Originally posted by sweetOctober
Quote:
Originally posted by need2loose
Quote:
Originally posted by sweetOctober
Ευτυχώς είστε online, ελπίζω να με δείτε σύντομα και να ρίξετε κανένα σωσίβιο, αχ βρε κορίτσια να σας πω τί έπαθα, το απόγευμα είχα φοβερή ατονία όπως και χθες. Πήρα το γυμναστή και του είπα δε θα πάω, αν και δεν είχαμε ραντεβού αλλά ήθελα να μάθω ποιές ώρες θα τον βρω αύριο.
Θυμόταν ότι χθες δεν ένιωθα καλά, με συγκίνησε. Μετά έπεσα στη μαύρη μαύριλα με ένα ψιλοτσακωμό με τον άντρα μου, έμεινα μόνη σπίτι, ήταν 7μιση. Λέω ας φάω το βραδυνό μου να ξαπλώσω ώστε και να μη χάσω το βραδυνό γεύμα και να μη πέσω νηστική και σηκωθώ μετά για το παιδί και φάω.
Ομως δεν κοιμήθηκα, είχα στομάχι χάλια (κουνουπίδι με φακές + στεναχώρια = μη το δοκιμάσετε).
Κι έλεγε η δίαιτα ή φακές ή σαλάτα, εγώ παράκουσα (καλά να πάθω).
Να μη σας τα πολυλογώ, μετά στις 10 πεινούσα, έφαγα την υπόλοιπη σαλάτα από το μεσημέρι, όμως ο άντρας μου πήρε ντελίβερι (ω τί πρωτότυπο).
Είδα κι αυτόν τον σεφ στην τηλεόραση που ευτυχώς μαγείρευε όχι και τόσο ωραία φαγητά απόψε. Ηρθε το πράγμα και ξελιγώθηκα. Είπα να μπω να σας γράψω, λέω μέχρι να τα γράψω θα μου περάσει. Εντωμεταξύ δεν πεινάω, είναι λιγούρες. Καταλαβαίνετε νομίζω :no:
Αχ αυτά τα ντελίβερι έχουν καταστρέψει κόσμο! Ελπίζω να αντιστάθηκες! Μας
υποσχέθηκες να κρατήσεις τη δίαιτα μια εβδομάδα! Dont let us down please!
Πρέπει να την κάνει σωστά για να βγάλεις τα συμπεράσματα σου! Έτσι δεν είπες;
xa εμένα ο αγαπημένος μουμπορεί να έχει 3 διαφορετικά σπιτικά φαγητά και να απορρίψει τα πάντα (ακόμα και το αγαπημένο του πχ της μάνας του ή δικό μου) για τοντελιβερι! Ζούμε με ντελίβερι! Εκεινος δηλαδή.
Εννοείται δε σας απογοήτευσα, είπαμε είμαστε ομάδα, άλλωστε ήταν και το κοριτσάκι μέσα και με βοήθησε πολύ!
Βρήκα το βιβλίο κοριτσάκι, τελικά το έχω κι γω, δε με είχε βοηθησει και το ειχα καταχωνιάσει πίσω πίσω στη βιβλιοθήκη.
Είχε ωραίες προτάσεις, εκφράσεις ιδέες αλλά σαν μέθοδο δεν την έκανα ποτέ. Δε μου πήγαινε. Δεν ξέρω.
Μαγδα αν οποιος εχει χάσει 30 κιλά μπορεί να το ξανακάνει τότε βάλτε κι εμένα στο κλαμπ σίγουρα χαχαχαχαχαχ Εμένα ξέρεις ποιο ειναι το προβλημα μου Μαγδα μου? Το γιατί τα ξαναπερνουμε!!!
Και η φαση ειναι πως εγω δεν τα πηρα ολα μαζι, περασαν χρονια. Αλλα τελικα τι σημασια εχει? Με ταλαιπωρησα ακομη περισσοτερο να παραπαιω σε διαφορα κιλα και ολο να λεω θα τα χασω κι ολο να ανεβαινει ο δεικτης.
Αυτο που μας σκοτωνει ειναι νομιζω οταν δεν εχουμε σταθερη θεση και αντιμετωπιση απεναντι σε μας και το βαρος μας. Οταν δνε το εχουμε στις προτεραιοτητες μαζι και λεμε "ε πηρα λιγα θα τα χασω τωρα εχω αλλα".
Τοτε συσσωρευονται, και μολις δεις ξανα τα 80 ερχεται το πρωτο εγγεφαλικο, στα 90 το δευτερο......καλαά στα 100....πεφτεις στη μαυρη καταθλιψη.
Εμένα με πετυχε η εγγυμοσυνη μου παχυα, μολις το πηραμε αποφαση ηρθε το μωρακι μας! Ειχα κοψει το τσιγαρο και ειχα ηδη πει σε διαιτα αλλα δεν προλαβα τιποτα σε ενα μηνα. Δε με ενοιαζε, ειχα αλλο στοχο σκοπο. Προσεχα πολυ και πηρα λιγα κιλα. Ολα καλα, θα τα εχανα, ετσι το εβλεπα. Κανεις δε μου ειχε πει ποσο δυσκολο ειναι το μετα. Τα εχασα αυτα κι αλλα τοσα και τα ξαναπηρα ολα κι αλλα τοσα. Κι εφτασα αισιως τα 110. Ειδα μια φωτο μου τις γιορτες και κοντεψα να λιποθυμησω. Το σοκ ηταν τεραστιο. Δε γραφω αλλα σας επριξα. Ελπιζω οταν τα ξαναχασω τα κιλα να μη χρειαστει να σου δωσω συνεντευξη need. Δε θελω να θυμαμαι, θελω να τα χασω και να διαγραψω για παντα τον παχυ εαυτο μου. Να μη γινω ποτε ξανα ετσι. Δεν μπορω αλλο να με βασανιζω :sniff: