Quote:
Originally posted by krino
σωστο το ποστ,
πανω κατω, τα ιδια εχω γραψει και πει κατα καιρους.
Για σένα.
Ομως το να αποδειξουμε στον αλλο οτι ειναι \"γυμνος\",
ξεχναμε οτι ισως καποτε ειμασταν εμεις γυμνοι και τα ματια μας ηταν εξισου θολα οπως της lbp.
Το αν είναι τα μάτια μου θολά, δεν ζήτησα εσένα να μου το πεις, ούτε είσαι εσύ ο αρμόδιος να μου το πεις που μόνο να κρίνεις ξέρεις.
Ετσι το παν σε μια επικοινωνια δεν ειναι ακριβως να πεις την αληθεια,
αλλα να βρεις το σωστο τροπο για να δει ο αλλος την αληθεια σου, αλλιως ειναι αχρηστη, η αλλιως ικανοποιει μονο εμας.
Σε αυτο το θεμα, βρισκω τις παρεμβασεις του πετραν,
σαν τις πιο χρησιμες απο ολους, με την εννοια οτι καταφερε να βρει μια γεφυρα επικοινωνιας με την lbp.
Οταν ο αλλος αδυνατει να σε δει, δεν εχεις καταφερει τιποτα.
Ίσως γιατί ο Πετράν δεν δοκίμασε να μου την πει, αλλά να με βοηθήσει. Δεν είναι εχθρός μου.
Επισης σε ενα φορουμ υποστηριξης,
το να εχεις περασει απο ενα τετοιο λουκι και να κρατας αυτη την σταση,
δεν το βρισκω και το καλυτερο.
Ειναι σαν να ειμαι με ενα καπνιστη, και να κοβει το τσιγαρο, και να ειναι ο χειροτερος αντικαπνιστης του πλανητη.
Μα εσυ χθες ρε φιλε δεν ησουν εκει που ειμαι?
Σημερα πως με κρινεις ετσι?
Τοσο γρηγορα ξεχασες?
Αυτό τώρα για ποιόν το λες; Για μένα ή για την Άλομπαρ;
Επιπλεον να προσθεσω lbp,
οτι αμα αντιδρασεις με φευγιο οπως συνηθως κανεις,
πολυ απλα δεν καταλαβες ποτε τι σημαινει φορουμ, διαλογος, επαφη με τους ανθρωπους, κοινωνικοποιηση και ολα αυτα που προσπαθουμε για να επικοινωνησουμε με τους αλλους.
Ενα πραγμα παρα πολυ δυσκολο στην εποχη μας.
Πότε αντέδρασα εγώ με φευγιό; Ρε καρβέλια ονειρεύεσαι; Είδαμε και τους άλλους πόσο επικοινωνιακοί είναι. Εγώ ποτέ δεν άφησα κάτι που ήταν σημαντικό αναπάντητο.
Τελος,
οι διαφορες και τα πλακωματα που εχω με την αλομπαρ,
ειναι δικη μας υποθεση δεκαετιας και δεν αφορα τριτους για να την χρησιμοποιουν ως οχυρο τους.
color=Blue] Δεν το χρησιμοποίησα ως οχυρό μου, αλλά ως γνώμη μου, για να αποδείξω τι πιστεύω.[[/color]
ΥΓ...... ελπιζω να μην αρχισουν τα φλειμς, με την απαντηση μου....