το συμπαν ειναι απειρο
μα η λεσσιγκ δεν το ξερει
κ εψαχνε το συνορο
να φτιαξει ενα παρτερι !!
Printable View
το συμπαν ειναι απειρο
μα η λεσσιγκ δεν το ξερει
κ εψαχνε το συνορο
να φτιαξει ενα παρτερι !!
Οταν θελεις παλι κατι παρα πολυ......το συμπαν........τι κανει το συμπαν;ολο το συμπαν;
οτι και καλα συνομωτει?Quote:
Originally posted by lessing
Οταν θελεις παλι κατι παρα πολυ......το συμπαν........τι κανει το συμπαν;ολο το συμπαν;
οκ, αλλα πού κολλαει με τα αλλα quotes? :smirk:
μπερδεψες τα παρτερια με τα μαδερια
ε, ο,τι εχει κανεις, καλο ειναι !!
Τα εισιτηρια σημερα ή αυριο σμαρτακι..
RED ALLLLLLLERTTTTT!!!!!
Ειναι ασχετο αλλα δεν ξερω σε ποιον να το πω ή που να το γραψω..Μoυ εκανε friend request sto facebook ενας πρωην μου που ας μην θυμαμαι καλυτερα με τί τροπο ειχαμε χωρισει..:grind::flaming::mad:
καλως τα δεχτηκες Σκαρλετ :P και μενα κατι τετοιο επαιξε χαχαχα
Σκευτομαι να κανω εκδρομουλα στα χιονια, εκπληξη στο αμορε για την επετειο
εδω¨ http://aromadryos.gr/el/prices/
:dork:
Απαιτουμε να μαθουμε για τι εισιτηρια μιλατε!Για συναυλια;Για ταξιδι;Ξεφουρνιστε τα ωρε!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Τα εισιτηρια σημερα ή αυριο σμαρτακι..
RED ALLLLLLLERTTTTT!!!!!
Ειναι ασχετο αλλα δεν ξερω σε ποιον να το πω ή που να το γραψω..Μoυ εκανε friend request sto facebook ενας πρωην μου που ας μην θυμαμαι καλυτερα με τί τροπο ειχαμε χωρισει..:grind::flaming::mad:
Ασχετο αλλα δεν μπορω να μην πω:2 ειναι οι δρομοι:Η του κανεις απορριψη η τον δεχεσαι για να τον βρισεις με την ησυχια σου κακιιιιιιιιααααααααα;Μαλλ� �ν πεξτο κυρια κ μην το αποδεχτεις!:smirk:
καλα ωρε λεσσιγκ!!1
που ζας?
δε θα ειναι η One αθηνα το σκ οεο οεο οεο?
;)
σκέφτομαι οτι νιώθω τετράπαχη....οτι δε μπορώ να κουνηθώ, οτι θα κάνω μπάμ...
οτι δε μου κάνουν τα ρούχα γενικά είμαι τσίτα, κ νιώθω πατσόχοντρη κοινώς:mad:
To mono pou skeftomai tis teleytaies meres einai...to xeirourgeio mou....to perimenw pws k pws.... kai apo fobo:barfy:...kai apo xara:bouncing:..anameikta synais8hmata:eureka:...to kako einai oti den pernane oi meres:grind:.......san na exei kollhsei to hmerologio!:barfy:
αχ βρε ελενακι... τι ταυτιση σκεψεων... στη νυστα :P
πολλλη νυστα ομως :(
ελενη θα σε κουράσει περισσοτερο το ιντερνετ..
την παπια?????Quote:
Originally posted by lessing
γαμ... :D
χα.. μπα δεν είναι χειρότερα σιγουρα οχι!
απλά αν κάτσεις λίγο κ ξεκουραστείς (όχι να κοιμηθείς) ε είναι καλύτερα.
αλλά καταλαβαίνω γιατί κ γω στην εξεταστική έτσι κάνω, απλά το ίντερνετ "ξεκουράζει" κ "χαλαρώνει" με έναν τρόπο τύπου "ξεσκάω".