καλημερα oboro!Mην αρχισεις παλι να με κοροιδευεις!ειμαι μικρη και ευαλωτη!
Printable View
καλημερα oboro!Mην αρχισεις παλι να με κοροιδευεις!ειμαι μικρη και ευαλωτη!
λολ
Θέλω να θίξω και ένα άλλο θέμα.
Με αφορμή τη συζήτηση που είχαμε χτες για τον όμπορο και αν είναι παλιό μέλος, εντόπισα πεντ-εξι νέα νικ και ψάχνοντας, ανακάλυψα πως λείπουν επίσης τόσα, από ενεργά μέλη που έμπαιναν τον τελευταίο καιρό. Έχουν χαθεί πολλοί και έχουν έρθει πολλοί καινούργιοι...Έτσι για την ιστορία....
Μαλλον εχεις χιουμορ !τι σημαινει lol ?Quote:
Originally posted by oboro
Ναι στανταρ εχει διαλειψεις, τικ κλπ οταν την πιανει.
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by nature
Οσο για τα θέματα με τα πέη, εγώ δεν συμμετείχα.
Αυτό είπαμε, είναι γνωστό. Γεκινώς.
αχαχαχαχα αυτο τωρα το ειδα! κορυφαιοοοο!
lots of love φυσικα! ;)Quote:
Originally posted by katerinaki
Μαλλον εχεις χιουμορ !τι σημαινει lol ?
(χωρις πλακα, τελη του \'98 πριν μου πουνε τι σημαινει αυτο ειχα υποθεσει!)
στο βαθμο που περιοριστουν ολες αυτες οι ιντριγκες στο παρον θρεντ ναι.Quote:
Originally posted by pelariry
τώρα εσύ είσαι χαρούμενος που το άνοιξες ε;Quote:
Originally posted by krino
Ενα θρεντ που ελειπε!
Προτιμας να περιφερονται ολα αυτα, παντου?
Η Ελενα ακομη δε μου εχει πει ποιος πιστευει οτι ειμαι :(Quote:
Θέλω να θίξω και ένα άλλο θέμα.
Με αφορμή τη συζήτηση που είχαμε χτες για τον όμπορο και αν είναι παλιό μέλος, εντόπισα πεντ-εξι νέα νικ και ψάχνοντας, ανακάλυψα πως λείπουν επίσης τόσα, από ενεργά μέλη που έμπαιναν τον τελευταίο καιρό. Έχουν χαθεί πολλοί και έχουν έρθει πολλοί καινούργιοι...Έτσι για την ιστορία....
Καλα μεχρι προσφατα δεν ειχα ιδεα οτι παιζει τοσο πολυ εναλλακτικο login εδω μεσα... Μπορει παντως να ειναι εισροη νεων χρηστων. Στατιστικα ας πουμε καθε φορουμ εχει τετοιες ισορροπιες μετα απο χρονια λειτουργιας.
Quote:
Ομπ δεν υπάρχεις!
ελα ρε που δεν υπαρχει....
μην σου πω οτι προυπηρχε κιολας....
προσεξε τον ομως γιατι χθες βραδυ, ξεφευγε και δεν πρεπει.....
:cool:
Quote:
για τον όμπορο και αν είναι παλιό μέλος, εντόπισα πεντ-εξι νέα νικ και ψάχνοντας, ανακάλυψα πως λείπουν επίσης τόσα, από ενεργά μέλη που έμπαιναν τον τελευταίο καιρό.
εχει γουστο να δυσκολευτηκες στην ερευνα.....
παρτον μωρε ενα τηλεφωνο και ρωτα τον και εσυ....
τι καθεσαι και σκοτιζεσαι?
τελικα αυτο το θρεντ,
φερνει αποκαλυψεις για ολους.....
Ενα ειναι σιγουρο,
οτι οποιος μπλεκεται στη λασπη, θα γινει και αυτος βρωμικος,
οποτε καθαροι δεν υπαρχουν ουτε για πλακα.
Τελος δεν περιμενα να διαβασω ολο το θυμο μερικων, μαζεμενο σε ενα θρεντ.
Απο αυτη την αποψη αξιζει το κοπο.
Συνεχιστε....
Πράγματι.....Quote:
Quote:
Quote:
Οσο για τα θέματα με τα πέη, εγώ δεν συμμετείχα.
Αυτό είπαμε, είναι γνωστό. Γεκινώς.
αχαχαχαχα αυτο τωρα το ειδα! κορυφαιοοοο!
κορυφαίο......
Καλά που βλέπεις από την κλειδαρότρυπα στην κρεβατοκάμαρά μου......
Οπως έκανες και με το φόρουμ, πριν κάνεις την ...παρθενική σου εγγραφή!
Συγχαρητήρια Θεοφανία για τα νόστιμα σχόλια!!!
Και μην ξεχνιόμαστε. Είπαμε, τα κάνεις, επειδή δεν σου είχα απαντήσει σε κάποιο άλλο θέμα. Σωστά?
Ναι ρε συ, θα βγαλεις ολους τους γκεστ του φορουμ αυτου εν δυναμει μπανιστηριτζηδες ηδονοβλεψιες. Τοσο απενοχοποιημενη, με αυτοελεγχο και χωρις ταμπου εισαι.Quote:
Πράγματι.....
κορυφαίο......
Κατα τα αλλα, σε ευχαριστω ειλικρινα που μου εκανες κουοτ, το συγκεκριμενο μηνυμα μου ειχε θαφτει στο τελος της προηγουμενης σελιδας και τωρα ειναι σιγουρο πως η Θεοφανια θα το δει ^_^
Quote:
ολους τους γκεστ του φορουμ
οπως ησουν εσυ πριν ε? ε? ε?
;);););)
Οποσδήποτε.....
Πρέπει να σιγουρευτείς ότι το είδε.....
ΕΙΔΙΚΑ η Θεοφανία.....
Που έχει μια ειδικότητα να γελάει με τα κρύα αστεία σου.
Που αφορούν τη κρεβατοκάμαρά μου.....
Μα πως καρφώνεστε έτσι? χαχαχα
Πάρε την τηλέφωνο να της πεις να το δει.
Quote:
Ναι ρε συ, θα βγαλεις ολους τους γκεστ του φορουμ αυτου εν δυναμει μπανιστηριτζηδες ηδονοβλεψιες. Τοσο απενοχοποιημενη, με αυτοελεγχο και χωρις ταμπου εισαι.Quote:
Πράγματι.....
κορυφαίο......
Κατα τα αλλα, σε ευχαριστω ειλικρινα που μου εκανες κουοτ, το συγκεκριμενο μηνυμα μου ειχε θαφτει στο τελος της προηγουμενης σελιδας και τωρα ειναι σιγουρο πως η Θεοφανια θα το δει ^_^
Οποσδήποτε.....
Πρέπει να σιγουρευτείς ότι το είδε.....
ΕΙΔΙΚΑ η Θεοφανία.....
Που έχει μια ειδικότητα να γελάει με τα κρύα αστεία σου.
Που αφορούν τη κρεβατοκάμαρά μου.....
Μα πως καρφώνεστε έτσι? χαχαχα
Πάρε την τηλέφωνο να της πεις να το δει.
λολ το κατεχεις πλεον το αυτεπιστροφο ε? δεν σε τσουζει πια καθολου που σου γυρνανε μπουμερανγκ τα παντελως ακυρα ποστια σου. ξερεις δεν ειπα οτι ανησυχουσα πως δεν θα το δει - απλα σε ευχαριστω που το σιγουρεψες. Γιατι να ανησυχησω, τη δικη σου εθελοτυφλια εχει?
δεν ειμαι ειδικος μορφολογος ομπρορο...Quote:
Η ορθογραφια ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με τη δομη της γλωσσας ομως πανοοοοο. Δεν ειναι τυχαιοι οι κανονες της πανοοοοοο. Μερος της Μορφολογιας θεωρειται απο τους γλωσσολογους πανοοοοο. Βεβαια ενταξει, το να το παιζεις ορθογραφος η να σκας για την ορθογραφια δεν εχει και πολυ νοημα... Και σιγουρα ανηκει στα απεχθεστερα συμβολα κυρους στην ελιτιστικη της μορφη η ορθογραφηση. Τυχαια ομως δεν ειναι, αν εξαιρεσουμε τα πολυτονικα των αρχαιων και των γαλλικων που μονο στο εργαστηρι του θεωρητικου εχουν θεση και κακως κατεληξαν στο γλωσσικο μας πιατο.
αναρωτιεμαι μοναχα τι εμποδιζει το Εθνος του Ισλαμ σε 500 ολοκληρα χρονια ιστορια που καταγραφει ,να μην μπορει να ξεκολησει απο τους σατραπηδες και την δικτατορια η την βασιλεια παντου οπου εχει επικρατησει...
αναρωτιεμαιεπισης γιατι Οι Γαλλοι εχουν ανοιχτη γλωσσα και καθε χρονο η Ακαδημια τους προσθετει νεες λεξεις στο λεξιλογιο
αναρωτιεμαι τελος γιατι η πιο μισητη γλωσσα του πλανητη, των πιο ακραιων αποικιοκρατων η Αγγλικη , ειναι σημερα η δεσποζουσα στον πλανητη και βρισκω μονο μια απλη εξηγηση...
Εγινε ετσι για να μπορουν να την μιλουν και να την γραφουν καλα ολοι οι ανθρωποι απο ολο τον πλανητη , απο ολους του πολιτισμους και με ολες τις θρησκειες να απεχουν απο την διαμοφωση πολιτικης ....
Thanks!Αχ βρε oboro εισαι πολυ εξυπνος!Quote:
lots of love φυσικα! ;)Quote:
Μαλλον εχεις χιουμορ !τι σημαινει lol ?
Βρε laughing out loud σημαινει... \"γελαω δυνατα\". Χαζουλης ημουν τοτε. Νομιζα πριν οτι ηξερες και με δουλευες. Ε τι στη ευχη, ουτε το lol ξερεις, ουτε τον φαυλο οργασμο... Τι ξερεις τελος παντων??? :PQuote:
Thanks!Αχ βρε oboro εισαι πολυ εξυπνος!Quote:
lots of love φυσικα! ;)
Εισαι καινουργια στα περι του ιντερνετ? :)
Για το στατους της Αγγλικης στη σημερινη αποχη συμφωνουμε. Παλιοτερα και η Γαλλικη και η Λατινικη ηταν αντικειμενα μισους και απεχθειας ακριβως για τον ιδιο λογο, τη αποικιοκρατια. Κατα τα αλλα σε τιποτε δεν υστερει απο αλλες γλωσσες. Τα Αγγλικα δεν ειναι μια γλωσσα δευτερης κατηγοριας που οι περιστασεις και μονο της επετρεψαν να κιαλλιεργηθει και να κυριαρχησει. Ολες οι γλωσσες γεννιουνται ισες, αν και διαφορετικες, και οι περιστασεις καθοριζουν το στατους που θα αποκτησουν παγκοσμιως.Quote:
Originally posted by πανος12345
δεν ειμαι ειδικος μορφολογος ομπρορο...
αναρωτιεμαι μοναχα τι εμποδιζει το Εθνος του Ισλαμ σε 500 ολοκληρα χρονια ιστορια που καταγραφει ,να μην μπορει να ξεκολησει απο τους σατραπηδες και την δικτατορια η την βασιλεια παντου οπου εχει επικρατησει...
αναρωτιεμαιεπισης γιατι Οι Γαλλοι εχουν ανοιχτη γλωσσα και καθε χρονο η Ακαδημια τους προσθετει νεες λεξεις στο λεξιλογιο
αναρωτιεμαι τελος γιατι η πιο μισητη γλωσσα του πλανητη, των πιο ακραιων αποικιοκρατων η Αγγλικη , ειναι σημερα η δεσποζουσα στον πλανητη και βρισκω μονο μια απλη εξηγηση...
Εγινε ετσι για να μπορουν να την μιλουν και να την γραφουν καλα ολοι οι ανθρωποι απο ολο τον πλανητη , απο ολους του πολιτισμους και με ολες τις θρησκειες να απεχουν απο την διαμοφωση πολιτικης ....
Οσον αφορα τα Γαλλικα, που εχω ηδη δρομολογησει να τα μαθω γιατι παντα ηθελα, ειμαι σιγουρος οτι η νοοτροπια της Γαλλικης κοινωνιας ειναι που κανει τη γλωσσα τοσο ανοιχτη σε δανεια. Αλλωστε ολες οι γλωσσες δανειζονται σαν ζωντανοι οργανισμοι που αλληλεπιδρουν με αλλους και με το περιβαλλον τους. Το γεγονος οτι η Ακαδημια επισημοποιει τη διαδικασια αυτη δειχνει υψηλο επιπεδο σε οτι εχει να κανει με ακαδημαϊκα θεματα οχι μονο στα πανεπιστημια αλλα και στην γαλλικη κοινωνια γενικοτερα. Αν και δεν ειμαι της κανονιστικης προσεγγισης. Σημαντικο να υπαρχουν και τα δυο σαν προϋποθεσεις παντως, αφου οι ΗΠΑ ας πουμε εχουν τα καλυτερα πανεπιστημια του κοσμου, η κοινωνια τους ομως μονο κατα το ημισυ αποδεχεται την πραγματικη μορφωση.
Το σχολιο για τους Αραβες δεν το καταλαβα. Αυτο που τους λειπει και που τους ελειπε παντα ειναι μια ενιαια εθνικη ταυτοτητα. Με τη γλωσσα τους τι σχεση εχει? Αν μη τι αλλο, η γραπτη Αραβικη ειναι ενιαια κατα μηκος ολου το αραβικου κοσμου, και μονο οι προφορικες διαλεκτοι διαφοροποιουνται σημαντικα ανα ζωνη (Μαγκρεμπ, Αιγυπτου, Παλαιστινης, Αραβικης Χερσονησου, Κολπου κλπ)
Να φερω ενα αντιπαραδειγμα: Τα κινεζικα χωριζονται σε δεκαδες διαλεκτους με δεκαδες εκατομμυρια ομιλητες η καθεμια που μεταξυ τους ειναι ακαταλαβιστικες (Μανδαρινων, Καντονεζικα, οι διαφορες Γου κλπ). Αυτο οχι μονο στον προφορικο αλλα και στον γραπτο λογο, αφου ναι μεν τα ιδεογραμματα ειναι ενιαια, οι εκφρασεις και γραμματικη διαφοροποιουνται ομως σημαντικα. Μπορει κανεις να ισχυριστει ομως οτι στερουνται οι Κινεζοι ενιαιας ταυτοτητας?
(Φυσικα σε καθαρα επιπεδο κοινωνικο - τα αισχη του καθεστωτος με Ταϊβαν, Θιβετ, Χονγκ Κονγκ, Μογγολους κλπ μονο στο ονομα μιας ταυτοτητας δεν γινονται)
Quote:
Αλ....ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα πολλών εδώ μέσα?
Βγάζουν τα προβλήματα της προσωπικής τους ζωής μες στο φόρουμ. Δημιουργούν κόντρες που τις θυμούνται για πάντα λες και γνωριζόμαστε και εξαρτάται η ζωή μας από το αν την είπαμε στον ένα ή στον άλλο.
Έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ,και θεωρώ πως έχω πέσει στην παγίδα να μιλήσω πολύ άσχημα πάνω σε καυγά. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου και έχω ζητήσει ακόμη και συγνώμη δημόσια σε μέλος.
Παρόλα αυτά, όταν βλέπω πως κάποιος έχει δίκιο, ακόμη και αν έχω σκυλοβριστεί μαζί του, (Κρίνο, Πάνος), δεν διστάζω να του πω δημόσια πως συμφωνώ μαζί του.
Τι θέλω να πω?
Εδώ δεν είναι το σπίτι μας, η δουλειά μας, η ζωή μας.
Είναι ένας χώρος που μπάινουμε για να πάρουμε και να δώσουμε και όχι να ξεσπάσουμε τη δυστυχία μας.
Συμφωνώ....
Παρά την ένταση των ημερών, όπως σωστά γράφεις, δεν διστάζω να συμφωνήσω μαζί σου.
Γι\' αυτό υπογραμμίζω ότι τα σχόλιά σου για την κοινωνική και σεξουαλική μου ζωή, ήταν εντελώς περιττά....
Δεν είχαν καμιά δουλειά.....
Ούτε έχω δώσει ποτέ αυτό το δικαίωμα.
Quote:
Είναι ένας χώρος που μπάινουμε για να πάρουμε και να δώσουμε και όχι να ξεσπάσουμε τη δυστυχία μας.
θεοφανια μου για να μπει στη διαδικασια να θελει καποιος να παρει πραγματα απο ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης νομιζω σημαινει οτι κατι δεν παει πολυ καλα στη ζωη του....ισως παλι εγω να ειμαι η εξαιρεση του κανονα?και ολοι οι αλλοι να ειναι μες την τρελλη χαρα και απλα σερφαρουν εδω?μακαρι να ειναι ετσι.
εννοειται οτι δεν επικροτω τα χτυπηματα κατω απο τη μεση σε καμμια περιπτωση..
Ok! και παλι thanks για τη σωστη ενημερωση. Ναι, ειμαι καινουργια στα περι του ιντερνετ,χρειαζομαι βοηθεια!!!
Καλα καμια σχεση απο ενδιαφερον ρωτησα τεσπα
Quote:
Καλα καμια σχεση απο ενδιαφερον ρωτησα τεσπα
τεσπα, ειναι τελοσπαντων?
ναι
Λοιπον τελικα εσυ καμια σχεση με εξυπναδες και ειρωνια ετσι? Μονο στους αλλους το βλεπεις. :)
Αμυνομαι επιθετικα!ειμαι saolin
lol nαι, το βορειο στυλ της Μακριας Ειρωνειας. :)
Αρκετα κρατησε ομως, αν θελεις να μην απαντας συνεχεια σαν ειρωνικο αντανακλαστικο εχει καλως. Αλλιως γινεσαι τζαμπα miss-κοπανος. :)
Θα σε παω λιγο μακρυα ομπορο για να καταλαβεις γιατι η Αγια Γραφη και η Καινη Διαθηκη , θα πρεπει να διδασκονται μαζι με το Κορανιο σε νηπιαγωγειαμεχρι πανεπιστημια στα αγγλικα ,αν θελουμε καποτε να φτασουμε στην ανθρωπινη παγκοσμιοποιηση!Quote:
Για το στατους της Αγγλικης στη σημερινη αποχη συμφωνουμε. Παλιοτερα και η Γαλλικη και η Λατινικη ηταν αντικειμενα μισους και απεχθειας ακριβως για τον ιδιο λογο, τη αποικιοκρατια. Κατα τα αλλα σε τιποτε δεν υστερει απο αλλες γλωσσες. Τα Αγγλικα δεν ειναι μια γλωσσα δευτερης κατηγοριας που οι περιστασεις και μονο της επετρεψαν να κιαλλιεργηθει και να κυριαρχησει. Ολες οι γλωσσες γεννιουνται ισες, αν και διαφορετικες, και οι περιστασεις καθοριζουν το στατους που θα αποκτησουν παγκοσμιως.Quote:
Originally posted by πανος12345
δεν ειμαι ειδικος μορφολογος ομπρορο...
Οσον αφορα τα Γαλλικα, που εχω ηδη δρομολογησει να τα μαθω γιατι παντα ηθελα, ειμαι σιγουρος οτι η νοοτροπια της Γαλλικης κοινωνιας ειναι που κανει τη γλωσσα τοσο ανοιχτη σε δανεια. Αλλωστε ολες οι γλωσσες δανειζονται σαν ζωντανοι οργανισμοι που αλληλεπιδρουν με αλλους και με το περιβαλλον τους. Το γεγονος οτι η Ακαδημια επισημοποιει τη διαδικασια αυτη δειχνει υψηλο επιπεδο σε οτι εχει να κανει με ακαδημαϊκα θεματα οχι μονο στα πανεπιστημια αλλα και στην γαλλικη κοινωνια γενικοτερα. Αν και δεν ειμαι της κανονιστικης προσεγγισης. Σημαντικο να υπαρχουν και τα δυο σαν προϋποθεσεις παντως, αφου οι ΗΠΑ ας πουμε εχουν τα καλυτερα πανεπιστημια του κοσμου, η κοινωνια τους ομως μονο κατα το ημισυ αποδεχεται την πραγματικη μορφωση.
Το σχολιο για τους Αραβες δεν το καταλαβα. Αυτο που τους λειπει και που τους ελειπε παντα ειναι μια ενιαια εθνικη ταυτοτητα. Με τη γλωσσα τους τι σχεση εχει? Αν μη τι αλλο, η γραπτη Αραβικη ειναι ενιαια κατα μηκος ολου το αραβικου κοσμου, και μονο οι προφορικες διαλεκτοι διαφοροποιουνται σημαντικα ανα ζωνη (Μαγκρεμπ, Αιγυπτου, Παλαιστινης, Αραβικης Χερσονησου, Κολπου κλπ)
Να φερω ενα αντιπαραδειγμα: Τα κινεζικα χωριζονται σε δεκαδες διαλεκτους με δεκαδες εκατομμυρια ομιλητες η καθεμια που μεταξυ τους ειναι ακαταλαβιστικες (Μανδαρινων, Καντονεζικα, οι διαφορες Γου κλπ). Αυτο οχι μονο στον προφορικο αλλα και στον γραπτο λογο, αφου ναι μεν τα ιδεογραμματα ειναι ενιαια, οι εκφρασεις και γραμματικη διαφοροποιουνται ομως σημαντικα. Μπορει κανεις να ισχυριστει ομως οτι στερουνται οι Κινεζοι ενιαιας ταυτοτητας?
(Φυσικα σε καθαρα επιπεδο κοινωνικο - τα αισχη του καθεστωτος με Ταϊβαν, Θιβετ, Χονγκ Κονγκ, Μογγολους κλπ μονο στο ονομα μιας ταυτοτητας δεν γινονται)
Τι ειναι Εθνος ? Πατριδα? Κρατος ? η ενοτητα Κρατων?
Η Αγια Γραφη , πολυ σοφα και σωστα λεει με το παραδειγμα της Βαβελ οτι ειναι η τιμωρια του θεου στην ανθρωπινη αλαζονια να φτασει την εξουσια του στον ουρανο!
Απο την εποχη που ο Αριστοτελης καταφερε μεσω της παιδειας που εδωσε στον Αλεξανδρο , να δει την παγκοσμιοποιηση καταρχην σαν μια Πολιτιστικη εκστρατεια και στην συνεχεια μονο σαν αμυντικη σε οποιον Βαρβαρο[κατα τα Ελευσινεια Μυστηρια , οποιος δεν δικαιουνταν την μυηση , δηλαδη δεν μιλουσε την Ελληνικη και ειχε τα χερια του ακαθαρτα απο το αιμα , δηλαδη οι γυναικες που ειχαν περιοδο και οι στρατιωτες ]
αρνιοτανε να υποταγη στον Πολιτισμο μας , δηλαδη στις αξιες μας οι οποιεςφυσικα μεταδιδονταν μεσω της γλωσσας!
Η γλωσσα δηλαδη , ειναι το εργαλειο επικοινωνιας το οποιο μεταφερει Πολιτισμο στην οικογενεια , την κοινωνια , την Χωρα η την ενωση Χωρων...
Μαθε τα Γαλλικα , αλλα οσο ζεις στην Γαλλι οπως εγω , ενω ειμαι 100% Γαλλος πολιτης απο την ημερα που γεννηθηκα , ποτε δεν θα ξεγελασω αυτους που θα με ακουνε να μιλαω η θα διαβαζουν τα κειμενα μου!
Οσο λοιπον θα υπερασπιζεσαι ενα κοσμο απομονωμενο στις δικες του αξιες , θα κοιτας πως το λεει και πως το γραφει ο αλλος το σαγαπω και οχι την συμβολικη αξια που του εδωσε
ο Πλατωνας , ο Χριστος , Ο Σολομοντας , ο Μωάμεθ αλλα και ο Βουδας !!!!!!!!!!!!!!
Oboro- ακουσε!!! Αρκετα κρατησε ομως, αν θελεις να μην απαντας συνεχεια σαν ειρωνικο αντανακλαστικο εχει καλως. Αλλιως γινεσαι τζαμπα miss-κοπανος.
Ok ? Ok!
Σε περιπτωση που υπηρχε καμια αμφιβολια,
απο το http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=4788&page=3
Αυτο το διαμαντι πριν ακομη ο κηπ σημειωσει υποτροπη, ετσι? Μια υποτροπη μετα και δεν παραδεχεσαι καν πως οντως προετρεπες τον κηπ να μειωσει τη δοση ακομη περισσοτερο. Και αντιδραστικη, και ψευτρα, και επικινδυνη.Quote:
Μετα δηλ. απο λιγο, ισως μετα απο μηνα, θα πρεπει να σκεφτεις να το μειωσεις κι αλλο.Πρεπει να εισαι πολυ περηφανος για τον εαυτο σου γιατι τα καταφερες να μειωσεις την δοσολογια και ισως μονος σου..Δεν εισαι αρρωστος -εισαι ευαλωτος-.
Θες να παιζεις με την ψυχικη σου υγεια μειωνοντας τη δοση σου με \"τη μεθοδο του 10%\"? Καντο στον εαυτο σου αν εισαι ενηλικας και υπευθυνη για τις πραξεις σου, μην μπλεκεις ομως αλλους στο μισος σου για τις πατρικες φυσιογνωμιες. Δεν εχεις το δικαιωμα.
Ομπορο εισαι φοβερος! στο να δημιουργεις ενοχες! Υπαρχουν εν τελει πολλα vabir που το χρειαζονται για να γινουν opinion leader οπου και οποτε τους παιρνει!Σε λυπαμαι για τη μιζερια σου και την αγωνια σου να διακριθεις!Εισαι πολυ ξενερωτος!
Ναι ρε, θα \'πρεπε κι εγω να γαμαω την ψυχικη μου υγεια με εναλλακτικες παπαριες και να φερομαι σαν αυτοκαταστροφικο, ανωριμο εφηβακι που συμβουλευει τους αλλους να κανουν τα ιδια σκατα με μενα απλα και μονο για να επιβεβαιωθω μεσα μου και να νιωσω ασφαλης απο το daddy-complex που μαλλον ηταν και ο πρωταγωνιστης στο ψυχωσικο μου επεισοδιο.
.......................
Ομπορο ηρεμησε ! no problem ! πες κι αλλα αν ηδονιζεσαι ετσι φαυλα!Σκεψου ομως (μιλαω στη περσονα την ευαισθητη) οτι μπορει και να μην ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις,μπορει να ειμαι μια πρωην χρηστρια κοκαινης,σκληρη και επιτυχημενη και μετα απο δυο χρονια που ημουν αορατη στο forum αποφασισα να μοιραστω μαζι σας αληθινες σκεψεις μου και να ελευθερωθω μιας και ειναι Forum υποστηριξης,Νομιζα οτι ,αν οχι ολοι, αλλα οι πιο πολλοι θα εχουν πονεσει για να γραφουν εδω ,και οχι απλα γραφουν για να περασει η ωρα!Οσο για τα εναλλακτικα ,μετα την μια και μοναδικη (ευχαριστω Θεε μου) ψυχωτικη κριση που ειχα πριν δυο χρονια παιρνω καθε μερα τα φαρμακα μου, αντιψυχωτικα ,ειμαι απολυτα νομοταγης στη ψυχιατρικη ,παρολες τις διαφορετικες διαγνωσεις που πηρα,περικυκλωμενη απο αντιψυχιατρους,ψυχολογους, εναλλακτικους και αλλους ,(λογω οικογενειας ,φιλων )και τωρα ναι ,κοβω τα φαρμακα γιατι πιστευω οτι ειμαι καλα ,και ναι εχω και κλασικο ψυχιατρο και ψυχοθεραπευτη και φοβαμαι που τα κοβω !Γι αυτο λοιπον αγαπητε Ομπορο μπηκα στο φορουμ,γιατι φοβαμαι την υποτροπη και πιστευα οτι μπορει να κανει το φορουμ κατι ουσιαστικο και οχι ετσι απλα ναμαστε καλα ,να περνα η ωρα και να γραφουμε και στο φορουμ!
Υ.Γ τυχαια μπηκα στο φορουμ οταν ο Κηπ αρχισε να εχει το rebound και νομιζα οτι του συμπαραστεκομουν γιατι τον σκεφτομουν και οταν δεν ημουν στο φορουμ ,ομως μπορει να ειναι και ετσι οπως τα λες ,ελεος,ο Κηπ ειναι καλα!
Φοβασαι που τα κοβεις, αλλα δεν φοβασαι να παροτρυνεις αλλους να κανουν το ιδιο?
Α και λυπησου με κυρια πρωην χρηστρια αλλα αρχιδια σκληρη εισαι - φοβικη, ανωριμη, κομπλεξικη και ανασφαλης εισαι και για αυτο περιμενεις να αρχισουν και αλλοι να κοβουν τα φαρμακα αντι για φλεβες οταν σε βλεπουν.
Κατα τα αλλα, δυο χρονια τωρα δεν ειχες κριση, επαιρνες φαρμακα και νομιζεις εχουν ξεκαθαρισει ολα. Τι να σου πω... Αν, λεω αν, σε μερικα χρονια που θα χεις παθει καμια υποτροπη ακομη απο την εγκληματικη προσωπικη σου αμελεια ως προς τη φαρμακευτικη αγωγη, που θα εχεις αποδυναμωθει σε επιπεδο ψυχισμου πλεον απο τη φρικη, καταλαβεις το λαθος σου, κατι θα ειναι κι αυτο...
Μεχρι τοτε ομως, φερσου σαν ενηλικη, σκληρενια μου. Θες να γαμησεις τον εαυτο σου? ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ.
Υ. Γ. Δεν ξερω αν εχεις εσυ την συναισθηματικη αντιληψη να καταλαβεις ποτε καποιος γραφει θυμωμενος και ποτε απο ηδονη η επειδη σε επιβουλευεται. Αυτο πλακα πλακα κοιταξε το πριν βγαλεις τον αλλο αναισθητο, \"σκληρο κοριτσι...\"
εχεις ξεφυγει.και ελπιζω τα φιλαρακια σου που μιλατε με u2u οποια και αν ειναι αυτα να στο επισημανουν.εχεις ξεφυγει και λυπαμαι παρα πολυ για αυτους τους λιβελλους που διαβαζω κριμα
αυτο το σαιτ παει κατα... :(
Δεν νομιζω οτι εχω γνωρισει ατομο τοσο ξενερωτο στη ζωη μου.Μεχεις ισοπεδωσει!Αν ημουν η Πανικουλα θαλεγα οτι το κανεις επιτηδες για να υποτροπιασω!Ειμαι σιγουρη οτι το αληθινο σου προφιλ ειναι πολυ διαφορετικο απαυτο που βγαζεις εδω!Εισαι διπροσωπος!Μπορει και να φαινεσαι εξω, ηρεμος και καλοσυνατος ενω η αληθεια που φαινεται εδω ειναι πολυ αγρια !
Υ.Γ στο ξαναπα -δες το γιατρο σου-