Υποτιθεται πωσ θελουμε να κανουμε οικογενια...αν τα εκανε αυτα στον 1το χρονο μασ..τι θα κανει αργοτερα? λεει τιποτα..αλλαξε...αλλα που θα βρω εμπιστοσυνη?
..λογικο δεν ειναι?
Printable View
Υποτιθεται πωσ θελουμε να κανουμε οικογενια...αν τα εκανε αυτα στον 1το χρονο μασ..τι θα κανει αργοτερα? λεει τιποτα..αλλαξε...αλλα που θα βρω εμπιστοσυνη?
..λογικο δεν ειναι?
Στη θέση σου θα την έκανα με βαριά, ούτε κάν ελαφριά. Γιατί ? ρίξε μια ματιά στις υπογραφές σου και θα το μάθεις !!!!
Ειναι πραγματικα δυσκολη η αποφαση απλα να ανακοινωσω τελοσ.. και να παρω ενα πλοιο να παω Κριτη..
λεει πωσ πρεπει να βαλω μπροστα ολα οσα εχουμε ζησει επειδη ειναι πολλα...και να τα συγκρινω και να δω πωσ ειναι πολυ πιο σημαντικα ολα αυτα που κανει και εχουμε ζησει..
και πωσ δεν χωριζουν ετσι τα ζευγαρια..
δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο αλλα τεινω..να το αφησω να περασει..τα ονειρα μασ...μαζι ηταν πολλα.. χθεσ ημουν πολυ μουδιασμενη.. ακομη ειμαι.. η αληθεια ειναιπ πωσ δεν ξερω πωσ νιωθω..
Η εμπιστοσύνη όσο δύσκολα κεδίζετε, τόσο εύκολα χάνετε!
λες οτι εχασες την εμπιστοσυνη σου....
και νομιζω οτι αυτο λεει πολλα, η τουλαχιστον αρκετα.
Αν κρινεις οτι δεν μπορεις να την ανακτησεις τοτε δεν βλεπω αλλη λυση απο το να πας για αλλα.
Οποτε σταματα να διαβαζεις εδω!
Θα προτεινα ομως να χρησιμοποιησεις τις 2 τελευταιες γραμμες τις υπογραφης σου και να σκεφτεις, να αναλυσεις
γιατι εγιναν ολα αυτα.
Υπαρχει ενα δεδομενο, οπως αναφερεις, αποκτησε καποιου ειδους επαφη με αλλη κοπελα.
Αυτο σημαινει οτι η δικη σου παρουσια ηταν τοτε ανεπαρκης η καλυπτε μερικως καποια κομματια.
Αυτο απο μονο του δεν ειναι προβλημα, προβλημα ειναι η ελλειψη επικοινωνιας και οτι ο καθενας επλεε στα δικα του πελαγη.
Οντως με τετοιες συνθηκες δεν μπορεις να χτισεις καμια σχεση την οποια να μπορεις να την ονομασεις υγιης.
Προκυπτουν ερωτηματα λοιπον,
Νομιζεις οτι αποκατασταθηκε η επικοινωνια??
Τι ακριβως οδηγησε σε ολα αυτα τα σουρτα φερτα??
Υπηρχε υποκρισια, αδιαφορια η εγκλωβισμος???
Δεν αναφερω τιποτα απο ολα αυτα για να στησω δικαστηρια και αναλογως τα κινητρα να βγει η ποινη.
Προσπαθω να σου πω οτι αν βρεις τα κινητρα, ισως μπορεσεις να αναλυσεις τα δεδομενα και να βρεις την αναλογη ακρη που θα σε βγαλει σε σωστα και ασφαλη συμπερασματα.
Πιστευω οτι με ηρεμη σκεψη θα βρεις την ακρη, μα πανω απο ολα πρεπει να διαφυλλατεις την αξιοπρεπεια σου χωρις αυτο να σημαινει οτι θα περασεις στο αλλο ακρο.
Δυστυχως ειναι μια κατασταση πολυ περιεργη και το να πεις οτι ανακτω η οχι εμπιστοσυνη ειναι κατι το οποιο θα το κανει ο καθενας μονος του μεσα απο τις δικες του εσωτερικες διεργασιες.
Προσοχη ομως στις παρορμητικες κινησεις η τις ανεξελεγκτες δυναμικες εκφρασεις θυμου....
ΥΓ.... χμμμ ξυνομαι να πω και αλλα περισσοτερα, αλλα για λογους δεοντολογιας θα παραμεινω σε αυτα....
:P
ελευθερα..πεσ τα..αν και πολυ συχνα δεν συμφωνω μαζι σου Κρινο...με ενδιαφερει να δω πωσ μπορει κανεισ να τα βλεπει απ εξω..
ηταν ετσι αλητησ παλιοτερα..επι 3 χρονια..αντιδραση λεει στο διαζηγιο μετα απο 10 χρονια γαμου..
αυτο μπορω να το καταλαβω...
δεν μου το ειπε για να μην με χασει ..ειπε..ωστε να βρει τον εαυτο του μεσα στην σχεση και τον βρηκε..ειπε..
..και περιμενει απλα να τον συγχορεσω..
Πραγαμτικα πιστευω πωσ με αγαπαει πολυ και πωσ θελει πολτ την ζωη μασ..
αλλα δεν ξερω αν καθε φωρα που θα πηγαινει επαγγελματικο ταξιδι...θα συμβαινει κατι..μου λεει μα ειμαι δουλεια σπιτι σπιτι δουλεια...
Quote:
Originally posted by Adzik
ελευθερα..πεσ τα..αν και πολυ συχνα δεν συμφωνω μαζι σου Κρινο...με ενδιαφερει να δω πωσ μπορει κανεισ να τα βλεπει απ εξω..
δεν εχει σημασια αν συμφωνεις.
Το πως τα βλεπει εχει μια σημασια, αλλα οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος...
ηταν ετσι αλητησ παλιοτερα..επι 3 χρονια..αντιδραση λεει στο διαζηγιο μετα απο 10 χρονια γαμου..
αυτο μπορω να το καταλαβω...
σταματα τους χαρακτηρισμους, δεν βοηθανε επι της παρουσης.
δεν μου το ειπε για να μην με χασει ..ειπε..ωστε να βρει τον εαυτο του μεσα στην σχεση και τον βρηκε..ειπε..
πολυ πιθανον να ισχυει αυτο - μπορει και οχι.
..και περιμενει απλα να τον συγχορεσω..
Πραγαμτικα πιστευω πωσ με αγαπαει πολυ και πωσ θελει πολτ την ζωη μασ..
αλλα δεν ξερω αν καθε φωρα που θα πηγαινει επαγγελματικο ταξιδι...θα συμβαινει κατι..μου λεει μα ειμαι δουλεια σπιτι σπιτι δουλεια...
σορρυ αλλα ειμαι καθετος,
αν δεν ανακτησεις την εμπιστοσυνη σου δεν εχει νοημα να συνεχισεις τις σκεψεις σου.
Εκτος και αν αναθεωρησεις τις αποψεις σου για μερικα πραγματα, ετσι ωστε τετοιες ιστοριες να ειναι ενταγμενες στη σχεση σου.
Και παλι μπορει να σε αγαπαει, αλλα ειναι κατι τετοιο ανεκτο για την ψυχολογια σου???
Η καρδία κ η λογική δεν έχουν την ίδια πάντα γνώμη
διαλεξε αυτο που θα ακουσεις μέσα σου
στον άντρα ένα φλερτ ένας ενθουσιασμός περνάει πρώτα σκεπτόμενο το κατω κεφάλι
μην κοιτας που εμεις οι γυναικες σκεπτομαστε βαση αυτου που νιωθουμε
αν νομιζεις οτι διπλα του θα εισαι ευτυχισμενη αξίζει μια ευκαιρια κ μια συγχωρεση για να συνεχίσεις
το θεμα είναι αν έχει καταλάβει το λαθος του κ αν δεν το επαναλάβει
γι\'αυτο κανεις δεν μπορεί να είναι σίγουρος ούτε για τον εαυτό του
δεν ξερουμε καν τι ξημερωνει αυριο
επιμενω στην γνώμη μου
Κλασικο παραδειγμα του πως οι αντρες παραμυθιαζουν τις γυναικες. Πρωτα κερδιζουν την εμπιστοσυνη τους με ψεματα και μισες αληθειες, ενω αυτοι στο βαθος του μυαλου τους εχουν παντα την απατεωνια με την πρωτη ευκαιρια.
Εγω δεν θα μπορουσα ποτε να κρυψω απο τη συντροφο μου κατι που ξερω οτι θα την πειραζε. Γι\' αυτο αλλωστε δεν εχω σχεση, επειδη στις γυναικες δεν αρεσουν οι αντρες που τα λενε ολα αλλα εκεινοι για τους οποιους εχουν παντα μια αμφιβολια. Αν σας αρεσει ετσι, εγω τουλαχιστον δεν σας λυπαμαι καθολου.
πικερ εισαι εκτος θεματος.
Τι λες ρε μαγκα? Σοβαρολογεις???Quote:
Originally posted by krino
κ μην κοιτάς τι ήτανε παλιά
δες αυτό που είναι τώρα
τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου κ έχεις μοιραστεί τόσα πολλά μαζί του
βάλτα κάτω γράψε τα υπερ κ τα κατά αν αυτό βοηθάει να πάρεις την απόφαση
σε όλα αυτά πρέπει να σκεφτείς το δικό σου μέλλον κ πραγματικά θέλεις να το μοιράστείς μαζί του κ αν πάνω απο ολα είσαι έτοιμη να αφήσεις κάτι τέτοιο πίσω
διαφορετικά σε κάθε πρόβλημα θα υπάρχει κάτι να του το χτυπάς κ ούτε αυτό είναι ωραίο
Quote:
Originally posted by picker
Κλασικο παραδειγμα του πως οι αντρες παραμυθιαζουν τις γυναικες. Πρωτα κερδιζουν την εμπιστοσυνη τους με ψεματα και μισες αληθειες, ενω αυτοι στο βαθος του μυαλου τους εχουν παντα την απατεωνια με την πρωτη ευκαιρια.
Εγω δεν θα μπορουσα ποτε να κρυψω απο τη συντροφο μου κατι που ξερω οτι θα την πειραζε. Γι\' αυτο αλλωστε δεν εχω σχεση, επειδη στις γυναικες δεν αρεσουν οι αντρες που τα λενε ολα αλλα εκεινοι για τους οποιους εχουν παντα μια αμφιβολια. Αν σας αρεσει ετσι, εγω τουλαχιστον δεν σας λυπαμαι καθολου.
Εγώ έχω την εξής απορία. Λες ότι οι άντρες παραμυθιάζουν τις γυναίκες. Οκ. εσύ πάντως δεν το κάνεις. Εχεις εξίσου παραδεχτεί ότι στη γυναίκα που θα άξιζε θα τασσόσουν μονογαμικός και αποκλειστικός. Μπορείς λοιπόν να δικαιολογήσεις γιατί η φίλη μας να μην είχε την απαίτηση αυτή απ τον σύντροφό της ?
Πραγματικα δεν σε καταλαβαινω... Το ατομο της πουλαγε παραμυθι, ειναι ετσι? Σου λεω οτι εγω δεν θα το εκανα ποτε αυτο. Οι γυναικες γουσταρετε τις μισες αληθειες μεχρι να αποκαλυφθει η απατη, δεν σας αρεσουν οι αντρες που τα λενε ολα. Αυτο φυσικα δεν θα το παραδεχτειτε ποτε, απλα γιατι λειτουργειτε με το ενστικτο και οχι με τη λογικη.Quote:
Originally posted by liberchild
Εγώ έχω την εξής απορία. Λες ότι οι άντρες παραμυθιάζουν τις γυναίκες. Οκ. εσύ πάντως δεν το κάνεις. Εχεις εξίσου παραδεχτεί ότι στη γυναίκα που θα άξιζε θα τασσόσουν μονογαμικός και αποκλειστικός. Μπορείς λοιπόν να δικαιολογήσεις γιατί η φίλη μας να μην είχε την απαίτηση αυτή απ τον σύντροφό της ?
Δες αυτο το site: http://www.easy-to-attract.gr/
Quote:
Τι λες ρε μαγκα? Σοβαρολογεις???Quote:
μαγκιτη δεν υπαρχει ωρα που να μην σοβαρολογω....
και μιας και εχεις απορια, περισσοτερο ευτυχισμενος ειναι αυτος που τρωει το μελι παρα αυτος που αναρωτιεται αν εχει γλυκα η οχι.
Και αυτο εχει εφαρμογη και σε αντρες και σε γυναικες.
;)
Δεν ανοίγεται άλλο topic για το παραμύθι?
Δεν σέβεστε τίποτα δηλαδή?
Quote:
και πωσ δεν χωριζουν ετσι τα ζευγαρια..
τα ζευγαρια χωριζουν για 1000 λογους....
Δυστυχως η ευτυχως η αναγκη να κανεις οικογενοια σε καθοριζει στις αποφασεις σου και αυτο ισως ειναι μοιραιο ειτε παει καλα ειτε οχι.
Απομονωσε τις αναγκες σου και συγκεντρωσου στο τι ακριβως ζηταει ο συντροφος σου.
Ακομα και αν παιζει το ενδεχωμενο να ξανασκασει μια τετοια ιστορια στο μελλον, αυτο θα ειναι κατι που θα το συμφωνησετε απο κοινου.
Καλως η οχι, θα πρεπει να δεχτεις οτι δεν του καλυπτες ολες τις αναγκες του και εκει πρεπει να επικεντρωθητε.
Eνταξει αγορι μου, φαε το μελι σου εσυ... Φανταζομαι κανεις τις ιδιες πουστιες στην γκομενα σου.Quote:
μαγκιτη δεν υπαρχει ωρα που να μην σοβαρολογω....
και μιας και εχεις απορια, περισσοτερο ευτυχισμενος ειναι αυτος που τρωει το μελι παρα αυτος που αναρωτιεται αν εχει γλυκα η οχι.
ΟΧΙ ενταξει δεν πειραζει τον ξερουμε τον πικερ..
Εννοειτε πωσ δεν θελουμε τισ μισεσ αληθειεσ..
αλλα οι ανθρωποι συχνα δεν εχουν τα κοτσια και ντρεποντε για τισ αληθειεσ τουσ..πολυ ανθρωπινο αυτο...
Μου ειπε πωσ δεν προκειτε να ξανασυμβει τιποτα παρομοιο..
Πωσ ολα θα πανε καλα απο εδω και περα.. και τον πιστευω.Σιγουρα υπαρχει λογοσ που τον πιστευω...χθεσ...ενιωσα πωσ δεν θα βρω αλλον να με καταλαβαινει και να τον καταλαβαινω τοσο.. και πωσ οολοι ειναι απιστοι και αφερεγγοι πια..
η αληθεια ειναι πωσ δεν εχω γνωρισει ποτε κανεναν απολυτα φερεγγειο αντρα..
οποτε ειναι σαν να πρεπει να βαλω την υπεροχη επικοινωνια μασ απο πανω..
ειπε πωσ τοτε δεν τον καλυπτα αλλα καθωσ σοβαρευε η σχεση..τον καλυψα...
και ολα ειναι ενα μεγαλο μπερδεμα τωρα..
Quote:
Μου ειπε πωσ δεν προκειτε να ξανασυμβει τιποτα παρομοιο..
Πωσ ολα θα πανε καλα απο εδω και περα.. και τον πιστευω.Σιγουρα υπαρχει λογοσ που τον πιστευω...χθεσ...ενιωσα πωσ δεν θα βρω αλλον να με καταλαβαινει και να τον καταλαβαινω τοσο.. και πωσ οολοι ειναι απιστοι και αφερεγγοι πια..
η αληθεια ειναι πωσ δεν εχω γνωρισει ποτε κανεναν απολυτα φερεγγειο αντρα..
οποτε ειναι σαν να πρεπει να βαλω την υπεροχη επικοινωνια μασ απο πανω..
ειπε πωσ τοτε δεν τον καλυπτα αλλα καθωσ σοβαρευε η σχεση..τον καλυψα...
και ολα ειναι ενα μεγαλο μπερδεμα τωρα..
Αχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα ααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πόσο χλονών είσαι βρε αντούλα ?
Εννοεις τον picker φανταζομαι...Quote:
ΟΧΙ ενταξει δεν πειραζει τον ξερουμε τον Μανθεσ..
αλλα οι ανθρωποι συχνα δεν εχουν τα κοτσια και ντρεποντε για τισ αληθειεσ τουσ..πολυ ανθρωπινο αυτο...
Μου αρεσει που δικαιολογεις τη λαμογια του φιλου σου... Εγω γιατι εχω τα κοτσια και θυσιαζομαι μενοντας μονος επειδη παντα λεω την αληθεια??? Πραγματικα δεν σε λυπαμαι!
Συμφωνώ με τον πίκερ...
απόλυτα....
Τωρα ελπιζω να καταλαβαινεις γιατι παω στις πουτανες. Μονο εκει εκτιμουν την αληθεια, δυστυχως!Quote:
Συμφωνώ με τον πίκερ...
απόλυτα....
ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΣΤ.Quote:
ΟΧΙ ενταξει δεν πειραζει τον ξερουμε τον Μανθεσ..
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΨΥΧΑ
Quote:
Τωρα ελπιζω να καταλαβαινεις γιατι παω στις πουτανες. Μονο εκει εκτιμουν την αληθεια, δυστυχως!Quote:
Συμφωνώ με τον πίκερ...
απόλυτα....
σου ξαναλεω οτι εισαι εκτος θεματος....
δυστυχως....
Κι εγω σου ξαναλεω...Quote:
σου ξαναλεω οτι εισαι εκτος θεματος....
δυστυχως....
Προφανως κι εσυ κανεις τις ιδιες λαμογιες.
ειμαι 24..και ιδεολογοσ :)
ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗQuote:
Quote:
Adzik ...δεν βλέπω να ζητάς συγνώμη στον MANTHES....
σαν να μας λες αυτό που λέμε στους άντρες κ τους ενοχλεί
\"όλοι οι άντρες ίδιοι είστε, την ίδια μύτη έχετε, γουρουνίσια\"
Αυτό λες?
Ε για μένα δεν ισχύει κάτι τέτοιο
κ κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να μετανιώσει
για κάποια του επιλογή
απο οσο βλεπω πληθαινουν οι δικαστες....
:cool:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ααχ Θεε μου... Χαχαχαχα!!!Quote:
Originally posted by MANTHES
ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ
όντως τελικά το αποδείξατε κιόλαςQuote:
Originally posted by mmaria
Δεν ανοίγεται άλλο topic για το παραμύθι?
Δεν σέβεστε τίποτα δηλαδή?
ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ;
στον picker που πεταχτηκε στην κουβέντα μας k krino που του απάντησε
δεν αναφερθηκα σε σενα, με το δίκιο σου τα πήρες, αλλά μάλλον λάθος έγραψε η άντα
όταν κάποιος ανοίγει τα εσώψυχά του δεν μπορείς ότι κ να λέει να του πετάς το άσχετο
εμένα θα με ενοχλούσε αφάνταστα, να είμαι στην μιζέρια μου κ απο εκεί που βρήκα ανθρώπους που μπορώ να μιλήσω κ να εκφράσω πως αισθάνομαι να μου χαλάσουν την κουβέντα
κ ίσα - ίσα που το krino έγραφε την άποψη του
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ
Δεν ηταν καθολου ασχετη η παρεμβαση μου, ηταν απολυτα σχετικη με το θεμα! Αν δεν μπορειτε να το καταλαβετε, τοτε πραγματικα απορω!
Δεν ξέρω για μισόλογα δεν έχω καταλάβει τι γίνεται, ίσως να μην έχω παρακολουθήσει.