ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΕΕΛΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.
Printable View
ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΕΕΛΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.
ΤΕΛΟΣ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΕΣ
κιπακο πηγες στον γιατρο σου τελικα?
αν ναι τι σου ειπε?
συγνώμη βρε Κιπ επαθες νευρικό κλονοσμό σίγουρα κάτι έφτεξε αλλά δεν σε άφησαν σε πήγαν σε γιατρό.Γνωρίζω μια κοπέλα που ήταν φοιτήτρια νομικής και έπαθε νευρικό κλονισμό επειδή χώρισε δεν ήξερε τι έλεγε και την έβαλαν σε κλινική.Εκανε την θεραπεία της σιγά σιγά επανήλθε χρειάστηκε χρόνος αλλά επανήλθε και συνέχισε τις σπουδές της και εξάσκησε και το επάγγελμα.Μήπως θα θυμάται τότε τι γινόταν όταν βρισκόταν σε σοκ;εγώ μπορεί να είμαι αργόστροφη αλλά δεν έχεις εξηγήσει ακριβώς τι σου συμβαίνει προσπαθουν όλοι με το τσιγγέλι να σε ρωτήσουν.Οι γονείς σου μπορεί να μην ειχαν την ανάλογη παιδεία να αντιμετωπίσουν την κατάσταση να μην ήξεραν πως να φερθούν.Σε άφησαν δεν ενδιαφέρθηκαν τι είναι αυτό που ψάχνεις να μάθεις;για ποιό λόγο έπαθες νευρικό κλονισμό;εσύ τώρα τι κάνεις για τον εαυτό σου;πήγαινε σε γιατρό πάρε τα φάρμακά σου να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις πιο ήρεμα τι θα βγάλεις έτσι; μόνο κακό στον εαυτό σου.εσύ θέλεις να ζήσεις εαν δεν προσπαθήσεις πως θα αλλάξει η ζωή σου θα κατέβει το Αγιο Πνεύμα;υπάρχει ανωνυμία νομίζω δεν εξηγείς τι ψάχνεις μορφωμένος άνθρωπος είσαι
Με ενδιαφερει οτι με σκοτωσαν για τελευταια φορα...το σκηνικο δευτερη φορα δεν το βλεπω.
δεν αντεχω...ουτε δευτερολεπτο εδω...δεν μπορω να φυγω...αυτα.
Εαν δεν ανοιχτείς να μιλήσεις καθαρά πως να σου δώσουν μια συμβουλή;πρέπει να έχει κανείς μαντικές ικανότητες εσύ ξέρεις οι άλλοι τι γνωρίζουν εκτός και εγώ έχω πρόβλημα αντίληψης
το περιβαλλον που ζω ειναι \"αρρωστο\" ολο.
απο παλια
το περιβαλλον που ζεις ειναι οντως αρρωστο κιπ.
αλλα αν εσυ ησουν ηρεμος , θα μπορουσες να το αντιμετωπιζεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.
σε αυτο μπορει να σε βοηθησει ο γιατρος!!!!!
πιστεψε μας κιπ, δεν ειμαστε τοσο ασχετοι και κανεις απο δω δεν θελει το κακο σου...
Δεν θελω να το αντιμετωπισω θελω να σηκωθω να φυγω...οσο το δυνατον μακρυτερα...και να μαθω τι θα συνατησω μπροστα μου γιατι θα το ξαναβρω.
το αντιμετωπισα ηρεμα...μια ζωη δυστυχισμενη.
και που σκονταφτει το θεμα,
και δεν σηκωνεσαι να φυγεις?
κιπ
εχε3ις την εντυπωση οτι ολοι εκτος απο σενα ειναι ευτυχισμενοι?
λαθος εντυπωση εχεις..
η ευτυχια ειναι μια εξαιρεση που για πολυ μικρα διαστηματα ζουμε οι περισσοτεροι.
απλα οσο καλυτερη κρατας την υγεια σου τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις στην ευτυχια κι εσυ τελευταιως την παραμελεις ...
απλως πρεπει να κανω υπομονη συγγνωμη παιδια...μεχρι να σηκωθω να φυγω...αλλα...πρεπει να μαθω τι θα αντιμετωπισω...γιατι θα το βρω μπροστα μου...τεσπα δεν με νοιαζει υπομονη.
μμμμ... δεν σε βλεπω ομως να κανεις υπομονη,
το αντιθετο θα ελεγα,
εχεις γινει υπερδραστηριος οσο ποτε.
Κοβω τις βολτες εξω και οικονομια...μονο τσιγαρα...για να δουμε.
Δεν θα αφησω το περιβαλλον μου να με επηρεασει...τερμα...πρεπει να οργανωθω να φυγω.
τρελλος ε και?
αυτο ειναι το περιβαλλον μου τρελλο.
δεν με τσιμπησε μυγα τσε-τσε αυτους τους επιασε αμοκ.
με πιστευεται?
να αποτιναξω μονο απο το κεφαλι μου τα σκατα που με ταιζαν τοσα χρονια.
στο ξαδερφακι που ειπε οτι περπατω και παραπαταω σαν μισοκαθυστερημενο,κοιμισμ� �νο...τσεκαρα τον εαυτο μου στην Αθηνα αρχιδι δεν συμβαινει αυτο.
ηρεμησα λιγο παλι.
να μαζεψω λιγο τα μυαλα μου μονο.
πρεπει να τραβηξω μυνησεις...αλλα δεν ξερω κατα ποιους?
η ζωη μου φτανει σε ενα τελος
τερμα οι ασυναρτησιες...τα μαζευω φευγω...ή αυτοκτονω...θελω μονο να μαθω σε ποιους να ριξω μυνησεις.
niko εγω δεν σου ξαναμηλαω αν δεν πας στον γιατρο.
θα ειμαι εδω να σου στεκομαι μονο και αφου πας στον γιατρο.
τερμα πανικουλα ας ασχοληθουν,ας αγαπησουν,ας βοηθησουν,ας περιγελασουν ή οτιδηποτε αλλο καποιον αλλο εγω τερμα...
τερμα λενε οι δειλοι.εισαι δειλος?
σηκωσε το κεφαλι.σαγαπαμε.θα σου ξαναμηλισω εφοσον μαςπεις οτι πηγες στον γιατρο.ΣΑΓΑΠΑΜΕ!
παντως θα θελα να κατεβεις να ζησουμε μαζι ΑΦΟΥ παςστον γιατρο.
εγω σε θελω κοντα μου.
ρε πανικουλα βγαινω εξω σαν ανθρωπος και μου κανουν το κεφαλι καζανι...ας ασχοληθουν με καποιον αλλο...λες και εχω κανει τιποτα.
afierwmeno se sena kipako
dont give up
cause you have friends
dont give up
you are not the only one
dont give up
no reason to be ashamed
dont give up
you still have us
dont give up now
we are proud of who you are
dont give up
you know its never been easy
dont give up
cause i believe there is a place where we belong..
Μπορειτε να μαθετε σε ποιον πρεπει να κανω μυνηση?
Τρελλος και χρειαζομαι ψυχολογο και μαλακιες...
Αν ξερει κανενας.
Αν υπαρχει κατι συγκεκριμενο δηλαδη..
Ειμαι ελευθερο ατομο ετσι?