Originally Posted by
KENO
το θεμα κοντευει να φτασει τις 100 σελιδες, γι'αυτο δε το παρακολουθω πλεον και δε ποσταρω εδω. καλυτερα αρχιστε καινουργιο αλλα μην το καταντησετε chat παλι...
απαντω μονο και μονο επειδη αναφερθηκε η περιπτωση μου.
νταξει τα πραγματα δεν ηταν και τοσο τραγικα ουτε το πηρα κατακαρδα για να της σπασω τα δοντια οπως λες. ισως να ειμαι κι εγω υπερβολικα cool και ψυχρος και γιαυτο δεν αντεδρασα. βασικα η κοπελα ηταν και μεγαλυτερη μου (καπνιζε στο τελειωμα και το τσιγαρακι της με αυστηρο βλεμα νταλικερη λες και δε μετρουσα καθολου και δεν ενιωθε οταν το καναμε), οποτε ηταν καπως σαν να το περιμενα, ηξερα οτι ειναι πιο εμπειρη. αυτο που δεν ηξερα και δε περιμενα, ειναι οτι γουσταρε μια συγκεκριμενη συμπεριφορα μονο, να της φερεσαι αγρια, να τη βαλεις κατω με το ζορι να της πεταξεις τα ματια εξω που λεμε. ετσι ειχε μαθει η κακομοιρα, τι να κανει κι αυτη...
οι γυναικες βλεπεις μπορει να στρεφονται εναντιον της βιας και να κανουν ολοκληρη φασαρια γι'αυτο το θεμα, στο σεξ ομως κατα βαθος το γουσταρουν πολυ! σχεδον ολες θα θελαν εναν αγριο στο κρεβατι τους, να τις κανει οτι θελει, αλλιως δε φτανουν σε οργασμο. αυτο νομιζω αποτελει και φαντασιωση τους. ετσι ειναι η φυση τους, παντα ηταν τα θυματα. βεβαια δεν ειναι ολες ιδιες, ας μην τσουβαλιαζω παλι, αλλα το προτυπο του βαρβατου ανεξελεγκτου αντρα σιγουρα ενθουσιαζει τις περισσοτερες τουλαχιστον, οπως ενθουσιαζει κι εμας η κουκλαρα με τις βυζαρες, τα μπλε ματια, τα ξανθα ή κοκκινα μαλλια κλπ που μας ειναι απολυτως αφοσιωμενη και διαθεσιμη ολες τις ωρες.
τελος, μη περιμενεις καμια γυναικα να παραδεχτει καποια πραγματα που γιαυτην "εννοουνται". αυτες καλως ή κακως ορισμενα τα βρισκουν ευκολα, απο τον αντρα. ο οποιος αντρας ειναι αυτος που πρεπει να δουλεψει, πρεπει να φερει λεφτα, πρεπει να προστατεψει την οικογενεια, πρεπει να εξασφαλισει το μελλον τους, πρεπει πρεπει πρεπει. ο ρολος της γυναικας παλιοτερα ηταν στο σπιτι, απο τοτε που αλλαξαν καπως κι ανεξαρτητοποιηθηκαν, αρχισε να χαλαει και πλεον οσο κι αν εξωτερικα μοιαζουν ομορφες κι εντυπωσιακες, οι τροποι τους δεν εχουν ιχνος θυληκοτητας! κι αυτο ειναι που εμενα προσωπικα με εχει κανει να τις βλεπω καπως και να τις μειωνω. δε μου βγαζουν ολες βια, ουτε εχω φτασει να σκοτωσω ακομα (δε τρελαθηκα τελειως)... αλλα οταν τις βλεπεις να ψωνιζονται, να στο παιζουν οτι αξιζουν, οτι ειναι παραπανω απο σενα, απλα επειδη ετυχε να εχουν μια τρυπα αναμεσα στα ποδια τους και πιστευουν μ'αυτη θα κατακτησουν το κοσμο... ε τοτε ειναι που σου βγαινει ο μισογυνησμος ακομα κι αν προσπαθησεις να αδιαφορησεις, ακομα κι αν θες να τα εχεις καλα μ'αυτες.