Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by Sofia
αν ειναι η μονη σου απαντηση σε εναν κουτοπονηρο χειρισμο το βρισιμο, με χαμογελο....κοροϊδευεις μαλλον τον εαυτο σου. Το βρισιμο εχει θυμο.Κ αν σε θυμωνει μια ποταπη συμπεριφορα, μαλλον σε ακουμπαει.
το να εκφρασεις τη διαφορα σου, μπορεις να το κανεις κ με αλλους τροπους. αν βρισκεις μονο αυτον ειναι κριμα. για σενα κυριως.
οταν βρισκεις κουτοπονηριες,
απαντας με κουτοπονηριες εξισου?
Καποια στιγμη θα πρεπει να ξεκαθαρισουμε τι σοι διαλογο κανουμε,
του κωλου, του κλωτσου η τι αλλο....
Εμενα προσωπικα δεν με θυμωνει,
αλλα με πικραινει οταν διαπιστωνω οτι βλεπω τον απεναντι μου με ισους ορους ενω αυτος - για δικους του λογους που τους αγνοω - πιστευει οτι μπορει να κανει απιστευτες τριπλες για να φερει μια συζητηση εκει που τον βολευει - θελει.
Ολα αυτα ομως εχουν κοντα ποδαρια,
οσες τριπλες και να κανεις καποτε θα μεινεις εκτος.
Ισως δεν ειναι το μοναδικο θρεντ,
που το λογικο (ακομα και εκτος οριων) πηγε να βαφτιστει νορμαλ.
Εαν η συζητηση ηταν σε κλειστο κυκλο (πχ σε ενα καφε) δεν θα εδινε κανεις σημασια.Ισως να μην ειχε εξελιχθει καθολου ετσι, γιατι οταν εισαι f2f, οι απαντησεις ειναι αμεσες και η συζητηση γινεται αλλιως.
Ομως εδω ειναι αλλιως,
εισαι αναγκασμενος να παρακολουθεις συζητησεις που ξεπερνουν καθε βαση και να απαντας η και να πιεζεις να παρεις απαντησεις χωρις ποτε να τις παιρνεις - οπως εκανα εγω 3 φορες ρωτωντας την ερευνητρια αν εχει κανει εκτρωση και αποφυγε να απαντησει.
Αγαπητη ερευνητρια (αλλα και καθε μελος)
για να μεινεις σε ενα χωρο,
πρεπει να εχεις την ικανοτητα οτι μπορεις να προσφερεις.
Αν δεις οτι αυτο σου ειναι αδυνατο,
τοτε ο χωρος σε ξερναει απο μονος του.
Με αυτη την εννοια δεν ειναι καθολου παραλογο αν καποιος πει οτι εμενα αυτος ο χωρος δεν με εκφραζει και παω με τα μπογαλακια μου αλλου.
Εδω θα ελεγα οτι πριν καποιος ερθει σε αυτη την κατασταση, να μπορουσε να κανει την αυτοκριτικη του για την δομη σκεψης που εχει, μπορει να του αποβει χρησιμο χωρις καν να το γνωριζει...