κυτταριτιδα και απωλεια λιπους...
Printable View
κυτταριτιδα και απωλεια λιπους...
φοτοκα εγω 5η μερα τα παιρνω,τα ιδια παντελακη μου τιποτα δεν εχω δει αλλα οχι και οτι περιμενω κατι απο τωρα!μου προκαλουν καποια διουρηση η οποια τις πρωτες μερες με εκανε να τρεχω συνεχεια για πιπι!
χτες και σημερα ομως απλα παλι παω λιγο πιο συχνα αλλα σχεδον οπως πριν τα celluase!να τονισω οτι τα συνδιαζω με διαιτα η οποια το Σαββατο(δηλ.μια μερα μετα ακριβως) με πηγε πισω 3 μερες γιατι ξεσκιστηκα και ενω οταν ξεκινησα την Παρασκευη ημουν 51,900,σημερα ημουν 52,αρα απο κιλα ειμαι σχεδον ιδια...τεσπα στα κιλα δεν νομιζω να βοηθανε...
εμενα η φαρμακοποιος μου τονισε οτι ειναι για την κυτταριτιδα και τους ποντους και οτι μετα το 10ημερο θα αρχισω να βλεπω κατι!μου ειπε και να μετρησω την περιφερεια αλλα δεν την ξαναμετρησα απο τοτε!
μεχρι στιγμης η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω κατι αλλα ελπιζω!!η μονη διαφορα που μαλλον ισχυει ειναι οτι η υφη του δερματος εχει γινει πολυ απαλη αλλα σε αυτο μπορει να οφειλεται η κρεμα που βαζω καθε μερα για την κυτταριτιδα σε συνδιαμο με ντους πριν και απαλο τριψιμο με σαπουνακι απολεπισης
α,και κανονικα η θεραπεια διαρκει 3 μηνες αλλα εμενα μου ειπε οτι αν στο πρωτο κουτι εχω μεινει ικανοποιημενη να παρω αλλο ενα(αλλες 40 μερες δηλ) και μετα για συντηρηση να παρω ξανα αλλα θα το κρατησω 80 μερες(δηλ 1 μονο την ημερα)
η αληθεια ειναι οτι επειδη κανω πολλα μαζι(και διαιτα και νερο και κρεμα και λιγο περπατημα οππτε μπορω) δεν ξερω αν δω αλλαγη που θα οφειλεται τελικα!αλλα ας την δω και σας ενημερωνω...
σε ευχαριστώ ελένη για τις πληροφορίες!έχω ένα κουτί lipotox ακόμα, και σκέφτομαι όταν τελείωσει να δοκιμάσω και το kilokiller! όταν το κάνω θα σας ενημερώσω για τις διαφορές και τα αποτελέσματα!Quote:
Originally posted by eleni1201
anastasia, εγώ πήρα τα λιποτοξ τον χειμώνα, χάπια και φακελάκια μαζί. έκανε κάποια δουλεια, αλλά με 600 θερμίδες την μερα ποιος δεν κάνει??? γενικά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη με αυτά, αναλογικά με τα χρήματα που πλήρωσα... Περίμενα κάτι πιο αποτελεσματικό. Τώρα είμαι στην δεύτερη εβδομάδα με το κιλοκιλερ. όταν τα πήρα δεν περίμενα και κάτι μαγικό, ούσα απογοητευμένη από τα λιποτοξ που τόσο διαφημίζουν, ενώ τα κιλοκίλερ και πολύ φθηνά και ελάχιστοι τα γνωρίζουν... Παρ'ολα αυτά μου έδωσαν ανάσα, είμαι στην 10η μέρα κι έχω χάσει 3,6 κιλά. Το καλό μου τζην επιτέλους μου ξαναμπαίνει και βλέπω ξεφουσκωμένη την κοιλιά μου και μειωμένη κυτταρίτιδα. Με 1200 θερμίδες παράλληλα και 3 λίτρα νερό... Δεν είδα άλλα κορίτσια τόσο ευχαριστημένα με το κιλοκίλερ, γι' αυτό δεν ξέρω τι να σου πω αν δηλαδή είναι θέμα οργανισμού ή όντως πολυ αποτελεσματικά τα κιλοκιλερ... Εμένα μου έφτιαξαν πολύ την διάθεση σε μια περίοδο που είχα χάσει κάθε ελπίδα!
καλησπερες, τα ειχα αρχισει κ τα ειχα παρατησει, τα χαπακια
γενικα εχω προβλημα στο να τα θυμαμαι.
δεν εκανα κ διαιατα δεν προσεχα καθολου οποτε δεν τα επαιρνα.
αυριο αρχιζω ξανα, επιτυχως ελπιζω αυτη τη φορα.
να ρωτησω
εχουν θερμιδες? δεν πρεπει να εχω το κουτι.
κ το ρωτω αυτο διοτι κανω νηστειες, δηλαδη παντελη ελλειψη τροφης για συγκεκριμενες ωρες
κ δε θαθελα να μου τις χαλανε τα λιποτοξ εν αγνοια μου.
Παιδια εχω μεινει με το pharmacy4u! Παρηγγειλα ενα κουτι Lipotox και ενα κουτι Cellulase Gold χτες το μεσημερι και μου ηρθαν πριν απο 5 λεπτα. Εκπληκτικη εξυπηρετηση! Για να μην πω για την διαφορα τιμης... Ειχα παρει το Cellulase Gold με τις 40 καψουλες 37 ευρω απο το φαρμακειο. Και τωρα πηρα την συσκευασια των 80 καψουλων μονο 24 ευρω. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Πηνελοπη μου μηπως ξερεις αν εχει θερμιδες το λιποτοξ το χαπακι?μενδιαφερει για ναμη χαλαω τις ωρες νηστειας που επιτρεπονται μονο νερα κ μη θερμιδογονες τροφες.
θα δω μετα την απαντηση σου, χιλια ευχαιρτσω, συγνωμη που σ βαραινω με τις θερμιδες, εισαι πρωτη!
Δεν λεει το κουτι πανω...
αλλα ας πουμε του cellulase εχει 4 θερμιδες. για τετοιες θερμιδες μιλαμε!
πηνελοπη πρεπει να εχεις πιστωτικη για να τα παραγγειλεις η μπορεις να τα παραγγειλεις μεσω τηλεφωνου και οταν ερθουν να τα πληρωσεις?Quote:
Originally posted by penelope1985
Παιδια εχω μεινει με το pharmacy4u! Παρηγγειλα ενα κουτι Lipotox και ενα κουτι Cellulase Gold χτες το μεσημερι και μου ηρθαν πριν απο 5 λεπτα. Εκπληκτικη εξυπηρετηση! Για να μην πω για την διαφορα τιμης... Ειχα παρει το Cellulase Gold με τις 40 καψουλες 37 ευρω απο το φαρμακειο. Και τωρα πηρα την συσκευασια των 80 καψουλων μονο 24 ευρω. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
μπορεις να τα πληρωσεις αντικαταβολή στο ταχυδρομειο.
οχι εμεις πληρωσαμε κατευθειαν το κουριερ
εγω ειχα παρει με αντικαταβολή ταχυδρομειο γιατι δεν ηθελα να μου τα φερουν στη δουλεια.οπως κ να χει δεν χρειαζεται πιστωτικη.
ψαχνω καιρο to rescue remedy και δεν το βρηκα σε κανενα φαρμακειο
μονο εκει το εχει
αν ειναι ετσι να πληρωσω κουριερ το παραγγελνω αμεσως
και εγω δεν θελω σπιτι να μου τα φερουν εχω τη μανα μου για ενα μηνα θα τα δει και θα αρχισει τις φιλοσοφιες παλιQuote:
Originally posted by granita
εγω ειχα παρει με αντικαταβολή ταχυδρομειο γιατι δεν ηθελα να μου τα φερουν στη δουλεια.οπως κ να χει δεν χρειαζεται πιστωτικη.
δηλαδη τι γινεται με το ταχυδρομειο
πως τους λεω να τα παραδωσουν στο ταχυδρομειο της περιοχης μου?
και τι πληρωνω στο ταχυδρομειο?οταν ερχονται εννοεις κατα την παραλαβη του δεματος?για εξηγησε μου λιγο;)
θα σου ρθει στο σπιτι η ειδοποιηση οτι εχεις δεμα κ θα πας να το παρεις.εγω το χα κλεισει απ το ιντερνετ πριν 3 μήνες σχεδον κ δεν πολυθυμαμαι τι ειχα γραψει που αλλα παρε να ρωτησεις θα σου εξηγησουν.πληρωνεις κανονικα οτι παρηγγειλες στο ταχυδρομειο.