bravo baltafan!sou emeine i oura mono!!!makari na ta katafero ki ego!!!kai oles mas!!!
Printable View
bravo baltafan!sou emeine i oura mono!!!makari na ta katafero ki ego!!!kai oles mas!!!
Κορίτσια όλα καλά θα πάνε
μην το βάζετε κάτω είναι κρίμα να μπαίνουν εμπόδιο τα κιλά
που είναι στο χέρι μας να τα χάσουμε!υπομόνη θέλει και πείσμα
τίποτα άλλο!τα ριμάδια δυστύχως όσο μεγαλώνουμε χάνονται αργά
και υπήρχαν και φορές που δεν έχανα καθόλου μέσα στην εβδομάδα
αλλά δεν το έβαζα κάτω όλα μέσα στο μυαλό είναι...
το απίθανο με τα χάπια είναι ότι στενευείς ,χάνεις πόντους γιατί
όπως είπα και πριν γυμναστική δεν έκανα καθόλου
μόνο περπάτημα και αυτό όχι κάθε μέρα
ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ !!!!όλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε
προς μελη ομαδων, κομματων κλπ και οχι μονο. σας φιλω και παω για βουτιες. τα λεμε δευτερα 29 ιουνιου και αν δεν απαντησω τιποτε εκεινη την ημερα θα ειναι γιατι θα διαβαζω ολη μερα οσα εχετε γραψει
baltafan, υποκλινομαι. εγω εκανα ενα χρονο να χασω 12 κιλα με τα Reductil. Μπραβο σου.
BARB μου καλη ξεκουραση και κανε και καμμια βουτια και για μας
Basia σκετη κουκλα σε βλεπω. με ολη τη σημασια της λεξης. εγω εβαλα το μαγιω μου οπως βλεπεις. εγραψα και το illusions για να το θυμαμαι που και που οτι δεν ειμαι ετσι
Μπαρμπούνι μου,να περάσεις τέλεια στις διακοπούλες σου!
Μια βουτιά κάνε και για μένα,σε παρακαλώ,μαζί με το άλλο μου παράγγελμα!
Σε περιμένουμε πίσω πώς και πώς!Φιλάκια πολλά και σ'όσες τσούπρες εκεί συναντήσεις!
http://3.bp.blogspot.com/_5S-vBmj8wf...027e9e6f_o.jpg
ετσι θα γινεις σε πολυ λιγο ομως..........
οσο για μενα αυτο το μινι να βαλω και υστερα δεν θα ξαναγκρινιαξω για τις δουλειες :)
θα φοραω το μινι και θα τις κανω, και αν θελει ο αντρας μου ας μην με βοηθαει.............
θα σας γραφω εγω τα νεα της barb απο εδω στον δικο μου υπολογιστη!
σε περιμενω να ερθεις,να κανουμε καμμια βουτια με αυτα τα θεικα κορμια μας και ασε τις αλλες να ζηλευουνε!
...την δευτερα εχω ρεπο...δευτερα και τριτη ειναι ιδανικες μερες για μενα να σε συναντησω....ενταξει barb? σε περιμενω!
φιλακια..καλο ταξιδι...και θα προσπαθησω να σε ενημερωσω για τις προσφορες που υπαρχουν εδω στα ντοπια καταστηματα για να μην νιωθεις εξω απο τα νερα σου!!!!
Nadine θέλω αυτή τη θάλασσα εδώ και τώρα! Να μπω μέσα σήμερα και να βγω Κυριακή απόγευμα!
thanks
ξενια, παντως Lidl εχετε και 2 αν θυμαμαι καλα. το εχω ψαξει
αφηστε με να φυγω
ναι 2 εχουμε...
baltafan,καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Κρίμα που δεν είχαμε βρεθεί και νωρίτερα,τότε που ξεκίνησε η ομάδα μας δυναμικά...
Κρίμα για μας,γιατί εσύ μια χαρά τα κατάφερες!Ελπίζω να φτάσεις μέχρι τέλους στο στόχο σου
και το αποτέλεσμα να διατηρθεί ισόβια,μαζί με την καλή σου διάθεση!Εδώ είμαστε να τα λέμε...Φιλάκια!