Quote:
Originally posted by afrula
Μα φυσικα μη μου πει η με δει καποιος οπως σκεφτομαι γιατι ολα ειναι γυρω απο το προσωπο.
....................................
Aρα, φοβάσαι, οτι οι άλλοι θα σκεφτούν αυτό που ΕΣΥ σκέφτεσαι για εσένα. Σωστά? Υπάρχει επομένως κάποια φωνή μέσα σου, που λέει, για σενα, οτι είσαι άσπρη κτλ?...
.Τι να πω αρα ειμαι αρρωστη .Δεν το εχω παραδεχτει ομως μεσα μου ποτε αυτο.Λεω ενα μπερδεματακι ειναι αλλα οχι ειμαι αρρωστη και γεννηθηκα αρρωστη.Δε πειραζει ...Ειμαι αχρηστη ετσι κι αλλιως.Παω να κανω ενα βημα μου περναει η ιδεα ερχεται αλλη.Και τα παραταω.
Είσαι μια κοπέλα που έχει έναν έντονο ψυχαναγκασμό ( ψυχολογικό πρόβλημα που σχετίζεται άμεσα με το άγχος) και χρειάζεται έναν κατάλληλο ειδικό, σωστή φαρμακευτική αγωγή και ΘΕΛΗΣΗ, που έχεις, για να το ξεπεράσει. Είσαι αγωνίστρια Αφρούλα, με την λέξη άχρηστη, σε αδικείς πιστεύω.
Το μονο που θα μου λυνε το προβλημα θα ταν εγω και ο καθρεφτης μου μονο και οταν και αν νιωσω καλυτερα ποτε να μιλησω σε κανεναν ανθρωπο.
Ο καθρέπτης σου... Σαν να έχεις διαρκώς την ανάγκη να βλέπεις την εικόνα σου για να νιώθεις ήσυχη δηλ?