Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by sabb
Quote:
Originally posted by krino
εμπνευστακο,
προβλεπω να περασουμε καλα τα δυο μας....
με κανεις χαρουμενο για αυτο...
;)
Krino, δεν νομίζω πως αξίζει ο κόπος να χαλάς τη ζαχαρένια σου, ο άνθρωπος μόνο χαχαχαχαχα είναι ικανός να γράφει , απέναντι σε τέτοια ατράνταχτα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί δεν μπορεί να αντιτάξει κανείς κάτι εξ ίσου εντυπωσιακό, οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίζεται μια τέτοια αντιπαράθεση. Σου ζητώ λοιπόν τουλάχιστον από εσένα, για λόγους δεοντολογίας για την προστασία του thread και επειδή η θεματοθέτρια δεν φταίει σε κάτι κι επειδή είναι άκομψο να βλέπει ανάμεσα σε όλα τα μηνύματα κι ένα στείρο αντίλογο επί προσωπικού, να σταματήσεις από τη πλευρά σου αυτή τη \"κοκορομαχία\"..Δεν έχει νόημα να το ζητήσω από τον εμπνευστή, η εμπάθεια του όπως ξέρεις τον έφτασε στο σημείο να καταριέται πρόσφατα τα παιδιά μου, δεν έχω την πρόθεση να εμπλακώ με τέτοιους ανθρώπους σε οποιουδήποτε είδους διάλογο...
Sabb,
σε ολες τις κοινωνικες ομαδες, σε ολα τα φορουμ, θα δεις ανθρωπους και ανθρωπακια. Εγω τουλαχιστον αυτο εχω διαπιστωσει και το παρον φορουμ δεν ειναι εξαιρεση.
Εδω εχουμε τον γνωστο εμπνευστη που κανει σαν κακομαθημενο αγορακι.
Αν ηταν ατομο με προβληματα, επαιρνε τα χαπια του θα καταλαβαινα και δεν θα το εκανα ζητημα. Μου κανει εντυπωση ομως οταν καποιος δεν δηλωνει οτι εχει προβληματα (τουλαχιστον απο αυτα που εχουμε διαβασει εδω μεσα) να δειχνει τετοια επιθετικη συμπεριφορα.
Επιπλεον νομιζει οτι με αυτα τα χαχαχαχα οπως λες και εσυ οτι περνιεται για κατι, αναρωτιεμαι τι? αλλα σε αυτο δεν θα βρω απαντηση.
Ο εμπνευστακος θεωρει οτι με αποκαλυπτει και οτι δειχνω ενα αλλο προσωπο, αναρωτιεμαι πιο ειναι αυτο και πιο ειναι το ενδιαφερον του για να αποκαλυψει προσωπα. Αγνωστη η ψυχη του ανθρωπου και τα ελατηρια του....
Δεν θεωρησα ποτε μου οτι μετεχω σε ενα αγωνα προβολης χαρακτηρων και οτι θα πρεπει να κρυβω η να δειχνω προσωπα. Οτι ειμαι, ειμαι για τον εαυτο μου και για κανενα αλλο.
Συνοπτικα ομως και για κλεισιμο τα συμπερασματα σου εχουν σωστη εικονα. Η συνολικη εικονα των συζητησεων ειναι πολυ πιο σοβαρη απο ατομα με μειωμενη αυτοπεποιθηση και υπερτροφοδοτουμενους εγωισμους (δεν μπορεσα να βρω καλυτερη εξηγηση για το προβλημα του)
Εκεινο που λεω σε τετοιες περιπτωσεις ειναι οτι ο πιο εξυπνος και ο πιο ψυχραιμος αποχωρει απο τετοια ξεκατινιασματα οπως λεει και το δοδι (:P) και αφηνεις τον αλλο να παραληρει....
Χωρις να προδικαζω κατι, θα φανει ποιος ειναι αυτος που εχει και ψυχραιμια και εξυπναδα.
Την καλημερα μου.