πάντα πίστευα ότι ο ανοιχτός σκελετός σε βοηθάει ώστε το βάρος σου (μικρό ή μεγάλο) να φαίνεται πιο ομοιόμορφα κατανεμημένο στο σώμα, απ'ότι στον μικρό σκελετό.
Printable View
πάντα πίστευα ότι ο ανοιχτός σκελετός σε βοηθάει ώστε το βάρος σου (μικρό ή μεγάλο) να φαίνεται πιο ομοιόμορφα κατανεμημένο στο σώμα, απ'ότι στον μικρό σκελετό.
Οχι και τοσο... Εχω ανοιχτους ωμους-πλατες, καθολου στηθος και αρκετη κοιλιτσα (φαντασου οτι εχω ιδιους ποντους στηθος-κοιλια). Οποτε φαινομαι λιγο...νταμαρι! Ειμαι και σχετικα ψηλη και αν φορεσω τακουνι κανω μπαμ απο χιλιομετρα μακριαQuote:
Originally posted by ανβι
τελείωσα τον τρίτο χρόνο και εχω αλλα 2 . Ναι, θα μπορώ και να διδαξω αλλά όντως σαν ιδέα δεν με προκαλεί και πολύ . βέβαια πάνω σε αυτό θα κάνουμε και πρακτική στη σχολή σε κάποια φάση οπότε θα δω και στην πράξη πως είναι. πιο πολύ στην ζωγραφική και την εικονογράφηση τείνω εγώ για την ώρα. αφίσες έντυπα κλπ :)Quote:
Originally posted by need2loose
Ωραία μαθήματα! Το θέμα του καθηγητή είναι πολύ σημαντικό! Εγώ την είδα μόνο 5 φορές την δική μου(τόσες φορές είναι η συναντήσεις στο ανοιχτό πανεπιστήμιο) αλλά η θετική της στάση και τα εμψυχωτικά της λόγια μου έκαναν πολύ καλό! Είναι ωραίο που μπορείς να παρακολουθείς μαθήματα πιο συχνά, το κακό είναι ότι στο ανοιχτό πανεπιστήμιο έχεις πολύ σπάνια την δυνατότητα να παρακολουθήσεις μάθημα και είναι τόσο πολύ η ύλη που πρέπει να καλυφθεί που στην ουσία γίνεται μια παρουσίαση επί τροχάδην.Quote:
Originally posted by stellou1989
και η ιστορία ευρωπαϊκής λογοτεχνίας ακούγεται ωραίο! Εμείς κάνουμε και παιδαγωγικά , διδακτική της ιστορίας της τέχνης , έχουμε κάνει δημιουργική γραφή , καλλιτεχνική Ορολογία , Ιστορία του βιβλίου , θεατρική αγωγή (αν και ο καθηγητής σε αυτό το μάθημα ήταν ο μεγαλύτερος μ*****ς που έχω συναντήσει σε καθηγητή , δεν θεωρω οτι έμαθα τίποτα απ αυτον) . Πέρα από τα διδακτικά δηλαδή που είναι υποχρεωτικά είναι και διάφορα επιλογής ενδιαφέροντα που μπορούμε να πάρουμε σε κάθε εξάμηνο...
Θα μπορείς να διδάσκεις δλδ κιόλας; Φανταστικό καθηγήτριας Ιστορίας τέχνης!!!!
Βέβαια εσύ έχεις τόσο έντονο το καλλιτεχνικό κομμάτι μέσα σου που φαντάζομαι ότι αυτό που σε εξιτάρει περισσότερο είναι η δημιουργία.
Πόσος καιρός ακόμη χρειάζεται για να τελειώσουν οι σπουδές σου;
πρέπει να παραδεχτείς πάντως ότι για αυτό που έχουμε είμαστε πάντα λίγο πιο προκατειλημμένοι.
Ισχυει αυτο που λες αλλα και με τη λογικη να το παρεις ο ανοιχτος σκελετος κανει τον ανθρωπο να φαινεται πιο μεγαλοσωμος. Πχ. Μια φιλη μου ειναι πραγματικα λιποβαρης. Μετρας τα παϊδια της! Κι ομως επειδη ειναι ετσι η κατασκευη του σκελετους της, η λεκανης της ειναι μεγαλυτερη απο τη δικη μου. Μια περιοδο που ειχε παει αρκετα κιλα παρακατω τα μαγουλα της ειχαν ρουφηχτει αλλα η λεκανη εκει, ακαθεκτη!Quote:
πρέπει να παραδεχτείς πάντως ότι για αυτό που έχουμε είμαστε πάντα λίγο πιο προκατειλημμένοι.
αυτο το εχω και εγω! μεγαλη λεκανη, οσο και να χχανω η λεκανη εκει!! αλλα τι να κανω ας δουμε τα θετικα θα χω πιο ευκολη γεννα ;)Quote:
Originally posted by sarah1989
Ισχυει αυτο που λες αλλα και με τη λογικη να το παρεις ο ανοιχτος σκελετος κανει τον ανθρωπο να φαινεται πιο μεγαλοσωμος. Πχ. Μια φιλη μου ειναι πραγματικα λιποβαρης. Μετρας τα παϊδια της! Κι ομως επειδη ειναι ετσι η κατασκευη του σκελετους της, η λεκανης της ειναι μεγαλυτερη απο τη δικη μου. Μια περιοδο που ειχε παει αρκετα κιλα παρακατω τα μαγουλα της ειχαν ρουφηχτει αλλα η λεκανη εκει, ακαθεκτη!Quote:
Και επιτελους αλλαξα το τικερακι μου προς τα κατω. Μπορει να καθυστερησα πολυ, μπορει να θελω ακομη 1 κιλο για να φτασω στα πιο αδυνατα μου ever, αλλα τα καταφερα... Ελπιζω μονο να καταφερω να το διατηρησω
Μπραβο Σαρα!!!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy ::bouncy::bouncy:
Μπράβο!!!!! :thumbup:Quote:
Originally posted by sarah1989
Και επιτελους αλλαξα το τικερακι μου προς τα κατω. Μπορει να καθυστερησα πολυ, μπορει να θελω ακομη 1 κιλο για να φτασω στα πιο αδυνατα μου ever, αλλα τα καταφερα... Ελπιζω μονο να καταφερω να το διατηρησω
Γεια σου Δήμητρα!!!! Πως είσαι; Όλα καλά;Quote:
Originally posted by sweetOctober
Γειαααα σας!!!!! Πως ειστε? Εμεις πολυ καλα, ελπιζω να διαβασω νεα σας αμα ξαναμπω!!! Μακια!
Μπράβο Δημητρούλα, Σου εύχομαι καλή κύηση και καλή λευτεριά να έχεις.
Και θα τα βρεις με το σώμα σου όταν θα έρθει η ώρα.
Να είσαι καλά, υγιής κι ευτυχισμένη
δημητρα εισαι εγκυος;;;;
μπραβο σου χαιρομαι παρα πολυ!!!
ολα να πανε καλα με το καλο κοριτσακι μου :))
εγω παιδια απ οτι φαινεται καλοκαιρι δε προκειται να τηρησω στοχους :D
ειμαι στα κιλα του τικερ,και ειμαι χαρουμενη γιαυτο αλλα για την ωρα δε θα βαλω στοχους
παιδια σας ευχομαι να περασετε καλο καλοκαιρι,θα μπαινω μια στο τοσο να διαβαζω νεα σας να μη σας χασω κιολας :)
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!! Πράγματι, σήμερα γιορτάζω! Τι ωραία ευχή μου έδωσες, μακάρι να το κάνω να συμβεί! Για να συμβεί όμως πρέπει να αλλάξω κεφάλι, για καιρό εγώ αλλάζω το πολύ για κανένα εξάμηνο και ύστερα κάνω την πάπια! Προσπαθώ πάντως, προσπαθώ!Quote:
Originally posted by Tassos67i
Θεωρώντας ότι δεν γιορτάζεις στις 19 Μαϊου αλλά σήμερα...Μάγδα χρόνια σου πολλά!
Και του χρόνου status ένα γερό βήμα μπροστά!
Από need2loose σε need2maintain!
Να είσαι καλά Τάσο μου!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΓΔΑ ΜΟΥ!!
σε ευχαριστώ πάρα πολύ Τόνια μου, να είσαι πάντα καλά :)Quote:
Originally posted by ton76
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΓΔΑ ΜΟΥ!!