Οχι που πρεπει να παω για να την δω ? Για πες
Printable View
Οχι που πρεπει να παω για να την δω ? Για πες
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=2887&page=44
πατα εδω και θα σε βγαλει αμεσως στην σελιδα 44. Προχωρα προς τα κατω και θα την δεις
Καλα τα εχω παιξει τι ειναι αυτο???????Τελειο τι ταλενταρα που εισαι εσυ polinaki ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
ειναι η πρώτη μου προσπάθεια με ζαχαρόπαστα!!! Για πρώτη φορα, και χωρίς εργαλεια, πιστεύω βγήκε τέλεια!
πωλινααααααααακιιιιιιιιιι ιι καλημερααααααααα!!!!!!!!!!!!
σημερα ξυπνησα και το'χα στο νου μου να σου πω καλημερα =)
βλεπω τικερακι 109!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ! Πεφτουν μπαμ-μπαμ!
polinaki να σε ρωτησω επειδη σκοπευω κ εγω να φτιαξω τουρτα ειδα μια τουρτα σοκολατα με φυστικι αιγινης κ μου αρεσε οπτικα τουλαχιστον σε καποιο site την ειδα λεει στολιζουμε απο πανω με φυστικια αιγινης αν τα καραμελωσω για να φαινετε ποιο γυαλιστερη η τουρτα θα ειναι καλυτερα ??? Η δεν θα κοβετε? Τι λες
Καλημέρα κούκλα μου!!!! Πως είσαι? Τελείωσε η αποτοξύνωση?Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
πωλινααααααααακιιιιιιιιιι ιι καλημερααααααααα!!!!!!!!!!!!
σημερα ξυπνησα και το'χα στο νου μου να σου πω καλημερα =)
βλεπω τικερακι 109!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ! Πεφτουν μπαμ-μπαμ!
Ε όχι και μπαμ μπαμ αλλά ναι πέφτουν!!! όσο είναι πολλά θα πέφτουν, μετά θα πέσει το μεγάλο κόλλημα!!!!!!
Εμένα προσωπικά δεν μαρέσει το οτιδήποτε καραμελομένο πάνω στη τούρτα, μου την σπάει που δεν κόβετε.Quote:
Originally posted by anna9
polinaki να σε ρωτησω επειδη σκοπευω κ εγω να φτιαξω τουρτα ειδα μια τουρτα σοκολατα με φυστικι αιγινης κ μου αρεσε οπτικα τουλαχιστον σε καποιο site την ειδα λεει στολιζουμε απο πανω με φυστικια αιγινης αν τα καραμελωσω για να φαινετε ποιο γυαλιστερη η τουρτα θα ειναι καλυτερα ??? Η δεν θα κοβετε? Τι λες
Εγώ θα φτιάξω τις τούρτες μου με ζαχαρόπαστα από πάνω!
Πες μου σε παρακαλω ποια η διαφορα της ζαχαροπαστας με την κρεμα μωλις ειδα μια κρεμα σοκολατας για γαρνιρισμα σκετη κολαση
Δεν εχω φτιαξει ποτε ζαχαροπαστα ουτε καν ξερω πως γινετε ειναι ευκολη? Νοστιμη?
Η ζαχαρόπαστα πλάθετε, ανήγετε σε φύλλο, και καλύπτεις την τούρτα, και φτιάχνεις διάφορα σχέδια με αυτή. Η κρέμα είναι κρέμα. Πια κρέμα ειδες? κρέμα κανας μήπος?
http://www.youtube.com/watch?v=G3EYYwiW37c Αυτο βρηκα polinaki αυτο εννοεις?
Ναι αυτο είναι η ζαχαροπαστα. Από αυτό είναι φτιαγμένη και η κοπελίτσα μου που είδες. Εχω και χρώματα ζαχαροπλαστικης και την βάφω διάφορα χρώματα
Οταν λες σχεδια τι σχεδια μπορεις να φτιαξεις με ζαχαροπαστα με καλουπακια?
Δεν σε πιστευω που το καταλαβες ναι αυτη την κρεμα ειδα Δεν παιζεσαι