Quote:
Originally posted by RainAndWind
Άσε μας κι εσύ Petran,με το οξύ της ειρωνείας που διαβρώνει χειρότερα από την ύβρη!:D:D
Η συγκεκριμένη διαταραχή του Pe-techno-trance,στατιστικά ξεφεύγει συμπεριφοριστικά από το μέσο όρο,καθώς η κοινωβιολογία της μεταψυχοφουσκοnewageεποχής του matrix και το placebo-effect της χαοτικής οργάνωσης με την επίδραση της νορεπινεφρίνης και της σεροτονίνης υπεισέρχεται στην αυτόνομη λειτουργία του παρασυμπαθητικού του ζωώδους σεξισμού και ωθεί το φρουδικό του υποσυνείδητο-που ο ίδιος τόσο βάναυσα,χοντροκομμένα και αντιεπαγγελματικά δεν παραδέχεται,απλά και μόνο γιατί δεν έχει αποδειχτεί πειραματικά,αυτός ο σατράπης,το τέρας της διανοητικο-Ποίησης,που αντιπαρέρχεται το λυρισμό της ελισσαβετιανής περιόδου και προδίδει το νεορομαντικό κύμα των προραφαηλιτών καλλιτεχνών που έδωσαν μάχες σώμα με σώμα για να εμποδίσουν τον τεχνοκρατισμό και την υπόταξη του ανθρώπινου πνεύματος στην κυριαρχία του εγκεφάλου, και κάθε ρανίδα της τυραννισμένης τους ψυχής έσταξε μέσα στη θύελλα της hardwire γονιδιωμένης πραγματικότητας.
Ω Εσύ ΚακοΠοιητή,βδέλυγμα της ψυχο-λολ-γίας,
που κάθε σου χιχι κρύβει έναν βιασμό προσωπικοτήτων,εσύ που τόσο καιρό τώρα μας χτυπάς αλύπητα κάτω από τη μπότα της στατιστικολατρείας που σε διακρίνει και υπό το πρίσμα του πλέγματος της γνωστικοσυμπεριφορικής σου κεκορεσμένης λιμπιδικής σου διαστρωμάτωσης μας οδηγείς να χάνουμε την Θεία Έμπνευση,που δίχως αυτή κάθε ελπίδα για ευαισθησία,
Β-ρωμαντισμό και Υψηλή Αξία θα χαθεί,Εσύ άκαρδε,άπονε και άνευρε στεγνέ μεθολόγε,που θέλησες να κάνεις και debate επί ίσοις όροις,δίχως να σεβαστείς τη διαφορετικότητα που πηγάζει από την Ψ Υ Χ Η και ωσάν αναβράζον ντεπόν ξεχύνεται από τα μάτια μας,σαν τα δάκρυα καθώς ανεβαίνουν από την άβυσσο και αναδεύουν το Είναι Μου,spank,crack,από το Έρεβο-SS των μαρτυρίων της ανθρώπινης σάρκας μου,Εσύ,Εσύ,Ανιστόρητε των human universals που διέπουν από άκρη σε άκρη την πορεία της απελπισμένης αφήγησης της φιλαυτίας και της κακοφωνίας της γεροντοκορίστικης οχληρής σαβούρας των ομοιοκαταληξιών της σάρκας του Στίχου!!!
Μόλις κακοποίησα τον Πετράν!Ανοίχτε μου ένα thread κι εμένα να νιώσω το ίδιο σημαντική στο ίντερνετ και σε τούτη την Πλατεία εδώ,το εργαλείο της Δημοκρατίας και της Αθήνας του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη να ξεπροβάλλουν τα στήθια μου γυμνά και ματωμένα από την μάχη για τα Ιδανικά της Ελευθερίας στο Λυρισμό,του Δικαιώματος στην Διαφορετικότητα του Λόγου,και την επιστροφή του νεοκλασικισμού στις Τέχνες και τα Γράμματα!(δανείστηκα και λίγο Πάνο εδώ,σας το λέω για να με κατατάξετε ευκολότερα στους στυγνούς κακοποιητές.Γιατί δεν είναι μία απλή αντιπαράθεση σε προσωπικό επίπεδο,όχι,εδώ έχουμε μία σημαντικότατη λογομαχία για να μη βεβηλώνεται ο χώρος με φλέιμ γουόρ κακοποιητών και Κακών Ποιητών ladies and gentlemen!ποπ κορν 2,40,πασατέμπο 1,45,τα αναψυκτικά σας να τα φέρετε,γιατί έχει χαλάσει το ψυγείο.
Γιατί scripta manent,Fiat Justitia et pereat mundus,Vos exemplatia graeca nocturna versate manu,δυστυχώς επτωχεύσαμεν,πολλά δ\'άναντα,κάταντα,πάραντα τε δοχμία τ\'ήλθον,η πίστις σου σέσωκέ σε,γελάς κι εσύ στα λούλουδα χάσμα του βράχου μαύρου,το πρωινό πουλί τρώει το σκουλήκι,Εν τούτω τω Λυρισμώ Νίκα,μετανοείτε,ήγγικε γαρ η βασιλεία των φασισμών,Μία δε κλίνη κενή φέρεται εστρωμένη των αφανών,τον κακό σου τον φλάρο,Ο fortunatos nimium sua si bona norint agricolas,τοκ τοκ είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι,Ω τι Κακό που πλάκωσε μεγάλο την Πατρίδα,του μπι ορ νοτ κουμπί,Ναζί κανείς ίνα μη ζει,tout les deux font la paire,από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα!:P:D
Γαμώτο,είμαι μεγάλο πνεύμα λέμε,τι έμπνευση,τι ρίμα,τι ευαισθησία που την έχω η ρουφιάνα!Δηλαδή,λυπάμαι όσους τόσο καιρό ζούσαν δίχως τα κείμενά μου.
Μετά από μένα το Χάος...
Θέλω να κάτσω να απαγγέλω ποίηση παίζοντας μία λύρα,ενώ η ανταύγεια της φλόγας θα λάμπει μέσα στα υγρά μου μάτια και οι κοινοί θνητοί θα τρέχουν να σβήσουν τα ταπεινά τους σπίτια!Έχω κάτι αγαπητέ μου τρολλίατρε Πετράν ή αυτό το παραλήρημα δείχνει πως ξεχωρίζω πραγματικά από τη μάζα;
Κάτι τέτοιες απορίες διατυπώνω και μετά έρχεται κάτω από το σπίτι ένα αυτοκίνητο που κάνει ίου ίου με ένα φανάρι στην οροφή και κάτι ανθρωπάκια με μπλε στολές μου λένε ψηλά τα χέρια.Δώστε μου λίγο χρόνο,γιατί από την συγκίνηση της Δημιουργίας μου έτρεξε η μάσκαρα.Μισό να βάλω και καλσόν και έρχομαι για τη βόλτα στη θάλασσα.
:D
Δε νιώθω πια μόνη ανάμεσα στο πλήθος,επιτέλους βρήκα ποιος είναι ο προορισμός μου.Να παλέψω μέσα στις αντιξοότητες,τη θλίψη και τη μιζέρια,για την αντικατάσταση της πρωινής προσευχής στα σχολεία με Ποίηση Κλασσικών δημιουργών.Κάθε πρωί στο εξής τα ελληνόπουλα,με την τσίμπλα στο μάτι,δε θα λένε το πάτερ ημών,αλλά θα τα υποχρεώσω να απαγγέλουν αφού έχουν αποστηθίσει φυσικά,Δάντη,Γκαίτε,Πόε και Ρεμπώ.Με έκσταση θα ξεκινά η μέρα,με extacy θα φεύγ\'η νύχτα...Viva λολ χιχι και ταρατατά.
Τ\'αρχινισμένο σύνθημα πάντα μου μένει
όποτε ακούω από τότε ακορντεόν
Κι έχει σαν στάμπα τη ζωή μου σημαδέψει
Δε θα περά
Δε θα περάσει ο Λυρισμός,λολ
Ναι,μπορούμε να διακωμωδούμε ό,τι γουστάρουμε.Τα ιερά και τα όσια κάποιων δεν είναι απαραίτητο να τα ασπάζονται οι γύρω τους και το κυριότερο,δεν υπάρχουν ιερά και όσια.:P