Α, επισης... Ποιο ολο συμπαν μου επιτιθεται? Εσυ? \'Η η νατουρ? Βλέπεις να έχω πολλές αντιπάθειες εδω μέσα?
Printable View
Α, επισης... Ποιο ολο συμπαν μου επιτιθεται? Εσυ? \'Η η νατουρ? Βλέπεις να έχω πολλές αντιπάθειες εδω μέσα?
ο κρινο η κατερινα η αρκτος ο πελαριρυ
;)
προς το παρον.
γιατι μεχρι να γινεις φρικιο.-ποστινγκ φρικ -εννοω.εχουμε καιρο να δουμε κι αλλα
αυτο που αδυνατεις να συλλαβεις με το μυαλο σου -σιγα μην αδυνατεις αλλα εχεις αναγκη να κανεις κι εσυ θεμα με την περιπτωση σου- ειναι οτι αλλαξα σταση απεναντι σου γιατι τα περισοτερα ποστακια απο τη μερα που μπηκες εχουν δοση ειρωνιας δατς ολ
τωρα αν σε συμπαθει και συμπαθεις τη σοφια νοτ μαι μπιζνες
με την αρκτος και τον ραφ παρεξηγηση ειναι που δεν μπορει ακομη να λυθει, απλως. Με κατερινα και λιμπα απλως θα κραταμε αποσταση απο ενα σημειο και μετα αφου ακρη δε βγαζουμε, α επισης να δουμε και με ποσα αλλα μελη διαφωνει ο καθενας? τα χεις υπολογισει ολα? σιγουρα?
Ωραιες οι λιστες που κανεις, δε λεω, κοιταζε ομως και αυτα που λεγονται περα απο τους πολους που κατα τη γνωμη σου δημιουργουνται.
Εγω νομιζω αλλαξες σταση γιατι ειναι πιο ζεστο το νερο απο οτι περιμενες και σου βγαζει διαφορα το φορουμ που δε σου εβγαζε οσο σχετικως απειχες.
καλα σε καθε ποστ κερδιζεις τις εντυπωσεις τι να σου πω..αλλο πραγμα :)
συνεχισε..απο οτι καταλαβαινω εχεις πραγματα να δωσεις κι εσυ στο φορουμ με την διττη προσωπικοτητα σου
αυτα απο εμενα...
Οταν προκαλεις τον αλλον, τον βαζεις στο κεντρο του δικου σου ενδιαφεροντος, κι αν αυτος σου απαντησει κιολας ξεκαθαρα επομενο ειναι να τραβηξει ακομη περισσοτερη προσοχη κατι τετοιο. και τουμπαλιν. (ναι, ισχυει και για τη δικη μου συμπεριφορα αυτο)
Δε νομιζω οτι προκαλεσες ουτε τη σοφια ουτε κι εμενα που απαντησα επειδη πιστευες οτι δε θα μας πειραζε και θα το αγνοουσαμε... μλκ δλδ ελεος ;)
Quote:
Originally posted by oboro
με την αρκτος και τον ραφ παρεξηγηση ειναι που δεν μπορει ακομη να λυθει, απλως. Με κατερινα και λιμπα απλως θα κραταμε αποσταση απο ενα σημειο και μετα αφου ακρη δε βγαζουμε, α επισης να δουμε και με ποσα αλλα μελη διαφωνει ο καθενας? τα χεις υπολογισει ολα? σιγουρα?
Ωραιες οι λιστες που κανεις, δε λεω, κοιταζε ομως και αυτα που λεγονται περα απο τους πολους που κατα τη γνωμη σου δημιουργουνται.
Δεν το πιστευω!Εισαι απαραδεκτος!Λαικα εισαι για ξυλο!Πηγες να δεις αν ερχομαι?
Τελος θα ηθελα να παρακαλεσω οσοι εχουν διαβασει τι γραφω γενικα να μου πουν αν επιτελους καταλαβαινουν τι γραφω η αδικα προσπαθω να επικοινωνησω μαζι σας μια και κυριο χαρακτηριστικο των φατριων που δημιουργουνται τελευταια ειναι η ταμπελοποιηση και η επιφυλακτικοτητα σε οτι ειναι διαφορετικο
κατερινα τι σε πειραξε σε αυτο που ειπα? το οτι τελικα δε θα βγαλουμε ακρη? ή η αποσταση? σαν λυση συμβιβασμου το παρουσιασα, οχι σαν απαξια προς εσενα.
Εγω δε το βιωνω αυτο ουτε στο ελαχιστο, δηλαδη?Quote:
Originally posted by katerinaki
η επιφυλακτικοτητα σε οτι ειναι διαφορετικο
Ναι, για σκεφτειτε το λιγο.
ακουσε ομπορουκο,
η οπως αλλιως σε λεγανε προπερσυ,
ασχημη καριερα γραφης αρχισες.....
Μπηκες με καινουριο σωβρακο μεν, αλλα με παλιά παπουτσια δε.
Γιατι? γιατι ετσι σου αρεσει και μεχρι εκει,
Προσωπικα, οι πονηροι παντους ειδους - ακομα και του σπανιου του δικου σου - μου την δινουν μεχρι τελικης πτωσης.
Το πως θα το αντιμετωπισεις ολο αυτο δεν με αφορα.
Οπως και το πως θα αντιμετωπισω εγω εσενα, παλι δεν σε αφορα.
Ομως ειναι σιγουρο και αυτο ειναι ντεφακτο,
οσο εισαι πονηρος, θα σε αντιμετωπιζει κοσμος σαν πονηρο.
Εκανες τις επιλογες σου, και αντιστοιχα ο υπολοιπος κοσμος θα κανει τις δικες του.
Σιγουρα στο μελλον θα δουμε και αλλες εξελιξεις,
μενει να εχουμε υπομονη να τις δουμε....
ΥΓ.... ευχαριστω που με αγνοεις, μου λυνεις ενα υπαρξιακο μου προβλημα ετσι, θα σε παρακαλουσα τα υπολοιπα χρονια που θα εισαι εδω, να συνεχισεις ετσι.
(κατερινακι εχεις u2u )
ποιος ειναι ο ομπορο?εχει μεγαλο πουλι?λολ
Quote:
Originally posted by panikoula
ποιος ειναι ο ομπορο?εχει μεγαλο πουλι?λολ
αχααααααααααααα! Πανικούλα με πέθανες!
ΥΓ. Για την ιστορία να πω, πως ο όμπορο μου ΄θύμιζε στην αρχή τον σαμπ....μετά μου τον ξεθύμισε.
Όμπ, όποιος και αν είσαι είμαι φαν της πένας σου και αυτό το έχω με ελάχιστα άτομα εδώ μέσα, (2-3 με το ζόρι)....
Eγω ειμαι φαν της πανικουλας , και περιμενω τον ομπορο να απαντησει στο ερωτημα της.. καραλολ :p
o oboro δεν ειπε καπου οτι ειναι γυναικα ή ηταν ο pelariry...καλα τα εχω μπλεξει εντελως:P
Καλησπέρα Νίκο. Σου έχω στείλει u2u :)Quote:
Originally posted by keep_walking
o oboro δεν ειπε καπου οτι ειναι γυναικα ή ηταν ο pelariry...καλα τα εχω μπλεξει εντελως:P
u2u εληφθη over:)
Καληνύχτα Νίκο μου.
Θα πιώ μια μπύρα και για σένα:))
Α ωραια θα πιω και εγω μια στην υγεια σας...εχω μια στο ψυγειο αν θυμαμε καλα:)
Και κάτι για την Πανικούλα!
Ρε κορίτσι, με κάνεις να γελάω υστερικά!!!
Απορώ απο κοντά, θα άντεχα τέτοιο γέλιο που ρίχνω όταν γράφεις έτσι αυθόρμητα?
Μακια( και στο παιδάκι σου) καλό βραδυ :))))
o pelariry ειναι αντρας .Quote:
στην συνταγη με τα αναλατα θα την βρεις!Quote:
Originally posted by mariap
Eγω ειμαι φαν της πανικουλας , και περιμενω τον ομπορο να απαντησει στο ερωτημα της.. καραλολ :p
den thn eide thn erothh o oboro.giayto tin epanalambano
oboro?εχεις μεγαλο πουλι?:D
στην υγεια σου κιπ!Quote:
Α ωραια θα πιω και εγω μια στην υγεια σας...εχω μια στο ψυγειο αν θυμαμε καλα:)
βρηκα 12 μπυρες με γευση παγωμενου νερου[ενεκα ψυγειου] για 3.2 ευρω και απο τοτε δεν τις αποχωριζομαι ποτε!
μονο που ξεχασανε να βαλουν φαινεται αλκοολ μεσα για μην με μεθυσουν !
χαχαχαχαχαχα
o oboro εχει πει οτι ειναι γυναικα αν δεν κανω λαθος...οποτε αδικα περιμενεις:karalol
αχαχχααχαχα η χαρα σου κιπ ε?την πατησα ε?καρα******ριο αχχααχ
ειναι αντρας το μυριζομαι κιπ.
μηπως εισαι συναχωμενη ?Quote:
Originally posted by panikoula
ειναι αντρας το μυριζομαι κιπ.
ναι ισως να εχεις δικιο...παντως ετσι εχει πει...
Ρε συ κηπ, τί μπερδεμα ηταν αυτο πάλι, λολμαο??? Απο πού να αρχίσω - απ\' το ενδεχόμενο στο θρεντ περι αυτοκτονιας ο pelariry να διαφωνούσε επι 3 σελίδες όχι με εμένα αλλά με τον εαυτό του? Κυριολεκτικά όμως? :P \'Η πως δήλωσα ποιό είναι το φύλο μου και παρ\' όλα αυτά oi nature kai sia επιμένουν πως είμαι απροσδιορίστου φύλου?? Χαχα α ρε γέλιο που έχω ρίξει... Δηλ η γουιρντ τι σου είπε? \"Α, ξερεις δεν είναι ο pelariry αλλά δεν ξέρω κιόλας αν είναι άντρας\"?? Εμένα μου φάνηκε πως με είχε κατάλαβε απ\' την αρχή η κοπέλα...
Λοιπόν κορίτσια (αλλά και οι υπόλοιπες κοπελιές :P), ας τελειώσει τώρα το σασπένς. \'Αντρας είμαι. Μπορείτε να αναστενάξετε επιτέλους απο ανακούφιση...
Τι να σας πω όμως... Με όλα όσα έχουν γραφτεί σήμερα... :P
τι εχει πει ρε πανο?οτι ειαι γυναικα?
α ρε oboro...και εγω για αντρα σε εκοβα...εχεις τα χαρακτηριστικα...προς τι τα φιλεναδα κλπ?
Quote:
Originally posted by oboro
Ρε συ κηπ, τί μπερδεμα ηταν αυτο πάλι, λολμαο??? Απο πού να αρχίσω - απ\' το ενδεχόμενο στο θρεντ περι αυτοκτονιας ο pelariry να διαφωνούσε επι 3 σελίδες όχι με εμένα αλλά με τον εαυτό του? Κυριολεκτικά όμως? :P \'Η πως δήλωσα ποιό είναι το φύλο μου και παρ\' όλα αυτά oi nature kai sia επιμένουν πως είμαι απροσδιορίστου φύλου?? Χαχα α ρε γέλιο που έχω ρίξει... Δηλ η γουιρντ τι σου είπε? \"Α, ξερεις δεν είναι ο pelariry αλλά δεν ξέρω κιόλας αν είναι άντρας\"?? Εμένα μου φάνηκε πως με είχε κατάλαβε απ\' την αρχή η κοπέλα...
Λοιπόν κορίτσια (αλλά οι υπόλοιπες κοπελιές :P), ας τελειώσει τώρα το σασπένς. \'Αντρας είμαι. Μπορείτε να αναστενάξετε επιτέλους απο ανακούφιση...
Τι να σας πω όμως... Με όλα όσα έχουν γραφτεί σήμερα... :P
δεν με προδιδει το ενστικτο μου εμενα.ειναι αντρας και παω στοιχημα καυλωνει οταν βριζει στο κρεβατι λολολ.λαλισα σημερα με συνχωριτε.:(
κιπ την πατησες χιχιχιχχ:cool:
λολ...ωραια...αντε απαντα και στην πανικουλα..να της φυγει το μερακι...α ρε πανικουλα παλι μας πουλας:(
Δεν την πατησα ειχε τα χαρακτηριστικα αντρα...αλλα νομιζα οτι διαβασα οτι ειναι γυναικα.
Τον εξυπνακια συνηθως προσπαθουν να κανουν οι αντρες...συμπεριλαμβανομεν� �υ και εμου...ενα απο τα χαρακτηριστικα:P...σορρυ oboro.
Η νατουρ νομίζει οτι είμαι στην πραγματικότητα γυναίκα, παλιό μέλος που ξαναγράφτηκε με πλαστή ταυτότητα για να το παίξει καινούργιος. Κοινώς είμαι απατεώνας, δηλαδή. Κολακευτικότατο. \'Ενας θεός ξέρει ποιαν εννοεί. Ε, μετά κάνω κι εγώ χούμορ με το \"φιλενάδα\" κλπ. Ανησυχώ πάντως για... βασικά αξιολογικά ενστικτά της νατουρ αναφορικά με το φύλο! Δεν φαινεται να λειτουργούν. Χμμ....Quote:
α ρε oboro...και εγω για αντρα σε εκοβα...εχεις τα χαρακτηριστικα...προς τι τα φιλεναδα κλπ?
...
nature... Πες μου, πόση ανάγκη έχεις να πειστείς, αλήθεια? Πόσο? Το έχεις σκεφτεί? Το σκέφτεσαι? Το σκέφτεσαι τώρα, αυτή τη στιγμή? Ποιός ειναι ο χαρτογραφητής του DNA σου, ω Φως μέσα στη Φύση μου?
:PPPP
χμμμμμ...δεν ξερω εχουν διορατικοτητα οι γυναικες συνηθως...αλλα τι να πω...εμενα το ενστικτο μου μου λεει οτι εισαι αντρας.
το ηξερα απο την αρχη...
λες ψέματα ;)
:P
οχι το ηξερα αληθεια..το ψυχανεμιστηκα και επισης για εμενα εισαι ο κυριος μπορω..