ναι εμεις φερνουμε τις στιμγες κ στρωνουμε το εδαφος να γινουν δεκτες...
πως λενε προκαλουμε οσα θελουμε!
Printable View
ναι εμεις φερνουμε τις στιμγες κ στρωνουμε το εδαφος να γινουν δεκτες...
πως λενε προκαλουμε οσα θελουμε!
Xαλαρα γινεται!Εχεις κολλησει γιατι κραταει αμυνα ο οργανισμος στην απωλεια.Μη τα παρατας και θα δεις οτι θα ανταμοιφθεις.Quote:
Originally posted by bomo
γίνεται να καίμε λίπος χωρίς να φαίνεται στη ζυγαριά και να φανεί μαζεμένο τις επόμενες μέρες; τί λέτε;
Ναι αλλά εγώ με το ¨κρατάει άμυνα¨ο οργανισμός καταλαβαίνω ότι σταματάει να χάνει, όχι ότι χάνει λίπος αλλά μου το κρύβει για να παίξουμε!!
φαε κατι παραπανω, μην κανεις με τρελα αεροβικη κ θα πεσει κιλακι...
άντε να δούμε. μάλλον γλυκάθηκα που έχανα τουλάχιστον ενάμισι κιλό την εβδομάδα και τώρα που κόλλησε..........
80,8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
80 kai 88888888888888888888888888888888888888888888888888 8
alla oxi 88!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nα τα τα χαρουμενα μαντατα (μεγαλο πραγμα να μη σε ταλαιπωρει η δυσκοιλιοτητα).Σημερινο ζυγισμα 77.9.Παει το 78, στο καλο να παει και να μη μας γραφει.:D:D:D
χαχαχα ναι μια φορα δεν μπορουσα να παω κ επαθα πλακα...
ασχετα με τα κιλα ειναι μεγαλο πραγμα να λειτουργει το αποχετευτικο ο,τι κι αν φας...
συγχαρητηρια κ σεσενα!!!
σουρχομαι, ελπιζω!
ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΜΑΔΕΣ..ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΑΧΥΝΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!ΕΛΕΟΣ
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ 1-2 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΑΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ
-400 σημερα :( περίμενα περισσότερο όμως
καραμελίτσα πόσο παραπάνω από 400 τη μέρα να χάσεις;; το θέμα είναι να χάνεις μόνο λίπος, όχι να λιμοκτονείς ή να ξεπατώνεσαι στη γυμναστική και απλά να χάνεις υγρά και μύες.. σιγά σιγά και όλα καλά θα πάνε
ουτε λιμοκτονω ουτε γυμναστικη κανω, τα 400 ειναι πολυ καλα
αλλα χθες εκανα μονοφαγια και επρεπε παραπανω
χμ, εντάξει, μη στενοχωριόμαστε όμως έτσι! και γω τρεις μέρες τώρα δεν έχασα τίποτα..δε πειράζει όμως, ε;;;
ναι αλλα προχθες εκανα ελευθερο και η ζυγαρια εδειξε +1400 και χθες με την μονοφαγια θα επρεπε να ειχαν μειωθει σε μεγαλο ποσοστο αν οχι ολα και οχι μονο τα 400 αυτο ειναι που με χαλαει αλλα πονταρω στην ανισοροπια που εχω και αυριο μπορει να εχω χασει πολυ ;)
να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα τί είναι η μονοφαγία και το ελεύθερο, αλλά αυτό που κατάλαβα-και από συζητήσεις εδώ μέσα- είναι ότι μπορεί τα αποτελέσματα να ρθουν μαζεμένα πολλές φορές;)