Πάρε ένα ακόμη
https://www.youtube.com/watch?v=aGSKrC7dGcY
Printable View
Πάρε ένα ακόμη
https://www.youtube.com/watch?v=aGSKrC7dGcY
Γιατί να κατακρίνω τα ενδιαφέροντά σου; Και τώρα η δύσκολη ερώτηση. Αφού σου αρέσουν οι περασμένες δεκαετίες και όλο το πλαίσιό τους αν γνώριζες μία κοπέλα μέτριας εμφάνισης με τα ίδια ακριβώς ενδιαφέροντα με εσένα δηλαδή να της αρέσει να ψάχνει για περασμένες δεκαετίες, να ακούει ανάλογη μουσική, να είναι κουλ τυπάκι και να φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα από άποψη γνώσεων, δηλαδή να έχεις συνέχεια κάτι να πεις μαζί της και μια άλλη κοπέλα που ήταν πολύ ωραία τύπου συνέχεια βαμμένη αλλά όταν βρισκόσασταν το μόνο που θα έλεγε θα ήταν για τη δίαιτα που κάνει και για το ότι ο κομμωτής της έκαψε το μαλλί, ποια από τις δυο θα διάλεγες;
[QUOTE=melissa;587646]Γιατί να κατακρίνω τα ενδιαφέροντά σου; Και τώρα η δύσκολη ερώτηση. Αφού σου αρέσουν οι περασμένες δεκαετίες και όλο το πλαίσιό τους αν γνώριζες μία κοπέλα μέτριας εμφάνισης με τα ίδια ακριβώς ενδιαφέροντα με εσένα δηλαδή να της αρέσει να ψάχνει για περασμένες δεκαετίες, να ακούει ανάλογη μουσική, να είναι κουλ τυπάκι και να φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα από άποψη γνώσεων, δηλαδή να έχεις συνέχεια κάτι να πεις μαζί της και μια άλλη κοπέλα που ήταν πολύ ωραία τύπου συνέχεια βαμμένη αλλά όταν βρισκόσασταν το μόνο που θα έλεγε θα ήταν για τη δίαιτα που κάνει και για το ότι ο κομμωτής της έκαψε το μαλλί, ποια από τις δυο θα να πάω με μέτρια,ε;
Θες απάντηση έτσι;Δεν ξέρω.Εσύ που λες ότι είσαι όμορφη να υποθέσω ότι κοιτάζεις πιο πολύ τον εσωτερικό κόσμο του άλλου,αλλά μόλις δεις έναν ωραίο,πας μαζί του(από αγάπη για την προσωπικότητα του πάντα)
Μα γιατί το γυρίζεις σε μένα; Δεν έχω εγώ κανένα πρόβλημα με τις σχέσεις μου. Επίσης εγώ δεν θα σου επιβάλλω τη γνώμη μου με ποια να πας σου λέω απλά ότι οι άνθρωποι έχουν πολλές πτυχές και ότι ακόμη και αν πετύχεις το όνειρό σου να είσαι με μια όμορφή, στην πράξη τα πράγματα μάλλον θα είναι πολύ διαφορετικά απ'ότι τα έχεις φανταστεί. Επίσης θα σου πρότεινα να πηγαίνεις σε μέρη που παίζουν τη μουσική που σου αρέσει ή να βρεις δραστηριότητες από τα ενδιαφέροντά σου (τύπου ξέρω γω θεματικά πάρτυ 80's). Έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις μια κοπέλα με παρόμοια ενδιαφέροντα με σένα. Αλήθεια πιστεύω ότι αν βρεις μια κοπέλα που σου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και είναι γλυκιά και ομορφούλα θα ξεχάσεις τα μοντέλα που έχεις στο μυαλό σου.
Ακούω κάθε είδους μουσική(και ροκ και σκυλάδικα,οπότε πάω παντού).
Αν εννοείς γλυκιά και ομορφούλα μια μέτρια,μάλλον κάνεις λάθος.Γιατί μια μέτρια,δεν είναι εμφανίσιμη.Δεν εννοω ότι θέλω μοντέλο,αλλά ούτε και μια μέτρια.Και άμα βρώ κοπέλα σοβαρής εμφάνισης εκεί.........
Και το γυρίζω σε εσένα γιατί είπες ότι είσαι όμορφη και κόβω το χέρι μου,ότι πιο πολύ κοιτάς την ωραία εμφάνιση,το γυμνασμένο σώμα.Λές να αφήσω τις ωραίες στους ωραίους?
Λέω γλυκιά και ομορφούλα μια κοπέλα που μπορεί να μη βάφεται καθημερινά, ούτε να φορά εντυπωσιακά ρούχα αλλά τα χαρακτηριστικά της είναι όμορφα χωρίς να είναι εντυπωσιακή που όλα τα κεφάλια θα γυρίσουν στο πέρασμά της. Αυτό δεν θεωρείς κι εσύ μέτριας ομορφιάς;
Παρέα με κοπέλες κάνεις;
όχι ιδιαίτερα....
και αυτές θα έλεγα ότι είναι μη ωραίας εμφάνισης.
είναι βέβαια μια πολύ όμορφη γυναίκα,λίγο μεγαλύτερη μου που έχουμε φιλικές σχέσεις.(και η παρουσία της,ο χαρακτήρας της και το ενδιαφέρον,με κάνουν κάποιες στιγμές να νιώθω καλύτερα από ότι είμαι γενικά)
έχεις πμ.
Μια μέρα όμως,κάποιοι θα διαψευστείτε εδώ στο forum.
Γιατί θα φτιάξω ωραία εμφάνιση,και ως εκ τούτου,ο στόχος μου θα γίνει πραγματικότητα.
Και εκτός αυτού,κάποια μέλη είστε πολύ ''δίκαια'',όχι ότι εγώ είμαι άγιος(έχω προκαλέσει δεν το αρνούμαι).Τρανό παράδειγμα το γεγονός ότι ο Macgyver ζητούσε όμορφη και συμφωνούσατε μαζί του,ενώ εμένα με κράζετε εξ αρχής(κάποιοι).
Υ.Γ.:Mac,αν το διαβάσεις,εννοείται πως δεν έχω θέμα μαζί σου!Το αντίθετο,σε πάω απίστευτα.Απλά θέλω να τονίσω την ''αντικειμενικότητα'' ορισμένων......
Αν λες για μενα αντικειμενικος ειμαι, ο μακ συμφωνα με την περιγραφη του ειναι μια χαρα καιζηταει καποια καλη και εγω προσωπικα δεν συμφωνησα να ψαχνει καποια 20 χρονια μικροτερη του οπως εψαχνε για διαβασε τις απαντησεις μου. Εσυ εννοεις ωραια εμφανιση μονο το σωμα οταν λες οτι θα φτιαξεις ωραια εμφανιση?