Originally posted by mendom76
Quote:
Originally posted by migg
γεια σου sourkouna μου...ενα θα σας παω παιδια...πηγαινω σε ενα μαγαζι με αθλητικα προιοντα και εχω ξεκινησει εδω και δυο μερες να πινω ροφημα πρωτεινης που γινεται σαν milkshake και μ αρεσει πολυ...ο υπαλληλος εκει ειναι και γυμναστης και διατροφολογος...οταν του ζητησα την γνωμη του για μενα και τον ρωτησα αν οντως μπορω να παω στα 70(εκτος οτι οταν με ειδε μου λεει δεν βλεπω να υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα...βοηθαει και το υψος) μου ειπε για δυο περιπτωσεις που ειχε αναλαβει σε δυο κοπελες που ηταν πανω απο 180 κιλα...και αν τις δεις δεν θα τις γνωρισεις..μου τις εδειξε σε φωτο..πριν και μετα...ασε...με διατροφη και γυμναστικουλα ολα γινονται...οι κοπελες εχουν παει 60 και 75 κιλα αντιστοιχα(με το υψος τους)και ειναι κουκλαρες..δεν πιστευες οτι θα ηταν πανω απο 180 κιλα...
Καλησπέρα migg!!! Αλήθεια λες? Κράτησες μήπως στοιχεία του? Αν θέλεις στείλε μου σε μηνυματάκι. Εγώ προσπαθώ επίσης με διατροφή να χάσω τα κιλά που έχω, έχω πάει σε διάφορους διατροφολόγους χωρίς θεαματικά αποτελέσματα... Συγχαρητήρια για τη δική σου προσπάθεια, είσαι σούπερ!! :thumbup: