Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, που όταν πέσει το μόνο που θα βρει ανθρώπους να πατάνε πάνω του.
Printable View
Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, που όταν πέσει το μόνο που θα βρει ανθρώπους να πατάνε πάνω του.
Can you dance? That is the question.
"Of all the things I've lost, I miss my mind the most"
Σε καταλαβαίνω ρε φίλε. Και γω χθες πήδηξα , πάλι εδώ είμαι σήμερα.
με τη διαφορα οτι δε ψαχνω να πηδηξω απλα, αλλα κατι σοβαροτερο. το πηδημα το βρισκεις ευκολα, πας και στο μπουρδελο και πληρωνεις αν δε σου βγαινει στη τελικη. το να πηδηξεις και το μυαλο της αλλης, και να σου ταιριαζει κι ολας ωστε να αντεξετε μαζι ειναι το θεμα...
Όποιος έχει την τιμή του ξέρει να κρύβει την ντροπή του καλά.
(από ένα τραγούδι)
If you do not love me I shall not be loved. If I do not love you I shall not love.
Samuel Beckett
Η οικονομία εξαρτάται από τους εγκληματίες, τους κλέφτες και τους απατεώνες και είμαι περήφανος γι'αυτό.
Kingpin
Τον μοναδικό καλό άνθρωπο που γνώρισα θέλησα να τον σκοτώσω.
Kingpin
"If you love me fuck me. If you hate me FUCK YOU!!"
"The only way of finding the limits of the possible is by going beyond them in the impossible" - Arthur C. Clarke
Η εταιρία ηλεκτρισμού, η τηλεφωνική εταιρία, η ανάκριση, το δικαστήριο, ο φίλος μου, το κορίτσι μου, όλοι τους δούλευαν μαζί. Όλοι τους ήθελαν να καταστραφώ.
Daredevil
Οι γυναικες ειναι πολυ εξυπνες διοτι μεταδιδουν στους ανδρες την ψευδαισθηση οτι ειναι εξυπνοτεροι!