μια ευκαιρια. θελω μονο μια ευκαιρια και θα τα ξαναφτιαξω ολα. αυτη η χωρα μας κατεστρεψε τις ζωες μας και μας εχει κανει να νιωθουμε οτι δεν υπαρχει ελπιδα, δεν εχουμε αξια, ολη η ζωη ειναι σκατα, και δε συμμαζευεται!
Printable View
μια ευκαιρια. θελω μονο μια ευκαιρια και θα τα ξαναφτιαξω ολα. αυτη η χωρα μας κατεστρεψε τις ζωες μας και μας εχει κανει να νιωθουμε οτι δεν υπαρχει ελπιδα, δεν εχουμε αξια, ολη η ζωη ειναι σκατα, και δε συμμαζευεται!
Νιώθω μοναξιά και πως δεν μπορεί να με καταλάβει κανείς.. πως είμαι μόνη μου και πως δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα πλέον..
Σ...α!!!Αλλα τουλαχιστον πηρα καποια αποφαση..ευχομαι να την κρατησω....
χαμογελαω αλλα ζηλευω! θα θελα αυτα τα χριστουγεννα να τα περασω διαφορετικα. με παρεα, καμια εκδρομουλα εδω ελλαδα σε βουνο, αν οχι ταξιδακι στο εξωτερικο. τοκυο ή παρισι θα ηταν ονειρεμενα, αλλα βολευομαι και με ενα λονδινο που χει διαγωνισμο τον δεκεμβριο. θελει κανεις να ρθει μαζι να κανονισουμε ?
βρυκολακιασμα, πρεπει να κοψω το ξενυχτι χωρις λογο, ξυπνησα παλι λες και ειχα μπεκρουλιασει και ειχα φαει κουνελι με μελι, ελεος.
Δεν αντέχω άλλο, δεν αντέχω!!!!!!!
ζηλεια παλι κι ασχημα ξανα τελευταια.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
τροποποιηση απο τη διαχειριση.
κενο, σε παρακαλω θερμα να προσεχεις τι γραφεις γιατι παραβιαζεις δικαιωματα τριτων,κανοντας καταχρηση του δικαιωματος σου να εκφραζεσαι.
Σε λίγο θα προσπαθήσω να μιλήσω στην μανα μου.
:(
εσυ δεν εισαι εγω ομως, ουτε εχουμε τα ιδια χαρτια, ουτε καν την ιδια ηλικια.
στα λογια βεβαια τα παντα ειναι ευκολα, λες και γινονται ολα απλα με ενα τηλεφωνημα...
κατι αλλο πιο χρησιμο και ουσιαστικο σαν 40χρονη εχεις να μου πεις ?
ευχαριστω το εχω υποψην, αν και πλεον δεν εχει και τοσο σημασια η ζωη.
τελος θελω να πω στους mods να μη παιρνουν το ρολο τους τοσο σοβαρα κανωντας τα παντα edit, απλα μια χαλαρη κουβεντα καναμε με τη Remendy, δε τσακωθηκαμε ουτε ανεβηκαν οι τονοι, οκ ?
αυτα και καλο μεσημερι, βγαινω για μεσημεριανο. :)
Έλα ρε Κενέ... κοίτα, μπορεί να διαφωνώ ή να μη γουστάρω τις χρήστριες με τις οποίες έχεις θέμα - όπως κι αυτές εμένα - αλλά το έχεις ξεφτιλίσει αδερφέ μου... βασικά μόλις μπήκα και δεν έχω δει τί μηνύματα ανταλλάξατε... αλλά και χθες ακόμη, στο θέμα της Φάμπιουλους περί αυτοκτονίας, έτοιμη ήμουν να πω περισσότερα αλλά - μπράβο μου - προσέχω τα όριά μου πλέον και ευτυχώς, τελικά, που δεν επεκτάθηκα... δεν έχεις κουραστεί αδερφέ με την πιπίλα;... φταίει η χώρα και φταίει η χώρα... από ποιούς αποτελείται αυτή η χώρα καλέ;... από μένα και σένα δεν αποτελείται;...
Ναι, ξέρω, έχεις κάποια λεφτά στην άκρη... τράβα όξω επιτέλους και ρισκάρισε, η ζωή είναι ρίσκο, ταξίδι, δρόμος αλλά εσύ καταναλώνεσαι μόνο στα ποιοτικά βίντεοζ του γιουτούμπ, και στην ελεγεία του "άτιμη Ελλάδα πώς με κατάντισες...". Κάποιοι σε ταΐζουν και σε ποτίζουν όμως ακόμη, γιατί αν ΔΕΝ, μάλλον δε θα ήσουν εδώ να γράφεις όλα όσα γράφεις. Εν τω μεταξύ... οργανώνεις αυτοκτονία για τα Χριστούγεννα απ' ό,τι κατάλαβα χθες... και να σου πω και το άλλο;... είσαι σίγουρος πως είσαι "αντικοινωνικός";... είσαι σίγουρος πως είσαι "περίεργος";... εγώ πάλι σε βρίσκω έντονα επαναλαμβανόμενο, ομιλητικότατο και διψασμένο για επικοινωνία, προβλέψιμο και εκφοβιστή του ίδιου του εαυτού σου. Και ιδιαιτέρως νοήμονα για να αντέχεται απ' τον εαυτό σου αυτό που του κάνεις... η Ελλάδα είναι μια μεγάλη κουράδα Κενό, πόσο πιο χάλια θα είναι, λες, στο εξωτερικό;... είσαι "πρώην" αλκοολικός Κενό, αλλά γιατί σου κρύβουνε τα μπουκάλια στο σπίτι εφόσον δεν είσαι ακόμη;... κι εγώ έχω αλκοόλια, αλλά για αυτούς που με επισκέπτονται... δε γουστάρεις να μπλεχτείς ακόμη κι αν η τύπισσα δε θέλει να κάνει σχέση γιατί και τότε "μπορεί να κολλήσεις τίποτα", αλλά παρακάτω "δε γαμεί, ας πεθάνω από Aids, να τελειώνω μια ώρα αρχύτερα"... έχεις θέμα με τα γλυκά αλλά σου ξυνίζει και μια ελεγχόμενη διατροφή, γιατί πάλι "δε γαμεί, ας πεθάνω απ' το φαϊ"... και επιμένω στην ερώτησή μου. Πόσο θα αντέξει το ίδιο σου το μυαλό - το ευφυέστατο κατ' τ' άλλα, που ΝΑΙ έχει και πολύ ωραίες ιδέες συχνότατα - να το κοροίδεύεις με παπαριές που έχουν ξεφτίσει;...
Τρέμεις τη ζωή ρε Κενό... και ο Θάνατος - επειδή ΔΕ το γνωρίζεις - μέρος της ζωής είναι και αποτελεί τον επίλογό της... άντε να δούμε πότε θα το παραδεχτείς και θα έρθεις στα ίσα σου. Αλλά δε θέλεις. Και πίστεψέ με, δε θα ήθελες να μάθεις τί σημαίνει Θάνατος. Όταν φτάσω 129 ετών λοιπόν, φώναξέ με να πιούμε παρέα τα μπουκάλια που σου κρύβουν...
RockElCasbah εμφανιζεσαι σαν αλλη μια τυπικη λολοστεφανια που κρινει εξ ιδιων τα αλλοτρια, συνηθισμενο φαινομενο εδω μεσα, αφου κανεις δε κοιταζει τα μουτρα του πρωτα, μας φταινε παντα οι αλλοι! εντουτοις θα κανω μια προσπαθεια να σου απαντησω, απο εκει και περα την επομενη φορα σε παρακαλω πρωτου σχηματισεις δικο σου συμπερασμα για κατι, ελα ρωτα με προσωπικα...
οχι, δεν αποτελω κομματι της χωρας κι ουτε θελω, αφου δεν εργαζομαι και δεν προσφερω τιποτα σε τουτο τον τοπο.
μπα περισσοτερο στις ταινιες καταναλωνομαι, απλα εσυ βλεπεις μονο αυτα που ποσταρω εδω μεσα, και νομιζεις οτι μεχρι εκει φτανω και τιποτα αλλο.
σκατα σκυλων απ'το πεζοδρομιο ζεστα ζεστα τρωω ο καημενος, κι οτι πεταξουν στα σκουπιδια εξω απ'τα Goodys. seriously, αν δε ξερεις τη κατασταση που επικρατει σπιτι μου και γενικοτερα στο περιβαλλον που ζω, καλυτερα ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ, γιατι με αυτους που με ταϊζουν και με ποτιζουν, δε τα παω και τοσο καλα ετσι ωστε να καλοπερναω οπως νομιζεις. με τη πρωτη ευκαιρια θα εφευγα, και για συγκατοικηση οπως προπερσυ, ελα ομως που οι πατσαβουρες στο ελλαδισταν πλεον ουτε να μαγειρευουν ξερουν και ειναι ανικανες να κρατηθουν σε σχεση.
και περσυ χριστουγεννα κοβομουν και ηθελα να κρεμαστω. ψαξε βρες το θεμα που ειχα κανει κι εδω στο φορουμ αν δε πιστευεις. γενικα καθε χριστουγεννα ειμαι πολυ χαλια.
κρινωντας με απο μεμονωμενα ποστακια σε ενα φορουμ, δε μπορω να ξερω τι εντυπωση σχηματιζει ο καθενας στο μυαλο του. εγω ετσι με χαρακτηριζω παντως, αν εσυ προτιμας το επαναλαμβανομενος κι εκφοβιστης κλπ ειναι δικαιωμα σου, οπως δικαιωμα σου ειναι ο λολοστεφανισμος και να νομιζεις οτι με ξερεις προσωπικα.
δεν ειναι μονο το "τωρα" για να λες "ακομη", και περσυ μεχρι την ανοιξη επινα, και γενικα το αλκοολ το εχω σαν μεσο διαφυγης απ'τη πραγματικοτητα Το μηνυμα τροποποιηθηκε για παραβιαση των ορων χρησης. . οι γονεις μου τρομαζουν συχνα με οσα κανω, και επειδη δε θελουν να καταληξω νοσοκομειο, γι'αυτο πλεον μου τα κρυβουν να μη πινω. :(
θες να σε επισκεφτω να πιουμε και να βγαλουμε τα ματια μας ?
εδω μαλλον δε καταλαβες τι εγραψα. γενικα ενω το σεξ αρεσει σε ολους και θα πρεπε να ειναι πιο ελευθερο, εχει καταντησει σημερα και δε μπορει κανεις να το ευχαριστηθει, ακομα κι αν ειναι σε σχεση. παρολαυτα εμενα ναι δε με νοιαζει πλεον κι aids να κολλησω, αρκει να περασω λιγες ωρες ευχαριστα με καποιο μικρο μουνακι μεχρι τα 26.
οι τελευταιες εξετασεις αιματος που ειχα κανει, ειχαν δειξει οτι εχω χοληστερινη λιγο παραπανω απ'το κανονικο. και ειχα αρχισει διατροφη την ανοιξη μεχρι τον ιουνιο επειδη υπηρχε λογος να το κανω, μετα δεν υπηρχε οποτε το αφησα.
δεν αντεχει γιαυτο κλαιγομαι σαν μικρο παιζακι οπως μου ειπε η Remendy.
τη τρεμω τοσο τη *******, τρεμω μη με πατησει κανενα αμαξι, τρεμω μη μου επιτεθει κανεις με μαχαιρι με το που βγω απ'το σπιτι, τρεμω μη πατησω τα σκατα κανενος σκυλιου ή γατας... αυτη τη στιγμη ομως συγκεκριμενα τρεμω κι απ'το κρυο γιατι ειναι ανοιχτα τα παραθυρα λογο ηλιθιοτητας των υπολοιπων εδω.
εγω παντως ουτε στα 29 δεν εφτασα ακομα, παρολες τις φημες που μπορει να κυκλοφορουν οτι ο KENO ειναι μεγαλος.
εχω την μανα μου διπλα μου να κλαιει και δεν αντεχω
α και ξεχασα να πω σε οσες με θελουν να πεταξω με το ζορι, οτι και το RedBull δινει φτερα, that's why MTV isn't so friendly to me (αυτο για τις ψαγμενες μουσικατζες του youtube που ειπες RockElCasbah), κι οτι ο ΚΕΝΟ δε θα ηταν KENO αν ηταν αλλιως!
ε ναι βρε Κενο, αφου δεν εισαι καθολου διατεθειμενος να αλλαξεις τον εαυτο σου, ετσι θα ζεις μεσα στην καταθλιψη!
τι δεν καταλαβαινεις; να σου το εξηγησουμε.
δεν ειναι οτι την γουσταρεις αυτη την κατασταση, απλα αυτη η κατασταση ειναι ο μονος τροπος που εσυ μπορεις να υπαρχεις. η μονη σου υπαρξιακη δυνατοτητα.
καπως ετσι το καταλαβαινω εγω. μπορει βεβαια να κανω κ λαθος.
Θέλω να επανατοποθετηθώ, αλλά λίγο αργότερα. Θα χρειαστώ κι εγώ βοήθεια, ετοιμάζομαι να βάλω θρεντ. Μερσί και όσοι πιστοί προσέλθετε...
κοριτσια μηπως θελετε να ανοιξω καλυτερα καινουργιο θεμα να μαζευτειτε εκει να μου την λετε ομαδικα με την ανεση σας ? να οργανωθειτε κι ολας μπας και φτιαξετε κανενα κομμα εναντιον μου, γιατι ο παλιομπασταρδος ο KENO φταιει για ολα!
εντωμεταξυ το αστειο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι ? οτι καμια απο σας που με κρινει αρνητικα δε με εχει στο MSN ετσι ωστε να πει οτι με ξερει οντως καλυτερα. κι οχι μονο αυτο αλλα ΠΟΤΕ δεν ανταλλαξαμε εστω ενα προσωπικο μηνυμα (εξαιρειται μονο η Lou με κανα δυο τρεια σχετικα με τη θρησκεια παλιοτερα).
ενταξει ρε Κενο, ολοι σε αυτη τη χωρα δε ζουμε; δεν γκρινιαζουμε ετσι οπως εσυ! :)
Κενο, δηλ τι πρεπει να κανω; να συμφωνησω μαζι σου; ε, αφου δε συμφωνω! ουτε σε κετεκρινα, ουτε ειπα οτι ο παλιομπασταρδος ο KENO φταιει για ολα!
αυτα ειναι δικα σου συμπερασματα.
εγω μια διαπιστωση εκανα, οτι ο τροπος που εχεις "επιλεξει" να υπαρχεις ειναι οδυνηρος μεν, αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι καλυτερο, αλλιως θα το εκανες.
αν μπορουσες να φτιαξεις τη ζωη σου, θα την εφτιαχνες, ετσι δεν ειναι; δεν ειναι επιλογη σου ολη αυτη η οδυνη. απλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα καλυτερο.
κενο εχεις καταντησει χειροτερος κ απ το παλιο μελος κρινο
προσεχε γιατι αυτος τον πηρε τον δρομο που του επρεπε..τον αγυριστο
Lou αποκλειεται να μην εχεις παρει πρεφα τη διαμαρτυρια του υπολοιπου κοσμακη. ψαξε δες μεχρι και τα ποσοστα αυτοκτονιων που αυξηθηκαν. λες να ειναι τυχαιο και μονο εγω να γκρινιαζω σε ολη τη χωρα ?
γιατι δε μας μιλας λιγο κι εσυ για τη ζωουλα σου να μπω κι εγω στη διαδικασια να σε κρινω ? αν και ξερεις ειναι λιγακι αστειο να κανουμε κουβεντα περι ζωης, ενω εσυ παιρνεις χαπια. σαν να σου λεω εγω ελα μιλα μου οταν ειμαι τυφλα και high. δε ξερω αν το καταλαβαινεις αυτο που λεω, ο καθενας μας παντως κανει οτι μπορει να νιωθει καλα...
τι κριμα που δε μπορω να πω το ιδιο και για σενα, αφου μαλλον εισαι μια απ'τις πιο ανυπαρκτες προσωπικοτητες εδω μεσα, παρολο που δηλωνεις το παρων και σε συναντησεις απο τι εμαθα...
αλλα τεσπα δε συνεχιζω τη κουβεντα στο θεματακι αυτο, γιατι βλεπω οτι μαζευονται ολες οι καλες οι κουτσομπολες σαν τις μελισσες. να ειχα μελι ομως θα ελεγα οκ, αλλα συγνωμη δεν εχω, οποτε συνεχιστε τη κουβεντα μονες σας, θαψτε με κι ολας οπου μαζευεστε, καλο μου κανετε (η καλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφημιση λενε).
αυτα πο εμενα και για σημερα, καλο βραδυ XD.
Θα σου απαντήσω με την ίδια σου την υπογραφή, γιατί δε μου κάνει και δε μου λέει τίποτα πέρα μόνο από "ένα "τσιτάτο" ακόμη λοιπόν" - κατά το στίχο του λαίκού άσματος "μια ευκαιρία ακόμη λοιπόν" - ... και δεν απαντάω με το "μας" και το "σας" που συνηθίζεται εδώ χάμω από τους εκπροσώπους του άπαντος σύμπαντος που δεν έχουν τ' αρχίδια να ομιλούν για την πάρτη τους... κι άμα δε σ' αρέσει, ξύδι... που εννοείται πως δε θα σου αρέσει... κι επειδή η αγγλική μου γλώσσα δεν είναι πλέον σε "καλά" επίπεδα, θα στο πω στην καθομιλουμένη... δεν ήσουν ποτέ "ΦΡΙ" κι ούτε θα γίνεις... κι αν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να γίνουμε "ΦΡΙ" σε τούτο τον ντουνιά, δε την έχεις... κανένας "ΦΡΙ" δε περιμένει να του έρθει σφοντύλι απ' τον ουρανό η καλή γκόμενα - και συμπονετική, κλαψ, λυγμ - η δουλειά που μας ταιριάζει, η υπέροχη και αξιόπιστη, αξιοκρατική, ακριβοδίκαιη χώρα... κανένας "ΦΡΙ", δεν έχει κόψει τα αλκοόλια - αλλά κρέμεται κι απ' τα αρχίδια τους για να φτιαχτεί -, κανένας "ΦΡΙ" δε κλαψομουνιάζει με τα λεφτά του στην άκρη - αλλά "τους γαμάει τη μάνα" ρισκάροντας, και σόρυ σε όσους θίγεστε απ' την έκφραση, δε τη συνηθίζω - , κανένας "ΦΡΙ" δε γράφει τα ίδια και τα ίδια, δε σχεδιάζει αυτοκτονίες που ποτέ δε πραγματοποιεί, δε βρίζει τους άλλους εφόσον έχει αντιληφθεί πλήρως τις ελλείψεις του...
Είσαι "ΦΡΙ";... δράσε ως "ΦΡΙ" αν μπορείς... γιατί αυτοί που τόλμησαν - ασχέτως αν μπόρεσαν - ρισκάρισαν... να χάσουν... την καλή γκόμενα που θα τους καταλαβαίνει - γιατί;... σε περίμενε στις προσευχές της και δε φάνηκες;... για δε σου είπε κανείς πως οι γυναίκες φταίνε όχι μόνο για την ανατροφή των κοριτσιών τους, που συνεπάγεται την... κατάληξη των αγοριων τους;... σε 'αφησαν και κατούρησες στο πηγάδι και δε σε πλήρωσαν;... δε σε είδα ποτέ να γράφεις για το ****** το εργασιακό που τράβηξες... γιατί;... επειδή σχεδιάζεις αυτοκτονικές μπαρούφες;... κάντες τουλάχιστον ποίηση αφού δε τις εφαρμόζεις...
ΚΕΝΟ;... δεν έχεις πιάσει το πατοκούβαδο και νομίζεις πως είσαι διαφορετικός... έ, δεν είσαι... κι επειδή δεν αντέχεις την κριτική, βάζεις στο ίδιο τσουβάλι όλες τις γυναίκες και όλους τους άντρηδες που έχουν κάτι να σου πουν... όταν ξεκουνηθείς, έλα να πούμε κάτι τις... αλλά μέχρι τότε, μπορείς να συνεχίζεις την αδιάλλακτη στάση σου και το πείσμα σου στο ότι κανείς δε σε καταλαβαίνει - όταν το μόνο που κάνεις είναι να περιγράφεις φαντασιακές καταστάσεις - και κανείς δε σου συμπαρίσταται - όταν ο άλλος έχει πήξει από βιώματα κι εσύ ακόμη τα αρθογραφείς και τα σκούζεις - ... ναι, θα μου την πεις και θα ανησυχήσω κιόλα...
ευτυχως υπαρχεις εσυπου εισαι η τοπ προσωπικοτητα αλλα κρυβεσαι πισω απ την οθονη του πισι φωτιες εβγαλε ο κωλος σου.
σηκω κ λιγο να σε δει κανενας εκτος κ αν δε βλεπεσαι
γαλατακι κ νανι
AXAXAXA οχι θα μου την πεις εσυ που απ'τα πολλα βιωματα δε μπορεις να αρθρωσεις λεξη στα αγγλικα. το αλλο με τον Τοτο το ξερεις ?
για να καταλαβεις ποσο στο κοσμο σου εισαι, καθεσαι και γραφεις κατεβατα, τα οποια τα περισσοτερα ειναι ανουσια και δεν αγγιζουν καν τον αλλον! στο εχουν ξαναπει στο παρελθον αυτο, αλλα εσυ τον χαβα σου...
πιαστηκες απ'αυτο που εχω για υπογραφη, κι εφτιαξες ολοκληρο εγχειριδιο για το πως πρεπει να ειμαστε φρι. αυτοακυρωνεσαι και καταντας πιο κλισε κι απ'το κλισε το ιδιο, δλδ καθολου πρωτοτυπια πια ? εκτος αν τα εκανες αντιγραφη απο καμια εγκυκλοπαιδεια...
εγω παντως δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι σου.
ναι δε γνωριζω οποια κι οποια, ειδικα αν δεν εχει κατι να μου πει, οπως εσυ.
για το αν βλεπομαι ή οχι ρωτα την Ειρηνουλα, ξερει καλυτερα! ;)
κι οσο για το γαλατακι, απο σενα δε νομιζω γιατι εισαι μικρη, οταν μεγαλωσεις λιγο ακομα βλεπουμε.
γουστα ειναι αγορακι γουστα.δεν παιζω με μωρα σαν εσενα.κ κυριως δεν παιζω μεσω ιντερνετ γιαυτο λεω εισαι μωρο ακομα
1. αφου δεν σε ενδιαφερει τοτε τι ερχεσαι και με βριζεις σημερα, και μου στειλες αιτημα και για φιλια πριν καμια βδομαδα ?
2. το οτι ειμαι ανεργος, αντικοινωνικος και κλειστος χαρακτηρας δε σημαινει οτι δεν εχω ζωη κι ενδιαφεροντα. αν με ηξερες καλυτερα θα το ειχες μαθει αυτο. επισης εχω γνωρισει ατομακια απο εδω μεσα, πριν τη συναντησουλα σας με το κουτσομπολιο στη Σαλονικα. αυτα βεβαια εσυ και η καθεμια κυρατσα που με κρινει αρνητικα λες και με ξερει προσωπικα, δε τα γνωριζει, γιατι νομιζουν οτι ο KENO ειναι μονο οτι βλεπουν στο φορουμ. που οσο και να ηθελα να ειμαι μονο εδω, τι κριμα που δε γινεται γιατι ειμαι ανθρωπος. :(
3. εαν δεν εχεις κατι αλλο ουσιαστικο να πεις, μη μου χαραμιζεις περισσοτερο το χρονο.Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
1.Κ σε σενα κ σε αλλα ατομα εστειλα που εχουν πολλες δημοσιευσεις εδω.μαλιστα 2 φορες σου στειλα
2.Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
3.ειμαι η ******* νουμερο 7 που σου την πεφτω σημερα αλλα παλι χυλοπιτα γαμωτο!κριμα..
4.Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
κι αν τη παιζω, ειναι δικο μου θεμα προσωπικο, εσενα τι σε κοφτει κι ασχολησε μαζι μου ?
αλλα εδω ασχολησε και στις συναντησεις που πας ειπαμε και κουτσομπολευεις, στο φορουμ δε θα το κανεις...
ελα ρε κενουληηηηηηηηηηηηηη μη με κλανεις τοσο βρωμισα η κουτσομπολα κυρατσα που κοβει φλεβα για την παρτη σου.
ααα θα με βρει ο μανατζερ σου κ θα με κανει ντα.
αχ βρε κενο αληθεια σε λυπαμαι γιατι εισαι τοσο μικρος και βασανιζεσαι απο τοσα πολλα αλλα δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω καθως εισαι πολυξερος=ημιμαθης
πισω απ την οθονη μια χαρα τα λες αγορι μου.δεν σε παρεξηγω καθως ξερω τι περνας.
ενα θα σου πω δες ποτε εκανα εγγραφη κ ποσες δημοσιευσεις εχω κ κοιτα κ τα αντιστοιχα δικα σου.πολλα προβληματα αγορι μου.
ανα σταματησεις να βγαζεις αυτο τον χαρακτηρα που δε εκπροσωπει κ δε σου παει καθολου θα γιατρευτεις πιστεψε με
φιλικα,αννα
α εισαι και στραβη, παραπανω εγραψα οτι ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΞΩ ΠΡΩΤΟΥ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΣΑΣ, και παραμενεις κολλημενη να λες τις μαλακιες σου. δε πειραζει, οταν εσυ πηγαινες εγω ερχομουν.
και τι σχεση εχουν οι δημοσιευσεις ? τουλαχιστον εγω δεν ασχολουμαι με ολα τα αλλα μελη εδω, και προσεχω πρωτου γνωρισω καποιο εξω.
τελος ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει. εσυ ηρθες και αρχισες να με βριζεις, οποτε τι περιμενεις να παρεις ?
φιλακια στη manager μου κι αντιπροσωπο του KENOY στη Σαλονικα (και τριγυρω περιοχες).