\'... Πρώτον δεν γράφω σαν ψυχολόγος το έχω πει χιλιάδες φορές αλλά σαν ένας απλός φορουμήτης και όπως έχω πει είμαι και πάσχον μιας και έχω περάσει από άγχος και κρίσεις πανικού αλλά αυτό δεν έχει σχέση. Δεν έχει σχέση με την γνώση έχει πως την χρησιμοποιείς. Και ναι είμαι είρωνας δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό καλή μου αλομπερντίνη. Έτσι συμπεριφέρομαι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις αν δεν μπορείς να το μασίσεις its your bloody problem . Εγώ έθιξα πως άτομα έχουν ένα ύφος ειδήμονα σε πράγματα που δεν είναι καθόλου στανταρ. Ναι μπορεί και εγώ να έχω το ύφος ειδήμονα αλλά αυτό είναι για πολύ στανταρ πράγματα που μάλλον μπορεί να τα βρει κάποιος και στο ιντερνετ αν ψάξει. Πολλές φορές όμως το ύφος μου είναι ανάλαφρο και \"πλακατζίδικο\".
\"Ανυπόστατα πράγματα που δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα\". Η υπόθεση \"Θα αναπτύξεις τραύμα αν πιστεύεις ότι το τραύμα είναι κακό\" δεν μου φαίνεται ότι είναι στανταρ ανυπόστατο και ότι δεν συμβαίνει ποτέ στην πραγματικότητα. Το χεις ψάξει ερευνητικά το θέμα και μιλάς η μιλάς συναισθηματικά φορτισμένη?
Μαρέσει που έκανες και διάγνωση στον πάνο λολ. Και δεν είμαι τέτοιος ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής εξυπνοπούλι για να με νοιάζουν πράγματα σχετικά με γραφεία. Έχω ασχοληθεί με πειραματική ψυχολογία και έρευνα σχετικά με την οπτική αντίληψη και την αντίληψη του χρόνου και τώρα σκέφτομαι να ασχοληθώ με την νευροψυχολογία που είναι άσχετο με ψυχοπαθολογικά πράγματα. Ίσως να προσπαθήσεις να σκεφτείς λίγο ποιο σφαιρικά και αποστασιοποιημένα τα πράγματα και όχι τόσο στερεοτυπικά και συναισθηματικά.
Επίσης οι τελίτσες...OMG βλέπω τελίτσες παντού!...\'
Σαν απλός φορουμίτης κάνεις μαθήματα Πετράν; Φυσικά και δεν έχω θέμα με την ειρωνία όταν γίνεται σωστά. Τη θεωρώ τέχνη εξάλλου. Όπως θεωρώ τον σαρκασμό, τον αυτοσαρκασμό στον οποίο επιδίδομαι με αγάπη κιόλας, καθώς και τον κυνισμό. Καταρχάς δε τραβάω κανά ζόρι και όσο για το τί μπορώ να μασήσω εγώ προσωπικά, έχω υπάρξει και Κουταλιανός ένα φεγγάρι. Άσε τί πόνο τραβάνε οι σιαγώνες όταν δαγκώνω λαμαρίνα. Οι \'λαμαρινάτι\' κατά το \'ιλουμινάτι\' ένα πράμα. Όσο για τα \'άτομα\' που θίγεις εσύ κι ο καθένας εδώ μέσα, ούτε κι αυτό μου λεει κάτι. Βλέπεις κατονομάζω συνήθως, δε θίγω τους μισούς στην Άνω Παναγιά και τους άλλους μισούς στη Δώθε...
Ναι, μίλησα για ανυπόστατα πράματα. Δε βλέπω να κάνεις \'κόπι - πέϊστ\' κάποια απ\' αυτά. Με αυτό που με ρωτάς, τί με ρωτάς δηλαδή; Μήπως για παράδειγμα, ανέπτυξα τζάμπα κατάθλιψη πιστεύοντας πως ο καρκίνος μου ήταν κακοήθης ενώ δεν ήταν και τον έκανα εγώ; Μπα όχι Πετράν. Βασικά ούτε καλημέρα δε μου είπε. Μπήκε σα κλεφτης και δε τον πήρα και χαμπάρι.
Χαίρομαι που με λες \'εξυπνοπούλι\'. Είμαι, εδώ έκανες \'μπίνγκο\'. Και που το ξέρεις, μπορεί και να την κατέχω τη \'διάγνωση\'. Κατ\' τ\' άλλα, δικαίωμά σου να ασχοληθείς με ό,τι θέλεις. Σ\' ευχαριστώ και για τις υποδείξεις, αλλά χειρίζομαι πολύ καλά το συναίσθημα πια, και δε το μπερδεύω με τη λογική. Όσο για τις τελίτσες μου, πάνε πακέτο με τη γραφή μου. Μου συστήσανε και αγωγή για να με εγκαταλείψουν, αλλά είμαι των φυτικών και δε γίνεται τπτ τώρα πια... και κάτι τελευταίο. Πολύ αγγλική ορολογία. Είναι υποχρεωτικό να ξέρουμε ή να θυμόμαστε όλοι τα αγγλικά μας; Άντε καλή σου συνέχεια και σ\' ευχαριστώ που πέρασες στο \'ντουκου\' πολλά απ\' όσα έθιξα στο προηγούμενο ποστ μου...