Quote:
Originally posted by lill
και εκεί την έχω πατήσει
οτι την εχει πατησει ειναι σαφες,
το σε ποιο σημειο ειναι ανγωστο.
Printable View
Quote:
και εκεί την έχω πατήσει
οτι την εχει πατησει ειναι σαφες,
το σε ποιο σημειο ειναι ανγωστο.
τί εννοείς κρίνο...??\\
εννοω οτι εχεις προβλημα,
αλλα το μεγεθος ειναι αγνωστο ακομα.
Φανταζομαι οτι εχουμε πολυ ψωμι ακομα,
μεχρι να φτασουμε στο ζουμι ε?
δεν σε πολυπιάνω....πες το ξεκάθαρα,δεν λειτουργώ τώρα με υπονοούμενα,έχω κ τ πυρετό...!!!!!!
μην τα ξαναλεμε, γιατι κουραζομαι και εγω που δεν εχω πυρετο.
Σου ειχα πει,
οτι οσο κανεις την παπια και δεν λυνεις το προβλημα,
θα ερθει στιγμη που θα σε πανε αλλοι και οτι αυτο δεν ειναι η καλυτερη επιλογη.
Πιστευω μεχρι το καλοκαιρι να εχουμε καταληξει καπου ε?
;)
οκ.....τί να πώ....!!!!!
ίσως και να έχουμε καταλήξει κάπου..!!!!
θα καταλήξουμε οταν θα περασεις την πορτα του ειδικου.
Μεχρι τοτε φλυαρουμε....
οκ.....αν φλυαρούμε τί να συζητάμε τότε....???
τι να σου πω,
ας μην συζηταμε.
Οτι προτιμας.
δε προτιμάω αυτό απλά αυτό με έκανες να νιώσω οτι υπονοούσες με την απάντησή σου...!!!!!!
κοιτα,
οταν καποιος εχει σοβαρο προβλημα,
και μπαινει εδω για το αυτο το λογο,
συζηταω για το θεμα αυτο και οχι εαν εχει καλο καιρο.
Αν προτιμας λοιπον συζητηση,
επικεντρωσου στο τι θα κανεις για το προβλημα σου εκτος απο το να κρυβεσαι με αυτο.
αν αυτό πιστεύεις οτι κάνω τόσο καιρό οκ...!!!!!!
γιατι τι κανεις ακριβως δηλαδη?
Εκλεισες ενα μηνα εδω μεσα και το μονο που κανεις ειναι να λες οτι εχεις προβλημα και η συζητηση να ξαναγυρναει απο την αρχη.....
Αρα ενα μηνα δεν εχεις προχωρησει πρακτικα ουτε μισο βηματακι.
Δεν εκανες το παραμικρο πρακτικα για τον εαυτο σου.
Επομενως τι θα πρεπει να πιστεψω?
Απαντησε μου τι νομιζεις και εγω θα το πιστεψω.
καταρχήν πήρα ειδικό......2)έχω να προκαλέσω μόνη μου εμετό τουλάχιστον μιάμιση βδομάδα......(στην εκδρομή ήπια πολύ,για αυτό έκανα εμετό) 3)προσπαθώ,όσο μπορώ να βελτιωσω τη διατροφή μου......
σου φτάνουν για να μην απαξιώνεις τη προσπάθειά μου..??
οταν εννοεις πηρες ειδικο, μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενη?
Γιατι δεν το εχεις αναφερει ξανα η δεν το διαβασα εγω.
Γιατι λες οτι απαξιωνω τις προσπαθειες σου?
είχα πάρει τηλέφωνο ψυχολόγο και μίλησα μαζί της και σε πρώτη φάση μου είχε δώσει κάποιες συμβουλές.....το είχα γράψει....!!!!!!!
απαξιώνεις τις προσπάθειές μου γιατί είναι σαν να μου λές οτι δεν κάνω τίποτα,δεν προσπαθώ.......και όλα αυτά.....>!!!!!!
Quote:
είχα πάρει τηλέφωνο ψυχολόγο και μίλησα μαζί της και σε πρώτη φάση μου είχε δώσει κάποιες συμβουλές.....το είχα γράψει....!!!!!!!
το θεμα ειναι να μπεις σε μια διαδικασια οχι να μιλας στο τηλεφωνο.
Εννοω δηλαδη οτι η ουσια ειναι να αλλαξεις ριζικα τροπο που σκεφτεσαι και ζεις. Αλλιως μπορεις να δεχεσαι φυσικα συμβουλες αλλα την αλλη μερα να τις ξεχνας και στην ουσια να μην κανεις τιποτα.
Αρα αυτο που γραφεις σορρυ αλλα δεν κανει τιποτα.
Σκεπαζεις το προβλημα κατω απο το χαλακι και το χειροτερα απο ολα ειναι να νομιζεις οτι εχεις κανει κατι.
απαξιώνεις τις προσπάθειές μου γιατί είναι σαν να μου λές οτι δεν κάνω τίποτα,δεν προσπαθώ.......και όλα αυτά.....>!!!!!!
προτιμας να σου λεω ομορφα λογια για να αισθανεσαι καλα?
Δεν μπορω να κανω κατι τετοιο.
Αν εχεις τετοια αναγκη εμενα μου ειναι απαγορευτικο να σου την τροφοδοτησω.
Θα ηταν οτι χειροτερο μπορει να σου κανει καποιος.
δεν θέλω να μου χα\'ι\'δέψεις τα αυτιά αλλά τουλάχιστον να αναγνωρίζεις οτι κανω μια κωλοπροσπάθεια και τουλάχιστον για μένα είναι σημαντική...!!!!!!
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι τόσο αρνητικός......οκ δεν έκανα κάτι το τρομερό αλλά κάτι έκανα ρε γαμώτο...!!!!!!!
όσο για το οτι δεν έχω κάνει εμετό,μιάμιση βδομάδα δεν είδα να πείς κάτι...!!!!ούτε αυτό είναι βήμα...??
Lill εχεις κανει σημαντικη προοδο κ το ξερεις.Συνεχισε να προσπαθεις κ θα τα καταφερεις.
Κrino για να φτασει καποιος στην κορυφη της σκαλας πρεπει να ανεβει ενα-ενα τα σκαλια.
δεν ξέρω πια ειλικρινά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Τι σε κανει να αμφιβαλλεις?
το οτι δεν εκανες εμετο για 10 μερες ειναι μια βελτιωση,Quote:
όσο για το οτι δεν έχω κάνει εμετό,μιάμιση βδομάδα δεν είδα να πείς κάτι...!!!!ούτε αυτό είναι βήμα...??
εισαι καλυτερα απο οτι ησουν πριν.
Ομως δεν μπορω να σου πω κατι θετικο οσο συνεχιζεις να παλευεις μονη σου σε μια θαλασσα και χωρις να ψαχνεις για σωσιβιο.
Πρεπει να καταλαβεις οτι ΕΣΥ εισαι αυτη που παλευεις τον εαυτο σου και του κανεις κακο και οχι εγω η οποιος αλλος.
Ειναι σαν να σε εχει βαλει καποιος σε ενα υπογειο και εσυ να πεινας και αυτος να σου δινει να φας με το σταγονομετρο.....
Αυτος ο καποιος εισαι εσυ και πρεπει να του δωσεις δρομο.
Φυσικα μονη σου φαινεται οτι δεν μπορεις να το κανεις αυτο.
Ομως δεν μπορεις να μην ψαξεις να βρεις ενα ειδικο να τον εμπιστευτεις και να σε βοηθησει.
Τι διαολο?
Ολα πια τα ξερεις τοσο καλα που θες να τα κανεις μονη σου?
Quote:
Originally posted by mariafound
Κrino για να φτασει καποιος στην κορυφη της σκαλας πρεπει να ανεβει ενα-ενα τα σκαλια.
αρκει οταν ανεβαινει ενα σκαλι, να μην κατεβαινει δυο.
Γνωριζεις το ενα βημα μπροστα, δυο βηματα πισω?
Πολυ διδακτικο βιβλιο....
Krino Βοηθησε με να θυμηθω σε ποιο βιβλιο αναφερεσαι?Η lill χει κανει σημαντικη προοδο,θελει να αλλαξει κ κανει ενα καθημερινο αγωνα.Χρειαζεται καθημερινη επιβραβευση κ αισιοδοξια.Φυσικα κ ειναι απαραιτητος ο ειδικος αλλα την μεγαλυτερη προσπαθεια θα την κανει μονη της με την βοηθεια του.Εισαι σχεδον σιγουρος οτι θα κανει ενα βημα μπρος κ δυο πισω,πως το ξερεις?Φυσικα κ θα υπαρξουν στιγμες που θα σταματησει για λιγο αλλα το σπουδαιοτερο ειναι να σηκωθει κ να συνεχισει χωρις τυψεις ,ενοχες κ αισθηματα αποτυχιας.Αρκει να πιστεψει στον εαυτο της κ εμεις σε αυτην
τωρα ειναι αναγκη να επιχειρηματολογησουμε ενθεν και ενθεν, για το πως θα σκεφτει ο καθε χρηστης?
Μπορω να το κανω και εχω να γραψω αρκετα, αλλα φοβαμαι οτι δεν θα την ωφελησει σε κατι.
Περα απο αυτα, η φιλη μας,
εξυπνη ειναι, εκτιμω οτι μπορει να επιλεξει το καλυτερο για την ιδια.
Quote:
Krino Βοηθησε με να θυμηθω σε ποιο βιβλιο αναφερεσαι?
http://mehring.com/media/catalog/pro...f/i/file_1.jpg
ξεπέρασα το στάδιο του θέλω να τα κάνω όλα μόνη μου.....δεν μπορούσα πρίν καν να διαννοηθώ οτι θα γράψω εδώ....το οτι συζητάω και κάθε μέρα ψάχνω για μία λύση όμως,δεν δείχνει οτι πιστεύω οι είμαι τέλεια κ θα το πετύχω μόνη μου.....
ίσα ίσα αν ήταν έτσι θα ο είχα καταφέρει...σαφώς και χρειάζεται ειδικός,αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή...!!!!!!!!!!!!!!
προσπαθώ όμως ρε πούστη μου,ακόμα και αν δεν τα καταφέρνω,προσπαθώ...!!!!
Quote:
[i]Originally posted by lill[/i
σαφώς και χρειάζεται ειδικός,αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή...!!!!!!!!!!!!!!
κανεις απο εδω δεν γνωριζει λεπτομεριες για να πει ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη.
Αλλα τεσπα,
οποτε πιστεψεις οτι ειναι η καταλληλη στιγμη το ξανασυζηταμε πανω σε νεες βασεις.
Μεχρι τοτε, κουραγιο.
Την καταλληλη στιγμη θα την αποφασισει η ιδια κ μονο αυτη.Ξερει ποσα μετωπα μπορει να ανοιξει συγχρονως,
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
[i]Originally posted by lill[/i
σαφώς και χρειάζεται ειδικός,αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή...!!!!!!!!!!!!!!
κανεις απο εδω δεν γνωριζει λεπτομεριες για να πει ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη.
Αλλα τεσπα,
οποτε πιστεψεις οτι ειναι η καταλληλη στιγμη το ξανασυζηταμε πανω σε νεες βασεις.
Μεχρι τοτε, κουραγιο.
Kοπέλα μου κοίτα να συνεχίσεις τη προσπάθεια, ζήτα την βοήθεια ειδικού και μην σε πτοούν τα αλοζονικά λόγια του κάθε κομπλεξικού.Σίγουρα αν θες μπορείς να τα καταφέρεις και θα τα καταφέρεις με σωστά αργά και σταθερά βήματα.
Quote:
Την καταλληλη στιγμη θα την αποφασισει η ιδια κ μονο αυτη.Ξερει ποσα μετωπα μπορει να ανοιξει συγχρονως,
φανταζομαι οτι το επαναλαμβανεις για να τονισεις οτι συμφωνεις μαζι μου, σωστα?
Quote:
Originally posted by γιώτα2
και μην σε πτοούν τα αλοζονικά λόγια του κάθε κομπλεξικού.
μπορεις να γραφεις χωρις χαρακτηρισμους?
Η μηπως νομιζεις οτι δεν εχω υποψη μου σχετικο ρεπερτοριο?
Αμα το προτιμας να το γυρισουμε στο τσαμικο,
πες το και εγινε.
Αλλα πες μου τι προτιμας για να ξερω πως θα κινηθω.
Σωστα φανταζεσαι Κρινο.:D
εμμμμ ειδες πως τα πιανω??
εεεεεε????
:P:P:P
παιδιά χαλαρώστε...!!!!!οκ ο καθένας έχει την άποψή του....
άλλωστε πρέπει να βλέπουμε πολυπρησματικά τα πράγματα για να έχουμε αποτέλεσμα και να είμαστε αντικειμενικοί....
χρειάζομαι τη γνώμη όλων σας και ας μη συμφωνείτε,οκ μη τσακώνεστε,δεν υπάρχει λόγος....!!!!!!!
ευχαριστώ μαράκι κ γιώτα και κρίνο για τις συμβουλές σας....!!!!!
δεν λέω οτι κάνω τα πάντα ακόμα πάντως,ούτε οτι τα καταφέρνω μόνη μου,ούτε οτι θα τα παρατήσω....
προσπαθώ και αυτό είναι ίσως το μόνο που θέλω να μου αναγνωρίζετε...!!!!!!!!!
Quote:
παιδιά χαλαρώστε...!!!!!οκ ο καθένας έχει την άποψή του....
εγω χαλαρος ειμαι,
αλλα δεν εχω χρονο για να ακουω τους απαξιωτικους χαρακτηρισμους απο ατομα που προτιμω να μην χαρακτηρισω.
Αλλα βλεπεις εχουμε γεμισει εξυπνακηδες που τα ξερουν ολα και εχουν λυσει τα παντα στη ζωη τους και εχουν χρονο για να πουλανε πνευμα.
λιλάκι καλησπέρα,
εχεις περάσει 10 μερες χωρις βουλιμικό επεισόδιο..πολυ ωραία αρχή!!
Εχει ξαναγίνει κατι τετοιο ή ειναι η πρώτη φορά?
Παίρνεις δύναμη λοιπον απο αυτο σου το \"μικρο κατόρθωμα\",τρως και καλύτερα,βλέπεις καμια διαφορά?Γιατι τις προαλλες δεν μπορούσες να κουνηθείς..
Αν συνεχίσεις πιστευω να δεις τα πραγματικά οφέλη..με το σπιτι εκτονωθηκαν τα πραγματα?Υπαρχει επαφή?
Φιλιά..
όχι με το σπίτι είναι το ίδιο χάλια...!!!!κοίτα και τώρα άρρωστη με πυρετό είμαι χάλια,σέρνομαι,αλλά όσον αφορά τη βουλιμία,τα πράγματα πάνε καλύτερα...!!!!
είναι η τρίτη φορά που καταφέρνω να μη προκαλώ εμετό για κάποιο διάστημα..>>!!!!!αλλά μετά τα παρατούσα,ελπίζω να μη συμβεί αυτό και τώρα!!!!