αλλα αυτο δεν παιζει ρολο...δεν γυριζει ο τροχος....οτι εγινε -εγινε
Printable View
αλλα αυτο δεν παιζει ρολο...δεν γυριζει ο τροχος....οτι εγινε -εγινε
olga εγω σε ζαλισα:P
oxi egw se zalisa:Pepanerxomai.!!:):):)
Εξελιχθηκα πολυ τα τελευταια 10 χρονια...παντελλως μονος...και μονο το εργασιακο περιβαλλον και την οικογενεια.
Πουτσες μπλε αφηστε με να γκρινιαζω...χαχαχαχαχα μελλον σου λεει ο αλλος.
5 προτασεις ασυναρτητες ολες και ολες αυτο ηταν και μαλλον δεν ξεχαστηκαν ποτε.
ή ισως ειναι η ιδεα μου θα δουμε.
θα δειξει...να περναω εγω καλα χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμ
καλα-καλαμια θα δειξει....
Γκρινια ---γκρινια ---γκρινια ροπη στην γκρινια major γκρινιαρης.
Θα μαθω ορισμενα πραγματα οπωσδηποτε.
κιπ θες να κανουμε παιδακια?:P:P
Καντε παιδακια μπας και ησυχασει :p
Επ τι γίνετα εδώ!? ¨P
Keep τι κάνεις φίλε? Σου στειλα u2u αλλά δεν μου απάντησες έτσι ξεχνάς τον φίλο σου τον petran? :P
Keep για το καλό σου άκου τα παιδιά τι σου λένε και πήγαινε στο γιατρό άμεσα! Αφού καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι επικίνδυνο να αφήνεις να αποδιοργανώνεται έτσι η σκέψη.
ρε πετραν προκειται για σκληρη πραγματικοτητα
1)Θα φυγω απο εδω σιγουρα
2)Αλλα πριν φυγω θα προσπαθησω να πηδηξω αυτους που με πηδηξαν πισω απο την πλατη μου.
τεσπα μαλλον δεν θα γινει τιποτα...αλλα τουλαχιστον τωρα ζω για να μαθω.
Δεν μπορω να καταλαβω,οχι δεν καταλαβαινω για να δουμε κατα ποσο ειμαι τρελλος.
Αλλα λενε αλλα εννοουνε...τεσπα.
Γιατι?
Γιατι δεν εχω φυσιολογικα προβληματα..
κιπάκο δεν υπάρχουν φυσιολογικά και μη φυσιολογικά προβλήματα.Quote:
Originally posted by keep_walking
Γιατι δεν εχω φυσιολογικα προβληματα..
υπάρχουν μόνο προβλήματα.
και όλοι μας εδώ μέσα αντιμετωπίζουμε μπόλικα από αυτά.
προσπάθησε να ηρεμήσεις.:)
Σκεφτομουνα το μελλον μου...σκεφτομουνα τη δουλεια μου,σκεφτομουνα φυσιολογικα πραγματα και μου γαμισαν το κεφαλι...δεν ξερω τιποτα,δεν καταλαβαινω τιποτα.
Ηρθε η ωρα μου μαλλον.
Περιμενω...
Μια ζωη στο ψεμμα...μα το Θεο δεν εκανα τιποτα ειπα 5 προτασεις μες σε μια στιγμη τρελλας ασυναρτητα δημοσια...και καθομουν σιωπηλος μετα γιατι δεν ηξερα τι μου γινοταν...δεν καταλαβαινω.
Εχει τελειωσει η ζωη μου ουσιαστικα απλως δεν ξερω ποσο μακρια πρεπει να παω.
Τουλαχιστον θα μαθω το γιατι...και το ποιος...ισως.
Ο κοσμος δεν αλλαζει...δεν προκειται να αλλαξει,ειμαι καμμενο χαρτι αλλα θα μαθω τουλαχιστον το γιατι.
Δεν υπαρχει κακια...ειναι συγκυρια γεγονοτων...αλλα υπαρχει κακια απο ορισμενα ατομα που φτιαξαν μια θεωρια...θα την μαθω.
Υπαρχει κακια στην απιστευτη βλακεια...δεν ξερω ποιου ατομου.
Εγω ειπα πεντε προτασεις ασυναρτητες ολες και ολες και τις θυμαμε πολυ καλα....νομιζω.
Απο κει και περα χορεψαν στην πλατη μου...αλλα η πραγματικοτητα δεν δυναται να αλλαξει.
Οτι και να γινει...να μαθω ποιοι ειναι αυτοι που με θαψαν και να τους κλεισω φυλακη λογω βλακειας?
Και τι νοημα θα εχει?
Δεν ξερω τι ακριβως παιζει...αλλα σιγουρα οφειλεται σε απιστευτη βλακεια αλλων...οχι κατα κανενα τροπο δεν φταιω εγω.
Θα μαθω σε ποσο βαθος παει η τρυπα του λαγου.
Ευτυχως που ειμαι υψηλης νοημοσυνης αλλα αυτο δεν βοηθησε ιδιαιτερα...οχι οταν αντιμετωπιζεις την βλακεια σε ολο της το μεγαλειο.
Την βλακεια...καποιου-καποιων και της αλληλουχιας γεγονοτων μαλλον.
Επρεπε να αντιμετωπισω την βλακεια νωριτερα...αλλα ολοι καναν την παπια...δεν ξερω για τι ακριβως μιλαω αλλα πιστευω θα μαθω πολλα.
Ειμαι αμεμπτος και θα υποφερω σαν το διαολο.
Και φυσικα το ξερει ο κοσμος.
Νομιζω.
Υπαρχουν και χειροτερα?
Μια ζωη κολαση....για τις βλακειες των αλλων.