γεια σου καραμελα! χαιρομαι που σε ακουω δυναμικη κ δε σε πηρε απο κατω που εβαλες 2 κιλακια..! μας εχει πιασει η ανοιξη ολες και παμε δυναμικα... γιο!! :p:p:p θα τα καταφερουμε ετσι??
http://ticker.7910.org/wa__999__00ns...9saWJhbWUh.gif
Printable View
γεια σου καραμελα! χαιρομαι που σε ακουω δυναμικη κ δε σε πηρε απο κατω που εβαλες 2 κιλακια..! μας εχει πιασει η ανοιξη ολες και παμε δυναμικα... γιο!! :p:p:p θα τα καταφερουμε ετσι??
http://ticker.7910.org/wa__999__00ns...9saWJhbWUh.gif
Μπραβο karamelitsa!! Εβαλες πλωρη βλεπω!! Προχωρα δυνατα! Εδω και μεις οπως βλεπεις , η καθεμια στον αγωνα της, αλλη με περισσοτερα, αλλη με λιγοτερα κιλα-δεν εχει σημασια-, ολες ομως με κοινο παρονομαστη την προσπαθεια! Τωρα που μπαινει και η ανοιξη ενας λογος παραπανω να ειμαστε πιο ευδιαθετες!
Καλλιτσα! Γιο! Θα τα καταφερουμε εννοειται!!
Φιλια girls!
Quote:
[i]Originally posted by karamela[/i
καλημέρα κορίτσια και αγόρια, χάθηκα..... :( μου έτυχαν κάποια γεγονότα τα οποία με έκαναν να σταματήσω να προσέχω με αποτέλεσμα να πάρω και αλλα 2 κιλά επιπλεον Απο χθες έκανα μια καινούρια αρχη και ελπίζω αυτη την φορα να κρατησει η καινουρι αμου προσπάθεια. Αρχίζω με 116,4 λοιπόν. φιλάκια και θα τα λεμε πιο συχνα τωρα :)
Επέστρεψε το λιλαλί μας αγγελουδάκι;ʼντε,να μαζευόμαστε σιγά σιγά...
Ό,τι κι αν συνέβη το διάστημα που μεσολάβησε,ελπίζω να μην άφησε άλλο αρνητικό απόηχο πέρα από αυτά τα δύο κιλάκια..
Σ'ακούω θετική και δυναμική και μου αρέσεις!Εδώ είμαστε να τα λέμε...Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου,λιλαλένια μου!Φιλάκια!
Υ.Γ. Αν θέλεις,κάνε έναν κόπο να σβήσεις τα επαναλαμβανόμενα μηνυματάκια σου--->ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ/ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
Συμβαίνει δυστυχώς συχνά στο τόπικ αυτό...
Γειά σας κούκλες!!(ε..... θα έλεγα και κούκλοι αλλά όπως είπαμε και με το Ναντινάκι, έχουν παραδώσει τα οπλα....:-Ρ)
Τί κάνετε; Εγώ τρέχω αυτές τις μέρες, για μια εργασία στη σχολή, για ένα πάρτυ που ετοιμάζουμε με τους φίλους μου σε έναν κολλητο μας που έχει γενέθλια, περιμένω και την Πέμπτη μια πολύ καλή μου φίλη από τα Γιάννενα για να τη φιλοξενήσω σπίτι μου για 5 μέρες και προσπαθώ να κάνω μια γενική καθαριότητα στο σπίτι, οπότε η αλήθεια είναι πως δεν έχω και πάρα πολύ χρονο.... Έτσι, δε με απασχολούσε και ιδιαίτερα το θέμα ζυγίσματος...(παράξενο..... συνήθως κάθε Δευτέρα πρωί ξυπνούσα και νωρίτερα απ'ο,τι συνήθως για να δω τί έκανα...) Παρόλα αυτά, ζυγίστηκα χθές και η ζυγαριά έδειξε από 76 κιλά δηλαδή περίπου -1,5 σε 1,5 εβδομάδα...
Είμαι αρκετά χαρούμενη και σίγουρα ικανοποιημένη... Είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο κοντά στο στόχο μου και δεν έχω κολλήσει σε κάποια κιλά και βλέπω καθημερινά τη διαφορά... Μοναδικό πρόβλημα αποτελούν τα ρούχα, τα οποία πλέον μου είναι πολύ μεγάλα, τα συγκρατώ με ζώνες και στα πόδια είναι πολύ φαρδιά... Αλλά επειδή θέλω να χάσω κι άλλα, σκέφτομαι πως θα ήταν βλακεία να χαλάσω χρήματα για ρούχα τα οποία μετά από κανα 2-3 μήνες και πάλι δε θα μου κάνουν (αν υποθέσουμε πως θα μείνω πιστή στο στόχο μου)...
Τέλος πάντων, σας φιλώ γλυκά! Α! Και ένα γλυκό καλωσόρισμα και από εμένα στα καινούργια μέλη, κι όπως πάντα συγχαρητήρια για τις απώλειεεεες!!!!!!!
Υ.Γ: Συντρόφισσες στο chat, συγγνώμη αν πολλές φορές βγαίνω απότομα, αλλά δε φταίω εγώ, η κωλοσύνδεση τα φταίει.....
Πω πω πωωωω...Τι τραβάς κι εσύ,αδύνατη μου...Quote:
Originally posted by impossible
Μοναδικό πρόβλημα αποτελούν τα ρούχα, τα οποία πλέον μου είναι πολύ μεγάλα, τα συγκρατώ με ζώνες και στα πόδια είναι πολύ φαρδιά...
Ο καθένας έχει τελικά τον Γολγοθά του...Συμπάσχω! ;)
Εγώ βλέπω να μην έχω αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα... Όχι επειδή έχω ξεφύγει από τη διατροφή μου, αλλά γιατί ούτε κατάφερα να πάω καθόλου στο gym και επίσης περιμένω "περίεργες μέρες" οπότε σίγουρα θα με δω με περισσότερα...
Σνιφ :( .... Για αποτέλεσμα όμως θα ενημερώσω την Κυριακή!
mtsek, μη δινεις και πολλη σημασια σε αυτες τις μερες! Ξερεις ποσο υπουλες ειναι και ποσο πολυ μπορουν να σε "ριξουν" ψυχολογικα οταν μαλιστα εισαι σε αναμονη ζυγισματος.
Αφησε τες να ερθουν και να περασουν και μη πολυδινεις σημασια.Συνεχισε απο εκει που εμεινες, εννοω μετα τις "μερες"
Και κατι αλλο που θα ηθαλα να μοιραστω μαζι σας ριναι κατι που, ισως φανει χαζο, αλλα μπορει να συμβει.
Παλιοτερα, οταν ζυγιζομουν, παρατηρουσα οτι , ενω εκανα κανονικα το προγραμμα μου, αλλες φορες το ζυγισμα ηταν νορμαλ και αλλες ειχε μεγαλη αποκλιση, ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω.
Τελικα συνειδητοποιησα οτι εφταιγε το...πατωμα!!
Σε καποια σημεια ηταν ανωμαλη η επιφανεια κι ετσι καθε φορα εβγαζε και διαφορετικα αποτελεσματα!
Απο κει κι επειτα εχω βαλει"σημαδι" και βαζω σε συγκεκριμενο σημειο τη ζυγαρια, καθε φορα που θα ζυγιστω. Επισαης, κατι που ολες πιστευω θα ξερετε, ειναι οτι καλο ειναι να ζυγιζομαστε την ιδια μερα και ωρα, με το ιδιο ντυσιμο, η μαλλον καλυτερα, με το ιδιο...γδυσιμο!
Αυτα, τα ολιγα και βαρετα!
Φιλακια σε ολες και καλη μας δυναμη σε ολα!
Καλως σας ξαναβρήκα λοιπόν :D Τα έσβησα τα μηνυματακια και συγνωμη που αργησα να το κανω αλλα δεν ηξερα πως :)Quote:
Originally posted by NADINE
Quote:
[i]Originally posted by karamela[/i
καλημέρα κορίτσια και αγόρια, χάθηκα..... :( μου έτυχαν κάποια γεγονότα τα οποία με έκαναν να σταματήσω να προσέχω με αποτέλεσμα να πάρω και αλλα 2 κιλά επιπλεον Απο χθες έκανα μια καινούρια αρχη και ελπίζω αυτη την φορα να κρατησει η καινουρι αμου προσπάθεια. Αρχίζω με 116,4 λοιπόν. φιλάκια και θα τα λεμε πιο συχνα τωρα :)
Επέστρεψε το λιλαλί μας αγγελουδάκι;ʼντε,να μαζευόμαστε σιγά σιγά...
Ό,τι κι αν συνέβη το διάστημα που μεσολάβησε,ελπίζω να μην άφησε άλλο αρνητικό απόηχο πέρα από αυτά τα δύο κιλάκια..
Σ'ακούω θετική και δυναμική και μου αρέσεις!Εδώ είμαστε να τα λέμε...Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου,λιλαλένια μου!Φιλάκια!
Υ.Γ. Αν θέλεις,κάνε έναν κόπο να σβήσεις τα επαναλαμβανόμενα μηνυματάκια σου--->ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ/ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
Συμβαίνει δυστυχώς συχνά στο τόπικ αυτό...
καλημέρα σε όλες-ους!
ελπίζω αυτή τη βδομάδα να είχαμε πιο καλά αποτελέσματα!!!!
Εγώ παραμένω σταθερή (89 γμτ!!!), αλλά δε με παίρνει από κάτω, γιατί περιμένω περίεργες....μέρες και λογικό είναι να διχνω τα ίδια, αλλά επίσης δεν πήγα καθόλου γυμναστήριο όλη την εβδομάδα λόγω δουλειάς...
Με τη διατροφή μου συνεχίζω όσο μπορώ τον αγώνα, αλλά μια καλή παστούλα ολόκληρη την τσάκισα την Παρασκευή δεν άντεξα!!!!
Καλά αποτελέσματα σε όλους και ερχονται καλύτερες μέρες (ήρθε η άνοιξη!!!!!!!!)
φιλάκια πολλά!
Μπράβο να μην σε περνει απο κατω και να συνεχιζεις δυνατα. Θα περασουν οι δυσκολες ημερες και θα δεις που θα κατεβει η ζυγαρια :)
Μακάρι καραμελένια μου όταν περασουν να πετάω από τη χαρά μου από το νουμεράκι!!! Αλλά έχω την αίσθηση πως εχω κολλήσει λίγο με τα κιλάκια... σνιφ.... μαλλον πρέπει να αρχίσω να πηγαίνω γυμναστήριο να πάρω μπρος!!! Έκοψα και τη νυστία να πάρω και καμία πρωτεϊνη... :)
λες να φταιει η νηστεια που δν χανω??( οχι οτι τρωω ολη μερα η νηστεια με πειραξε :P )
εγω σταθερα στα 70...δν προκειται ν'αδυνατισω ποτε :(
μολις πληρωθω θα παω γυμναστηριο...το αποφασισα!!!!!!!!!
Καλημερα κι απο μενα!!
Ειμαι σε μια συγχυση και απορια γιατι ενω πριν μια εβδομαδα στο ticker μου ειχα 72.8 kg, μετα απο μια εβδομαδα-σημερα δηλαδη- εχω 73.1 kg! Και δεν εχω κανει παρασπονδιες.
Εχω βεβαια μια σχετικη δυσκοιλιοτητα, πραγμα πολυ σπανιο για μενα, αλλα πιστευω οτι ειναι αυτος ο λογος.
Δε μπορω να το αποδωσω καπου αλλου, το οτι δεν εχασα.
Anyway, καλα να ειμαστε και προχωραμε! Χιχι, δεν κολλαω πουθενα εγω! Η ζυγαρια ας κολλαει οπου θελει! Δικαιωμα της εξαλλου!!!
Καλα να ειμαστε, να στεκομαστε καθε πρωι στα ποδια μας, και ολα φτιαχνουν, σωστα?
Σας φιλω με αγωνιστικους χαιρετισμους!!
Εμεις θα ειμαστε οι νικητριες! Ουτε η ζυγαρια ουτε τιποτε αλλο!
Δεν ασχολούμαι για μερικές μέρες με τη ζυγαριά μου, γιατί μια με δίχνει 88...μια 89...μια 90... 6 του μήνα, κλείνω 2 μήνες σε διατροφή, οπότε τότε θα δώ το αποτέλεσμα και θα αλλάξω και το tickeraki μου! (θα έχουν περάσει κ οι περίεργες μέρες, οπότε θα εχω πιο σωστό αποτέλεσμα...!) :)
Σαμάνθα μου,άμα νηστεύεις από δίαιτα,είναι αρκετά πιθανό να φταίει κι η νηστεία,ξέρεις! :PQuote:
Originally posted by samantha
λες να φταιει η νηστεια που δν χανω??( οχι οτι τρωω ολη μερα η νηστεια με πειραξε :P )