακό αν χρειαστεί ν'ακολουθηθεί φαρμακευτική αγωγή,αν αυτό κρίνει ο ειδικός.
Και δυστυχώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι και δη γυναίκες πέφτουμε θύματα της...Δεν το βάζουμε κάτω!Αλίμονο!
Παλεύουμε με όποια μέσα και εστιάζουμε στο να πάμε μπροστά!Μακάρι κάποια στιγμή όλοι να βρούμε την ισορροπία μας!
-
Hi! εχθες αγορασα τα XS. τα ειχα δει σε διαφημίσεις από το καλοκαιρι, αλλά δεν τα είχα δοκιμάσει. Μετά όμως ψάχνοντας στο ιντερνετ ανακαλυψα το φορουμ και έμαθα για τα lipotox, θα πήγαινα τα XS πισω αλλά ήταν πια αργά! Ελπίζω να κάνουν και αυτά τίποτα γιατί πρέπει να χάσω κιλακια και δεν τα καταφέρνω!πριν 5 χρόνια ημουν 22 χρονων, 1,67 και 83 κιλα και δεν είχα κάνει ποτε πριν δίαιτα. Ημουν πάντα ενα χοντρο παιδί, έτσι ζουσα αυτός ηταν ο εαυτός μου. Μετα επιασα δουλεια γραφειου και πήρα αλλα 4 κιλά τα οποια μου εφερναν πια δυσφορια. Έτσι έκανα δίαιτα με διαιτολόγο και με απίστευτη ευκολία έχασα 25 κιλά από απρίλη μέχρι αύγουστο. Από 88 πήγα 63, οποτε και σταματησα να χανω. Ο διατολογος με πέρασε στη συντηρηση. Από τοτε χάνω και παίρνω συνεχεια λιγα κιλά. το πιο πολύ που έχω φτάσει ειναι 67 και το πιο λιγο 59. Ομως το τελευταιο εξαμηνο, λόγω της καθιστικης δουλειας και διαφορων προβλημάτων που αντιμετώπιζα αρχισα να παιρνω γρήγορα και να αποθηκευω κιλά. από 61 που ημουν το καλοκαιρι τωρα ειμαι παλι 67. και πια δεν χανω γραμμαριο. Ο διαιτολογος μου ειχε πει οτι ο μεταβολισμος δεν αλλαζει και οτι για ολη μου τη ζωη θα πρεπει να προσεχω τι τρωω. και το πιστευω.εχω προδιάθεση για αυξηση βάρους.ετσι γεννηθηκα. Τρομαζω ομως στην ιδεα οτι θα ξαναπαχυνω και θα γίνω οπως παλια. Και μην με παρεξηγησετε. Μου πηρε πολύ καιρο να συνηθισω τον εαυτο μου μετα τη διαιτα, και ποτε μου δεν αισθανηκα αδυνατη ακομα και στα 59 αισθανομουν παχουλη, άλλωστε το σωμα ποτε δεν εφτιαξε, μετα τη διαιτα ημουν χειροτερα! Είχα ακομα και κυταρριτιδα γιατι το δερμα ειχε πια χαλαρωσει. Στα 85+ κιλά η κυταρριτιδα δεν φαινοταν!! ημουν και 22 τοτε! Τωρα χρειαζομαι συσφίξεις, πολύ πιθανως και πλαστικές.Το θεμα δεν ειναι να φυγουν τα κιλά απο πανω μας, δυστηχως η κατασταση παραμενει απελπιστικη και στα - 25 κιλά.και ο αλλος μου τρομος ειναι τι θα κανω οταν θα μεινω εγκυος αλλά και μετα. Ο γυναικολος μιλαει για 15 κιλά + απο τα οποια τα 6-7 θα μεινουν μετα την εγκυμοσυνη. Ολη μου τη ζωη ημουν η χοντρουλα και μολις καταφερα να αλλάξω θα έρθει το παιδακι μου και θα με κανει παλι χοντρουλα. Τόσος κοπος...Είναι παραληρημα τα όσα έγραψα, σκεφτηκα να τα σβησω για να μην μου την πει και κανεις αλλά παταω post, ανεβαζω τις χαζομαριτσες μου στο φόρουμ και μπαινω και εγω στον αγωνα με στοχο τα 57!!
-
Γειά σου,elenipe και καλώς σε βρίσκουμε!
Ο,τιδήποτε σε προβληματίζει και ταλαιπωρεί δεν είναι σε καμία περίπτωση "χαζομαρίτσες"!
ʼσε που,όταν μας κατακλύζουν οι σκέψεις αυτές,είναι που έχουμε εμγαλύτερη ανάγκη μοιράσματος.
Το ότι ακόμα και στα 59 σου κιλά συνέχιζες να αισθάνεσαι παχουλή είναι αναμενόμενη οπτική του εγκεφάλου,
που για χρόνια πολλά έχει συνηθίσει σε μια άλλη εικόνα και χρειάζεται το δικό του χρόνο να εκοικειωθεί με τη νέα εικόνα.
Δεν κατάλαβα αν οι σκέψεις τεκνοποίησης σε συνάρτηση με τις συνέπειες της στο σώμα σου είναι επίκαιρες ή γενικότερες,
πάντως πιστεύω πως,αν έρθει με το καλό εκείνη η στιγμή,θα έχεις μια οπτική περισσότερο εστιασμένη στο μωράκι σου.
Εξάλλου δεν είναι λίγες οι γυναίκες,που ενδιαφέρονται για την αποκατάσαση του σώματος τους και φροντίζουν,
ώστε πολύ σύντομα να έχουν ένα σώμα,που απορείς αν πρόσφατα όντως κυοφορούσε!Επομένως είναι και αυτό εφικτό.
Νομίζω θα σε βοηθούσε να αρχίσεις να γυμνάζεσαι (αν δεν το κάνεις ήδη) και να εστιάσεις στο καλύτερο,που τώρα μπορείς να κάνεις.
Είσαι νέα κοπέλα,τα 29 κιλά ανάμεσα στο περισσότερο και λιγότερο σου δεν είναι λίγα,ώστε να μην έχουν αφήσει κανένα σημάδι,
αλλά ούτε και τόσα πολλά για ν'απελπίζεσαι και να μιλάς για πλασικές επεμβάσεις...Πιστεύω το σώζεις με κάποιας μορφής άσκηση.
Κι αν θέλεις να χάσεις λίγο ακόμα βάρος,μην το κάνεις με τρόπο που θα σε πιέζει και θα σου καταστήσει το στόχο αυτό εμμονή,
αλλά με κατά το δυνατόν χαλαρό και διασκεδαστικό τρόπο(ως προς επιλογή άσκησης) χωρίς να στερείσαι τις χαρές της ηλικίας σου!
Μ'αυτά που σου λέω σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ αυτό που νιώθεις κι ούτε το συγκρίνω με όσους έχουν δεκάδες κιλά να χάσουν.
Είναι που με λυπεί η προβαλλόμενη εμμονή με το τέλειο σώμα,δέρμα,διαστάσεις κλπ,να μας αποσυντονίζει τόσο πολύ από την ισορροπία μας,
που ν'αποκτάμε διατροφικές διαταραχές,να καταβαλόμαστε με ατέρμονες δίαιτες,να στερούμαστε τη χαρά της ζωής,που προσπερνά!
-
elenipe σκέφτηκες την γυμναστική καθόλου, πριν σκεφτείς την πλαστική χειρουργική; Είτε σου αρέσει είτε όχι, θα δεις μεγάλη βελτίωση κάνοντας γυμναστική. Μια εγκυμοσύνη δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά θα σου αφήσει κιλά. Γνωστή μου μετά από εγκυμοσύνη και φεύγοντας απ'το μαιευτήριο, γύρισε στο σπίτι με -11 κιλά που σε αυτά τα 5 ήταν της εγκυμοσύνης. Ειλικρινά τα έχασα όταν την είδα. Οπότε μην απογοητεύεσαι με αυτό το ενδεχόμενο. Και προς Θεού όπως καλά στα λέει και η NADINE μην κάνεις τα περιττά σου κιλά, εμμονή. Αγάπησε το σώμα σου έτσι όπως είναι. Είτε με τα επιπλεόν κιλά είτε με τα λιγότερα. Φρόντισε να έχεις ένα σταθερό διαιτολόγιο κι όλα θα πάνε καλά. Τα XS ελπίζω να σε βοηθήσουν. Εμένα με βοήθησαν σε περίοδο που το μυαλό είχε την αίσθηση της πείνας και φυσικά ακολουθόντας ένα νορμάλ διαιτολόγιο κι όχι αυτό το αυστηρό των Lipotox!
Μην αγχώνεσαι κι όλα θα πάνε καλά! Γράφε εδώ τις "χαζομαρίτσες" σου για να σε στηρίζουμε! :D
-
elenipe τα δύο παιδιά μου με έχουν φορτώσει με 30 παραπάνω κιλά, και δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή, και 60 παραπάνω να είχα δεν θα με ένοιαζε.... Και αυτά τα 30 τα πήρα γιατί έκανα εγώ βλακείες, αν θέλεις μπορείς να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί χωρίς να πάρεις και 30 κιλά, όλα είναι θέμα μυαλού που δυστυχώς δεν χρησιμοποιούμε πάντα !!!!
-
ΑΧ! ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΡΩΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΣΤΩ 10 ΚΙΛΑ. ΕΧΩ ΓΑΜΟΥΣ, ΘΑ ΓΙΝΩ ΝΟΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΝΤΥΘΩ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ???
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΠΙΑ (ΚΑΘΟΤΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ...) ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΕΛΕΟΣ... ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΓΛΥΚΑ, ΨΩΜΙΑ, ΔΕΝ ΒΟΥΤΑΩ, ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΔΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟ ΚΑΙ Τ Ι Π Ο Τ Α . ΤΣΑΜΠΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ. ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ...!!!... ΛΙΓΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ "ΞΥΠΝΗΣΕΙ"Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.
*elepine ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ... ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΤΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.... ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ....
-
Κορίτσια έχετε ακούσει ένα σκεύασμα Malibu; Υποτίθεται ότι πίνεις μόνο αυτό 2 μέρες και χάνεις μέχρι 4,5 κιλά. Φυσικά ξέρω ότι θα χάνεις υγρά και ότι πρέπει να προσέξεις μετά, αλλά θέλω ένα σπρώξιμο, γι' αυτό το σκέφτηκα. Το δοκίμασε μήπως καμία;
-
να κάνω μια ερώτηση...
με το XS εννοείται της Power Health: Xs Clarinol (χάνετε τοπικό λίπος και πόντους) κ Xs Fruit Complex (χάνετε περιττά κιλά);
Τρόπος χρήσης :
1 κάψουλα Xs Fruit Complex πριν το πρωινό και 2 κάψουλες Xs Clarinol, μία μετά το μεσημεριανό και μια μετά το βραδινό γεύμα
-
Καλησπέρα και απο εμένα..
Είμαι 32 χρονών 1.60 ύψος και 72 κιλά (τόσο ήμουν όταν βγήκα απο το μαιευτήριο όταν γέννησα το παιδάκι μου).. ποτέ στη ζωή μου, υπο κ.σ. (κανονικές συνθήκες) δεν είχα πάρει τόσο βάρος.
Πήρα την απόφαση λοιπόν να ράψω το βρωμόστομά μου μας και επανέλθω στα φυσιολογικά μου, τα οποία είναι 58 κιλά max. ʼρχισα το lipotox απο την Δευτέρα μαζί με το συμπληρωμα. Σαν διατροφή αυτό που ακολουθώ είναι.
8:30 :1 lipotox
11:00: 1 μέτριο φρούτο
14:00: 1 τοστ με μαύρο ψωμί, 1 φέτα γαλοπούλα καπνιστή και 1 φέτα μοτσαρέλλα
16:00: 2 lipotox
17:00: Ή μπριζόλα ή ψάρι ή μπιφτέκια (2) ή τόνο σε νερό με σαλάτα
19:30: 2 lipotox
20:30 - 21:00: Ένα γιαούρτι activia
END OF THE DAY.
Το Σάββατο ή την Κυριακή δίνω δώρο στον εαυτό μου ένα γεύμα free (χωρίς υπερβολές όμως) εάν έχω ακολουθήσει πιστά το παραπάνω πρόγραμμα καθώς πίνω και 2lt νερό ημερησίως.
Με αυτό το διαιτολόγιο λοιπόν (πριν απο 4 χρόνια και χωρίς το lipotox) είχα χάσει 8 κιλά σε 2 μήνες. Τότε σταμάτησα τη δίαιτα γιατί έμεινα έγκυος στο κοριτσάκι μου.
Χτες πήρα το συμπλήρωμα βράδυ, δηλαδή αντί να φάω το γιαούρτι, πήρα το συμπλήρωμα. Μάλλον πατάτα έκανα, ε?
Προς το παρόν δεν μου έχει παρουσιαστεί καμιά παρενέργεια και δεν έχω ανέβει ακόμα στη ζυγαριά, αυτό το κάνω συνήθως στη βδομάδα ακριβώς.
Έχετε να μου προτείνετε ή να σχολιάσετε κάτι για τα παραπάνω?
By the way μόλις σήμερα ανακάλυψα το συγκεκριμένο forum και θα γίνω τακτική :) Μπράβο σε όλα τα μέλη για τις άμεσες απαντήσεις τους!
------------------------------------------------------------------------------
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...19B/weight.png
-
καλησπερα!!μετα απο ερευνα που εκανα εμαθα οτι το lipotox δεν πρεπει να λαμβανεται απο ατομα τα οποια εχουν προβληματα με τον θυρεοειδη!!!!
οποτε προσοχη!!! για το XS δεν γνωριζω.
-
KALISPERA PAIDIA!!!
eimai kainourgia sto forum, diavasa oti mexri twra exete pei gia ta LIPOTOXkai etsi piga kai ta pira!
ego ta perno edo kai 10 meres twra, kai i alithia einia oti mou exoun kopsi tin orexi, kai exo xasi 3 kila!
sinexizo tin prospathia, pernontas omws 3 mono tin imera kai oxi 6 pou leei mesa stis odigies,
kai auto giati trww mono proino kai mesimariano, tin ipolipi mera den trww meta tipote allo,
opote den thelo na prostheto alla 2 xapia ston organismo mou to bradi.
-
MAKRIAAAAAA
MIN PISTEYETE TIPOTA OLA EINAI NA MIN PO TI.... TA EPERNA KAI EGO TA LIPOTOX GIA KAMIA EBDOMADA MEXRI POU KONTEYA NA PAO APO KARDIA! TAXAPALMIA STO EPAKRO DEN MPOROUSA NA KATSO STO KOLO MOU OLI TIN ORA IPERENTASI MEXRI POU ROTISA ENA FARMA KOPEIO KAI POU EIPE OTI GIA TIN ILIKIA MOU EPITREPONTAI DIO ME TRIA TIN EBDOMABA OXI PARAPANO GIA TOUS EKSI LOGOUS POU EIPA PRIN, E META APO AYTOP PAEI TA STAMATISA KAI PINO PRASINO TSAI DEN NOMIZETE OTI EINAI KALITERO?
-
ʼν υπήρχε φάρμακο ή σκεύασμα που αδυνατίζει :
--Δεν θα ψάχνανε ακόμα τόσα επιστημονικά εργαστήρια να το βρουν
--Αύτος που θα το είχε βρει θα είχε γίνει του παμπλούτου.
--Δεν θα υπήρχαν πλούσιοι και διάσημοι με παραπάνω κιλά!!!
Προσωπικά έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά τίποτα δεν με έκανε να πάψω να αγαπώ και να ζητάω το φαί, τα γλυκά ή να με κάνει έστω να αδυνατίσω!!! ʼσε που είναι πανάκριβα!
-
ʼν υπήρχε φάρμακο ή σκεύασμα που αδυνατίζει :
--Δεν θα ψάχνανε ακόμα τόσα επιστημονικά εργαστήρια να το βρουν
--Αύτος που θα το είχε βρει θα είχε γίνει του παμπλούτου.
--Δεν θα υπήρχαν πλούσιοι και διάσημοι με παραπάνω κιλά!!!
Προσωπικά έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά τίποτα δεν με έκανε να πάψω να αγαπώ και να ζητάω το φαί, τα γλυκά ή να με κάνει έστω να αδυνατίσω!!! ʼσε που είναι πανάκριβα!
-
kalispera sas!!! nea sta meri sas alla epeidi i parea sas einai poli zesti thelisa na mpo k ego na po to diki mou istoria kai na matho nea pragmata apo tous "sunagonistes"!
prin apo 3 xronia eixa ftasei ta 95 k (ilikia 20 xronon). Meta apo mia polu asximi stigmi sti zoi mou, xoris na to katalabo eftasa ta 58 kila se 6 mines. Mporo na po pos den itan oti pio omorfo, giati eimai 1,68 ipsos k edixna gia ta matia mou polu "kokalo". Me to perasma auton ton 3 eton, afou eftiaxe arketa i psixologia mou, proxorisa kai sti zoi mou (arraboniastika), katafera na ftaso pali ta 93 kila... exo mpei se diatrofi, basi ton dikon mou skepseon k oson diabazo se diafora site, me apotelesma se 3 peripou bd na xaso 4 kila... pragmatika niotho tromeri apogoiteusi giati pleon de mou kanoun ta rouxa mou, o arraboniastikos mou kanei perierga sxolia kai kathe mera apogoiteuomai k olo leo tha stamatiso... pos mporo na proxoriso dunamika kai na xaso ta kila mou xana? mpika se auti tin koubenta giati skeftomai na arxiso ta lipotox. ta xs de mou eixan kanei tipota pou ta eixa dokimasei pro kairou...
euxaristo gia to xrono!!!
-
μην ανησυχεις mtsek85
αν η στεναχωρια σε αδυνατιζει δεν προκειται να τα κρατησεις τα κιλα για πολυ
εισαι απλα σε μια ευτυχισμενη περιοδο της ζωης σου και πηρες
οταν παντρευτεις και αρχισει η ρουτινα και οι υποχρεωσεις θα γινεις κορμαρα
-
to thema einai tzeni mou pos de skopeuo na pantreuto sintoma!!! kai o arraboniastikos mou, an deite to ti troei pragmatika tha ton skotonate...
einai 63, 1.90ipsos k troei oli mera ta panta k oti pio paxintiko kai de pernei grammario...
pantos exo arxisei k gumnastirio, an kai pao 2 fores ti bdomada, den exo xrono gia perissotero logo tis douleias...
-
simera ekana tin arxi me ta lipotox! an kai basi ton odigion pou exei, de blepo polu skliri ti diaita pou protinei na akolouthithei (troo polu lugotero mesa sti mera logo tis douleias)
elpizo i arxi na einai kali kai na do opos k polla alla atoma edo ti diafora pou tha me kanei na apoktiso xana anebasmeni psixologia... giati mporo na po, pos an kai exo kanei tin arxi de to exo parei toso zesta, oute me tosi megali xara...
tha enimerono gia nea!!!
-
Καλή αρχή mtsek85,
Να μην πάρεις ποτέ περισσότερα από 5 χάπια ημερησίως-συμβουλή από το φαρμακοπειό μου.
-
euxaristo gia ti sumbouli pegy!
pantos, de xero an tha prepei na exo kapoio apotelesma simera i kapoio simadi, pantos gia proti mera xrisis de mou meiothike oute i peina, oute eniosa fouskoma oute kati allo...
mono tin ora pou ta pira, me epiase mia anakatosoura, sa geusi sto stoma einai athlia.. kai tpt allo...
tha sas po se liges meres an do apotelesma...
pantos me ta xs pou eixa parei pro kairou den eida kamia diafora, oute me diafora rofimata tsagiou i botanon,,,
as elpisoume pos tha exo k ego kapoio thetiko apotelesma...
-
mtsek85 καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου με τα Lipotox. Τα είχα πάρει και εγώ μαζί με τα φακελάκια αλλά άντεξα μόνο 3 1/2 μέρες, μου είχε φανεί σκληρό το συγκεκριμένο διαιτολόγιο. Εύχομαι εσύ να τα πας καλύτερα. Αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί τα greeklish είναι δύσκολα και κουραστικά στην ανάγνωση
-
mtsek85 πραγματικά η γεύση τους είναι σαν μουρουνέλαιο, και τα φακελάκια σαν σοκολάτα που δεν δυαλύοταν με τίποτα.
Πάντως myrtali, το διαιτολόγιο κι εγώ δεν κατάφερα να το ακολουθήσω.
-
well... πήρα συνολικά 2 κουτιά lipotox, απο 4 χαπάκια κάθε μέρα, δεν θυμάμαι πόσα σε σύνολο χάπια έχει το κουτί για να σας πω το ακριβές διάστημα. έχασα 6 κιλά...
τιποτα μπροστά στα άλλα 15 που πρέπει να χάσω, αλλά είναι μια αρχη. Τα σταμάτησα, γιατί φοβόμουν να παρατείνω την λήψη τους.. μετά απο κανά μήνα πάλι κ αν έχω διατηρήσει το βάρος..
σημαντικό: συνεχίζω πάνω κάτω την διατροφή που ακολουθούσα κ εξακολουθώ να πίνω την ιδια περίπου ποσότητα νερό, έχασα άλλο ενα κιλό μέσα σε δύο εβδομάδες, χωρίς τα lipotox.
θέλει πολύ υπομονή κ πολύ κουράγιο για να αντέξεις!
να σημειώσω ότι δεν μου κόψαν καν την πεινα τα lipotox κ ακόμα συνεχίζω να πεινάω.. αποφεύγω να τρώω τροφές που "δεν κάνουν", αν κ οι ατασθαλίες είναι στο πρόγραμμα!
συνεχίζω.. πφφφφ!!! κουραγιο σε όλους μας!