Originally Posted by
ioannis2
Ίσως τα γραφω όλα αυτά σαν παράπονο, έχω δει γυναίκες πόσο ευκολα ελκύονται από καποιους και πόσο εύκολα επίσης απορρίπτουν άλλους. Και επιμένω όταν λέω καποιοι ξερουν να τις θαμπώνουν και αυτες ευκολα να γοητευονται.
Βαρέθηκα, όπως φαίνεται και συ, να διαβαζουμε σ’ αυτό το φορουμ την ίδια ακριβώς ιστορία να επαναλαμβάνεται τόσες και τόσες φορές με διαφορετικά καθε φορά πρόσωπα. Προσπάθησε να τα συνδέσεις μ΄αυτά που συνέχεια γράφω, για τα οποία και πολλές με παρεξηγούν εδω, ίσως έχω δίκαιο. Απορρίπτετε εύκολα άντρες χωρίς να τους δωσετε καθόλου την ευκαιρία επειδή σας φαίνονται ήρεμοι, ήσυχοι, δεν ξερουν καλά να φλερταρουν, ουτε να πείθουν και δεν το χουν να ναι κολλιτσιδες. Άλλοι όμως φαινονται στα ματια σας γοητευτικοί και δυνατοί. Και ξερουν στη συνεχεια καλά τον τρόπο να σας κατακτήσουν. Αυτούς θέλετε. Έχεις και εμπειρία απ ότι λες. Δε λέω ότι δε συμβαίνει και με κοπέλες το ίδιο.
Ούτε βγάζω τα όσα λέω εδώ από το κεφάλι μου, έχω δει αρκετά στη ζωή μου και ξέρω. Και πιστεύω συμφωνείς μαζί μου για αυτά τα οποία λεω δημιουργούν μια ευτυχισμένη σχεση που να αντεχει στο χρονο.